agawi74 04.03.2012 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 zdążyłam przed 24, jakoś się dzisiaj wyrobić nie mogę...aloe klubu nie zdradziłam ;D Witamy, witamy i to się chwali edi Dzisiaj jakoś tak niemrawo jest:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 04.03.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Witamy, witamy i to się chwali edi Dzisiaj jakoś tak niemrawo jest:confused: wczoraj też było niemrawo, ale jak się impreza rozkręciła to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.03.2012 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 wczoraj też było niemrawo, ale jak się impreza rozkręciła to Ale dzisiaj się nie zanosi:no: Wszystkie już chyba poszły:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 04.03.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Ale dzisiaj się nie zanosi:no: Wszystkie już chyba poszły:mad: odsypiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.03.2012 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 odsypiają Noo ja tez już zasypiamhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/morning.gif Uciekam pa, do jutrahttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/run.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 04.03.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 pa, pa ja też uciekam, jakoś to fm działa usypiająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 04.03.2012 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 haha, tradycyjnie, jak wszystkie poszły to ja przylazłam Wczoraj tyż Was podglądałam,ale już nie miałam siły się odezwać, ale nareszcie i ja się załapałam na rewelacje...Dziewczyny...piękne jesteście wszystkie, naprawdę...jednak Polki najpiękniejsze som:yes: nooo... jeszcze Wenezuelki...ale one akurat kupę kasy i cierpienia wkładają w to swoje "naturalne" piekno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.03.2012 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Nie noooo... o so chozi Człowieka parę dninie było, wraca i się dowiaduje - wszystkie się już widziały, wszystkie urodę swą wychwalają - a ja to co:mad: Gdzieście taką prezentację zrobiły????????? Nie muszę chyba mówić, że wszystkie obowiązkowo te zdjęcia musicie wysłać pod adres [email protected] - bo jak nie to... http://supergify.pl/images/stories/Postaci/65.gif aguś a Ty to musowo:rolleyes: Nie może być tak, że ja - Twoja Najwierniejsza Fanka - nie widziałam Twojej buźki:( Tym bardziej nie muszę chyba błagać, skoro moją już wszyscy tysiąc razy widzieli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.03.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 (edytowane) Niestety ja też nie załapałam się http://emoty.blox.pl/resource/rozwalkompa2.gif na foty ..więc będzie zmiana laptopa ALe za to byłam (zjadłam m) w Krakowie i było cudnie . Stare Rynek, kolacja, ( sklepy ) . No. http://emoty.blox.pl/resource/dance.gif Edytowane 5 Marca 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 05.03.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Widze ze jak mnie nie ma w weekend to trace bardzo duzo nie widzialam zdjec buuuuuuuuuu...... Agus przepis na ciacho marchewkowe robi kariere hehehe juz chyba z 10 osob wzielo ode mnie przepis jeszcze raz dziekuje Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 05.03.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 A ja dostałam foty i muszę wam powiedzieć, że zupełnie inaczej wyobrażałam sobie Agawi ( a na pewno, że ma ciemne włosy ) a tu normalnie szok- seksi blond kocica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.03.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Agawi jade zaraz na zakupy i kupuje wszystko co potrzeba na Twoje marchewkowe ciasto, wszyscy się zachwycają - trzeba spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.03.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Agawi jade zaraz na zakupy i kupuje wszystko co potrzeba na Twoje marchewkowe ciasto, wszyscy się zachwycają - trzeba spróbować Ja je planuję na urodziny Jakuba zrobić. Tylko się zastanawiam, czy z samych żółtek wyjdzie? Agawi, jak myślisz? No i nas bez orzechów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.03.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Nie ma rady - lecę dziś po marchewki i imbir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.03.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Pysiaczku to wieczorem obie robimy foto-smako relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.03.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.03.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Aga...piękna dziewczyna z Ciebie!!!! Całkiem inaczej sobie Ciebie wyobrażałam:) A tu taka "blondina":) Dzięęęęęęki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 05.03.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 melduje, ze jestem i nadrabiam zaleglosci, znowu z 50 stron mi sie uzbieralo:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.03.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Eeee tam niezbyt uważnie oglądałyście galerię Agi kiedyś pokazywała swoje zdjęcie w ogrodzie ( gdzieś na wakacjach ) i tam było widać, że jest blondi ( chociaż z bardzo daleka to zdjęcie było ).....A i tak szkoda, że się nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.03.2012 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 haha, tradycyjnie, jak wszystkie poszły to ja przylazłam Wczoraj tyż Was podglądałam,ale już nie miałam siły się odezwać, ale nareszcie i ja się załapałam na rewelacje...Dziewczyny...piękne jesteście wszystkie, naprawdę...jednak Polki najpiękniejsze som:yes: nooo... jeszcze Wenezuelki...ale one akurat kupę kasy i cierpienia wkładają w to swoje "naturalne" piekno Hej madileo:bye: Szkoda, ze się wczoraj minęłyśmy:mad: Dzięki za komplementy w imieniu swoim i dziewczyn:wiggle:Trzeba było sie odzywać i swoje wstawić Nie noooo... o so chozi Człowieka parę dninie było, wraca i się dowiaduje - wszystkie się już widziały, wszystkie urodę swą wychwalają - a ja to co:mad: Gdzieście taką prezentację zrobiły????????? Nie muszę chyba mówić, że wszystkie obowiązkowo te zdjęcia musicie wysłać pod adres [email protected] - bo jak nie to... http://supergify.pl/images/stories/Postaci/65.gif aguś a Ty to musowo:rolleyes: Nie może być tak, że ja - Twoja Najwierniejsza Fanka - nie widziałam Twojej buźki:( Tym bardziej nie muszę chyba błagać, skoro moją już wszyscy tysiąc razy widzieli;) Madziulku kochany, sesyjka była nagła i spontaniczna u karolka Tak ładnie napisałaś o tej fance i wzajemnie kochana:hug:Pewnie, że fotki Ci wyślę Niestety ja też nie załapałam się http://emoty.blox.pl/resource/rozwalkompa2.gif na foty ..więc będzie zmiana laptopa ALe za to byłam (zjadłam m) w Krakowie i było cudnie . Stare Rynek, kolacja, ( sklepy ) . No. http://emoty.blox.pl/resource/dance.gif Andżeliko, nie smutaj się - wyślę Ci fotkę i będę czkała na rewanż Krakowa okrutnie Ci zazdraszczam, że masz tak blisko a ja nie:cry: Widze ze jak mnie nie ma w weekend to trace bardzo duzo nie widzialam zdjec buuuuuuuuuu...... Agus przepis na ciacho marchewkowe robi kariere hehehe juz chyba z 10 osob wzielo ode mnie przepis jeszcze raz dziekuje Kochana Kasiu bardzo się cieszę:wiggle:Szkoda, że patent na to ciacho nie jest mój:lol2: Kochana fotki były późna nocą, także nie wiem czy byś doczekała. Tak się rozkręciłyśmy, że była prawie 3 w nocy:o:oBuziaki A ja dostałam foty i muszę wam powiedzieć, że zupełnie inaczej wyobrażałam sobie Agawi ( a na pewno, że ma ciemne włosy ) a tu normalnie szok- seksi blond kocica Dzięki mrówko, ale stanowczo przesadzasz:rolleyes: Poza tym ja zawsze powtarzałam, ze ja blondi jestem:lol2: Agawi jade zaraz na zakupy i kupuje wszystko co potrzeba na Twoje marchewkowe ciasto, wszyscy się zachwycają - trzeba spróbować Bardzo się cieszę mugatko:wiggle:Zakupy potrwają pewnie dłużej niż samo pieczenie, bo robi się je błyskawicznie:lol2: Ja je planuję na urodziny Jakuba zrobić. Tylko się zastanawiam, czy z samych żółtek wyjdzie? Agawi, jak myślisz? No i nas bez orzechów. Narendil, orzechy to nie problem, ale z tymi żółtkami to na 100% nie wiem... Może być bardziej kruche, ale powinno być nadal smaczne:wiggle:Daj koniecznie znać Nie ma rady - lecę dziś po marchewki i imbir I prawidłowa reakcja pysiaczku Pysiaczku to wieczorem obie robimy foto-smako relacje Dobra Tak, tak ja bardzo poproszę o Wasze fotki:rolleyes: Aga...piękna dziewczyna z Ciebie!!!! Całkiem inaczej sobie Ciebie wyobrażałam:) A tu taka "blondina":) Dzięęęęęęki.. Beatko dzięki:D melduje, ze jestem i nadrabiam zaleglosci, znowu z 50 stron mi sie uzbieralo:jawdrop: Hej Teresko, fajnie, że jesteś Współczuję nadrabiania, ale sama wiesz, że kto późno przychodzi... Eeee tam niezbyt uważnie oglądałyście galerię Agi kiedyś pokazywała swoje zdjęcie w ogrodzie ( gdzieś na wakacjach ) i tam było widać, że jest blondi ( chociaż z bardzo daleka to zdjęcie było ).....A i tak szkoda, że się nie załapałam Andżelika dobrze prawi- kiedyś fotka z daleka już była:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts