Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

haha, tradycyjnie, jak wszystkie poszły to ja przylazłam :lol2:

Wczoraj tyż Was podglądałam,ale już nie miałam siły się odezwać, ale nareszcie i ja się załapałam na rewelacje...Dziewczyny...piękne jesteście wszystkie, naprawdę...jednak Polki najpiękniejsze som:yes: nooo... jeszcze Wenezuelki...ale one akurat kupę kasy i cierpienia wkładają w to swoje "naturalne" piekno ;)

Nie noooo... o so chozi:mad:

Człowieka parę dninie było, wraca i się dowiaduje - wszystkie się już widziały, wszystkie urodę swą wychwalają - a ja to co:mad: Gdzieście taką prezentację zrobiły?????????

Nie muszę chyba mówić, że wszystkie obowiązkowo te zdjęcia musicie wysłać pod adres [email protected] - bo jak nie to... http://supergify.pl/images/stories/Postaci/65.gif

aguś a Ty to musowo:rolleyes: Nie może być tak, że ja - Twoja Najwierniejsza Fanka - nie widziałam Twojej buźki:( Tym bardziej nie muszę chyba błagać, skoro moją już wszyscy tysiąc razy widzieli;)

Niestety :( ja też nie załapałam się http://emoty.blox.pl/resource/rozwalkompa2.gif na foty ..więc będzie zmiana laptopa ;) :)

ALe za to byłam (zjadłam m) ;) w Krakowie i było cudnie ;). Stare Rynek, kolacja, ( sklepy ;) ) . No. http://emoty.blox.pl/resource/dance.gif

Edytowane przez Juszczakówka

Agawi jade zaraz na zakupy i kupuje wszystko co potrzeba na Twoje marchewkowe ciasto, wszyscy się zachwycają - trzeba spróbować :)

Ja je planuję na urodziny Jakuba zrobić.

Tylko się zastanawiam, czy z samych żółtek wyjdzie? Agawi, jak myślisz?

No i nas bez orzechów.

haha, tradycyjnie, jak wszystkie poszły to ja przylazłam :lol2:

Wczoraj tyż Was podglądałam,ale już nie miałam siły się odezwać, ale nareszcie i ja się załapałam na rewelacje...Dziewczyny...piękne jesteście wszystkie, naprawdę...jednak Polki najpiękniejsze som:yes: nooo... jeszcze Wenezuelki...ale one akurat kupę kasy i cierpienia wkładają w to swoje "naturalne" piekno ;)

Hej madileo:bye: Szkoda, ze się wczoraj minęłyśmy:mad: Dzięki za komplementy w imieniu swoim i dziewczyn:wiggle:Trzeba było sie odzywać i swoje wstawić:p

Nie noooo... o so chozi:mad:

Człowieka parę dninie było, wraca i się dowiaduje - wszystkie się już widziały, wszystkie urodę swą wychwalają - a ja to co:mad: Gdzieście taką prezentację zrobiły?????????

Nie muszę chyba mówić, że wszystkie obowiązkowo te zdjęcia musicie wysłać pod adres [email protected] - bo jak nie to... http://supergify.pl/images/stories/Postaci/65.gif

aguś a Ty to musowo:rolleyes: Nie może być tak, że ja - Twoja Najwierniejsza Fanka - nie widziałam Twojej buźki:( Tym bardziej nie muszę chyba błagać, skoro moją już wszyscy tysiąc razy widzieli;)

Madziulku kochany, sesyjka była nagła i spontaniczna u karolka:rolleyes: Tak ładnie napisałaś o tej fance i wzajemnie kochana:hug:Pewnie, że fotki Ci wyślę:lol2:

Niestety :( ja też nie załapałam się http://emoty.blox.pl/resource/rozwalkompa2.gif na foty ..więc będzie zmiana laptopa ;) :)

ALe za to byłam (zjadłam m) ;) w Krakowie i było cudnie ;). Stare Rynek, kolacja, ( sklepy ;) ) . No. http://emoty.blox.pl/resource/dance.gif

Andżeliko, nie smutaj się - wyślę Ci fotkę i będę czkała na rewanż:yes::D Krakowa okrutnie Ci zazdraszczam, że masz tak blisko a ja nie:cry::cry:

Widze ze jak mnie nie ma w weekend to trace bardzo duzo :( nie widzialam zdjec :( buuuuuuuuuu......

Agus przepis na ciacho marchewkowe robi kariere hehehe :rotfl: juz chyba z 10 osob wzielo ode mnie przepis :rotfl: jeszcze raz dziekuje Kochana :hug:

Kasiu bardzo się cieszę:wiggle:Szkoda, że patent na to ciacho nie jest mój:lol2: Kochana fotki były późna nocą, także nie wiem czy byś doczekała. Tak się rozkręciłyśmy, że była prawie 3 w nocy:o:oBuziaki

A ja dostałam foty i muszę wam powiedzieć, że zupełnie inaczej wyobrażałam sobie Agawi ( a na pewno, że ma ciemne włosy ) a tu normalnie szok- seksi blond kocica :jawdrop:

Dzięki mrówko, ale stanowczo przesadzasz:rolleyes: Poza tym ja zawsze powtarzałam, ze ja blondi jestem:lol2:

Agawi jade zaraz na zakupy i kupuje wszystko co potrzeba na Twoje marchewkowe ciasto, wszyscy się zachwycają - trzeba spróbować :)

Bardzo się cieszę mugatko:wiggle:Zakupy potrwają pewnie dłużej niż samo pieczenie, bo robi się je błyskawicznie:lol2:

Ja je planuję na urodziny Jakuba zrobić.

Tylko się zastanawiam, czy z samych żółtek wyjdzie? Agawi, jak myślisz?

No i nas bez orzechów.

Narendil, orzechy to nie problem, ale z tymi żółtkami to na 100% nie wiem... Może być bardziej kruche, ale powinno być nadal smaczne:wiggle:Daj koniecznie znać:rolleyes:

Nie ma rady - lecę dziś po marchewki i imbir :D

I prawidłowa reakcja pysiaczku:lol2:

Pysiaczku to wieczorem obie robimy foto-smako relacje :)

Dobra :D

Tak, tak ja bardzo poproszę o Wasze fotki:rolleyes::rolleyes:

Aga...piękna dziewczyna z Ciebie!!!!:) Całkiem inaczej sobie Ciebie wyobrażałam:) A tu taka "blondina":)

Dzięęęęęęki..:)

Beatko dzięki:D

melduje, ze jestem i nadrabiam zaleglosci, znowu z 50 stron mi sie uzbieralo:jawdrop:

Hej Teresko, fajnie, że jesteś :wiggle: Współczuję nadrabiania, ale sama wiesz, że kto późno przychodzi...:lol2:

Eeee tam niezbyt uważnie oglądałyście galerię Agi kiedyś pokazywała swoje zdjęcie w ogrodzie ( gdzieś na wakacjach ) i tam było widać, że jest blondi :bye: ( chociaż z bardzo daleka to zdjęcie było ;) ).....A i tak szkoda, że się nie załapałam :(

Andżelika dobrze prawi- kiedyś fotka z daleka już była:p