Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zrobię awanturę i co to da ????

U mnie przyspieszyło i rabat dostałam:D

Pogody zazdroszczę :yes: u nas zimno jak cholera, sennie do domu daleko tylko nie głodno :no: ;) :lol2: idę zrobić sobie drugą kawusię ;)

Niedobrze, ze zimno:no: U nas tez ma tak być podobno od jutra:sick: Smacznej kawusihttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/coffee/smileys-coffee-593319.gif

Aguś czy Ty się nie orientujesz czy ta tafta z Leura jest coś warta???

Chciałabym nowe zasłony na święta...czasu na poszukanie czegoś konkretnego brak...ech :bash:

Maju szczerze odradzam- byliśmy kiedyś w Leroy i ją macałam- jest to taka cieniutka wstążka:(

Na Święta to nie wiem czy zdążysz... mało czasu...

Maju, a może podjedź do Eurofiran- nie musisz u nich szyć, bo usługę mają dość drogą, ale pięknych materiałów bez liku. Moje sypialniane zasłony są właśnie z Euro:yes: I z tafta uważaj, bo podobno zostają plamy jak się dotknie mokrą ręką.:(

U mnie przyspieszyło i rabat dostałam:D

Smacznej kawusihttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/coffee/smileys-coffee-593319.gif

Farciara ;)....ja też dostałam rabat ( ponieważ większą sofę wzieliśmy ;) ) z drugiej strony to dobrze, że tak wyszło z tym kolorem;);)

Kawusia już prawie wypita :yes::D

Farciara ;)....

Oj tam, oj tam zaraz farciara:p:lol:

ja też dostałam rabat ( ponieważ większą sofę wzieliśmy ;) ) z drugiej strony to dobrze, że tak wyszło z tym kolorem;);)

Przecież wiem, że dostaliście- już nie wspomnę, kto Cię motywował do walki o niego:lol2::lol2: