agawi74 26.03.2012 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Agawi- zazdroszczę Ci, ogródka i tego, że możesz w nim pracować Ja mam tylko balkon- w dodatku ciągle hula tam wiatr i przewraca moją choinkę- a jest tak ciężka że nie mogę jej podnieść...chyba nic się tam nie utrzyma. Soniu balkon też jest fajny- na pewno wymaga stanowczo mniej pracy niż ogródek:D Fajnie jest mieć ogród, ale wymaga on ciągłej pracy i doglądania- a co za tym idzie sporo wolnego czasu. Mam nadzieje, że i Ty się kiedyś doczekasz swojego:yes: Agus z jednej strony dobrze ze weekend minal bo do srody juz tylko 2 dni U nas wczoraj i w sobote byla sliczna pogoda wczoraj bylo 22 stopnie a dzisiaj tez sie zapowiada piekny dzien Kasiu, już nie odliczam, bo nie wiem czy dotrzymają i tego terminu. Poczekamy zobaczymy:) To u Was prawdziwe lato już Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.03.2012 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 http://images50.fotosik.pl/1467/f5b68b5eab7be7f1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.03.2012 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Dla głodnych szybki pomysł na obiad-tagiatelle ze szpinakiem i kurczakiem z pesto:stirthepot: Tylko nie pytajcie o przepis bo jest z głowy:lol2: http://images50.fotosik.pl/1467/b384b786ca73a525med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 26.03.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 http://images50.fotosik.pl/1467/f5b68b5eab7be7f1med.jpg :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: a obiadek-pysznie wygląda a jeszcze pesto to już w ogóle mniaammm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 26.03.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Aguś - a sprecyzuj w temacie ciasta, pieczesz z nawiewem? I te drobne oczka, to te całkiem drobne co na miazgę tną? Zobaczyłam w twoich przepisach tort bezowy, u mnie ten bije furorę: 3 gotowe średnie krążki bezowe przełożyć tak zrobionym kremem. Ubić śmietanę 30% z połową szklanki cukru drobnego, lekko ucieram 500 g twaróg mielony ("mój ulubiony" koniecznie właśnie ten) dodać ubitą śmietanę i wcześniej uprażone płatki migdałowe ( 1 paczka) Tort musi ze 2 godziny stać w lodówce.I ważne - podajemy z musem malinowym. Rozmrażamy maliny, ucieramy z niewielką ilością cukru, ja na 500 g mrożonych malin daje pół szklanki cukru, przecieram przez sito i polewam przed podaniem.Zrobię twój marchewkowy w najbliższym czasie. Boszsz ile do nadrobienia....Ale to tak jest, ze do dobrej duszy tłumy ciągną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 26.03.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 http://images50.fotosik.pl/1467/f5b68b5eab7be7f1med.jpg buahahha świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.03.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Matko, jak to jedzonko pysznie wygląda! No, nie wiem czy mogę się pogodzić z tym, że przepisu nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.03.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: a obiadek-pysznie wygląda a jeszcze pesto to już w ogóle mniaammm Też się tak u-chachałam:lol2: Dzięki mrówciu za obiadek:D Aguś - a sprecyzuj w temacie ciasta, pieczesz z nawiewem? I te drobne oczka, to te całkiem drobne co na miazgę tną? Zobaczyłam w twoich przepisach tort bezowy, u mnie ten bije furorę: 3 gotowe średnie krążki bezowe przełożyć tak zrobionym kremem. Ubić śmietanę 30% z połową szklanki cukru drobnego, lekko ucieram 500 g twaróg mielony ("mój ulubiony" koniecznie właśnie ten) dodać ubitą śmietanę i wcześniej uprażone płatki migdałowe ( 1 paczka) Tort musi ze 2 godziny stać w lodówce.I ważne - podajemy z musem malinowym. Rozmrażamy maliny, ucieramy z niewielką ilością cukru, ja na 500 g mrożonych malin daje pół szklanki cukru, przecieram przez sito i polewam przed podaniem. Zrobię twój marchewkowy w najbliższym czasie. Hej Natalio, w temacie marchewkowego, to piekę zawsze z nawiewem, a drobne oczka u mnie to te średnie- nie paćka i nie grube- takie małe łezki:) Dzięki za przepisik bezowego- robię go bardzo rzadko, bo to ogrom pracy, ale chętnie kiedyś wypróbuję Twoją wersję kremu:yes: Boszsz ile do nadrobienia.... Ale to tak jest, ze do dobrej duszy tłumy ciągną buahahha świetne :lol2: Matko, jak to jedzonko pysznie wygląda! No, nie wiem czy mogę się pogodzić z tym, że przepisu nie będzie Dzięki Dropku kochana, na pewno umiesz zrobić to danko- tagliatelle szpinakowe, szpinak świeży lub mrożony z odrobiną śmietany, kurczak usmażony na oliwce i wymieszany w pomidorowym pesto. Łatwe prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 26.03.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 KasiuTo u Was prawdziwe lato już Zazdroszczę Tak cieplo ma byc do konca tygodnia a ja mam nadzieje ze dluzej jeszcze Obrazek superowy wyslalam mezowi Ale o przepis na obiadek to ja ladnie prosze malo nie polizalam laptopa z wrazenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.03.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Tak cieplo ma byc do konca tygodnia a ja mam nadzieje ze dluzej jeszcze U nas na Święta maja być +23C:yes: Obrazek superowy wyslalam mezowi A ja od męża dostałam:lol2: Ale o przepis na obiadek to ja ladnie prosze malo nie polizalam laptopa z wrazenia Kasieńko a zerknij post wyżej, tam napisałam ogólnie do Dropka- jak czegos nie wiesz to pytaj:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 26.03.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Agus dopiero po wyslaniu posta zobaczylam ze dopisalas ja zobic obiados musze koniecznie go sprobowac w tym tygodniu Bardzo dziekuje Ja mam nadzieje ze ta sliczna pogoda zostanie u nam na najblizsze 6 miesiecy ale to niestety nie mozliwe w IRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.03.2012 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Kasiu nie ma za co:D obiadek polecam, bo jest szybki, smaczny i zdrowy:yes:Z pogodą to wiadomo jak jest- u nas tez czasami kaprysi i lata bywają zimne:sick: Miejmy nadzieję, ze nie w tym roku:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 26.03.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Agawi, obiadek smakowity http://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/421.gif Idealnie w moim guście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 26.03.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Ja na piekne lato w Polsce bardzoooooooo licze zawsze lecimy do Pl w lipcu na 3-5 tygodni wiec ja chce sloneczko W tym roku urlop bede miala max 3 tygodnie poniewaz zmienilam prace i na 5 tygodni nie mam co liczyc niestety ale dobre i to Ja uciekam milych snow Agus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.03.2012 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Agawi, obiadek smakowity http://www.myparentconnection.com/forums/images/smilies/421.gif Idealnie w moim guście Hej Ruby, dzięki polecam:yes: Ja na piekne lato w Polsce bardzoooooooo licze zawsze lecimy do Pl w lipcu na 3-5 tygodni wiec ja chce sloneczko W tym roku urlop bede miala max 3 tygodnie poniewaz zmienilam prace i na 5 tygodni nie mam co liczyc niestety ale dobre i to Ja uciekam milych snow Agus Ooo 3 tyg to i tak sporo Kasiu:wiggle:Innej opcji nie ma- musi być słoneczne lato:cool: Buziaki Kasiu i kolorowych snów:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 26.03.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Hejka świstak, czy co-to-tam-za-zwierzątko wymiata obiad - normalnie ślinka leci, ach żebym ja umiała tak gotować i żeby te moje czorty chciały jeść coś innego niż pomidorową(córka), spaghetti(syn) i pizzę bez wybrzydzania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.03.2012 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Hej vesi No świstak, świstak:lol2: Dzięki za obiadek:hug: kochana dzieciaki idą w dobrym- włoskim kierunku. Moje danko tez jest z tej kolekcji:D No jak tam humorek ciut lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 26.03.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Hej vesi No jak tam humorek ciut lepszy? Ty jesteś kochana po prostu Powiedzmy, że świstak mnie rozweselił Pa Aguś, ja juz zmykam spać, dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.03.2012 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Vesilko, nie martw się:hug:Wszystko się ułoży:yes: Ja tez uciekam, spokojnych snów:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.03.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts