Anjazzielonego 02.02.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Ale dlaczego ciemnych dech nie??????Bo ja chcę właśnie takie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.02.2011 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 A czemu- ja mam też ciemne i wcale się nie łatwo nie brudzą.... trawertyn też bym dała u siebie, tylko, że... nie zmieścił się w budowlanym budżecie:( Trochę za dużo metrów... A łazienki masz piękniste, więc się wcale nie dziwię Ja mam spiżarnię i bardzooo sobie ją chwalę A jak to za co budować? Sprzedajesz swój domek i już masz za co :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 02.02.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Agawi, piękny żyrandol!! A galeria, wiesz, KIEDYŚ będzie:) A tymczasem mam dla Ciebie dobrą wiadomość, zamówiłam taftę, o której rozmawiałyśmy -wyślę Ci zdjęcia w przyszłym tygodniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.02.2011 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 (edytowane) Anju- bardzo dziękuję! Galerię obiecałaś, pamiętasz??? A taftę- bardzoooo chętnie i dzięki za pamięć W razie czego pisz na priva- podam Ci mój mail, albo wstaw u mnie w galerii. Jak wolisz Edytowane 2 Lutego 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 02.02.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Agawi,1. pamiętam:)2. gdy paczka dojdzie, wyślę Ci fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.02.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 no no no, ale pięknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! żyrandol super podkreślił wnętrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.02.2011 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Agawi, 1. pamiętam:) 2. gdy paczka dojdzie, wyślę Ci fotki:) Dzięki raz jeszcze Anju- czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.02.2011 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 no no no, ale pięknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! żyrandol super podkreślił wnętrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki zuzanko- tak myślisz? Bo czasami mam wrażenie, że jest taki wielki i pałacowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.02.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Dzięki zuzanko- tak myślisz? Bo czasami mam wrażenie, że jest taki wielki i pałacowy.... przepraszam za wyrażenie ale jest ZARĄBISTY ach to młodzieżowe słowinictwo wpadnie w ucho i człek powiela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.02.2011 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 przepraszam za wyrażenie ale jest ZARĄBISTY ach to młodzieżowe słowinictwo wpadnie w ucho i człek powiela W taki razie ZARĄBIŚCIE Ci dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.02.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 żyrandol bardzo klimatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.02.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 żyrandol bardzo klimatyczny Dzięki moniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.02.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 http://www.bellemaison.pl fajny sklepik zajrzyjcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.02.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 http://www.bellemaison.pl fajny sklepik zajrzyjcie Nooo fajny- dzięki zuza:D Ceny też całkiem, całkiem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.02.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Nooo fajny- dzięki zuza:D Ceny też całkiem, całkiem:yes: bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.02.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Żyrandol i ja pochwalę, pięknie wygląda, na tym obszerniejszym zdjęciu widać, że doskonale się dopasował do reszty wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.02.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Anjazzielonego dlaczego..... ponieważ znać każdy paproch ,śmietek, kurz, wszystko widać ..... WSZYSTKO..... , a na kurz to ......jednym słowem masakra kurzowa brrrrryyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 03.02.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 A co tu taka cisza...... czyżby dopadła Cię praca ja na razie mam spokój...o właśnie wywołałam wilka z lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.02.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Już nie ma ciszy- jestem jestem:D, choć jak zwykle więcej czasu mam po lunchu.... U nas sypie śnieg- taki trochę mokry. Miejmy nadzieję, że przyniesie odwilż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 03.02.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 śliczny żyrandol ! A taftę też bym chętnie zobaczyła - pamietajcie o mnie dziewczyny bo zakup juz postanowiony tylko wybór nie dokonany:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts