Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dotarłam dopiero dzisiaj podziwiać krzesła, no super są.

całość miód, jak zawsze zresztą. sprawa ze stołem to kpina, barany jedne, też bym się wk....a święta tuż tuż...:( fajnie, że masz chociaż nowy obrusik ;)

dobrze, że jest kumpela na pocieszenie :D

Żeby ci nie było smutno to może coś wypijemy :lol2:

:rotfl::rotfl:

Aga ludwiczki są super , te z podłokietnikami podobają mi się najbardziej , a przejść ze stołem współczuję :hug: .

Dzieki kubełko:hug:

I jak po imprezie :D mamy mega dużego kaca ;) :lol2: i znów nocka zwalona :lol2:

Nie mamy kaca:p:lol2:

:D Ale fajna imprezka...teraz pewno główki bolą :lol2:

Krzesła bardzo ładne- podoba mi się kolor tapicerki. Mam nadzieję, że stół to tylko pomyłka w wysyłce i szybko trafi na swoje miejsce w Twoim domku.

Dzięki soniu:D Kac- patrz wyżej:p stół będą robić od nowa:sick:

Dotarłam dopiero dzisiaj podziwiać krzesła, no super są.

całość miód, jak zawsze zresztą. sprawa ze stołem to kpina, barany jedne, też bym się wk....a święta tuż tuż...:( fajnie, że masz chociaż nowy obrusik ;)

dobrze, że jest kumpela na pocieszenie :D:rotfl::rotfl:

Dzięki edi:hug: Widzisz jakie czasy- wszędzie fuszerki. Ja nie wiem za co ci ludzie biorą pensję?:confused:

Kumpele najlepsze są:D:lol2:

a dla mnie proszę ludwiczka bez oparcia- śliczniutki, zdradź proszę co one mają za obicie- co to za materiał

Nie ma mowy mrówciu nie oddam:lol2: Obicie to włoski plusz Haiti- kosztuje ok. 120 zł/mb (ostatnio podrożał:mad:)

Mam go też na sofach od września i sprawuje się super, także polecam:yes:

Edytowane przez agawi74

Cześć Aga

wyjaśniłaś sprawę ze stołem???

ale przyznasz że ludwiczki wygodne i porządnie wykonane co?

Hej Karola:D

Po 14 mam się dowiedzieć jak to się stało, ze jest zły kolor:mad: Wszyscy są tam w szoku i ktoś za to odpowiada.

Na 99% będą robić ekspresowo drugi model:yes:

Kochana tak jak pisałaś ludwiczki są mega wygodne i super wykonane:D Bardzo się cieszę z wyboru.

A wiesz, że te z podłokietnikami są jeszcze większe i mają szersze siedziska?:eek::eek:

Ale jaja z tym kolorem ,dziwna sprawa skoro brałaś tez u niech krzesełka w orzechu to ktoś nie pomyślał po jaka cholerę ci stół w mahoniu http://forum.barcis.pl/images/smilies/hmmm.gif

No dokładnie tak samo pomyślałam- pijani czy co?http://www.polishbikers.com/images/smilies/rozne/co.gif Póki co mam krzesła za free, bo nic nie zapłaciłamhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/giggle.gif

Jak jeszcze raz przyślą zły to rezygnuję:evil:

Serio z podłokietnikami są większe ? a wsuniesz zje pod stół?

Noo siedziska mają szersze:yes: One z założenia całe pod stół nie wchodzą, tylko kawałek- zawsze stoją przy krótszym boku stołu:)

Edytowane przez agawi74