Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie no, błagam - co tam powiększać:rotfl: Przecież oryginalny rozmiar tego zdjęcia to 2x3 cale:rotfl:

I jak wspomniałam - w tragicznej rozdzielczości:lol2: Powiększenie o 15% powoduje, ze nie widać już nawet zarysów postaci:rotfl:

Co Ty mówisz Madzia? U mnie się bez problemu powiększa...:confused: Skopiuj może do innego programu...

No nie:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Człowiek znika na kilka dni, a te osobiste zapoznania robiOM, przy pomocy fotek:o

Aguś, litości, ja też kcem :cry::cry:

Hej Maduś:wiggle: dobrze, dobrze nie smutaj się:hug: zaraz Ci wyślę, choć podobno są małe...

:rotfl:

Ejjj u mnie się nie da powiększyć :( otwiera mi się str. główna fotosika :cry:

Ja wysłałam bycza rozdzielczość (co zobaczyłam dopiero jak spojrzałam co wysłałam)

Nie wiem czemu... Ja mam u siebie spore i dobrze na nich widać... Nawet się przestraszyłam, że aż tak można powiększyć:lol2:

Witam:wiggle:

Hmm....... trochę mnie nie było,ale temat widzę dalej ten sam:lol2:

Cześć Majeczko:bye: no ten sam cholerka:mad: Wyobrażasz sobie, ze ja dzisiaj cały dzień wysyłam tylko zdjęcia i odpowiadam na maile:lol2::mad: Ogłaszam, że to już KONIEC:yes:

Ooo nowy avatarek:wiggle:

Cześć Majeczko:bye: no ten sam cholerka:mad: Wyobrażasz sobie, ze ja dzisiaj cały dzień wysyłam tylko zdjęcia i odpowiadam na maile:lol2::mad: Ogłaszam, że to już KONIEC:yes:

Ooo nowy avatarek:wiggle:

:lol2::lol2: To ciekawy dzień miałaś :lol2::lol2:

No tak nowy avatarek....bo już mnie to puste miejsce wkurzało;)

:lol2::lol2: To ciekawy dzień miałaś :lol2::lol2:

Który jak widzisz trwa nadal:lol2::mad: Majeczko masz fotki dla nas:rolleyes::rolleyes:

Mam:) Śliczna z Ciebie dziewczyna:rolleyes:

Dzięki maduś:hug:Ty też:wiggle:

jakby co to ja mogę za menago robić !!:D

:rotfl::rotfl: Będę pamiętać o Tobie Beatko:lol2:

Intrygują mnie te opinie o blond pani!

Dobrze narendil będziesz ostatnia, ale nie spodziewaj się Bóg wie czego:no: I ja też twoje poproszę:p:wiggle: