Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A mnie się podoba ten ostatni...w moich kolorach:)

Też ładny Beatko:wiggle: Ale jest cieniutki- to tylko taka siateczka...

Agusia zostawiam łąkę tulipanków

http://i3.fmix.pl/fmi1062/3bb231910010faa34f590a7b

A z obrusików też podoba mi się ten pierwszy..............

Dobrej nocki dziewczynki życzę :)

Dzięki kochana:hug::D

Agus wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta :hug:

Kasieńko wzajemnie:hug:http://www.picgifs.com/graphics/f/flowers/graphics-flowers-721174.gif

Aguś wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta :lol2:

http://gifynaforumanowi.blox.pl/resource/gprod.gif

Dzięki pysiaczku:hug:http://www.picgifs.com/graphics/f/flowers/graphics-flowers-178387.gif

Aga, ten ostatni z obrusów mam u siebie.

Ładny jest, ale bardzo cieniutki, mgiełka i po moim śliskim stole jeździ na wszystkie strony.

Myślałam już, żeby kupić pod niego podkładkę antypoślizgową, tylko czy jest takie cudo?

Ha Ha ja też musiałam na chwilę kompa odpalić więc myślę sobie zajrzę na forum,patrzę a tu Aga już jest...więc co...loguję się i piszę:lol2::lol2:

Fajnie majeczko:wiggle::wiggle:

Aga, ten ostatni z obrusów mam u siebie.

Ładny jest, ale bardzo cieniutki, mgiełka i po moim śliskim stole jeździ na wszystkie strony.

Myślałam już, żeby kupić pod niego podkładkę antypoślizgową, tylko czy jest takie cudo?

Tolu dzięki, że to piszesz- mnie też się wydaje, ze on jest cieniutki, ale za to piękny:rolleyes:

On się nadaje, jako ozdoba na drugi obrus polozony np. po skosie lub tak jak mówisz, konieczna jest podkładka. Ja bym chyba poszukła takiej cienkiej ceratki- będzie stabilniejsza i uchroni blat przed ewentualnymi wypadkami:yes:

Aguś czyli Ty też lubisz takie praktyczne prezenty???;) Oczywiście z umiarem i nie zawsze???;)

Tak Maju, z umiarem i nie zawsze.:no: Dzisiejsze prezenty zupełnie mnie zaskoczyły, nic o nich nie wiedziałam:no:

Kiedyś tam wspomniałam, ze chcę taka patelnię i nóż i... już mam:wiggle:

Tak Maju, z umiarem i nie zawsze.:no:

Ufff jak to dobrze...bo już myślałam,że tylko ja taka praktyczna jestem:lol2: Lubię praktyczne prezenty...oczywiście z umiarem i nie zawsze...tak jak już wcześniej napisałam:yes:

Ja na przykład dzisiaj nic nie dostałam a to dlatego że odkryłam u nas nowy sklep " Centrum dekoracji domu" i właśnie tam mnie mąż w sobotę zabiera,cobym sobie mogła tam pobuszować...no takie praktyczne zakupy to ja lubię:rolleyes:

Ech...jakaś dziwna jestem czy co???:lol2:

No piękne prezenty na Dzień Kobiet:))))) To coś odpowiedniego dla kobiet właśnie na prezent:) A tak poważnie prezent pierwsza klasa:)

Nasz kolega tak kocha swoją osobistą żoneczkę, że zawsze się śmiejemy z jego tekstów...."to ja siadam na meczyk, a ty kochanie się tam weź i zrelaksuj...wiesz ,pomyj, posprzątaj, popierz...no wiesz rób to wszystko co lubisz kochanie:)

Aga super prezenty :yes:

Ja też z tych praktycznych, lubię dostać coś do domu, w sumie to zawsze o takie proszę :) chyba nigdy nie dostałam prezentu tylko dla siebie...albo jakiś drobiazg, którego nie pamiętam :)

ja od swojego też dostałam mega prezencik, jestem przeszczęśliwa :)

PS obrusik 1

to jak poużywasz sobie z tym nożem to daj znać co i jak, też chciałam ceramiczny ale jakoś przekonania nie mam ...

a to do mięsa jest ? taki kształt ?

Mugatko, ceramiczne są do wszystkiego i nie wnikają w żywność:wiggle: Możesz pokroić np. sałatę, której zwykłym nożem nie wolno. Ten nóż nie kroi tylko kości mięsa:no: Jest prawie tak twardy jak diament, higieniczny i antyalergiczny inie przenika do żywności. Nie wymaga też ostrzenia. Dam Wam znać, jak mi się go użytkuje:yes::D

Ufff jak to dobrze...bo już myślałam,że tylko ja taka praktyczna jestem:lol2: Lubię praktyczne prezenty...oczywiście z umiarem i nie zawsze...tak jak już wcześniej napisałam:yes:

Ja na przykład dzisiaj nic nie dostałam a to dlatego że odkryłam u nas nowy sklep " Centrum dekoracji domu" i właśnie tam mnie mąż w sobotę zabiera,cobym sobie mogła tam pobuszować...no takie praktyczne zakupy to ja lubię:rolleyes:

Ech...jakaś dziwna jestem czy co???:lol2:

Fajnie:wiggle: to obłowisz się w sobotę:rolleyes: A co planujesz kupić?:p

No piękne prezenty na Dzień Kobiet:))))) To coś odpowiedniego dla kobiet właśnie na prezent:) A tak poważnie prezent pierwsza klasa:)

Nasz kolega tak kocha swoją osobistą żoneczkę, że zawsze się śmiejemy z jego tekstów...."to ja siadam na meczyk, a ty kochanie się tam weź i zrelaksuj...wiesz ,pomyj, posprzątaj, popierz...no wiesz rób to wszystko co lubisz kochanie:)

Dzięki Beatko:D Ja właściwie nie uznaję Dania Kobiet- to relikt, ale prezenty jest zawsze bardzo miło dostawać.:wiggle:

Kolega:mad:

Aga super prezenty :yes:

Ja też z tych praktycznych, lubię dostać coś do domu, w sumie to zawsze o takie proszę :) chyba nigdy nie dostałam prezentu tylko dla siebie...albo jakiś drobiazg, którego nie pamiętam :)

ja od swojego też dostałam mega prezencik, jestem przeszczęśliwa :)

PS obrusik 1

Dzięki :hug:A co ,co dostałaś Edi, jeśli to nie tajemnica?:lol2: Nie wiem, czy będzie ten obrusik, bo gość nie odpowiada w sprawie rozmiaru:mad: