Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kuku dziewczynki ! robilam mufinki :) z innego przepisu ale z olejem i byly pyszne !!! a ze wczoraj bylam zla na kolege meza (zla to jest dyplomatyczne okreslenie) to wciagnelam prawie wszystkie sama :)

A kuku googulku! No, no zrobiłaś muffinki- a zdjęcia SOM?:yes:

Niedobra Ty jak mogłaś mężulka nie poczęstować?:p A dzieciakom choć trochę kapnęło?

a gdzie mi do skakanki ! za wygodna jestem. Najlepsze ze kupilam sobie wlasnie wczoraj spodnie, oczywiscie za male. Maz widzac je zapakowane w torbie sie pyta ''i co za male'' a ja ''wcale nie, na wiosne beda dobre''. Jak widac jestem na dobrej drodze :)

a dzieciaki sie zalapaly, mlody dostal okruszek a starsza wciagnela 3 bo to ta sama krew co ja :)

Moi znajomi tez zamówili u Urzędowskiego i niektóre się powypaczały ,domknąć ich można,ozdoby na ramach poodchodziły i do niektórych okien przy montażu zapomnieli o śrubach.Podczas mycia jedno wypadło.Skopciła się ta firma strasznie,a ceny wywindowali niemożebnie

Wiem, ze to poza głownym tematem i było już parę stron temu, ale ... to opinia z którą się nie mogę w całości zgodzić:

wypaczenia - teoretycznie niemożliwe, ale niech będzie - jeśli są, to bez obaw o reklamacje.

- domknięcie - kwestia regulacji i ew. warunków na budowie. W niegrzanych pomieszczeniach lub mokrych mogą występowac utrudnienia.

- nie bardzo wiem o jakich ozdobach mowa (ale np. szprosy naklejane - przyczyny mogą być jak wyżej).

- brak śrub - sprawa montażysty jaki był od dealera.

- wypadnięcie przy myciu - jeśli skrzydło było właściwie załozone to niemożliwe.

- skopciła się firma... - nie zgadzam się, bo te kłopoty można uznać za charakterystyczne dla drewna ogólnie.

- ceny wywindowali.. kompletnie nie masz racji - wczoraj na wątku szukam dobrych okien ktoś zamieścił porównanie cen - na około 10 typów Urzędowski był na drugim miejscu pod względem najniższej ceny.

Beauty - nie mam pretensji do Ciebie - mnie fascnuje to zjawisko - jak bardzo ta firma jest nielubiana, że każdą informacje "na nie" podaje się za wiarygodną bez sprawdzenia :)

I już uciekam z tematu. Jakbyście chcieli, to są inne wątki do kontynuacji tej dyskusji. Sorry za zaśmiecanie Waszych rozmów.

Wiem, ze to poza głownym tematem i było już parę stron temu, ale ... to opinia z którą się nie mogę w całości zgodzić:

wypaczenia - teoretycznie niemożliwe, ale niech będzie - jeśli są, to bez obaw o reklamacje.

- domknięcie - kwestia regulacji i ew. warunków na budowie. W niegrzanych pomieszczeniach lub mokrych mogą występowac utrudnienia.

- nie bardzo wiem o jakich ozdobach mowa (ale np. szprosy naklejane - przyczyny mogą być jak wyżej).

- brak śrub - sprawa montażysty jaki był od dealera.

- wypadnięcie przy myciu - jeśli skrzydło było właściwie załozone to niemożliwe.

- skopciła się firma... - nie zgadzam się, bo te kłopoty można uznać za charakterystyczne dla drewna ogólnie.

- ceny wywindowali.. kompletnie nie masz racji - wczoraj na wątku szukam dobrych okien ktoś zamieścił porównanie cen - na około 10 typów Urzędowski był na drugim miejscu pod względem najniższej ceny.

Beauty - nie mam pretensji do Ciebie - mnie fascnuje to zjawisko - jak bardzo ta firma jest nielubiana, że każdą informacje "na nie" podaje się za wiarygodną bez sprawdzenia :)

I już uciekam z tematu. Jakbyście chcieli, to są inne wątki do kontynuacji tej dyskusji. Sorry za zaśmiecanie Waszych rozmów.

FINLANDIO- chyba pomyliłaś (eś) wątki- to jest GALERIA ZDJĘĆ DOMÓW FORUMOWICZÓW, a nie darmowe doradztwo przedstawiciela firmy Urzędowski!!! Od tego są właśnie wątki tematyczne. A fakty- są faktami i Urzędowski nie ma pochlebnych opinii. Wiem to od osób, które miały z nią do czynienia. Pozdrawiam

Jak widać w galerii też są kreowane opinie w tematach które mnie interesują i z którymi się nie moge zgodzić. Pojawiło się przekłamanie, wobec którego nie mogłem przejść obojętnie, chociaż przyznam, że z odpowiedzią nosiłem się dwa dni (bo myślałem ją pozostawić)

Użyję brzydkiego porównania: ktoś słyszał, że sąsiad nieładnie pachnie. Ale nie dodał, że po dwóch dniach cięzkiej pracy i w było to czuć od niego w łazience, przed wejściem pod prysznic.

Agawi - ja od razu przeprosiłem za swój OT.

Teraz mnie jednak zastanawia jeszcze jedno zagadnienie tematyczne: jak ktoś narzeka na coś, to przyklepujemy i nie ma problemu. Jak pojawia się sprzeciw, to jest to OFF TOPIC. Nie uważacie, że każdemu oskarżonemu należy się miejsce na odpowiedź?

Jak widać w galerii też są kreowane opinie w tematach które mnie interesują i z którymi się nie moge zgodzić. Pojawiło się przekłamanie, wobec którego nie mogłem przejść obojętnie, chociaż przyznam, że z odpowiedzią nosiłem się dwa dni (bo myślałem ją pozostawić)

Użyję brzydkiego porównania: ktoś słyszał, że sąsiad nieładnie pachnie. Ale nie dodał, że po dwóch dniach cięzkiej pracy i w było to czuć od niego w łazience, przed wejściem pod prysznic.

Agawi - ja od razu przeprosiłem za swój OT.

Teraz mnie jednak zastanawia jeszcze jedno zagadnienie tematyczne: jak ktoś narzeka na coś, to przyklepujemy i nie ma problemu. Jak pojawia się sprzeciw, to jest to OFF TOPIC. Nie uważacie, że każdemu oskarżonemu należy się miejsce na odpowiedź?

Rzeczywiście OFF TOPIC! Patrząc na Twoje wpisy, bardzo tematyczne zresztą, tylko i wyłącznie OKNA i DRZWI!

Proszę się nie wpisywać w mojej GALERII. W przeciwnym razie zgłoszę Administratorowi,http://forum.barcis.pl/images/smilies/admin_patrzy.gif że robisz autoreklamę. Koniec i kropka w tym temacie!