agawi74 15.03.2012 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Dziewczynki a tak z innej beczki pytanko??? Czy któraś z Was słyszała o lakierowaniu kostki co by nie utraciła swojego koloru;) Lakierowaniu?:eek: Ja tylko słyszałam o impregnacji, ale kamienia. Kostki są barwione w masie i koloru nie tracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.03.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Dziewczynki a tak z innej beczki pytanko??? Czy któraś z Was słyszała o lakierowaniu kostki co by nie utraciła swojego koloru;) Słyszałam o impregnatach do kostki ale o lakierze to chyba nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Tak sobie patrzę że u Ciebie nie ma krawężników i kostka jakoś się nie rozchodzi muszę jeszcze z moim M podyskutować bo u Ciebie to bardzo fajnie wygląda o niebo lepiej niż z krawężnikami . Szczerze to zazdaszczam strasznie że suchą nogą chodzicie koło domu u nas wszędzie błoto a do tego woda spływa do nas z drogi. W gminie obiecali ze zrobią z nią porządek i wykopią rów to może będzie lepiej. Twój liść jesieni jest jaśniejszy od kasztanowego Chciałam znaleźć jakiś kompromis między moim pomysłem jasnej kostki a M pomysłem tej kasztanowej ale nie jest lekko Anetko u nas krawężniki są, ale wylewane z betonu, niewidoczne. Takich klasycznych nie chciałam. Fakt, że kostka to bardzo dużo dla wygody. Jak sobie przypomnę to błoto to brrr. Ale już niedługo i Ty będziesz miała. Nie wiem jak wygląda ta kasztanowa, moi znajomi mają całą brązową i wygląda trochę ciemno i ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.03.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Lakierowaniu?:eek: Ja tylko słyszałam o impregnacji, ale kamienia. Kostki są barwione w masie i koloru nie tracą Aga szczerze mówiąc to jeszcze nie widziałam kostki która by nie straciła swojego koloru:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ja mu z coraz bardziej odchodzę od Venetii i częściej myślę o bruku klinkierowym na taras A jaką on ma wysokość Beatko? u nas taras już wylany, więc nie mogę nic wysokiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Aga szczerze mówiąc to jeszcze nie widziałam kostki która by nie straciła swojego koloru:jawdrop: Maju może te starsze wersje. Libet ma podobno wzbogaconą technologię i koloru nie traci. Zobaczymy- u nas póki co po 2 latach nie ma żadnej różnicy. Zresztą powiem Ci, że ja nawet wolę taką trochę wypłowiałą, przybrudzoną i porośniętą gdzieniegdzie mchem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.03.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Kasztanowa nie jest jednolita jest tak nierówno wybarwiona tylko jest ciemniejsza od Twojej a mam kawałek do wyłożenia Dach jest ciemny między kostką a tynkiem chciałam ciemno brązowy klinkier taki jak na kominach i jasny tynk nie to co mam teraz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.03.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Od tego sezonu LIbet coś ma jeszcze ulepszyć żeby wykwitów nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.03.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Maju może te starsze wersje. Libet ma podobno wzbogaconą technologię i koloru nie traci. Zobaczymy- u nas póki co po 2 latach nie ma żadnej różnicy. Zresztą powiem Ci, że ja nawet wolę taką trochę wypłowiałą, przybrudzoną i porośniętą gdzieniegdzie mchem:yes: Tak chodzi mi o te starsze wersje...no niektóra ta kostka wygląda tragicznie:jawdrop: Libet nie wiem jaki jest,ale jeśli byłoby tak jak piszesz to byłoby super:yes: Trochę wypłowiała tak:yes: ale tak bardzo bardzo wypłowiała...to już nie fajnie wygląda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Kasztanowa nie jest jednolita jest tak nierówno wybarwiona tylko jest ciemniejsza od Twojej a mam kawałek do wyłożenia Dach jest ciemny między kostką a tynkiem chciałam ciemno brązowy klinkier taki jak na kominach i jasny tynk nie to co mam teraz;) Właśnie znalazłam link z takim kolorem. Powiem ci, że nie jest brzydki, tylko jak dla mnie bardziej wpada w szarość niż w brąz http://krisbruk.pl/posesja-prywatna-rybnik,30,realizacja.html Jak to dobrze, że ja na swój kolor byłam zdecydowana od razu:lol2: Od tego sezonu LIbet coś ma jeszcze ulepszyć żeby wykwitów nie było Taaak? To fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Trochę wypłowiała tak:yes: ale tak bardzo bardzo wypłowiała...to już nie fajnie wygląda;) Najwyżej zrobi mi się szara:rotfl: Maju, nie wiem czy praktykuje się na kostkę impregnat- musisz popytać brukarzy. A co też kładziecie teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.03.2012 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) Aga sorki zaraz usunę chciałam tylko pokazać ze tej kostki jednak sporo będzie;) Edytowane 15 Marca 2012 przez anbama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.03.2012 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 o raju, tyle naklepać w pare godzin? Wy tu już o kwiatkach, a moja działka nadaje sie tylko do zorania, ale mam nadzieję że szybko to nastąpi, tylko że ja żadnych kwiatków w ogrodzie nie planuje tylko drzewka i krzewy owocowe, ale jak znacie jakieś trawy ozdobne i cieniolubne to chętnie sie dowiem Odnośnie kostki, u mnie też Libet: szaro-grafitowy nostalit, on juz impregnowany jest u producenta, ale nie ma zmiłuj sie, majster który kładzie pare lat kostki, powiedział że kolory na bank po latach wypłowieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Aga sorki zaraz usunę chciałam tylko pokazać ze tej kostki jednak sporo będzie;) Faktycznie Anetko sporo:jawdrop::jawdrop:Zobacz ten link, który wkleiłam powyżej z kolorem kasztan. Myślę, że ten kasztan może wyglądać u Was ładnie:yes: Najważniejsze, że nie będzie żadnych jasnych wstawek, tylko jednolicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.03.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 W rzeczywistości trochę ciemniej wygląda ale nie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.03.2012 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Maju, nie wiem czy praktykuje się na kostkę impregnat- musisz popytać brukarzy. A co też kładziecie teraz? O impregnacie nie wiem ale znam ludzi którzy lakierowali kostkę Teraz nie...ale jeśli mężowi dobrze pójdzie teraz robota(czytaj wpadnie troszkę kaski)...to może będziemy kłaść w tym roku...A słuchajcie Dziewczynki jaki kolor kostki będzie pasował do grafitowego dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2012 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 o raju, tyle naklepać w pare godzin? No mnie już ręka boli od pisania:rotfl:nie mam czasu na inne wątki:bash: Czyli następną Libetkę mamy:D Vesilka, co się łamiesz- jak Ci wypłowieje z szarego na szary to nie będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.03.2012 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Żadnych wstawek Aga klinkier też jednolity im prościej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 15.03.2012 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 O impregnacie nie wiem ale znam ludzi którzy lakierowali kostkę Teraz nie...ale jeśli mężowi dobrze pójdzie teraz robota(czytaj wpadnie troszkę kaski)...to może będziemy kłaść w tym roku...A słuchajcie Dziewczynki jaki kolor kostki będzie pasował do grafitowego dachu Z grafitowym to jest łatwiej jest tyle ładnych szarych kostek A elewację jaką planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.03.2012 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 No mnie już ręka boli od pisania:rotfl:nie mam czasu na inne wątki:bash: Oż Ty po innych wątkach byś chciała latać...źle Ci tu z nami :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts