Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol2: jasny gwint! Niby weekend a ja jutro musże chałupę posprzatać i na niedzielę zacząć przygotowywać porządny obiad :mad: bo przyjaciółka z narzeczonym przyjeżdza, a że ich zdaniem jestem jak Bree Van De Kamp to się musze postarać :rotfl:.

Ooo to ładne przyjątko Wam się yokasiu szykuje http://www.polishbikers.com/images/smilies/upload2/gadaja.gif

Pracy sporo- nie zazdroszczę:no: ale u nas w domku tez jest do zrobienia parę rzeczy, a ciągle brak czasu więc może jutro...:sick: Jak zacznie się sezon ogrodowy, to w domu już palcem nie kiwnę:no:

Ja tak samo :rotfl: muszę odgruzować salon i przygotować obiad + ciacho :lol2: ale to wyzwanie kiedy się cierpli na leeeeeniaaa!

Beauty to pięknie :lol2:. Do śpiewania nie mam głosu ale trenowałam Kung-fu i wioślarstwo :yes: bardzo sobie chwalę :D obie dyscypliny :yes:.

O qrczę ,to wolę Ci się nie narażać ...

ale to wyzwanie kiedy się cierpli na leeeeeniaaa!

Oj tam zaraz lenia:lol2:

Do śpiewania nie mam głosu .

Ja tez za grosz:no: Kung- fu? No to ładnie...http://www.polishbikers.com/forum/images/smilies/bojesie.gifhttp://www.polishbikers.com/forum/images/smilies/bojesie.gif

Może Ci kiedyś w realu zapieję:lol2:

Czekam z niecierpliwością:lol2::lol2:

mieliśmy taką swoją kapelę ,na ówczesne czasy ponoć dobrą ( nawet kilka razy w telewizorni byłam):lol2:

No proszę TV starhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/scenic.gif

Kung-fu jest super (jak mi mąż kiedyś zeskanuje zdjęcie z mistrzem to wrzuce :lol2:) naprawdę wspominam bardzo dobrze :) po paru latach nie miałam nikogo do walki do pary i się skończyło. To samo było z wioślarstwem.....nawet nie wiecie jakie to piękne przeżycie płynąć panoramą po Odrze :) (i krzyczeć pod mostem "kto zerwał jabłko z drzewa?" kiedy echo odpowiada "ewa" albo :lol2: "czego nie ma dziś w Paryżu?" - "ryżu" :rotfl: pierwszy dzień zajęc i kazali nam wypłynąć na Odrę w mydelniczkach :jawdrop: mam nadzieję, że nigdy tego nie zapomnę bo zdjęć niestety nie mam :().

Kung-fu jest super (jak mi mąż kiedyś zeskanuje zdjęcie z mistrzem to wrzuce :lol2:) naprawdę wspominam bardzo dobrze :) po paru latach nie miałam nikogo do walki do pary i się skończyło.

Zeskanuj, koniecznie zeskanuj yokasiuhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/modli.gif

To samo było z wioślarstwem.....nawet nie wiecie jakie to piękne przeżycie płynąć panoramą po Odrze :) (i krzyczeć pod mostem "kto zerwał jabłko z drzewa?" kiedy echo odpowiada "ewa" albo :lol2: "czego nie ma dziś w Paryżu?" - "ryżu" :rotfl: pierwszy dzień zajęc i kazali nam wypłynąć na Odrę w mydelniczkach :jawdrop: mam nadzieję, że nigdy tego nie zapomnę bo zdjęć niestety nie mam :().

Fajnie:wiggle: właśnie sobie wyobraziłam- na pewno długo nie zapomnisz:no:

Beauty, gdyby mnie kto wtedy na rzekę w dziurawej łajbie wypchnął to bym normalnie flaki powyrywała (przepraszam, że tak dosadnie) zawsze swoje dokładali wędkarze, którym się wpłynęło w spławiki :D:D:D.

Chciałabym na Mazurach popływać :rolleyes: ale na tam jeszcze nie miałam okazji spędzać wolnego czasu :).

Chciałabym na Mazurach popływać :rolleyes: ale na tam jeszcze nie miałam okazji spędzać wolnego czasu :).

Oj to koniecznie musicie kiedyś pojechać- Mazury cudne są:rolleyes: Wiem, że to z Wrocławia kawałek drogi, ale warto:yes:

My latem z kolei- każdy dłuższy weekend to na Mazurach bo najbliżej:lol2:

Mazury już coraz mniej mi si podobają za dużo tam już komerchy ,a ja to najbardziej lubię "dziczyzny"...marzą mi się sanitariaty" Na wierzbie",gdzie można było wziąć prysznic w starym jelczu ,a przejrzeć się można było w pękniętym lusterku autobusowym...ecchchch ,gdzie te czasy

My w górki mamy blisko :) Mazury chętnie :yes: kiedyś :D najpierw muszę Chorwację odwiedzić ponownie, ale raczej nie w tym roku :(.

Trzymam za słowo:p Ale i tak Mazury są chyba ciut tańszy od Chorwacji... Nie martw się Aniu- nie w tym to w przyszłym roku:wiggle:

Mazury już coraz mniej mi si podobają za dużo tam już komerchy ,a ja to najbardziej lubię "dziczyzny"...marzą mi się sanitariaty" Na wierzbie",gdzie można było wziąć prysznic w starym jelczu ,a przejrzeć się można było w pękniętym lusterku autobusowym...ecchchch ,gdzie te czasy

Oj Beatko skansenów Ci się zachciewa:lol2: Są jeszcze i takie miejsca jak piszesz- znam bardzo ciche i urocze miejsce bliziutko Augustowa- Przewięź. No istne zadupie i mało ludzi. Luksusów tez nie ma:no:

Mazury, Chorwację...hmmmm, rozmarzyłam się...mieszkając 3 lata nad morzem spędzałam wakacje TYLKO tam, w sumie to każde popołudnie, ale czułam się jak w domu. teraz na lipiec wracam do pracy, więc też kiszka...odbije sobie w przyszłym, albo przyszłym przyszłego roku :rolleyes:

Ja znam Mazury tylko z perspektywy wody ,a na noc wbijamy się w szuwarki i tak nam jest najlepiej.Cieszę się bardzo ,że dzieciom taki sposób spędzania wolnego czasu odpowiada ,pływają z nami od dawna ... teraz to nam się już trochę nie chce ,ale dzieciaki ciągną

A to takie Mazury Beatko:wiggle: Super- fakt, ze to głównie dla młodych, ale przecaTy młoda babka:lol2:

Mazury, Chorwację...hmmmm, rozmarzyłam się...mieszkając 3 lata nad morzem spędzałam wakacje TYLKO tam, w sumie to każde popołudnie, ale czułam się jak w domu. teraz na lipiec wracam do pracy, więc też kiszka...odbije sobie w przyszłym, albo przyszłym przyszłego roku :rolleyes:

Zazdroszczę okrutnie Ci tego morza Edi:rolleyes: Odbijesz sobie, zobaczysz- najgorszy będzie pierwszy rok:(