finlandia 03.02.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Wszystko już powiedziałem. Do reklamy mi daleko i nie dam się wciągnąć w rolę trolla. A mów Adminowi. Ja się nie boję :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.02.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Wszystko już powiedziałem. Do reklamy mi daleko i nie dam się wciągnąć w rolę trolla. A mów Adminowi. Ja się nie boję :bye: Mówisz- masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 04.02.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Lubię takie emo-złośliwości Sorry za moją /nieurawnioną/obecność tu. Dopiero wczoraj zauważyłem, że to prywatny wątek konkretnego domu - pewnie bym się powstrzymał od odpowiedzi (z bólem serca). Sam prowadzę bloga (branżowego) i wiem, jak denerwująca może być wtrącona do niego reklama. Ze swojej działki powiem, że z podziwem patrzę na dokładność wykonania drzwi wewnętrznych. A dla Was - dziewuchu /tak mówiła jedna z nauczycielek w mojej szkole/ już się pieką : http://www.pajerscy.org/wp-content/uploads/2010/04/mufinki_pieczenie.jpg to w ramach przeprosin.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.02.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 to w ramach przeprosin.. Przeprosiny przyjęte pod warunkiem, że wszystkie muffiny są NASZE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.02.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 gdzie nasze ! z takiej malej foremki wszystkie sa moje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.02.2011 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Paskudo Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.02.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 (edytowane) to robimy sobie muffiny i dzielimy się, aaa może i nie dzielimy sięęęę jeszcze 1/2 h i wooolllnnneee całe 2 dni ufff i śpimy do przyzwoitej pory, a nie do 6.00 A jutro na narty po 18.oo i dzisiaj kijki i jurto też zaliczymy kijki przed 18.oo tylko kto chętny na zostanie w domu z małolatami huurraa Edytowane 4 Lutego 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.02.2011 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Noooo, weekend!!! Jakie kijki??? U nas cały śnieg prawie stopniał.... W weekend ma być +7C A swoją drogą zazdroszczę Ci, że tak blisko macie fajne tereny do sportów zimowych:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.02.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 nordic walking to się zwie, a u nas jeszcze trochę trzyma i narty też wskazane, mój młody miał 2 dniówkę narciarską i przez 2 dni zjechał 130 razy ( miał 13 karnetów po 10 zjadów) i dał skubaniec radę im wszystkim.... SZOK .....wczoraj do domu wszedł okrakiem i dzisiaj się ruszać nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.02.2011 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Dzieci mają nieograniczone możliwości Ja po tylu zjazdach to bym padła i leżała do dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.02.2011 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Z wnętrzarskich wiadomości- w poniedziałek ma być wreszcie garderoba! Hmm, czekamy na nią od lata- stolarz jest fajny, ale terminy to ma takie, że drugi dom byśmy zdążyli wybudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.02.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 oj chyba moge to samo powiedziec o moim od kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.02.2011 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 właśnie, właśnie googulku- kiedy zaprezentujesz kuchnię w pełnej krasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.02.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 zebym tylko to wiedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.02.2011 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Dobrze, że nie wisi nad Wami rychła przeprowadzka:yes:, bo inaczej byłaby KASZANA, no nie? Ale swoją drogą to wierć im dziurę w brzuchu- przyjdzie wiosna i nowe zlecenia będą mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.02.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 wciaz wierze ze przyjedzie za tydzien tak jak obiecywal. Ale masz racje z tym wierceniem w brzuchu. Kolega maz troche odpocznie jak zaczne komus innemu wiercic, i ja sie lepiej poczuje ze nie siedze bezczynnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.02.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 garderoba to zapowiada się całkiem interesujący tydzień czekamy na nowy mebelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.02.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 laseczki to ja ściskam kciuki za garderobę i kuchnię agawi - w poniedziałek mam gościa z Siedlec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.02.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Dzieki dziewczynki za kciukasy:D Zuzanko- w taki razie ja też trzymam kciuki za wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.02.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Dzieki dziewczynki za kciukasy:D Zuzanko- w taki razie ja też trzymam kciuki za wycenę raczej za montaż wiesz że słynę ze "speeda" więc muszę podtrzymywać tą opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts