agawi74 02.03.2012 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Dziewczynki dla Was wszystkich miłego weekendu:hug: A foty to chyba zacznę wstawiać budowlane jak tak bardzo jesteście spragnione:lol2: http://www.picgifs.com/graphics/w/weekend/graphics-weekend-270356.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.03.2012 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 jasny gwint! Niby weekend a ja jutro musże chałupę posprzatać i na niedzielę zacząć przygotowywać porządny obiad bo przyjaciółka z narzeczonym przyjeżdza, a że ich zdaniem jestem jak Bree Van De Kamp to się musze postarać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.03.2012 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Same tu tancerki i sportsmenki... a ja dla odmiany wokalistką rockową byłam ,,,,a co!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.03.2012 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 jasny gwint! Niby weekend a ja jutro musże chałupę posprzatać i na niedzielę zacząć przygotowywać porządny obiad bo przyjaciółka z narzeczonym przyjeżdza, a że ich zdaniem jestem jak Bree Van De Kamp to się musze postarać . Ooo to ładne przyjątko Wam się yokasiu szykuje http://www.polishbikers.com/images/smilies/upload2/gadaja.gif Pracy sporo- nie zazdroszczę ale u nas w domku tez jest do zrobienia parę rzeczy, a ciągle brak czasu więc może jutro... Jak zacznie się sezon ogrodowy, to w domu już palcem nie kiwnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.03.2012 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Same tu tancerki i sportsmenki... a ja dla odmiany wokalistką rockową byłam ,,,,a co!!! Hej Beatko, co Ty mówisz:o:o:rotfl: Serio? Nie to, żebym wątpiła w Twój głosik, ale to jednak rzadkość jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.03.2012 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Ja tak samo muszę odgruzować salon i przygotować obiad + ciacho ale to wyzwanie kiedy się cierpli na leeeeeniaaa! Beauty to pięknie . Do śpiewania nie mam głosu ale trenowałam Kung-fu i wioślarstwo bardzo sobie chwalę obie dyscypliny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.03.2012 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Hej Beatko, co Ty mówisz:o:o:rotfl: Serio? Nie to, żebym wątpiła w Twój głosik, ale to jednak rzadkość jest... Może Ci kiedyś w realu zapieję:lol2:mieliśmy taką swoją kapelę ,na ówczesne czasy ponoć dobrą ( nawet kilka razy w telewizorni byłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.03.2012 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Ja tak samo muszę odgruzować salon i przygotować obiad + ciacho ale to wyzwanie kiedy się cierpli na leeeeeniaaa! Beauty to pięknie . Do śpiewania nie mam głosu ale trenowałam Kung-fu i wioślarstwo bardzo sobie chwalę obie dyscypliny . O qrczę ,to wolę Ci się nie narażać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.03.2012 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 ale to wyzwanie kiedy się cierpli na leeeeeniaaa! Oj tam zaraz lenia:lol2: Do śpiewania nie mam głosu . Ja tez za grosz:no: Kung- fu? No to ładnie...http://www.polishbikers.com/forum/images/smilies/bojesie.gifhttp://www.polishbikers.com/forum/images/smilies/bojesie.gif Może Ci kiedyś w realu zapieję Czekam z niecierpliwością:lol2: mieliśmy taką swoją kapelę ,na ówczesne czasy ponoć dobrą ( nawet kilka razy w telewizorni byłam) No proszę TV starhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/scenic.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.03.2012 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Kung-fu jest super (jak mi mąż kiedyś zeskanuje zdjęcie z mistrzem to wrzuce ) naprawdę wspominam bardzo dobrze po paru latach nie miałam nikogo do walki do pary i się skończyło. To samo było z wioślarstwem.....nawet nie wiecie jakie to piękne przeżycie płynąć panoramą po Odrze (i krzyczeć pod mostem "kto zerwał jabłko z drzewa?" kiedy echo odpowiada "ewa" albo "czego nie ma dziś w Paryżu?" - "ryżu" pierwszy dzień zajęc i kazali nam wypłynąć na Odrę w mydelniczkach mam nadzieję, że nigdy tego nie zapomnę bo zdjęć niestety nie mam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.03.2012 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Kung-fu jest super (jak mi mąż kiedyś zeskanuje zdjęcie z mistrzem to wrzuce ) naprawdę wspominam bardzo dobrze po paru latach nie miałam nikogo do walki do pary i się skończyło. Zeskanuj, koniecznie zeskanuj yokasiuhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/modli.gif To samo było z wioślarstwem.....nawet nie wiecie jakie to piękne przeżycie płynąć panoramą po Odrze (i krzyczeć pod mostem "kto zerwał jabłko z drzewa?" kiedy echo odpowiada "ewa" albo "czego nie ma dziś w Paryżu?" - "ryżu" pierwszy dzień zajęc i kazali nam wypłynąć na Odrę w mydelniczkach mam nadzieję, że nigdy tego nie zapomnę bo zdjęć niestety nie mam ). Fajnie:wiggle: właśnie sobie wyobraziłam- na pewno długo nie zapomnisz:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.03.2012 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Cudowne przeżycia i cudowne wspomnienia ,,, my żeglujemy i też bywało różnie ,,,tzn ,na różnych łajbach się pływało ,o rożnym wypasie,,, niektóre kabiny tak podczas deszczu przeciekały ,że w dwóch dłoniach musiałam trzymać miski,by nie lało się do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.03.2012 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Beauty, gdyby mnie kto wtedy na rzekę w dziurawej łajbie wypchnął to bym normalnie flaki powyrywała (przepraszam, że tak dosadnie) zawsze swoje dokładali wędkarze, którym się wpłynęło w spławiki :D:D. Chciałabym na Mazurach popływać ale na tam jeszcze nie miałam okazji spędzać wolnego czasu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.03.2012 00:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Chciałabym na Mazurach popływać ale na tam jeszcze nie miałam okazji spędzać wolnego czasu . Oj to koniecznie musicie kiedyś pojechać- Mazury cudne są Wiem, że to z Wrocławia kawałek drogi, ale warto:yes: My latem z kolei- każdy dłuższy weekend to na Mazurach bo najbliżej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.03.2012 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 My w górki mamy blisko Mazury chętnie kiedyś najpierw muszę Chorwację odwiedzić ponownie, ale raczej nie w tym roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.03.2012 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Mazury już coraz mniej mi si podobają za dużo tam już komerchy ,a ja to najbardziej lubię "dziczyzny"...marzą mi się sanitariaty" Na wierzbie",gdzie można było wziąć prysznic w starym jelczu ,a przejrzeć się można było w pękniętym lusterku autobusowym...ecchchch ,gdzie te czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.03.2012 00:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 My w górki mamy blisko Mazury chętnie kiedyś najpierw muszę Chorwację odwiedzić ponownie, ale raczej nie w tym roku . Trzymam za słowo:p Ale i tak Mazury są chyba ciut tańszy od Chorwacji... Nie martw się Aniu- nie w tym to w przyszłym roku:wiggle: Mazury już coraz mniej mi si podobają za dużo tam już komerchy ,a ja to najbardziej lubię "dziczyzny"...marzą mi się sanitariaty" Na wierzbie",gdzie można było wziąć prysznic w starym jelczu ,a przejrzeć się można było w pękniętym lusterku autobusowym...ecchchch ,gdzie te czasy Oj Beatko skansenów Ci się zachciewa:lol2: Są jeszcze i takie miejsca jak piszesz- znam bardzo ciche i urocze miejsce bliziutko Augustowa- Przewięź. No istne zadupie i mało ludzi. Luksusów tez nie ma:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.03.2012 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Ja znam Mazury tylko z perspektywy wody ,a na noc wbijamy się w szuwarki i tak nam jest najlepiej.Cieszę się bardzo ,że dzieciom taki sposób spędzania wolnego czasu odpowiada ,pływają z nami od dawna ... teraz to nam się już trochę nie chce ,ale dzieciaki ciągną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 03.03.2012 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Mazury, Chorwację...hmmmm, rozmarzyłam się...mieszkając 3 lata nad morzem spędzałam wakacje TYLKO tam, w sumie to każde popołudnie, ale czułam się jak w domu. teraz na lipiec wracam do pracy, więc też kiszka...odbije sobie w przyszłym, albo przyszłym przyszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.03.2012 01:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Ja znam Mazury tylko z perspektywy wody ,a na noc wbijamy się w szuwarki i tak nam jest najlepiej.Cieszę się bardzo ,że dzieciom taki sposób spędzania wolnego czasu odpowiada ,pływają z nami od dawna ... teraz to nam się już trochę nie chce ,ale dzieciaki ciągną A to takie Mazury Beatko Super- fakt, ze to głównie dla młodych, ale przecaTy młoda babka:lol2: Mazury, Chorwację...hmmmm, rozmarzyłam się...mieszkając 3 lata nad morzem spędzałam wakacje TYLKO tam, w sumie to każde popołudnie, ale czułam się jak w domu. teraz na lipiec wracam do pracy, więc też kiszka...odbije sobie w przyszłym, albo przyszłym przyszłego roku Zazdroszczę okrutnie Ci tego morza Edi Odbijesz sobie, zobaczysz- najgorszy będzie pierwszy rok:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts