Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

haha...dziewczyny oszalały :lol2:

czytam, czytam i coraz bardziej mam wrażenie, że czytam o jakimś nielegalnym przemycie :rotfl:

:rotfl:Nielegalny przemyt:rotfl:

Aguś szok:jawdrop: no rasowe blondi jezdeźmy:lol2: Pasujemy do siebie :lol2: Lubię Cię jeszcze bardziej :lol2:

Śliczna dziewczyna !!!

Dzięki Martuś:hug:Ja też Cię uwielbiam:lol2::D

Idę na razie pakować męża na tydzień :wiggle: Teraz mam nadzieję, więcej czasu spędzać z Wami :wiggle:

Nie ma tego złego ehh :rolleyes:

Pewnie, będzie fajnie:lol2: Już my o to zadbamy:wiggle:

http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c009.gif Witam sie

przeleciałam(dosłownie) przez pół wątku czytając po łepkach, aż doszłam do zdjęć jesienno-letnich ogrodu i szczena mi opadła :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

normalnie nie wiem co napisać.. ja CHCE TAKI TRAWNIK, muszę bo skonam...

lecę dalej...

:hug: leć :) i do skrzynki zajrzyj !

Widziałam cudna ta Ania:hug:

Ale tutaj poruszenie :lol2:

A prowodyrka karolka jest nie dość, że śliczna to i wygadana i umie tupnąć nóżką i zmusić towarzystwo do roboty :D

Ja tymczasem też zmykam, muszę zobaczyć co tam mąż na kolację robi ;)

Masz rację pysiaczku, karola to prowodyrka:lol2::mad:

http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c009.gif Witam sie

przeleciałam(dosłownie) przez pół wątku czytając po łepkach, aż doszłam do zdjęć jesienno-letnich ogrodu i szczena mi opadła :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

normalnie nie wiem co napisać.. ja CHCE TAKI TRAWNIK, muszę bo skonam...

lecę dalej...

Witam serdecznie vesilka:welcome:Bardzo Ci dziękuję:wiggle::wiggle: Ogródek zakładaliśmy w zeszłym roku, także szału nie ma:no: mam nadzieję, że ten rok będzie ciekawszy:rolleyes: Wpadaj kiedy chcesz, zapraszam:D

A co tu się dzieje ? To nie w porządku bym musiała domagać się fotek ... mnie mogłyście oglądać więc domagam się fot :lol2:

Dobrze kubełko, zaraz Ci wyślę- ja już w tym zamieszaniu zapomniałam komu posłałam...:lol2:

No nieeee, dziewuchy - wy się tu zachwycacie Agą, a mi wysłała miniatury i to jeszcze w słabej rozdzielczości:o:wtf:

Wam też?:rotfl:

Aga - no zlituj się:lol2:

Też :lol2:

Nie no co Wy kobitki jesteście jakieś sierotki Marysie, czy co:mad::mad: powiększcie sobie:lol2:

Nie no co Wy kobitki jesteście jakieś sierotki Marysie, czy co:mad::mad: powiększcie sobie:lol2:

Nie no, błagam - co tam powiększać:rotfl: Przecież oryginalny rozmiar tego zdjęcia to 2x3 cale:rotfl:

I jak wspomniałam - w tragicznej rozdzielczości:lol2: Powiększenie o 15% powoduje, ze nie widać już nawet zarysów postaci:rotfl: