Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lubię takie emo-złośliwości :D

Sorry za moją /nieurawnioną/obecność tu.

Dopiero wczoraj zauważyłem, że to prywatny wątek konkretnego domu - pewnie bym się powstrzymał od odpowiedzi (z bólem serca). Sam prowadzę bloga (branżowego) i wiem, jak denerwująca może być wtrącona do niego reklama.

Ze swojej działki powiem, że z podziwem patrzę na dokładność wykonania drzwi wewnętrznych.

A dla Was - dziewuchu /tak mówiła jedna z nauczycielek w mojej szkole/ już się pieką :

http://www.pajerscy.org/wp-content/uploads/2010/04/mufinki_pieczenie.jpg

to w ramach przeprosin..

to robimy sobie muffiny i dzielimy się, aaa może i nie dzielimy sięęęę :lol2: jeszcze 1/2 h i wooolllnnneee całe 2 dni ufff i śpimy do przyzwoitej pory, a nie do 6.00 :yes:

A jutro na narty po 18.oo i dzisiaj kijki i jurto też zaliczymy kijki przed 18.oo tylko kto chętny na zostanie w domu z małolatami :D huurraa

Edytowane przez Juszczakówka

nordic walking to się zwie, a u nas jeszcze trochę trzyma i narty też wskazane, mój młody miał 2 dniówkę narciarską i przez 2 dni zjechał 130 razy ( miał 13 karnetów po 10 zjadów) i dał skubaniec radę im wszystkim.... SZOK :D .....wczoraj do domu wszedł okrakiem i dzisiaj się ruszać nie może :no: