mada1412 05.03.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ania!!! Ty też wysyłałaś? No zlitujcie się baby:bash: Jak tak moSZna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.03.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Witam:wiggle: Hmm....... trochę mnie nie było,ale temat widzę dalej ten sam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.03.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ania!!! Ty też wysyłałaś? No zlitujcie się baby:bash: Jak tak moSZna? Maduś, to do mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.03.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Nie no, błagam - co tam powiększać Przecież oryginalny rozmiar tego zdjęcia to 2x3 cale:rotfl: I jak wspomniałam - w tragicznej rozdzielczości:lol2: Powiększenie o 15% powoduje, ze nie widać już nawet zarysów postaci:rotfl: Co Ty mówisz Madzia? U mnie się bez problemu powiększa... Skopiuj może do innego programu... No nie:mad::mad::mad::mad: Człowiek znika na kilka dni, a te osobiste zapoznania robiOM, przy pomocy fotek:o Aguś, litości, ja też kcem :cry: Hej Maduś dobrze, dobrze nie smutaj się zaraz Ci wyślę, choć podobno są małe... Ejjj u mnie się nie da powiększyć otwiera mi się str. główna fotosika Ja wysłałam bycza rozdzielczość (co zobaczyłam dopiero jak spojrzałam co wysłałam) Nie wiem czemu... Ja mam u siebie spore i dobrze na nich widać... Nawet się przestraszyłam, że aż tak można powiększyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.03.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Maduś, to do mnie ? A do kogóż? Przeca, że do Ciebie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.03.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Witam:wiggle: Hmm....... trochę mnie nie było,ale temat widzę dalej ten sam:lol2: Cześć Majeczko no ten sam cholerka:mad: Wyobrażasz sobie, ze ja dzisiaj cały dzień wysyłam tylko zdjęcia i odpowiadam na maile:lol2: Ogłaszam, że to już KONIEC:yes: Ooo nowy avatarek:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.03.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Cześć Majeczko no ten sam cholerka:mad: Wyobrażasz sobie, ze ja dzisiaj cały dzień wysyłam tylko zdjęcia i odpowiadam na maile:lol2: Ogłaszam, że to już KONIEC:yes: Ooo nowy avatarek:wiggle: :lol2: To ciekawy dzień miałaś :lol2: No tak nowy avatarek....bo już mnie to puste miejsce wkurzało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.03.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Mam:) Śliczna z Ciebie dziewczyna:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.03.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ło Matko! ale się porobiło zamieszanie z tymi fotami!aga ,to juz nie forum budowlane tylko studio modelek się klaruje:lol2:jakby co to ja mogę za menago robić !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.03.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 A do kogóż? Przeca, że do Ciebie:hug: To już Ci wysyłam, nie będę wiśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.03.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ogłaszam, że to już KONIEC:yes: Koniec podobno był wcześniej, więc się grzecznie nie upominałam No nic, poczekam na kolejną akcję Intrygują mnie te opinie o blond pani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.03.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 :lol2: To ciekawy dzień miałaś :lol2: Który jak widzisz trwa nadal:lol2: Majeczko masz fotki dla nas:rolleyes: Mam:) Śliczna z Ciebie dziewczyna:rolleyes: Dzięki maduś:hug:Ty też jakby co to ja mogę za menago robić !! :rotfl: Będę pamiętać o Tobie Beatko Intrygują mnie te opinie o blond pani! Dobrze narendil będziesz ostatnia, ale nie spodziewaj się Bóg wie czego:no: I ja też twoje poproszę:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.03.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 No ja tez za późno weszłam, a to przez to, że Złote Tarasy dzisiaj zwiedzałam, ale może Aguś, będziesz sama chciała sie mi przedstawić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.03.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 No ja tez za późno weszłam, a to przez to, że Złote Tarasy dzisiaj zwiedzałam, ale może Aguś, będziesz sama chciała sie mi przedstawić Pozdrawiam Hej Alu, zaraz mnie wyniosą http://emoty.blox.pl/resource/nosze.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.03.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Majeczko masz fotki dla nas:rolleyes: Mam......pewnie,że mam:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.03.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Mam......pewnie,że mam:P:P:P Widziałam, widziałam:lol2: kolejna blond piękność:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.03.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Widziałam, widziałam:lol2: kolejna blond piękność:wiggle: Tak Tak :oops: Mów mi tak dalej:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.03.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Tak Tak :oops: Mów mi tak dalej:rolleyes: No mówię przeca:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.03.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 No mówię przeca:lol2: :rotfl: Jakoś cicho się dzisiaj na forum zrobiło:o AAAA no tak przecież już po 23!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.03.2012 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 AAAA no tak przecież już po 23!!! Młoda godzina:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts