Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie zasłam

dobrej nocy

:lol2: To szkoda, że nie zasłaś edi:lol2:

Ja tutaj pierwszy raz - zapach mufinek mnie tutaj przywiódł :). Chciałam się przywitać i zakomunikować, że w Tchibo od przyszłego tygodnia się rozpoczyna mufinkowy okres - dużo ładnych sikikonowych foremek i inne cudnosci do kuchni :).

Witamy serdecznie mirelahttp://www.polishbikers.com/images/smilies/rozne/welcome.gif Dzięki za info o Tchobo:wiggle:- z chęcią zajrzę, chociaż ja do muffinek mam już chyba wszytko:lol2: Zapraszam częściej:yes:

Dzień dobry :lol:

ALE MUFINY WCZORAJ WYCZAROWAŁAŚ http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Kolory/Czerwone/017.gif

Hi Aguś, a dzięki i częstuj się:lol2: Ciacha robiłam w weekend:wiggle:

Aga muffinki wyglądają bosko z tymi czekoladowymi piegami :p

Spróbuję takie zrobić skoro mówisz, że fajny smak :)

Foremki silikonowe mam, bo kupiłam kiedyś chyba w Rossmannie - fajna sprawa :yes:

Dzięki pysiaczku, jak ładnie nazwałaś moje czekoladowe groszki- piegi:lol2: Zrób koniecznie, bo pracy to jest może na 20 minut i to z pieczeniem:p

Agus muffinki rewelacyjne :) musze zrobic na weekend :) mamy goscia przez caly dzien to mnie czeka troszke pracy :)

Hej Kasiu:bye: dzięki kochana- zrób koniecznie, synuś będzie w niebo wzięty:rolleyes:

A ja robiłam ciasto marchewkowe według Twojego przepisu. Jeszcze nigdy żadne ciasto mi tak nie wyrosło :)

Muffinki robię ostatnio bardzo często bo dzieciaczkom smakują :)

Twoje - rewelacja :)

Nelciu, na serio zrobiłaś marchewkowe?:wiggle: Mam nadzieję, że było równie pyszne jak muffiny:rolleyes::rolleyes: Dzięki:D

Aga masakra jak ja mam nadrobić te wszystkie strony :lol2::confused: Wczoraj skończyłam czytać ok 14-ej ... wchodzę dzisiaj i co widzę no co ??? :lol2:...jesteście debeściary ;)

Muffiny mniamuśne uuuu pychotkaaaaaaa.

Oj, Andżeliko nie przesadzaj- tym razem tak dużo nie napaplałyśmy:no::p:lol2:

Nie mogłam sobie odmówić wstawienia takiego "WIOSENNEGO" powitania:wiggle::wiggle:

Piękny dzień dzisiaj...słoneczko świeci...w powietrzu naprawdę czuć wiosnę:rolleyes:

Hej Maju, ale Twoje wiosenne powitanie chyba zniknęło...:o:o

Dzięki pysiaczku, jak ładnie nazwałaś moje czekoladowe groszki- piegi:lol2: Zrób koniecznie, bo pracy to jest może na 20 minut i to z pieczeniem:p

Tak Aguś ja wiem, że muffinki to szybka sprawa :) Zrobię ale już nie dziś, bo piegów nie mam :lol2:

To naprawdę fajna i szybka przekąska :yes:

Aguś mufinki wg Twojego przepisu to ja robię średnio raz w tygodniu. Ja czyli antytalent kuchenny:lol2: macie rację to jest 5 minut roboty w moim przypadku krócej niż wypad do sklepu jak się coś słodkiego zachce a akurat w domu nic nie ma. Jak chlebka wieczorkiem zostanie mało to też mufinki szybciutko upiekę i mały na śniadanko bardzo chętnie zjada:yes:

Foremki silikonowe muszę wpisać na listę najpilniejszych zakupów bo nie wiem czemu ale jeszcze nie mam:eek:

O stoliku to już wszystko moje poprzedniczki napisały ;)