mmajeczkaa 17.03.2012 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Maju raz, że ta jest chyba ładniejsza, a dwa tamta jest wyżej profilowana i widziałaś jej cenę? 73zł + VAT Niezła sumka, cooo? to cena jak za dachówkę ceramiczną, więc nie warto:no: A ta od Pruszyńskiego kosztuje od 38zł do 58zł- znaczna różnica. Także nie kombinuj, tylko zamawiaj tą- jest super:yes: O widzisz Aga my to jednak podobne zdanie mamy:yes: A wiesz ze mną to tak zawsze jest...znajdę coś podoba mi się...no ale jeszcze coś szukam,patrzę,kombinuję...a zazwyczaj kończy się to tak,że i tak wracam do pierwszej myśli:lol2: No i po co ja głupia tyle szukam:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.03.2012 00:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Maju, wygląda ładnie- serio. W graficie będzie jeszcze ładniej, chociaż ja lubię czerwone dachy- sama taki mam:p:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.03.2012 00:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 O widzisz Aga my to jednak podobne zdanie mamy:yes: A wiesz ze mną to tak zawsze jest...znajdę coś podoba mi się...no ale jeszcze coś szukam,patrzę,kombinuję...a zazwyczaj kończy się to tak,że i tak wracam do pierwszej myśli:lol2: No i po co ja głupia tyle szukam:mad: Nie, no Maju tak nie wolno myśleć Trzeba szukać i porównywać. Na tym polega budowa lub remont. Nawet jak wrócisz do pierwszego pomysłu, to przynajmniej poszerzasz swoje horyzonty- więc warto:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.03.2012 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Maju, wygląda ładnie- serio. W graficie będzie jeszcze ładniej, chociaż ja lubię czerwone dachy- sama taki mam:p:wiggle: Ja też lubię czerwone dachy...ale tu w okolicy dużo takich...i dlatego będzie czarny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 17.03.2012 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Hej Aguś, strasznie współczuję migren , już lepiej sie czujesz? swego czasu mnie męczyły przy pigułach i jak w końcu ból był tak silny ze ibuprom nie pomagał i do tego doszły http://www.cosgan.de/images/midi/ekelig/h035.gif, rzuciłam w pieron piguły i migreny ustąpiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.03.2012 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Nie, no Maju tak nie wolno myśleć Trzeba szukać i porównywać. Na tym polega budowa lub remont. Nawet jak wrócisz do pierwszego pomysłu, to przynajmniej poszerzasz swoje horyzonty- więc warto:wiggle: Wiem wiem...no ja lubię szukać,porównywać...zresztą już kiedyś o tym pisałyśmy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.03.2012 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Ja już uciekam padnięta jestem (o matko ile my pleciemy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.03.2012 00:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Ja też lubię czerwone dachy...ale tu w okolicy dużo takich...i dlatego będzie czarny:yes: A myślałam, że grafitowy?:hug: Hej Aguś, strasznie współczuję migren , już lepiej sie czujesz? swego czasu mnie męczyły przy pigułach i jak w końcu ból był tak silny ze ibuprom nie pomagał i do tego doszły http://www.cosgan.de/images/midi/ekelig/h035.gif, rzuciłam w pieron piguły i migreny ustąpiły Hej vesilko:hug:DZięki kochana już ciut lepiej, mam nadzieję, że jutro przestanie zupełnie:rolleyes: U mnie tak jak pisałam wcześniej migreny mam od liceum, więc nic nie pomoże:no: Muszę je chyba polubić- czasami są lekkie, ale czasami tak mi łupie w głowie...http://www.polishbikers.com/images/smilies/glupek2.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/glupek2.gifDobrze, że u Ciebie ustąpiły:wiggle: Wiem wiem...no ja lubię szukać,porównywać...zresztą już kiedyś o tym pisałyśmy:wiggle: No to tak jak ja:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.03.2012 00:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Ja już uciekam padnięta jestem (o matko ile my pleciemy ) Nooo sporo:lol2: Ja też uciekam, pa dziewczynki - miłego i upalnego weekenduhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/waving/smileys-waving-170093.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-511863.gifhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/rozne/slonce.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.03.2012 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 A myślałam, że grafitowy?:hug: No tak tak grafitowy :p Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.03.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Dzień dobry, gaduły! Aga, mam nadzieję, że dziś będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.03.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Nawet nie chcę myśleć ile mam do nadrobienia przez te 4 dni nieobecności Sofki tak jak Twoje krzesła nadal przychodzą i mam nadzieję w tym tygodniu dotrą ..... tak w sam raz na święta... i obym nie wypowiedziała to w złą godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.03.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Aguś mam nadzieję, że przez weekend odpoczęłaś troszkę i z główką już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 18.03.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Kochana mam nadzieje ze glowa juz Cie nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.03.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Aga - gdzie się bawiasz:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.03.2012 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Aguś dzień dobry Mam nadzieję że migrena odpuściła i daał Ci nacieszyć się upalnym weekendem Ja migreny znam - ale z innej strony - moja mama je miewała . Jak ona leżała w zaciemnionym pokoju - ja siedziałam u siebie i prosilam wszelkie moce na ziemi żeby jej juz przeszło żeby się tak nie mordowała . A tak może nie w temacie (ale dla mnie jak najbardziej ) robiłaś prześwietlenie kręgosłupa?, miałaś może kiedyś wypadek samochodowy/ albo zdarzenie z gwałtownym zatrzymaniem samochodu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.03.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Nowy tydzień przed nami Aguś, co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 19.03.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Witam w nowym dniu ... słonecznie http://emoty.blox.pl/resource/038.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2012 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Dzień dobry, gaduły! Aga, mam nadzieję, że dziś będzie lepiej Dzięki kochana -już lepiej lepiej:yes: Nawet nie chcę myśleć ile mam do nadrobienia przez te 4 dni nieobecności Sofki tak jak Twoje krzesła nadal przychodzą i mam nadzieję w tym tygodniu dotrą ..... tak w sam raz na święta... i obym nie wypowiedziała to w złą godzinę Andżeliko, no to tak samo jak z moimi meblami:mad: Mają być w ten piątek, ale czy będą zobaczymy... Aguś mam nadzieję, że przez weekend odpoczęłaś troszkę i z główką już lepiej Dzięki pysiaczku, odpoczęłam i lepiej:hug: weekend był cud, miód i orzeszki- sezon ogrodowy otwarty,czyli trawka wygrabiona, roślinki już odkryłam, rower zaliczony:cool: Kochana mam nadzieje ze glowa juz Cie nie boli Dzięki Kasiu- na razie przeszło zobaczymy na jak długo:sick: Co u Ciebie? Aga - gdzie się bawiasz:lol: Madziu nigdzie, byłam padnięta w weekend od nadmiaru ciepła:lol2: i na forum zabrakło mi sił Aguś dzień dobry Mam nadzieję że migrena odpuściła i daał Ci nacieszyć się upalnym weekendem Ja migreny znam - ale z innej strony - moja mama je miewała . Jak ona leżała w zaciemnionym pokoju - ja siedziałam u siebie i prosilam wszelkie moce na ziemi żeby jej juz przeszło żeby się tak nie mordowała . A tak może nie w temacie (ale dla mnie jak najbardziej ) robiłaś prześwietlenie kręgosłupa?, miałaś może kiedyś wypadek samochodowy/ albo zdarzenie z gwałtownym zatrzymaniem samochodu??? Cześć Aguś:hug:Kochana, u mnie też migrena jest dziedziczna, tylko z pokolenia babci... Kręgosłupa zdjęcie kiedyś robiłam-bez większych zmian... na szczesćie żadnego wypadku tfu, tfu nie miałam:no: Najgorzej jest właśnie wiosną przy gwałtownych zmianach pogody:sick: ale damy radę Nowy tydzień przed nami Aguś, co u Ciebie? Hej Alu:hug:dziękuję dobrze- mam nadzieję, że i Ty spędziłaś weekend miło i wiosennie:cool: Witam w nowym dniu ... słonecznie http://emoty.blox.pl/resource/038.gif Hej kochana:hug: u nas też słonecznie, ale wieje... zapomniałam, ze Ty lubisz wiatr:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.03.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Witam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts