agawi74 15.03.2012 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 A u nas pięknie w tej chwili świeci, czekam tylko , zeby cieplej się zrobiło W weekend Alu- czekaj na weekend:yes: Hej Aguś Wpadłam się przywitać...... taka jestem dzisiaj zajęta,że nawet nie mam czasu pisać Hej Majeczko no ja też dzisiaj na nadmiar czasu nie narzekam:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.03.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Aga ja spadam...może później zajrzę to pogadamy http://emoty.blox.pl/resource/plotki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Aga ja spadam...może później zajrzę to pogadamy http://emoty.blox.pl/resource/plotki.gif No ja już jestem:eek: Posadziłam dzisiaj nasiona kilku kwiatków do skrzynek-celozji, aksamitek i bratków. Zobaczymy co z tego wyniknie... http://static.swiatkwiatow.pl/user_galeria/201107/duze/milego-piatku_5321309508811.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/28/Tagetes_tenuifolia_g122.JPG/800px-Tagetes_tenuifolia_g122.JPG http://cdn7.ogrod.smcloud.net/t/user_photos/thumbnails/49554_0c8cbcd4d795560d_1024x768_crop_rozmiar-niestandardowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.03.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ach, jak wiosennie! A mi znowu dzisiaj ukradli słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.03.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Też jestem Jakie piękne kwiaty,a celozje uwielbiam,świetnie wygląda:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 A mi znowu dzisiaj ukradli słońce Up... to chyba ja, bo u nas świeciło:yes: Nie martw się narendil- weekend ma być wszędzie słoneczny i ciepły:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Też jestem Jakie piękne kwiaty,a celozje uwielbiam,świetnie wygląda:yes: Hej Maju Wsadziłam tylko tych kilka, resztę kupię jak w z zeszłym roku. Pierwsza partia wyglądała tak:eek: http://img815.imageshack.us/img815/7376/dsc02448o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.03.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Doczytałam o transporcie meble...a nie mówiłam - oby do świąt Co się dzieje ? A tu już ogrodnicza wiosna. Śliczne będzie to lato... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.03.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Hej Maju Wsadziłam tylko tych kilka, resztę kupię jak w z zeszłym roku. Pierwsza partia wyglądała tak:eek: http://img815.imageshack.us/img815/7376/dsc02448o.jpg :lol2: Aga jak się zaczynają kwiatki to mnie lepiej na zakupy nie puszczać Dobrze,że mój mąż lubi kwiatki... Ja w tym roku nic do skrzynek nie wsiałam...jak nigdy...ale czasu na wszystko brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Doczytałam o transporcie meble...a nie mówiłam - oby do świąt Hej Amtla, no i wykrakałaś:mad: Co się dzieje ? A tu już ogrodnicza wiosna. Śliczne będzie to lato... Dzięki kochana, ale to oczywiście fota z zeszłego roku:yes: Mam nadzieję, że w tym roku nie będzie gorzej;) :lol2: Aga jak się zaczynają kwiatki to mnie lepiej na zakupy nie puszczać Dobrze,że mój mąż lubi kwiatki... Ja w tym roku nic do skrzynek nie wsiałam...jak nigdy...ale czasu na wszystko brak Taaa, a mój generalnie nie protestuje przy ich zakupie, więc chyba też lubi:lol2: Maju, jeszcze zdążysz wsadzić- dopiero jest marzec:yes: To co w weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.03.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Maju, jeszcze zdążysz wsadzić- dopiero jest marzec:yes: To co w weekend? A wiesz,że to dobry pomysł...nawet mam jakieś nasiona aksamitek z zeszłego roku...no widzisz Aga jak to dobrze,że Ciebie mam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 A wiesz,że to dobry pomysł...nawet mam jakieś nasiona aksamitek z zeszłego roku...no widzisz Aga jak to dobrze,że Ciebie mam:lol2: Ja mam wyłącznie same dobre pomysły:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.03.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Doczytałam ze mebelków nie będzie...szkoda:( A co do kwiatków ja w ubiegłym roku wysiałam stokrotki i liczę że na wiosnę powsadzam do skrzynek i z pelargonii zrobiłam nowe sadzonki żeby znowu tak jak w ubiegłym roku białych okazów nie szukać. Resztę trzeba będzie dokupić ;)Już się nie mogę doczekać sezonu tarasowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.03.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ja mam wyłącznie same dobre pomysły:lol2: :yes: A wiesz,że ja przez ostatnie dwa lata nawet surfinie wysiewałam i nieskromnie przyznam,że fajnie wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.03.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Już się nie mogę doczekać sezonu tarasowego Ja też :rolleyes::rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 15.03.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 http://img815.imageshack.us/img815/7376/dsc02448o.jpg To juz nawet nie wiosną a latem zapachniało ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Doczytałam ze mebelków nie będzie...szkoda:( A co do kwiatków ja w ubiegłym roku wysiałam stokrotki i liczę że na wiosnę powsadzam do skrzynek i z pelargonii zrobiłam nowe sadzonki żeby znowu tak jak w ubiegłym roku białych okazów nie szukać. Resztę trzeba będzie dokupić ;)Już się nie mogę doczekać sezonu tarasowego Hej Anetko no szkoda- będą chyba za tydzień Stokrotek niem, ale może kupie jak upoluję ładne. A czy ty masz może w swoim ogrodzie jaśminowca? :yes: A wiesz,że ja przez ostatnie dwa lata nawet surfinie wysiewałam i nieskromnie przyznam,że fajnie wyglądały Taaak? O to masę pieniędzy zaoszczędziłaś Maju Ja też :rolleyes::rolleyes: I ja:lol2: To juz nawet nie wiosną a latem zapachniało ........ Mrówko, już niedługo- tą fotkę robiłam w zeszłym roku w maju, a już jest połowa marca- zleci:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.03.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Nie mam Aga ....jeszcze ;)w tym roku myślałam o jaśminowcu i białym bzie szczepionym W tym sezonie dalej mam fazę na białe krzewy jeszcze mam kalinę kupioną w ubiegłym roku do posadzenia. Tylko jakoś koncepcji na ogród nie mam a sezon już tuż, tuż Ale myślę że jak trochę bardziej słonko przygrzeje to i pomysły się znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.03.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Taaak? O to masę pieniędzy zaoszczędziłaś Maju Taaaaaa......które wydałam na inne kwiatki Aga jeśli w tym roku też uda mi się wyhodować ładne to zapraszam,podzielę się sadzonkami:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Nie mam Aga ....jeszcze ;)w tym roku myślałam o jaśminowcu i białym bzie szczepionym W tym sezonie dalej mam fazę na białe krzewy jeszcze mam kalinę kupioną w ubiegłym roku do posadzenia. Tylko jakoś koncepcji na ogród nie mam a sezon już tuż, tuż Ale myślę że jak trochę bardziej słonko przygrzeje to i pomysły się znajdą Oj, to szkoda, ze nie masz już na dziś- chciałam się dowiedzieć jak to rośnie i czy warto. Ja na zbyt duże krzewy, to nie mam miejsca- w tym roku tylko pozapycham pozostałe dziury i... pozostaną mi tylko kwiatki. Zaleta małych ogródków- więcej kasy w kieszeni:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts