agawi74 08.03.2012 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ja spadam girls, do wieczora:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 08.03.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Agus wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.03.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Aguś wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta http://gifynaforumanowi.blox.pl/resource/gprod.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.03.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 A mnie się podoba ten ostatni...w moich kolorach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.03.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Agusia zostawiam łąkę tulipanków http://i3.fmix.pl/fmi1062/3bb231910010faa34f590a7b A z obrusików też podoba mi się ten pierwszy.............. Dobrej nocki dziewczynki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 A mnie się podoba ten ostatni...w moich kolorach:) Też ładny Beatko Ale jest cieniutki- to tylko taka siateczka... Agusia zostawiam łąkę tulipanków http://i3.fmix.pl/fmi1062/3bb231910010faa34f590a7b A z obrusików też podoba mi się ten pierwszy.............. Dobrej nocki dziewczynki życzę Dzięki kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Agus wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta Kasieńko wzajemnie:hug:http://www.picgifs.com/graphics/f/flowers/graphics-flowers-721174.gif Aguś wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta http://gifynaforumanowi.blox.pl/resource/gprod.gif Dzięki pysiaczkuhttp://www.picgifs.com/graphics/f/flowers/graphics-flowers-178387.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.03.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ooo a cóż to się stało,że Pani Prezes dzisiaj tak wcześnie??? Chyba szóstym zmysłem wyczułam,żeby już się przyczłapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ooo a cóż to się stało,że Pani Prezes dzisiaj tak wcześnie??? Chyba szóstym zmysłem wyczułam,żeby już się przyczłapać Aj tam na chwilkę przeczłapałam... Musiałam sprawdzić pocztę i zajrzałam na forum:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.03.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ha Ha ja też musiałam na chwilę kompa odpalić więc myślę sobie zajrzę na forum,patrzę a tu Aga już jest...więc co...loguję się i piszę:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.03.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Aga, ten ostatni z obrusów mam u siebie.Ładny jest, ale bardzo cieniutki, mgiełka i po moim śliskim stole jeździ na wszystkie strony.Myślałam już, żeby kupić pod niego podkładkę antypoślizgową, tylko czy jest takie cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ha Ha ja też musiałam na chwilę kompa odpalić więc myślę sobie zajrzę na forum,patrzę a tu Aga już jest...więc co...loguję się i piszę:lol2: Fajnie majeczko:wiggle: Aga, ten ostatni z obrusów mam u siebie. Ładny jest, ale bardzo cieniutki, mgiełka i po moim śliskim stole jeździ na wszystkie strony. Myślałam już, żeby kupić pod niego podkładkę antypoślizgową, tylko czy jest takie cudo? Tolu dzięki, że to piszesz- mnie też się wydaje, ze on jest cieniutki, ale za to piękny:rolleyes: On się nadaje, jako ozdoba na drugi obrus polozony np. po skosie lub tak jak mówisz, konieczna jest podkładka. Ja bym chyba poszukła takiej cienkiej ceratki- będzie stabilniejsza i uchroni blat przed ewentualnymi wypadkami:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Dostałam dzisiaj od lubego parę gadżetów kuchennych:wiggle: Dwa główne z nich to ceramiczna patelnia do naleśników i nóż ceramiczny:lol2:http://www.e-kuchenne.com.pl/images/Berghoff/3501923.jpg http://www.tasso.pl/img/7432/products_large/160.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.03.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Aguś czyli Ty też lubisz takie praktyczne prezenty??? Oczywiście z umiarem i nie zawsze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Aguś czyli Ty też lubisz takie praktyczne prezenty??? Oczywiście z umiarem i nie zawsze??? Tak Maju, z umiarem i nie zawsze. Dzisiejsze prezenty zupełnie mnie zaskoczyły, nic o nich nie wiedziałam:no: Kiedyś tam wspomniałam, ze chcę taka patelnię i nóż i... już mam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 08.03.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 to jak poużywasz sobie z tym nożem to daj znać co i jak, też chciałam ceramiczny ale jakoś przekonania nie mam ...a to do mięsa jest ? taki kształt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.03.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Tak Maju, z umiarem i nie zawsze. Ufff jak to dobrze...bo już myślałam,że tylko ja taka praktyczna jestem:lol2: Lubię praktyczne prezenty...oczywiście z umiarem i nie zawsze...tak jak już wcześniej napisałam:yes: Ja na przykład dzisiaj nic nie dostałam a to dlatego że odkryłam u nas nowy sklep " Centrum dekoracji domu" i właśnie tam mnie mąż w sobotę zabiera,cobym sobie mogła tam pobuszować...no takie praktyczne zakupy to ja lubię Ech...jakaś dziwna jestem czy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.03.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 No piękne prezenty na Dzień Kobiet:))))) To coś odpowiedniego dla kobiet właśnie na prezent:) A tak poważnie prezent pierwsza klasa:) Nasz kolega tak kocha swoją osobistą żoneczkę, że zawsze się śmiejemy z jego tekstów...."to ja siadam na meczyk, a ty kochanie się tam weź i zrelaksuj...wiesz ,pomyj, posprzątaj, popierz...no wiesz rób to wszystko co lubisz kochanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 08.03.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Aga super prezenty Ja też z tych praktycznych, lubię dostać coś do domu, w sumie to zawsze o takie proszę chyba nigdy nie dostałam prezentu tylko dla siebie...albo jakiś drobiazg, którego nie pamiętam ja od swojego też dostałam mega prezencik, jestem przeszczęśliwa PS obrusik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 to jak poużywasz sobie z tym nożem to daj znać co i jak, też chciałam ceramiczny ale jakoś przekonania nie mam ... a to do mięsa jest ? taki kształt ? Mugatko, ceramiczne są do wszystkiego i nie wnikają w żywność Możesz pokroić np. sałatę, której zwykłym nożem nie wolno. Ten nóż nie kroi tylko kości mięsa:no: Jest prawie tak twardy jak diament, higieniczny i antyalergiczny inie przenika do żywności. Nie wymaga też ostrzenia. Dam Wam znać, jak mi się go użytkuje:yes: Ufff jak to dobrze...bo już myślałam,że tylko ja taka praktyczna jestem:lol2: Lubię praktyczne prezenty...oczywiście z umiarem i nie zawsze...tak jak już wcześniej napisałam:yes: Ja na przykład dzisiaj nic nie dostałam a to dlatego że odkryłam u nas nowy sklep " Centrum dekoracji domu" i właśnie tam mnie mąż w sobotę zabiera,cobym sobie mogła tam pobuszować...no takie praktyczne zakupy to ja lubię Ech...jakaś dziwna jestem czy co??? Fajnie:wiggle: to obłowisz się w sobotę A co planujesz kupić? No piękne prezenty na Dzień Kobiet:))))) To coś odpowiedniego dla kobiet właśnie na prezent:) A tak poważnie prezent pierwsza klasa:) Nasz kolega tak kocha swoją osobistą żoneczkę, że zawsze się śmiejemy z jego tekstów...."to ja siadam na meczyk, a ty kochanie się tam weź i zrelaksuj...wiesz ,pomyj, posprzątaj, popierz...no wiesz rób to wszystko co lubisz kochanie:) Dzięki Beatko:D Ja właściwie nie uznaję Dania Kobiet- to relikt, ale prezenty jest zawsze bardzo miło dostawać. Kolega:mad: Aga super prezenty Ja też z tych praktycznych, lubię dostać coś do domu, w sumie to zawsze o takie proszę chyba nigdy nie dostałam prezentu tylko dla siebie...albo jakiś drobiazg, którego nie pamiętam ja od swojego też dostałam mega prezencik, jestem przeszczęśliwa PS obrusik 1 Dzięki :hug:A co ,co dostałaś Edi, jeśli to nie tajemnica? Nie wiem, czy będzie ten obrusik, bo gość nie odpowiada w sprawie rozmiaru:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts