agawi74 31.01.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Agawi piękne to cudo:) i podejrzewam ze musi wygodne Domowa- mam taką nadzieję, że jest. Na razie nie znalazłam ładniejszej. Koniecznie musi być z aksamitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.01.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Mój narożnik ma dwa lata, jak przetłumaczyć mężowi, że... trzeba wymienić sprzęt na nowy?? Obawiam się Aniu, że nie da rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 (edytowane) Dzisiaj dalszy ciąg kanapowych inspiracji... Kilka dni temu wirtualnie odwiedziłam pewien sklep- dzięki MagdzieZZZ-mają piękne rzeczy- wszystko jest sprowadzane na zamówienie. Podobno ceny bardzo przyzwoite. Sklep mieści się w Wawie, co mnie bardzo cieszy, bo będę mogła się tam pofatygować osobiście:yes: Link do sklepu http://www.impresje.pl/ A takie sofki wpadły mi w oko http://img211.imageshack.us/img211/6267/sofa01.jpg http://img138.imageshack.us/img138/2646/sofa02.jpg http://img227.imageshack.us/img227/7618/sofa03b.jpg Edytowane 1 Lutego 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2011 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 W owym sklepie są też interesujące krzesła i fotele. I pomimo, że "ludwiczków" nie zamierzam kupować, nacieszyłam oko i duszę.... http://img826.imageshack.us/img826/9411/krzesoludwik.jpg [/url]http://img709.imageshack.us/img709/4197/fotelludwik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 01.02.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ach, ten fotel z podnóżkiem to moje marzenie... Może kiedyś. A jeśli chodzi o te sakiewki z ciasta francuskiego, to wyglądają mniej więcej tak. Dobrze się je robi w formie do muffinów, bo nie rozpadają się brzegi. A do środka wrzucasz, co masz w lodówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2011 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Tak, tak taki jeden fotel to koniecznie wypada w domu mieć... Dzięki Darcy za sakiewki- zainspirowałaś mnie bardzooo. Jako, że w tym roku mamy dalszy ciąg parapetówek-pomysł bardzo mi się przyda:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2011 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 (edytowane) Dzisiaj wreszcie dojechał nasz flamand i kinkiety. Jest mosiężny- jak reszta oświetlenia i dodatków u nas. Na razie obowiązuje wersja z abażurkami... Edytowane 17 Marca 2013 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.02.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Aga ogólnie żyrandol bomba, ale proszę zrób zdjęcie z większej odległości, bo jak na razie wygląda na to,że jest CHYBA krótki ale może to złudzenie kinkiecik hmmmmm podoba mi się bardzo ( ja tam wolę bez abażurków, bo umnie są bez ) no ale zmnienni jesteśmy i na abażurki przyjdzie pora A na inspiracje kapapowe to staram się nie patrzeć :cry: cudne a ten fotel z podnóżkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.02.2011 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Andżeliko, uwierz mi- za krótki to on nie jest :DTak wyszło zdjęcie, bo z bliska... Spróbuję jeszcze dzisiaj pstryknąć z innej perspektywy. A flamand, jak to flamand albo się go lubi albo nie... U nas pasuje stylem i kolorem. A co do abażurków- to chyba miałaś takie białe z IKEA- dobrze pamiętam? Co się z nimi stało? Wyemigrowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.02.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Bardzo dobrze pamiętasz.... poszły do sypialni i jeszcze nawet do nich dokupiłam najprostszą nogę czytaj lampkę nocną też z Ikea i ...abażur biały + noga czarna = oświetlenie na nakastlikach a kinkiety mosiężne zostały gołe bez abażurków..... Pstryknij pstryknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.02.2011 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Fajnie, że masz w sypialni kinkieciki. My planujemy w sypialni dwie lampki nocne i żyrandol. Wszystko typu maria-teresa. Tam będzie taki styl. Tylko kiedy to będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.02.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 SYPIALNIAAAAA wasza prezentuje się bardzo, ale to bardzo zachęcająco..... te drzwi do garderoby i ta tapeta.... a nasz sypialnia nadal jest nie pomalowana i nie mam koncepcji, a co gorsze, że przestało mnie to razić.... szok !!!!! tak przecież nie może być do jasnej ciasnej anielci.... trzeba coś z tym coś zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.02.2011 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 W sypialni będzie coś w tym stylu http://img819.imageshack.us/img819/9514/mariateresa11203210.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.02.2011 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Dzięki Andżeliko sypialni jeszcze wiele brakuje, a przede wszystkim mebli brakuje ale najpierw na pierwszy ogień pójdzie salon i jadalnia. A sypialnia poczeka sobie jeszcze, oj poczeka... A co do Waszej- to szybciutko zabieraj się za malowanie, zamiast myć okna... póki zima jest. Przyjdzie wiosna, potem lato, ogródek... i ani czasu ani ochoty na remonty nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.02.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 będzie pasował na 100% u mnie nie wiedząc czemu zmienia się się koncepcja sypialniana raz chcę prowansja, raz glamour, raz rustykalnie i cholera jasna nie wiem.... P.S idę sobie kawusi zrobić to już 3, a co! do 18 daleka drogaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.02.2011 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Wcale Ci się nie dziwię- wszak kobieta zmienną jest :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.02.2011 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 (edytowane) Andżeliko- specjalnie dla Ciebie (i dla Beauty jak wróci) szybkie, komórkowe i słabe jakościowo zdjęcie. Nie wiem, czy tu lepiej widać tą długość- w każdym razie mój luby, który ma 195 cm uderza lekko w niego głową Ale żyrandol wisi nad stolikiem kawowym, więc tragedii nie ma Edytowane 17 Marca 2013 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.02.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 (edytowane) Oooooo wiele lepiej teraz widać i jest O.K....ale całość super wygląda, barierka, cegła, stolik, kinkiecik, kuchnia, słup" łup " cegiełowy..... P.S że też taki duży urósł Edytowane 2 Lutego 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.02.2011 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 P.S że też taki duży urósł Co do żyrandola to mnie uspokoiłaś... A wnętrza, hmmm opatrzyły się już trochę i.... chętnie bym mogła zacząć od nowa:lol2: A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.02.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Też chętnie zaczęłabym od nowa i na 100% nie dałabym ciemnych dech w salonie, ale trawertyn zostaje na 100000%, kuchenne mebelki też lubię !!!! i łazienki.... i mogę budować jeszcze raz tylko pytanie ZA CO????? Brak mi spiżarki w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts