Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja się witam z rana slonecznie :)

Hej Alu:hug: Jak to jest, ze u Ciebie świeci, a u mnie nie???:( W sumie to mieszkamy od siebie z 45 km tylko...

aguś ,mam nadzieję ,że migrena odpuściła.Przytulam Cię ,bo wiem co to znaczy....czytałam ,że dostałaś obrusik,,,zadowolona jesteś ?A popatrz mnie tych próbek nie przysłała...no mam jeszcze jedną wiadomość,może już dzisiaj pochwalę się sofkami ,mają dojechać ,o ile przy moim pechu coś się nie wydarzy:wiggle::wiggle:pozdrawiam serdecznie

Hej Beatko:hug:Dzięki, jest już lepiej, ale dzisiaj znowu silny wiatr i mam samopoczucie niewyraźne:sick:

Tak, obrusik doszedł wczoraj- jest bardzo porządny, tak jak w opisie- mięsisty materiał. Mam nadzieję, ze w użytkowaniu też będzie super:yes: Zadzwoń do niej- może zapomniała, albo dopiero to idzie-oni wysyłają poczta polską:sick: do mnie też szło z 5 dni:( Co Ty mówisz- dzisiaj będą już sofki???http://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gif Szybciorem się uwinęlihttp://forum.barcis.pl/images/smilies/eusa_dance.gif To ja robię zapas popcornu i czekam:popcorn::popcorn: Buziaki

Witam w południe - dziś dla odmiany sunshine http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/summer/smileys-summer-786619.gif

Zaraz idę na spacer - i przekonam się czy piź....tzn wieje jak wczoraj czy bardziej czuć wiosnę :)

Hej Aguś:hug: A u mnie nic nie świeci:mad::mad: ale za to wieje i już mi się kręci w głowie:sick:

A u mnie pada buuuuu :(

Ooo, to jeszcze lepiej:mad: Biedny pysiaczek:hug:

A u mnie pada buuuuu :(

ło matko! w tym samym mieście, a ja przegapiłam deszcz...źle ze mną, oj źle...

przegapiłam też Agi obrus. wstyd i hańba...

jak on sie sprawuje? że mięsisty to wyczyta,łam, ale jak to jest z gnieceniem takich lnowatych faktur??? bo pikny jest, a ja zawsze boję sie na taki skusić...

ło matko! w tym samym mieście, a ja przegapiłam deszcz...źle ze mną, oj źle...

przegapiłam też Agi obrus. wstyd i hańba...

jak on sie sprawuje? że mięsisty to wyczyta,łam, ale jak to jest z gnieceniem takich lnowatych faktur??? bo pikny jest, a ja zawsze boję sie na taki skusić...

Spoko edi- Ty jesteś usprawiedliwiona:yes::lol2:

Kochana, nie wiem jak się obrus sprawuje, bo dopiero wczoraj przyszedł:lol2: to jest mieszanka lnu i poliestru, więc się nie gniecie:no: Lnianych mam pełną szafę i nawet z magla wyglądają tak sobie:sick: Ten będzie o niebo lepszy:D

Hej:wiggle: A u nas dzisiaj i słoneczko i wiatr:D

Hej Maju:wiggle:

U mnie też nie jest za wyraźnie...to wszystko aguś przez tę pogodę ,tak myślę .Przez moment mi sie poprawiło ,bo sofy dojechały i jestem naprawdę baaaardzo zadowolona.Ale ,zeby bilans wyszedł na zero to zepsuł mi sie komp i śmigać po fm pewnie przez jakiś czas raczej nie będę ,bo lapek Zuzi mnie wkurza ,mozolnie mi pisanie jakoś idzie.do Pani obrusikowej dzisiaj zadzwoniłam ,przepraszała mnie i w ramach rekompensaty przyśle m i obrus bez kasy ...jak mi będzie odpowiadał to wtedy dopiero zapłacę ...pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło.ale jak mówisz ,że obrus jest fajny to pewnie go zostawię ,bo cena nie jest wysoka. Życzę zdrówka ,oby przetrzymać jakoś to przesilenie wiosenne..potem musi byc już tylko lepiej

U mnie też nie jest za wyraźnie...to wszystko aguś przez tę pogodę ,tak myślę .Przez moment mi sie poprawiło ,bo sofy dojechały i jestem naprawdę baaaardzo zadowolona.Ale ,zeby bilans wyszedł na zero to zepsuł mi sie komp i śmigać po fm pewnie przez jakiś czas raczej nie będę ,bo lapek Zuzi mnie wkurza ,mozolnie mi pisanie jakoś idzie.do Pani obrusikowej dzisiaj zadzwoniłam ,przepraszała mnie i w ramach rekompensaty przyśle m i obrus bez kasy ...jak mi będzie odpowiadał to wtedy dopiero zapłacę ...pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło.ale jak mówisz ,że obrus jest fajny to pewnie go zostawię ,bo cena nie jest wysoka. Życzę zdrówka ,oby przetrzymać jakoś to przesilenie wiosenne..potem musi byc już tylko lepiej

Beatko, ale co u Ciebie też migrena?:sick::sick: pogoda jest fatalna, to fakt. Musi się ustabilizować:mad: Sofki widziałam, są OBŁĘDNE! Serio, dawno mi się tak nic nie podobało:yes: Możesz być zadowolona:D:D

Przykro mi z powodu lapka, ale chyba szybko naprawisz lub kupisz nowy, coooo? Przecież musisz mieć na czym do nas pisać:lol2: z obrusem, to miło, że tak postąpili- ocenisz sama, ale mi się mój podoba:yes: W sam raz na Święta:D

Beatko, ja Tobie też zdrówka i lepszego samopoczucia:hug:

Cześć DZIEWCZYNKI :wiggle:

Beatko właśnie byłam obejrzeć Twoje sofki...obłędne są :yes:

Hej Maju, zgadzam się w spawie sofek Beatki:cool::cool:

Cześć Prezesko i dziewczyny :hug:

Melduję się ale uciekam uśpić mojego szkraba dzisiaj jakoś nie chcę mi usnąć

Potem wszystko po nadrabiam tylko nie szaleć :no:

Hej Karolka:hug: no to pędź do małego i może wrócisz, co?:D

Nie będziemy szaleć, I promise:lol2::lol2:

Dziewczynki ja już uciekam...... Młoda mi coś gorączkuje...niby śpi teraz spokojnie...ale idę się do niej położyć...Paa :bye:

Szkoda, ze tak wcześnie Maju...:( Dużo zdrówka dla córci, paaaahttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-804877.gif

Mojemu maluchowi wyłazi 6 zębów na raz - ale musze przyznać że jest dzielny .:yes:

Ooo, aż 6 na raz?:o:o Biedulek, pewnie się męczy:(

Melduję się ale uciekam uśpić mojego szkraba dzisiaj jakoś nie chcę mi usnąć

forumowo- dzieciowy strajk, moja też :(

Mojemu maluchowi wyłazi 6 zębów na raz - ale musze przyznać że jest dzielny .:yes:

Biedaczek :hug: po jednym ma się dość, a tu 6:jawdrop: mimo wszystko mały twardziel z Niego ;)