TwoOfUs 08.03.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Jedziemy na dwa tygodnie ale jest dużo do pozałatwiania więc pewnie nie będzie za wiele czasu na muratora. Postaram się pstryknąć i wkleić jakieś zdjęcia z domku. Może uda nam się zobaczyć i kupić tapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.03.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Postaram się pstryknąć i wkleić jakieś zdjęcia z domku. Może uda nam się zobaczyć i kupić tapety Ooo zdjęcia domku to my bardzo poprosimy:yes: A za tapetowe zakupy trzymam kciuki...a nóż coś Wam w oko wpadnie i kupicie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Tak, tak Two ja właśnie chciałam przypomnieć i poprosić o duuuużżżooo fotekhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/fotograf.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.03.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Lecę spać babeczki bo jutro dużo roboty mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Pa Two, trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.03.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Dobranoc Two Ja też już uciekam.................Paaaaaaaaaa Dziewczynki http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTnLfmVwlDcrCUo3BFCU6Um3LZB7S7gqSUcLBRzs7z4YxSsZo7Phg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Pa Maju http://www.picgifs.com/graphics/s/sleeping/graphics-sleeping-539173.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.03.2012 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 (edytowane) przeczytałam do końca http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k040.gif sie wygadam teraz: piękne łóżko, bardzo podobają sie mi takie pikowane i dumałam czy takie kupić, ale ja mam hopla na punkcie kurzu i już widziałam jak sie wkurzam odkurzając te wgłębienia - więc pokierowałam sie rozumem i zamówiłam bez pikowania.... przepikiny! cudny! zarąbisty stolik kawowy, stał sie moim marzeniem... hmm co tam jeszcze... aaa zasłony! znowu piękne... ach no i sofy, no błagam, ja marzę o czesterach... i obrusy również łądne wyszukałaś... ja to normalnie chyba, będę odgapiać od Ciebiepa, http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-551226.gifspadam do spania Edytowane 9 Marca 2012 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.03.2012 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Hej vesilko fajnie, ze wpadłaś i doczytałaś:wiggle: kochana bardzo Ci dziękuję za komplementa:hug:Masz rajcę z tym kurzem, ale mówiąc szczerze nie ma różnicy, czy odkurzać pikowania czy zetrzeć mokrą ściereczką skórę. Kurzy się tak samo:sick: Zgapiaj sobie ile tylko chcesz:lol2: Ja też spadam spać- kolorowych snówhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-944149.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.03.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Aga nie uwierzysz , ale oni chcą bym przejęła trzy salony :sick: , ale przy takich warunkach finansowych to zbyt duże ryzyko . Chyba muszę szukać pracy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 09.03.2012 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Odnośnie kurzu : proste , gładkie też się kurzą ,a na ciemnym widać jeszcze gorzej , tak jak na mojej tapicerce :bash::bash:, nie na widzę jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.03.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Aga, Kubełku - moje łóżko nie będzie w ekoskórze, ani nawet nie będzie ciemne, zamówiłam w tkaninie beżowej , łatwiej sie odkurza/przeciera po gładkim, a ja z racji nienawidzenia kurzu, usuwam go nader często:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.03.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Szkoda, że ostatni obrusik cienki bo też najbardziej mi się spodobał Two szczęśliwej podróży do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.03.2012 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Aga nie uwierzysz , ale oni chcą bym przejęła trzy salony :sick: , ale przy takich warunkach finansowych to zbyt duże ryzyko . Chyba muszę szukać pracy:( Żartujesz kubełko?? Co on zwariowali? Od razu na głęboką wodę? Kochana spróbuj porozmawiać i powiedz, ze nie czujesz się na siłach prowadzić tyle salonów, że możesz spróbować ale z jednym:yes: Przytulam mocno i nie daj się Odnośnie kurzu : proste , gładkie też się kurzą ,a na ciemnym widać jeszcze gorzej , tak jak na mojej tapicerce :bash::bash:, nie na widzę jej A na jakiej tapicerce kubełko? Ja u nas jakoś nadmiernego kurzu na sofach ani na łóżku nie zauważyłam, ale fakt, ze co tydzień są odkurzane:lol2: Aga, Kubełku - moje łóżko nie będzie w ekoskórze, ani nawet nie będzie ciemne, zamówiłam w tkaninie beżowej , łatwiej sie odkurza/przeciera po gładkim, a ja z racji nienawidzenia kurzu, usuwam go nader często:-P Vesilko, będzie dobrze. Ja tez nie znoszę kurzu:sick: Na jasnych też widać niestety:mad: Naprawdę piękny dom, przynajmniej to co zobaczyłem, bo temat trochę się rozwlekł i nie miałem siły przejrzeć całości Kopalnia pomysłów. Przydałoby się zebrać wszystkie zdjęcia i złożyć z tego jakąś galerię Witam serdecznie Tomaszu Jesteś nielicznym panem, który się ujawnia także tym bardziej mi miło:wiggle: Dzięki za miłe słowa:) Jak zaczynałam, to nie podejrzewałam, ze aż taakii długi wątek się zrobi, ale teraz coraz częściej myślę o galerii, także wpadaj i sprawdzaj:lol2: Pozdrawiam:bye: Szkoda, że ostatni obrusik cienki bo też najbardziej mi się spodobał Taaak? Mnie też on się podoba pysiaczku, ale od razu widziałam, ze jest cieniutki... Szkoda:( póki co tego z lamówką nie ma w moim rozmiarze, więc muszę szukać dalej:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.03.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTDBQzEV3PHxsHPoXp4l-7lh0-AQELQi5B5j81NEqcJW21xq4z60g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.03.2012 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Hej Maju -już chyba afternoon, ale ten czas leci:lol2: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcThPzJzElelTPEX9cKluDVY7LiOTyaqfVyfrVjhthnLcr_UIY5Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.03.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Hej Maju -już chyba afternoon, ale ten czas leci:lol2: Daj spokój........ten czas to jakiś szalony się teraz zrobił Mam wrażenie,że budzę się w poniedziałek rano...........a kładę się spać w piątek wieczorem............i tak od weekendu do weekendu........ech;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.03.2012 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Oj tak, tydzień jak dzień Jakieś palny na weekendzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.03.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Jakieś palny na weekendzik? Wiesz w sumie to nic wielkiego.......jeśli będzie ładnie słonecznie....to na pewno pojedziemy połazić po naszym lesie i nad Wisłę......no moje dziecię to uwielbia,mogłaby do domu nie wracać....a jeszcze jak by były grzyby...to już w ogóle byłaby w siódmym niebie:lol2: A w niedzielę mąż mnie ciągnie na giełdę......tylko,żeby mi się tak chciało jechać jak mi się nie chce....to byłoby dobrze:lol2: A u Was jakie plany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.03.2012 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Wiesz w sumie to nic wielkiego.......jeśli będzie ładnie słonecznie No właśnie u nas ma podobno padać:mad: A w niedzielę mąż mnie ciągnie na giełdę......tylko,żeby mi się tak chciało jechać jak mi się nie chce....to byłoby dobrze:lol2:A u Was jakie plany??? Jedź, jedź może coś znajdziesz:wiggle: Ale zaraz, zaraz Ty miałaś w sobotę jechać na zakupy wnętrzarskie?:lol2: U nas jeszcze nie wiem... Będziemy wreszcie leniuchować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts