Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

stoliczek piękny i kolor rewelacyjny !!!!!!!

Dzięki kochana:hug:

Piękny!:jawdrop: ten blat- podstawa na dole daje mu taką orginalność :), nie widziałam jeszcze takiego :eek:

Dzięki Martuś:hug:Stolik jest z Innych Mebli:yes:Jest kilka modeli z takimi półkami właśnie:D

świetny ten stolik :)

Dzięki Kasiu:hug:

też tak stwierdziłam ... abonament ten za ok 10 ;) ( bo są dwa ok 4 i ten ok 10 )

Taaak? Muszę się zainteresować:yes:

Agus stolik miodziooo :jawdrop: bardzo mi sie podoba :yes:

mi się baaaaaaaaardzo podoba a jeszcze jak zrobisz dzienne fotki to już w ogóle szczęka opadnie :)

oryginalny bardzo :) pierwszy raz widzę taki kształt stolika, ta dolna półeczka leżąca na podłodze :yes:

Dzięki dziewczynki:hug: Widzę, że póki co wszystkim się poodba:lol: Takie zakupy to ja lubię:lol2:

Nie ma za co :no: tylko czemu ja się ucieszyłam, że nie jest ciemny? Przecież to nie mój stolik :rotfl:.

:rotfl: Ja nie wiem,też tak mam!:rotfl:

No normalnie wariatki:lol2::lol2:Ten stolik nie jest w realu taki jasny, ale zdecydowanie to nie jest ciemny brąz.

Dziewczynki i tak niezmiennie kocham kolor orzech:yes: Ale lubię czasami pomieszać kolory. Powiem Wam, że gabinet też dawno już zaplanowaliśmy jaśniejszy, bo nie jest duży- tylko ok. 10 m2:)

wow :eek: takie zakupy szybkie i udane to ja też bym lubiła, stolik świetny i ciekawy kolor

Dzięki słoneczko:hug: No mówię Ci pojechaliśmy tak od niechcenia myśląc, że pewnie nic nie będzie a tu było całkiem sporo i do tego najfajniejsze aż dwa modele:yes: No to kupiliśmy:D

Aga, bardzo fajny stolik kupiłaś !!i kawusie jest jak wypić i Werandy nie będzie trzeba daleko szukać i pilociki jest gdzie schować ...super zakup

Hej Beatko, dzięki:hug: Na serio Ci się poodba?:cool:

A ja właśnie szłam do Ciebie, bo zrobiłam kilka zdjęć zbliżeń sofki, ale nie wiem czy Ci się przydadzą, bo mam mało szyć:lol2:

Zaraz je zrzucę i wstawię u Ciebie, ok?

No qrczę... to się nazywa trafiony, bezproblemowy zakup:cool: - wszystkim takich należy życzyć;)

Rewelacja:lol:

Muszę założyć konto na fotosiku, może to coś pomoże, choć chyba trzeba wykupić abonament, że były duże foty:spam:

Tylko nie fotosik:o Konto tam to skarbonka bez dna:mad:... jeśli bezproblemowe, szybkie i darmowe zamieszczanie zdjęć - to tylko na fmixie:yes: