agawi74 05.03.2012 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 ło matko a jak wklejacie zdjęcia w wysyłanych wiadomościach? Możesz poprzez fotosika np. lub inne dziadostwo:lol2: A nie zapomnij o mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 05.03.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 no cosik poszło o ale nie wiem czy dobrze to zrobiłam i będzie coś widać. Ależ ze mnie tuman komputerowy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.03.2012 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 no cosik poszło o ale nie wiem czy dobrze to zrobiłam i będzie coś widać. Ależ ze mnie tuman komputerowy:bash: Ja nic nie dostałam...:( Marjelko oczyść skrzyneczkę jak chcesz fotke:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 05.03.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 chyba teraz poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.03.2012 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 chyba teraz poszło Tak, tak dzięki:hug: Odpisałam Ci na priv lasko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.03.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Marjelko oczyść skrzyneczkę jak chcesz fotke:p Już czysto:wiggle: Tobie i Karoli wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 05.03.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 haha...dziewczyny oszalały czytam, czytam i coraz bardziej mam wrażenie, że czytam o jakimś nielegalnym przemycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.03.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Aguś szok:jawdrop: no rasowe blondi jezdeźmy Pasujemy do siebie Lubię Cię jeszcze bardziej Śliczna dziewczyna !!! Idę na razie pakować męża na tydzień Teraz mam nadzieję, więcej czasu spędzać z Wami Nie ma tego złego ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.03.2012 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 haha...dziewczyny oszalały czytam, czytam i coraz bardziej mam wrażenie, że czytam o jakimś nielegalnym przemycie :rotfl:Nielegalny przemyt:rotfl: Aguś szok:jawdrop: no rasowe blondi jezdeźmy Pasujemy do siebie Lubię Cię jeszcze bardziej Śliczna dziewczyna !!! Dzięki Martuś:hug:Ja też Cię uwielbiam:lol2: Idę na razie pakować męża na tydzień Teraz mam nadzieję, więcej czasu spędzać z Wami Nie ma tego złego ehh Pewnie, będzie fajnie:lol2: Już my o to zadbamy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.03.2012 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Dziewczynki, ja się ewakuuję, wpadnę i odpiszę u Was wieczorkiem:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.03.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 leć i do skrzynki zajrzyj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.03.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ale tutaj poruszenie A prowodyrka karolka jest nie dość, że śliczna to i wygadana i umie tupnąć nóżką i zmusić towarzystwo do roboty Ja tymczasem też zmykam, muszę zobaczyć co tam mąż na kolację robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 05.03.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c009.gif Witam sie przeleciałam(dosłownie) przez pół wątku czytając po łepkach, aż doszłam do zdjęć jesienno-letnich ogrodu i szczena mi opadła :jawdrop: normalnie nie wiem co napisać.. ja CHCE TAKI TRAWNIK, muszę bo skonam... lecę dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 05.03.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 A co tu się dzieje ? To nie w porządku bym musiała domagać się fotek ... mnie mogłyście oglądać więc domagam się fot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.03.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 No nieeee, dziewuchy - wy się tu zachwycacie Agą, a mi wysłała miniatury i to jeszcze w słabej rozdzielczości:o:wtf: Wam też? Aga - no zlituj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.03.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.03.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 leć i do skrzynki zajrzyj ! Widziałam cudna ta Ania Ale tutaj poruszenie A prowodyrka karolka jest nie dość, że śliczna to i wygadana i umie tupnąć nóżką i zmusić towarzystwo do roboty Ja tymczasem też zmykam, muszę zobaczyć co tam mąż na kolację robi Masz rację pysiaczku, karola to prowodyrka:lol2: http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c009.gif Witam sie przeleciałam(dosłownie) przez pół wątku czytając po łepkach, aż doszłam do zdjęć jesienno-letnich ogrodu i szczena mi opadła :jawdrop: normalnie nie wiem co napisać.. ja CHCE TAKI TRAWNIK, muszę bo skonam... lecę dalej... Witam serdecznie vesilka:welcome:Bardzo Ci dziękuję:wiggle: Ogródek zakładaliśmy w zeszłym roku, także szału nie ma:no: mam nadzieję, że ten rok będzie ciekawszy:rolleyes: Wpadaj kiedy chcesz, zapraszam:D A co tu się dzieje ? To nie w porządku bym musiała domagać się fotek ... mnie mogłyście oglądać więc domagam się fot Dobrze kubełko, zaraz Ci wyślę- ja już w tym zamieszaniu zapomniałam komu posłałam... No nieeee, dziewuchy - wy się tu zachwycacie Agą, a mi wysłała miniatury i to jeszcze w słabej rozdzielczości:o:wtf: Wam też? Aga - no zlituj się Też Nie no co Wy kobitki jesteście jakieś sierotki Marysie, czy co:mad: powiększcie sobie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.03.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Nie no co Wy kobitki jesteście jakieś sierotki Marysie, czy co:mad: powiększcie sobie:lol2: Nie no, błagam - co tam powiększać Przecież oryginalny rozmiar tego zdjęcia to 2x3 cale:rotfl: I jak wspomniałam - w tragicznej rozdzielczości:lol2: Powiększenie o 15% powoduje, ze nie widać już nawet zarysów postaci:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.03.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 No nie:mad::mad::mad::mad: Człowiek znika na kilka dni, a te osobiste zapoznania robiOM, przy pomocy fotek:o Aguś, litości, ja też kcem :cry: Nie no co Wy kobitki jesteście jakieś sierotki Marysie, czy co:mad: powiększcie sobie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.03.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ejjj u mnie się nie da powiększyć otwiera mi się str. główna fotosika Ja wysłałam bycza rozdzielczość (co zobaczyłam dopiero jak spojrzałam co wysłałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts