kubel30 29.03.2012 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Aga ludwiczki są super , te z podłokietnikami podobają mi się najbardziej , a przejść ze stołem współczuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 29.03.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 I jak po imprezie mamy mega dużego kaca i znów nocka zwalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia3009 29.03.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Ale fajna imprezka...teraz pewno główki bolą Krzesła bardzo ładne- podoba mi się kolor tapicerki. Mam nadzieję, że stół to tylko pomyłka w wysyłce i szybko trafi na swoje miejsce w Twoim domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 29.03.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Dotarłam dopiero dzisiaj podziwiać krzesła, no super są. całość miód, jak zawsze zresztą. sprawa ze stołem to kpina, barany jedne, też bym się wk....a święta tuż tuż... fajnie, że masz chociaż nowy obrusik dobrze, że jest kumpela na pocieszenie Żeby ci nie było smutno to może coś wypijemy :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 29.03.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 a dla mnie proszę ludwiczka bez oparcia- śliczniutki, zdradź proszę co one mają za obicie- co to za materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2012 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) Aga ludwiczki są super , te z podłokietnikami podobają mi się najbardziej , a przejść ze stołem współczuję . Dzieki kubełko I jak po imprezie mamy mega dużego kaca i znów nocka zwalona Nie mamy kaca:p:lol2: Ale fajna imprezka...teraz pewno główki bolą Krzesła bardzo ładne- podoba mi się kolor tapicerki. Mam nadzieję, że stół to tylko pomyłka w wysyłce i szybko trafi na swoje miejsce w Twoim domku. Dzięki soniu Kac- patrz wyżej:p stół będą robić od nowa:sick: Dotarłam dopiero dzisiaj podziwiać krzesła, no super są. całość miód, jak zawsze zresztą. sprawa ze stołem to kpina, barany jedne, też bym się wk....a święta tuż tuż... fajnie, że masz chociaż nowy obrusik dobrze, że jest kumpela na pocieszenie :rotfl: Dzięki edi Widzisz jakie czasy- wszędzie fuszerki. Ja nie wiem za co ci ludzie biorą pensję? Kumpele najlepsze są:lol2: a dla mnie proszę ludwiczka bez oparcia- śliczniutki, zdradź proszę co one mają za obicie- co to za materiał Nie ma mowy mrówciu nie oddam:lol2: Obicie to włoski plusz Haiti- kosztuje ok. 120 zł/mb (ostatnio podrożał) Mam go też na sofach od września i sprawuje się super, także polecam:yes: Edytowane 29 Marca 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.03.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Cześć Agawyjaśniłaś sprawę ze stołem??? ale przyznasz że ludwiczki wygodne i porządnie wykonane co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2012 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Cześć Aga wyjaśniłaś sprawę ze stołem??? ale przyznasz że ludwiczki wygodne i porządnie wykonane co? Hej Karola Po 14 mam się dowiedzieć jak to się stało, ze jest zły kolor:mad: Wszyscy są tam w szoku i ktoś za to odpowiada. Na 99% będą robić ekspresowo drugi model:yes: Kochana tak jak pisałaś ludwiczki są mega wygodne i super wykonane:D Bardzo się cieszę z wyboru. A wiesz, że te z podłokietnikami są jeszcze większe i mają szersze siedziska?:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.03.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Ale jaja z tym kolorem ,dziwna sprawa skoro brałaś tez u niech krzesełka w orzechu to ktoś nie pomyślał po jaka cholerę ci stół w mahoniu http://forum.barcis.pl/images/smilies/hmmm.gif Serio z podłokietnikami są większe ? a wsuniesz zje pod stół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2012 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) Ale jaja z tym kolorem ,dziwna sprawa skoro brałaś tez u niech krzesełka w orzechu to ktoś nie pomyślał po jaka cholerę ci stół w mahoniu http://forum.barcis.pl/images/smilies/hmmm.gif No dokładnie tak samo pomyślałam- pijani czy co?http://www.polishbikers.com/images/smilies/rozne/co.gif Póki co mam krzesła za free, bo nic nie zapłaciłamhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/giggle.gif Jak jeszcze raz przyślą zły to rezygnuję Serio z podłokietnikami są większe ? a wsuniesz zje pod stół? Noo siedziska mają szersze:yes: One z założenia całe pod stół nie wchodzą, tylko kawałek- zawsze stoją przy krótszym boku stołu:) Edytowane 29 Marca 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.03.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Ha spoko z tymi krzesełkami może dostaniesz je w ramach rekompensaty:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2012 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Ha spoko z tymi krzesełkami może dostaniesz je w ramach rekompensaty:cool: Nie sądzę :no:te krzesła jednak drogie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.03.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Już po 14. Wiadomo coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Już po 14. Wiadomo coś? Nie Aniu, ale zaraz zapytam małża:yes: W sumie nie obchodzą mnie ich wewnętrzne rozliczenia. Ja chcę dostać jak najszybciej dobry stół:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.03.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Aga Moje krzesełka do kuchni już są do odbioru tylko nie mam czasu po nie jechaćAle po twoich perypetiach aż się bije że jak po nie pojadę to dostane różowe albo zielone krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.03.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Trzymam mocno kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2012 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Nieee no Karolka, nie martw się. Krzesła masz mieć białe, tak? Nie powinno być problemu:D Różowe czy zielone to kolory ekstra płatne, więc dobrowolnie takich Ci nie zrobili:lol2: Najgorzej się kićka z tymi brązami:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2012 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Trzymam mocno kciuki! Dzięki kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.03.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Aga Ale po twoich perypetiach aż się bije że jak po nie pojadę to dostane różowe albo zielone krzesła zielone odkupię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.03.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Hej hej:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts