mmajeczkaa 15.03.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Marzy mi się tak po cichu żeby na tarsie i schodach jakiś ładny kamień się położył. Bo moda na beton z ubiegłego roku to już chyba minęła :rotfl: Myślisz:confused: :lol2: Aga masz już coś upatrzone na taras czy jeszcze szukasz? Nas w tym roku też czeka zrobienie tarasu...tylko,że my nie mamy wylanego betonu...bardzo podobają nam się płyty Libet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ja tylko powtarzam plotki .. :lol2: Tylko trochę przykryłam liśćmi, ale że rosną w zacisznym miejscu, to nie boję się o wymarznięcie. Bardziej o marną i suchą ziemię Nihiru marna ziemia to nie problem- nadgonisz nawozami:yes: podlewania tylko musisz pilnować Właśnie co z tą trawką? Gdzieś czytałam ze wapno się sypie:o Anetko, wapnuje się tylko jeżeli to konieczne i to raz na 3-4 lata. Przede wszystkim jest potrzebny nawóz przez cały sezon. Grabić ... to u mnie jakieś 15 arów do grabieni achyba każdemu z domowników grabki kupię i do boju No pewnie, że tak:D:D Już wolę zapytać ,by czegoś nie przegapić:Dale tę moją trzeba wygrabić ?czy lepiej jej jeszcze nie ruszać ? Beatko, lekko zgrabić powinnaś- należy usunąć liście i to co nawiało przez zimę -unikniesz w ten sposób zarazy. Od kwietnia zacznij trawę nawozić i podlewać. Zacznie rosnąć jak głupia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Dziewczyny, nie nadążam Wam odpisywać U mnie w sumie schodów nie ma duzo ale też nie mam pomysłu co ? Chciałabym zeby w przyszłości oczywiście wszystko ładnie grało z elewacją i kostką a tego tez jeszcze nie mam...kurcze Tobie szczęściaro to już tylko dylemat ze schodami został Aga a jaką masz kostkę wokół domu gdzieś już kiedyś pisałaś ale u Ciebie nie sposób się dokopać Ze schodami i całym wielkim tarasem:bash: Anetko kostkę mamy Libet, nostalit- liść jesienny. Myślisz:confused: :lol2: U mnie trwa nadal:lol2: Nas w tym roku też czeka zrobienie tarasu...tylko,że my nie mamy wylanego betonu...bardzo podobają nam się płyty Libet Jak nie masz wylanego betonu, to może drewniany? U nas jest beton, nad Libetem się zastanawiał, ale doszłam do wniosku, ze jest za jasny- potem same problemy tylko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.03.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Myślisz:confused: :lol2: Nas w tym roku też czeka zrobienie tarasu...tylko,że my nie mamy wylanego betonu...bardzo podobają nam się płyty Libet A które? bo ja ostatnio katalogami obłożona jestem. A tak z innej beczki Majeczko to o planach założenia galeryjki gdzieś czytałam. Czyli kiedy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.03.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Mój M upiera się na Libetem tylko kasztanowym a ja oczywiście muszę sobie zrobić problem i się zastanawiać czy nie za ciemny będzie A decyzję trzeba podjąć do soboty. Narazie tylko odwodnienie mamy zrobić a reszta to się zobaczy jak wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.03.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Dziewczyny, nie nadążam Wam odpisywać :lol2: Jak nie masz wylanego betonu, to może drewniany? U nas jest beton, nad Libetem się zastanawiał, ale doszłam do wniosku, ze jest za jasny- potem same problemy tylko;) No właśnie nie wiem...nie do końca jestem przekonana do drewnianego;) Aaaa ja bym właśnie chciała taki jasny taras...to mówisz,że same problemy,no tak o tym nie pomyślałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.03.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ja miałam fazę na kostkę w kolorze piaskowo -beżowym na podjazd też o problemach nie myślałam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Mój M upiera się na Libetem tylko kasztanowym a ja oczywiście muszę sobie zrobić problem i się zastanawiać czy nie za ciemny będzie A decyzję trzeba podjąć do soboty. Narazie tylko odwodnienie mamy zrobić a reszta to się zobaczy jak wyjdzie Anetko, jak dużo tej kostki będzie to może być ciut ciemno. A ja z kolei nie przepadam za np. jaśniejszymi obrzeżami-wzorkami, które brukarze serwują... Nie wiem jak Ty, bo takie ewentualnie jaśniejsze obrzeża mogą ją ciut rozjaśnić. Jak chcesz zobaczyć mój kolor, to zaraz Ci wkleję fotkę z układania kostki. No właśnie nie wiem...nie do końca jestem przekonana do drewnianego;) Aaaa ja bym właśnie chciała taki jasny taras...to mówisz,że same problemy,no tak o tym nie pomyślałam;) Maju, no na jasnym wszystko widać, a jak jasne płytki to i fugi i już będzie dramat:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.03.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 A które? bo ja ostatnio katalogami obłożona jestem. Anetko mi się podoba Venetia i Monza Elegante! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.03.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Najgorsze jest to ,że chciało by się mieć piękny taras ,cudowna elewację i tajemniczy ogród...a mnie się nic nie chce,,,dzisiaj przeleżałam pól dnia,, nawet nie chcę myśleć o jakichkolwiek krokach w kierunku majstrów,Na samą myśl już mi się niedobrze robi.To jest chyba alergia ,tak ,na pewno:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.03.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ja mu z coraz bardziej odchodzę od Venetii i częściej myślę o bruku klinkierowym na taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.03.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Aga też nie chcę żadnych wzorków na kostce Krawężniki mamy już wkopane niestety szare a w środku chcemy zupełnie gładko jeden rodzaj kostki. Tak myślałam ze u Ciebie jest właśni eta kostka. Jakby nas ktoś z boku posłuchał kiedy oglądamy kostki w sklepach to zawsze jak wpadamy naTwoją pada hasło to tą ma agawi jakbyśmy o dobrej kumpeli rozmawiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 nawet nie chcę myśleć o jakichkolwiek krokach w kierunku majstrów,Na samą myśl już mi się niedobrze robi.To jest chyba alergia ,tak ,na pewno:D:yes: :rotfl:Alergia na majstry Beatko, a tak w ogóle to dobrze się czujesz? Może to przesilenie wiosenne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.03.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 No nie za bardzo!! ale co tam ,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.03.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Anetko mi się podoba Venetia i Monza Elegante! Venetia boska jest po prostu ale grila t bym na niej nie miała odwagi zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) Aga też nie chcę żadnych wzorków na kostce Krawężniki mamy już wkopane niestety szare a w środku chcemy zupełnie gładko jeden rodzaj kostki. Tak myślałam ze u Ciebie jest właśni eta kostka. Jakby nas ktoś z boku posłuchał kiedy oglądamy kostki w sklepach to zawsze jak wpadamy naTwoją pada hasło to tą ma agawi jakbyśmy o dobrej kumpeli rozmawiali :lol2: Jak jak krawężniki masz szare, to ten mój liść jesienny pasuje:yes: On ma sporo szarego i nie tylko. Fotki dla Ciebie. Niestety kostka jeszcze z wykwitami- tak jest na początku http://images35.fotosik.pl/1245/edf0cc98c02f0ef7med.jpg http://images41.fotosik.pl/1379/0767863732f9612amed.jpg [/url]http://images45.fotosik.pl/1434/7bf1f228c0d1ac20med.jpg Edytowane 15 Marca 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.03.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Maju, no na jasnym wszystko widać, a jak jasne płytki to i fugi i już będzie dramat:bash: Tak Aga ale jeśli będę miała płytki wykonane w technologi na sucho to wtedy nie będę mieć typowej fugi...więc może nie będzie tak źle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 No nie za bardzo!! ale co tam ,,,, Będzie dobrze:hug: Venetia boska jest po prostu ale grila t bym na niej nie miała odwagi zrobić Ja też nie:D Tak Aga ale jeśli będę miała płytki wykonane w technologi na sucho to wtedy nie będę mieć typowej fugi...więc może nie będzie tak źle;) Jak bez fug, to możesz się Maju zastanowić ja chyba poszukam czegoś ciemniejszego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.03.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Dziewczynki a tak z innej beczki pytanko??? Czy któraś z Was słyszała o lakierowaniu kostki co by nie utraciła swojego koloru;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.03.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Tak sobie patrzę że u Ciebie nie ma krawężników i kostka jakoś się nie rozchodzi muszę jeszcze z moim M podyskutować bo u Ciebie to bardzo fajnie wygląda o niebo lepiej niż z krawężnikami .Szczerze to zazdaszczam strasznie że suchą nogą chodzicie koło domu u nas wszędzie błoto a do tego woda spływa do nas z drogi. W gminie obiecali ze zrobią z nią porządek i wykopią rów to może będzie lepiej. Twój liść jesieni jest jaśniejszy od kasztanowego Chciałam znaleźć jakiś kompromis między moim pomysłem jasnej kostki a M pomysłem tej kasztanowej ale nie jest lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts