Juszczakówka 26.02.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Muszę założyć konto na fotosiku, może to coś pomoże, choć chyba trzeba wykupić abonament, że były duże foty:spam: też tak stwierdziłam ... abonament ten za ok 10 ( bo są dwa ok 4 i ten ok 10 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 stoliczek piękny i kolor rewelacyjny !!!!!!! Dzięki kochana:hug: Piękny! ten blat- podstawa na dole daje mu taką orginalność , nie widziałam jeszcze takiego Dzięki Martuś:hug:Stolik jest z Innych Mebli:yes:Jest kilka modeli z takimi półkami właśnie:D świetny ten stolik Dzięki Kasiu też tak stwierdziłam ... abonament ten za ok 10 ( bo są dwa ok 4 i ten ok 10 ) Taaak? Muszę się zainteresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 26.02.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Agus stolik miodziooo bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.02.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 mi się baaaaaaaaardzo podoba a jeszcze jak zrobisz dzienne fotki to już w ogóle szczęka opadnie oryginalny bardzo pierwszy raz widzę taki kształt stolika, ta dolna półeczka leżąca na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.02.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Dlaczego dostojny? Jak to - oczywiście przez solidną podstawę na dole! Dodaje mu powagi, nie jest taką podfruwajką na nóżkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Agus stolik miodziooo bardzo mi sie podoba mi się baaaaaaaaardzo podoba a jeszcze jak zrobisz dzienne fotki to już w ogóle szczęka opadnie oryginalny bardzo pierwszy raz widzę taki kształt stolika, ta dolna półeczka leżąca na podłodze Dzięki dziewczynki:hug: Widzę, że póki co wszystkim się poodba:lol: Takie zakupy to ja lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Dlaczego dostojny? Jak to - oczywiście przez solidną podstawę na dole! Dodaje mu powagi, nie jest taką podfruwajką na nóżkach . Aaaa dlatego:D Dzięki yokasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.02.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Nie ma za co tylko czemu ja się ucieszyłam, że nie jest ciemny? Przecież to nie mój stolik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 26.02.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ja nie wiem,też tak mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Nie ma za co tylko czemu ja się ucieszyłam, że nie jest ciemny? Przecież to nie mój stolik . Ja nie wiem,też tak mam! No normalnie wariatki:lol2:Ten stolik nie jest w realu taki jasny, ale zdecydowanie to nie jest ciemny brąz. Dziewczynki i tak niezmiennie kocham kolor orzech:yes: Ale lubię czasami pomieszać kolory. Powiem Wam, że gabinet też dawno już zaplanowaliśmy jaśniejszy, bo nie jest duży- tylko ok. 10 m2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.02.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Aguś ja tylko melduję, że jestem (a już późno przecież ) ale zmykam i nadrobię jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Aguś ja tylko melduję, że jestem (a już późno przecież ) ale zmykam i nadrobię jutro Hej pysiaczku fajnie, że wpadłaś No późno, późno jak na Ciebie:lol2: W takim razie mykaj spać i do jutra:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 26.02.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 wow takie zakupy szybkie i udane to ja też bym lubiła, stolik świetny i ciekawy kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2012 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 wow takie zakupy szybkie i udane to ja też bym lubiła, stolik świetny i ciekawy kolor Dzięki słoneczko No mówię Ci pojechaliśmy tak od niechcenia myśląc, że pewnie nic nie będzie a tu było całkiem sporo i do tego najfajniejsze aż dwa modele:yes: No to kupiliśmy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.02.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Aga, bardzo fajny stolik kupiłaś !!i kawusie jest jak wypić i Werandy nie będzie trzeba daleko szukać i pilociki jest gdzie schować ...super zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2012 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Aga, bardzo fajny stolik kupiłaś !!i kawusie jest jak wypić i Werandy nie będzie trzeba daleko szukać i pilociki jest gdzie schować ...super zakup Hej Beatko, dzięki:hug: Na serio Ci się poodba? A ja właśnie szłam do Ciebie, bo zrobiłam kilka zdjęć zbliżeń sofki, ale nie wiem czy Ci się przydadzą, bo mam mało szyć Zaraz je zrzucę i wstawię u Ciebie, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.02.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Fajnie ,bardzo się przydadzą ,bo ja dzisiaj jeszcze zastanawiałam się nad chesterem...:lol2: mamy zamiar jeschać z lubym we wtorek do Poznania ,na rekonesans ...może to pomoże mi podjąć jakaś decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2012 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Serio, serio chcesz chestera?:lol2: Fajnie:yes: Chociaż tamta też jest śliczna:) A może coś w tym Poznaniu wypatrzysz? Nigdy nie wiadomo- tak ja ja z tym stolikiem dzisiaj:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.02.2012 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Aga stoliczek http://forum.barcis.pl/images/smilies/oooo.gif Fajny taki spontaniczny zakup http://forum.barcis.pl/images/smilies/tak_trzymaj.gif Zrobiłabyś więcej ujęć tego cudeńka http://gify.magazynek.org/pictures/Dom/Wn%C4%99trza/008.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.02.2012 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 No qrczę... to się nazywa trafiony, bezproblemowy zakup:cool: - wszystkim takich należy życzyć Rewelacja:lol: Muszę założyć konto na fotosiku, może to coś pomoże, choć chyba trzeba wykupić abonament, że były duże foty:spam: Tylko nie fotosik:o Konto tam to skarbonka bez dna:mad:... jeśli bezproblemowe, szybkie i darmowe zamieszczanie zdjęć - to tylko na fmixie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts