editg 08.03.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Dzięki :hug:A co ,co dostałaś Edi, jeśli to nie tajemnica? Nie wiem, czy będzie ten obrusik, bo gość nie odpowiada w sprawie rozmiaru:mad: nie cierpię takich niepoważnych sprzedawców... dodałam u mnie zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 nie cierpię takich niepoważnych sprzedawców... Ja też:mad: dodałam u mnie zdjęcie Byłam, widziałam BOSKI prezencik:wiggle: Pisałyśmy w tym samym czasie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.03.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Fajnie:wiggle: to obłowisz się w sobotę A co planujesz kupić? Nie mam jakiś konkretnych planów...ale pewnie pierwsze na co się zaczaję to świeczniki...mam do nich słabość Dużo pięknych świeczników można kupić na giełdzie w S. na tych alejkach z używanymi rzeczami,no tam to już strach mnie puszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.03.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Hello a Wy już od 21 urzędujecie? To tylko ja dzisiaj taka punktualna Ceramiczny nóż bardzo fajny gadżet a patelni pozazdrościł by mój małżonek bo on zawsze u nas smaży naleśniki i zawsze przy tym smażeniu narzeka na patelnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 08.03.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Dużo pięknych świeczników można kupić na giełdzie w S. dla tych mniej wtajemniczonych, gdzie jest ta giełda s? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.03.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Nie mam jakiś konkretnych planów...ale pewnie pierwsze na co się zaczaję to świeczniki...mam do nich słabość Dużo pięknych świeczników można kupić na giełdzie w S. na tych alejkach z używanymi rzeczami,no tam to już strach mnie puszczać Ja tez mam słabość do świeczników i już dość pokaźną kolekcję A co najlepsze to nawet nie mogę świec zapalać bo u mnie koty na płomyk polują więc jest niebezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.03.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 dla tych mniej wtajemniczonych, gdzie jest ta giełda s? Edi no niestety bardzo daleko od Ciebie...bliżej Warszawy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.03.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 A co najlepsze to nawet nie mogę świec zapalać bo u mnie koty na płomyk polują więc jest niebezpiecznie Komicznie to musi wyglądać I co udało już im się kiedyś płomyk upolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Nie mam jakiś konkretnych planów...ale pewnie pierwsze na co się zaczaję to świeczniki...mam do nich słabość Dużo pięknych świeczników można kupić na giełdzie w S. na tych alejkach z używanymi rzeczami,no tam to już strach mnie puszczać Mam nadzieję, że się nam pochwalisz zakupami Maju:wiggle: Starocia uwielbiam:rolleyes: Hello a Wy już od 21 urzędujecie? To tylko ja dzisiaj taka punktualna Ceramiczny nóż bardzo fajny gadżet a patelni pozazdrościł by mój małżonek bo on zawsze u nas smaży naleśniki i zawsze przy tym smażeniu narzeka na patelnie A nie, bo od 22:pŻarcik:lol2: Usiadłam na chwilkę, żeby sprawdzić maila i... zostałam:rotfl: Fajnie, że Ci się gadżety podobają Two Ja też na narzekałam na patelnię przy smażeniu naleśników- że ciężka i wielka:sick: A ta ma 25 cm średnicy, jest beztłuszczowa:yes: A co najlepsze to nawet nie mogę świec zapalać bo u mnie koty na płomyk polują więc jest niebezpiecznie :rotfl: Edi no niestety bardzo daleko od Ciebie...bliżej Warszawy:wiggle: :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.03.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Komicznie to musi wyglądać I co udało już im się kiedyś płomyk upolować Na całe szczęście nie ale mój mąż zna historię persa, który upolował płomyk na kuchence gazowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 ale mój mąż zna historię persa, który upolował płomyk na kuchence gazowej O matko! nic mu się nie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.03.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Na całe szczęście nie ale mój mąż zna historię persa, który upolował płomyk na kuchence gazowej No to rzeczywiście był bardzo uzdolniony:o:o Nic mu się nie stało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.03.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Niestety dziewczynki historia była dramatyczna dlatego znając nasze kociska u nas świece w świecznikach tylko na stole do kolacji a dla klimatu latarenki gdzie kocia łapka nie sięgnie płomyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 08.03.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Edi no niestety bardzo daleko od Ciebie...bliżej Warszawy:wiggle: nie smutam się, ja mam za to składzik Diabełków zreszta dzisiaj mam tak dobry humor, że nic go nie złamie albo nadrabiam miną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Niestety dziewczynki historia była dramatyczna :cry: zreszta dzisiaj mam tak dobry humor, że nic go nie złamie albo nadrabiam miną I super! Tak trzymać edi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.03.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Niestety dziewczynki historia była dramatyczna dlatego znając nasze kociska u nas świece w świecznikach tylko na stole do kolacji a dla klimatu latarenki gdzie kocia łapka nie sięgnie płomyka O kurczę...szkoda kota:( No tak latarenki w tej sytuacji to najlepszy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.03.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 A tak w ogóle klubowiczki to ja muszę prosić o dłuższy urlopik W sobotę wczesnym rankiem wyjeżdżamy do PL nie wiem czy jutro wieczorem uda mi się zajrzeć bo będziemy pakować tobołki no i trzeba się wyspać przed drogą. Spróbuje się jakoś odezwać jak już będziemy na miejscu ale na razie nie wiadomo jak z netem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 A tak w ogóle klubowiczki to ja muszę prosić o dłuższy urlopik W sobotę wczesnym rankiem wyjeżdżamy do PL nie wiem czy jutro wieczorem uda mi się zajrzeć bo będziemy pakować tobołki no i trzeba się wyspać przed drogą. Spróbuje się jakoś odezwać jak już będziemy na miejscu ale na razie nie wiadomo jak z netem. To będziesz bliżej nas:wiggle: Urlopik przydzielony, będziemy tęsknić Mam nadzieję, że jakieś neta dorwiesz i do nas coś skrobniesz:lol2: A na długo przyjeżdżacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.03.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 A tak w ogóle klubowiczki to ja muszę prosić o dłuższy urlopik W sobotę wczesnym rankiem wyjeżdżamy do PL nie wiem czy jutro wieczorem uda mi się zajrzeć bo będziemy pakować tobołki no i trzeba się wyspać przed drogą. Spróbuje się jakoś odezwać jak już będziemy na miejscu ale na razie nie wiadomo jak z netem. To super Two że przyjeżdżacie do PL...będziesz dużo bliżej nas Szczęśliwej podróży Wam życzę,uważajcie na siebie:hug: No a Pani Prezes pewnie urlopik wypisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 No a Pani Prezes pewnie urlopik wypisze Pewnie, ze wypiszehttp://www.emofaces.com/en/smilies/t/teacher-smile.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts