Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

przeczytałam do końca http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k040.gif

sie wygadam teraz: piękne łóżko, bardzo podobają sie mi takie pikowane i dumałam czy takie kupić, ale ja mam hopla na punkcie kurzu i już widziałam jak sie wkurzam odkurzając te wgłębienia - więc pokierowałam sie rozumem i zamówiłam bez pikowania.... przepikiny! cudny! zarąbisty stolik kawowy, stał sie moim marzeniem... hmm co tam jeszcze... aaa zasłony! znowu piękne... ach no i sofy, no błagam, ja marzę o czesterach... i obrusy również łądne wyszukałaś... ja to normalnie chyba, będę odgapiać od Ciebie

pa, http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-551226.gifspadam do spania

Edytowane przez vesila

Hej vesilko:bye: fajnie, ze wpadłaś i doczytałaś:o:wiggle: kochana bardzo Ci dziękuję za komplementa:hug:Masz rajcę z tym kurzem, ale mówiąc szczerze nie ma różnicy, czy odkurzać pikowania czy zetrzeć mokrą ściereczką skórę. Kurzy się tak samo:sick: Zgapiaj sobie ile tylko chcesz:lol2: Ja też spadam spać- kolorowych snówhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-944149.gif

Aga nie uwierzysz , ale oni chcą bym przejęła trzy salony :sick::sick: :o , ale przy takich warunkach finansowych to zbyt duże ryzyko :( . Chyba muszę szukać pracy:(

Żartujesz kubełko??:confused: Co on zwariowali?:mad: Od razu na głęboką wodę?:sick: Kochana spróbuj porozmawiać i powiedz, ze nie czujesz się na siłach prowadzić tyle salonów, że możesz spróbować ale z jednym:yes: Przytulam mocno i nie daj się:hug:

Odnośnie kurzu : proste , gładkie też się kurzą ,a na ciemnym widać jeszcze gorzej , tak jak na mojej tapicerce :bash::bash::bash::bash:, nie na widzę jej :p

A na jakiej tapicerce kubełko? Ja u nas jakoś nadmiernego kurzu na sofach ani na łóżku nie zauważyłam, ale fakt, ze co tydzień są odkurzane:lol2:

Aga, Kubełku - moje łóżko nie będzie w ekoskórze, ani nawet nie będzie ciemne, zamówiłam w tkaninie beżowej , łatwiej sie odkurza/przeciera po gładkim, a ja z racji nienawidzenia kurzu, usuwam go nader często:-P

Vesilko, będzie dobrze. Ja tez nie znoszę kurzu:sick: Na jasnych też widać niestety:mad:

Naprawdę piękny dom, przynajmniej to co zobaczyłem, bo temat trochę się rozwlekł i nie miałem siły przejrzeć całości ;) Kopalnia pomysłów. Przydałoby się zebrać wszystkie zdjęcia i złożyć z tego jakąś galerię :)

Witam serdecznie Tomaszu:welcome: Jesteś nielicznym panem, który się ujawnia także tym bardziej mi miło:wiggle:

Dzięki za miłe słowa:) Jak zaczynałam, to nie podejrzewałam, ze aż taakii długi wątek się zrobi, ale teraz coraz częściej myślę o galerii, także wpadaj i sprawdzaj:lol2: Pozdrawiam:bye:

Szkoda, że ostatni obrusik cienki bo też najbardziej mi się spodobał :)

Taaak? Mnie też on się podoba pysiaczku, ale od razu widziałam, ze jest cieniutki... Szkoda:( póki co tego z lamówką nie ma w moim rozmiarze, więc muszę szukać dalej:sick:

Jakieś palny na weekendzik?:lol:

Wiesz w sumie to nic wielkiego.......jeśli będzie ładnie słonecznie....to na pewno pojedziemy połazić po naszym lesie i nad Wisłę......no moje dziecię to uwielbia,mogłaby do domu nie wracać....a jeszcze jak by były grzyby...to już w ogóle byłaby w siódmym niebie:lol2:

A w niedzielę mąż mnie ciągnie na giełdę......tylko,żeby mi się tak chciało jechać jak mi się nie chce....to byłoby dobrze:lol2:

A u Was jakie plany???

Wiesz w sumie to nic wielkiego.......jeśli będzie ładnie słonecznie

No właśnie u nas ma podobno padać:mad::mad:

A w niedzielę mąż mnie ciągnie na giełdę......tylko,żeby mi się tak chciało jechać jak mi się nie chce....to byłoby dobrze:lol2:A u Was jakie plany???

Jedź, jedź może coś znajdziesz:wiggle: Ale zaraz, zaraz Ty miałaś w sobotę jechać na zakupy wnętrzarskie?:p:lol2:

U nas jeszcze nie wiem... Będziemy wreszcie leniuchować!:lol2: