admete 29.02.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Dzień dobry ALE MUFINY WCZORAJ WYCZAROWAŁAŚ http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Kolory/Czerwone/017.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.02.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Aga muffinki wyglądają bosko z tymi czekoladowymi piegami Spróbuję takie zrobić skoro mówisz, że fajny smak Foremki silikonowe mam, bo kupiłam kiedyś chyba w Rossmannie - fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 29.02.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Agus muffinki rewelacyjne musze zrobic na weekend mamy goscia przez caly dzien to mnie czeka troszke pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 29.02.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 A ja robiłam ciasto marchewkowe według Twojego przepisu. Jeszcze nigdy żadne ciasto mi tak nie wyrosło Muffinki robię ostatnio bardzo często bo dzieciaczkom smakują Twoje - rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 29.02.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Aga masakra jak ja mam nadrobić te wszystkie strony Wczoraj skończyłam czytać ok 14-ej ... wchodzę dzisiaj i co widzę no co ??? ...jesteście debeściary Muffiny mniamuśne uuuu pychotkaaaaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.02.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 (edytowane) http://aqq.wapster.pl/EmotsImgSrv.aspx?uid=-1&pid=1944&eid=22399 Edytowane 29 Lutego 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.02.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Nie mogłam sobie odmówić wstawienia takiego "WIOSENNEGO" powitania:wiggle: Piękny dzień dzisiaj...słoneczko świeci...w powietrzu naprawdę czuć wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.02.2012 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 nie zasłam dobrej nocy To szkoda, że nie zasłaś edi Ja tutaj pierwszy raz - zapach mufinek mnie tutaj przywiódł . Chciałam się przywitać i zakomunikować, że w Tchibo od przyszłego tygodnia się rozpoczyna mufinkowy okres - dużo ładnych sikikonowych foremek i inne cudnosci do kuchni . Witamy serdecznie mirelahttp://www.polishbikers.com/images/smilies/rozne/welcome.gif Dzięki za info o Tchobo:wiggle:- z chęcią zajrzę, chociaż ja do muffinek mam już chyba wszytko:lol2: Zapraszam częściej:yes: Dzień dobry ALE MUFINY WCZORAJ WYCZAROWAŁAŚ http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Kolory/Czerwone/017.gif Hi Aguś, a dzięki i częstuj się Ciacha robiłam w weekend:wiggle: Aga muffinki wyglądają bosko z tymi czekoladowymi piegami Spróbuję takie zrobić skoro mówisz, że fajny smak Foremki silikonowe mam, bo kupiłam kiedyś chyba w Rossmannie - fajna sprawa Dzięki pysiaczku, jak ładnie nazwałaś moje czekoladowe groszki- piegi:lol2: Zrób koniecznie, bo pracy to jest może na 20 minut i to z pieczeniem:p Agus muffinki rewelacyjne musze zrobic na weekend mamy goscia przez caly dzien to mnie czeka troszke pracy Hej Kasiu dzięki kochana- zrób koniecznie, synuś będzie w niebo wzięty:rolleyes: A ja robiłam ciasto marchewkowe według Twojego przepisu. Jeszcze nigdy żadne ciasto mi tak nie wyrosło Muffinki robię ostatnio bardzo często bo dzieciaczkom smakują Twoje - rewelacja Nelciu, na serio zrobiłaś marchewkowe? Mam nadzieję, że było równie pyszne jak muffiny:rolleyes: Dzięki:D Aga masakra jak ja mam nadrobić te wszystkie strony Wczoraj skończyłam czytać ok 14-ej ... wchodzę dzisiaj i co widzę no co ??? ...jesteście debeściary Muffiny mniamuśne uuuu pychotkaaaaaaa. Oj, Andżeliko nie przesadzaj- tym razem tak dużo nie napaplałyśmy:no::lol2: Nie mogłam sobie odmówić wstawienia takiego "WIOSENNEGO" powitania:wiggle: Piękny dzień dzisiaj...słoneczko świeci...w powietrzu naprawdę czuć wiosnę Hej Maju, ale Twoje wiosenne powitanie chyba zniknęło...:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.02.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 (edytowane) No właśnie zniknęło...ale dlaczego??? :o Wstawiłam inne...co by głupio nie było;) Edytowane 29 Lutego 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.02.2012 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 No właśnie zniknęło...ale dlaczego??? :o Wstawiłam inne...co by głupio nie było;) Nie wiem.... Musisz wstawić za pomocą fotosika np. Dzięki za nowe:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.02.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Ciacha robiłam w weekend nie doczytało mi się bo jak mam chwilę przy komputerze w dzień to pędzę jak wiaterek żeby móc posta przeczytać zanim mnie dziecię oderwie..........http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Kolory/Czerwone/010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.02.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Dzięki pysiaczku, jak ładnie nazwałaś moje czekoladowe groszki- piegi:lol2: Zrób koniecznie, bo pracy to jest może na 20 minut i to z pieczeniem:p Tak Aguś ja wiem, że muffinki to szybka sprawa Zrobię ale już nie dziś, bo piegów nie mam To naprawdę fajna i szybka przekąska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 29.02.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Aguś mufinki wg Twojego przepisu to ja robię średnio raz w tygodniu. Ja czyli antytalent kuchenny:lol2: macie rację to jest 5 minut roboty w moim przypadku krócej niż wypad do sklepu jak się coś słodkiego zachce a akurat w domu nic nie ma. Jak chlebka wieczorkiem zostanie mało to też mufinki szybciutko upiekę i mały na śniadanko bardzo chętnie zjada:yes: Foremki silikonowe muszę wpisać na listę najpilniejszych zakupów bo nie wiem czemu ale jeszcze nie mam:eek: O stoliku to już wszystko moje poprzedniczki napisały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.02.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Dziewczynki później odpiszę, bo jesteśmy w przerwie meczuhttp://www.emofaces.com/en/emoticons/p/poland-flag-waving-emoticon-animated.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.02.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 O Aga to Ty kibic zapalony jesteś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 29.02.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Aga i Ty też ? U mnie trzej panowie przed telewizorem najmniejszy okręcony naszą flagą wyśpiewuje......nie mają wyjścia z takimi kibicami muszą wygrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.02.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Kurde...Aga...ślina mi cieknie po brodzie:) Muffinki pysznie wyglądają...też robię wg Twojego przepisu, są prze-py-szne.... a d..a rośnie!!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.02.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Moi chłopcy pojechali na mecz gdzieś do knajpy na męskie oglądanie, ja jednym okiem zerkam wtedy, gdy doping się wzmaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.02.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 ja jednym okiem zerkam wtedy, gdy doping się wzmaga To dokładnie tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.02.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Aga witam się wiosennie http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Pory%20roku/Wiosna/022.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts