Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O kurcze Aga dobrze że już lepiej wesz co ja dzisiaj rano wstałam z takim bólem głowy że już nie pamiętam kiedy w ogóle tak mnie głowa bolała z tego wszystkiego ledwo na oczy widziałam od razu dwa ibupromy poszły w ruch do południa mnie trzymało A ja myślałam że to od tych dylematów kostkowych:confused:

Kupiliśmy jednak tą kasztanową pytałam o ten torfowy brąz pani w sklepie twierdzi że kolor jest właściwie taki sam tylko ten torfowy występuje w wersji łupanej.

Dobrze ze jutro ma być cieplutko to nie będę rozstrząsać słuszności tej decyzji tylko grabki w łapki i za trawniczek się pora zabrać. Normalnie nic mnie tak nie relaksuje jak harówka w ogródku:lol2:

Nihiru to miłe że o mnie pomyślałaś przyszedł mi taki pomysł do głowy właśnie dlatego że i bez biały i jaśminowiec rośnie sobie w pracy u mojego M dlatego miałabym skąd ukopać sadzonki;)

Właśnie i dlatego wpadła mi w oko:) Musimy się na jakąś już powoli decydować,czytałam sporo o blachach,ale zawsze to lepiej jakby wypowiedział się ktoś kto użytkuje...DZIEWCZYNY może któraś z Was ma taką blachę i może coś podpowiedzieć:confused:

Maju, najlepiej będzie jak poszperasz w internecie. Tak znajdziesz najwięcej informacji:wiggle:

O kurcze Aga dobrze że już lepiej wesz co ja dzisiaj rano wstałam z takim bólem głowy że już nie pamiętam kiedy w ogóle tak mnie głowa bolała z tego wszystkiego ledwo na oczy widziałam od razu dwa ibupromy poszły w ruch do południa mnie trzymało A ja myślałam że to od tych dylematów kostkowych:confused:

Kupiliśmy jednak tą kasztanową pytałam o ten torfowy brąz pani w sklepie twierdzi że kolor jest właściwie taki sam tylko ten torfowy występuje w wersji łupanej.

Dobrze ze jutro ma być cieplutko to nie będę rozstrząsać słuszności tej decyzji tylko grabki w łapki i za trawniczek się pora zabrać. Normalnie nic mnie tak nie relaksuje jak harówka w ogródku:lol2:

Tak, czytałam u Ciebie Anetko, że kupiliście kasztanową- i dobrze:wiggle: Będzie Pani zadowolona:lol2:

Widzisz z tą głową to wszystko chyba wina zmiany pogody. No jak miałam takie uczucie, że ktoś mnie uderza młotkiem w czoło przez cały dzień:sick: Taak, jutro pełen relaksik- marzyłam o takim ciepłym dniu:rolleyes: Może pójdziemy na pierwszy rower?:lol2:

W temacie dachówek za wiele nie pomogę. Ta blacha bardzo dachówkę przypomina tylko czy wczoraj nie było czasem mowy o kolorze grafitowym:confused:

Tak tak była mowa o kolorze grafitowym i właśnie się dowiedziałam,że tego modelu nie ma w kolorze grafitowym:bash::bash:

Maju, najlepiej będzie jak poszperasz w internecie. Tak znajdziesz najwięcej informacji:wiggle:

Aga ja ostatnio nic innego nie robię...cały czas szperam,szperam i próbuję wyszperać coś fajnego:lol2: Nawet teraz siedzę i przeglądam różne oferty...a do Was tylko z doskoku zaglądam:D

Masz rację Aga sezon rowerowy czas zacząć Tylko się nie przeforsuj bo w niedzielę trzeba będzie leczyć zakwasy:lol2: Ja to chyba przy tych grabkach zostanę a rowerek może w niedzielę;)

Majeczko Ty się kochana przyzwyczajaj do tego ze jak sobie coś wymyślisz to się okaże że w tym kolorze nie produkują albo coś tam wycofali a u mnie to najczęśćiej było tak że cenowo moje pomysły były nie do przeskoczenia. Ja zawsze tak mam postawić mnie w sklepie z czymkolwiek zawsze wybiorę najdroższą rzecz chociaż cen nie widzę:lol2::lol2:

Szkoda że nie ma takiego koloru jak sobie wymyśliłaś jak dobrze poszukasz to na pewno coś znajdziesz wybór jest przecież spory, trzymam kciuki;)

Masz rację Aga sezon rowerowy czas zacząć Tylko się nie przeforsuj bo w niedzielę trzeba będzie leczyć zakwasy:lol2: Ja to chyba przy tych grabkach zostanę a rowerek może w niedzielę;)

Masz rację Anetko, zakwasy będą na 100%. My pewnie też na rower pójdziemy w niedzielę:wiggle:

zawsze wybiorę najdroższą rzecz chociaż cen nie widzę:lol2::lol2:

To tak jak ja:lol2: Czary czy cuś:lol2: A z tym wycofywaniem towarów, kolorów to prawda jest. Ja często się załapywałam na ostatnią partię , albo już było za późno:mad:

Maju, a widziałaś może blachę na rąbek? Mnie się szalenie podoba, choć jest chyba droższa. Grafitowa jest na bank, bo na przeciwko mnie jest mini osiedle z taką blachą właśnie:wiggle: Zobacz fotkę

Dzięki...jutro(o matko...nie jutro...dzisiaj) na spokojnie sobie ją przejrzę i o niej poczytam! Zerknęłam tak na szybko na czarną...powiem Ci,że ciekawie wygląda...chyba nigdzie takiej nie widziałam;)

Dzięki...jutro(o matko...nie jutro...dzisiaj) na spokojnie sobie ją przejrzę i o niej poczytam! Zerknęłam tak na szybko na czarną...powiem Ci,że ciekawie wygląda...chyba nigdzie takiej nie widziałam;)

Tak, mnie też się podoba. Sąsiedzi mają grafitową właśnie.:wiggle:

Maju znalazłam jeszcze taką z posypką- producent pisze, że produkują w 6 kolorach podstawowych i 6 na życzenie klienta.

Producent Pruszyński

Zarąbiście Maju:lol2::lol2: Zobacz sobie folder w PDF- są kolory w tym kilka szarawych, antracytowych:wiggle::wiggle:

Wiem Aga ten wzór to była nasza pierwsza myśl,później szukałam innych i właśnie ta wyżej wstawiona mi się spodobała...ale coś czuję,że pierwsza myśl najlepsza i właśnie na tą się zdecydujemy:wiggle:

Maju raz, że ta jest chyba ładniejsza, a dwa tamta jest wyżej profilowana i widziałaś jej cenę? 73zł + VAT:sick: Niezła sumka, cooo?:sick: to cena jak za dachówkę ceramiczną, więc nie warto:no: A ta od Pruszyńskiego kosztuje od 38zł do 58zł- znaczna różnica. Także nie kombinuj, tylko zamawiaj tą- jest super:yes:

Aga na momencik tylko wklejam to zdjęcie...coby nie potrzebnie Ci nie śmiecić;) Wiesz tak patrzę i patrzę i ta chyba nawet lepiej wygląda...jest taka delikatna...a dach z tamtą wygląda jednak dużo bardziej ciężko;) No tak to sobie wymyśliłam:lol2: A tak w ogóle to już chyba nie wiem co piszę,zmęczona jestem:sick: Edytowane przez mmajeczkaa