agawi74 29.03.2012 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 zielone odkupię . Ooo chociaż jedna, która lubi zieleń Hej hej:wiggle: Hejka Majuhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/hejka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.03.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Czyli co...stół od nowa robią??? Wiadomo kto zawinił??? Aguś dobra duszyczko masz może namiary na takie lampy jak masz nad stołem w jadalni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.03.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 a jakie to w ich mniemaniu "ekspresowe tempo"? mam nadzieję, że do 5.04:lol2: Niezłe matołki:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.03.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 zielone odkupię . To fajnie a jak będą różowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2012 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Czyli co...stół od nowa robią??? Wiadomo kto zawinił??? Nie wiem- ktoś na produkcji- zresztą nie wnikam. Wiem, że mają robić nowy:sick: Aguś dobra duszyczko masz może namiary na takie lampy jak masz nad stołem w jadalni??? Maju, nie mam konkretnych namiarów- moja jest przywieziona z Holandii, jako starocie. Zostają Ci albo jakieś sklepy ze starociami własnie, albo Allegro. Tylko na Allegro często są podróby:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.03.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Maju, nie mam konkretnych namiarów- moja jest przywieziona z Holandii, jako starocie. Zostają Ci albo jakieś sklepy ze starociami własnie, albo Allegro. Tylko na Allegro często są podróby:( Nie zależy mi na oryginale...zresztą mam taki oryginał...wisi w altanie:D:D:D No nic to pewnie skończy się na tej z Leura!!! Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2012 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 a jakie to w ich mniemaniu "ekspresowe tempo"? mam nadzieję, że do 5.04:lol2: Niezłe matołki:mad: Nie wiem Madzia tam jest niezły bu***l:mad: Coś czuje, że będą czekała ruski miesiąc na nowy. Drogo to ich będzie kosztowało z dodatkowym rabatem dla mniehttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/diablo.gif To fajnie a jak będą różowe? Ja nie biorę żadnych:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2012 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Nie zależy mi na oryginale...zresztą mam taki oryginał...wisi w altanie:D:D:D No nic to pewnie skończy się na tej z Leura!!! Dzięki:) Maju w takim razie wpisz sobie w Allegro "lampa naftowa" i powinnaś coś znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.03.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 aguś ,u mnie się wyjaśniło z obrusem to i do Ciebie stół przywiozą.Straciłam nadzieję ,ze obrus przyślą mi do Świąt ,przynajmniej z rozmowy tak wynikało,a tu dzisiaj miłe zaskoczenie..Pan zadzwonił ,że jutro będzie kurier i mamy wymienić się obrusami.:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 29.03.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 noszzz kurna jego mać, jak nie urok to s..!! krzesła ładne, czego można się było spodziewać, ale stół ??? nikt nie zauważył przy pakowaniu że inny, dziwne, udają Greka, czy co?no współczuję Ci Aga tym bardziej przed Świętami, mam nadzieje ze się pospieszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.03.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Aguś rano nie zdążyłam odpisać - ale cały dzień chodzę i nie mogę uwierzyć - w takie krętactwo i spapranie zamówienia - no nie do uwierzenia :mad: Będę negocjować kolejne rabaty- Tak jest http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/angry/smileys-angry-341148.gif jeszcze trochę i okaże się, że dostanę go za darmo To by byłą najlepszą rekompensatą ------------------- No ale ludwiczki jednym słowem bajka nic dodać nic ująć Dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.03.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Aguś, bardzo fajne te Twoje ludwiczki. Ładniejsze niż na fotkach od producenta i ładniejsze niż się spodziewałam. Teraz trzymam kciuki za szybką dostawę stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 29.03.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Jeszcze raz bardzo dziekuje drogie Panie za wspaniala imprezke Na szczescie nie mialam kaca a co czwartek mam kurs wiec nie bylo by za dobrze z kacem Agus bylam pewna ze juz wszystko sie wyjasni jak do Ciebie wpadne, a tutaj widze ze dalej nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 aguś ,u mnie się wyjaśniło z obrusem to i do Ciebie stół przywiozą.Straciłam nadzieję ,ze obrus przyślą mi do Świąt ,przynajmniej z rozmowy tak wynikało,a tu dzisiaj miłe zaskoczenie..Pan zadzwonił ,że jutro będzie kurier i mamy wymienić się obrusami.:wiggle: Ale super Beatko Bardzo się cieszę Żeby wymiana stołu była taka prosta... muszą zrobić nowy:) noszzz kurna jego mać, jak nie urok to s..!! krzesła ładne, czego można się było spodziewać, ale stół ??? nikt nie zauważył przy pakowaniu że inny, dziwne, udają Greka, czy co? no współczuję Ci Aga tym bardziej przed Świętami, mam nadzieje ze się pospieszą. Dzięki słońce:D nie wiem za co ci ludzie biorą pieniądze:mad: On mają bardzo dużo zamówień- krzesła pakował ktoś inny, a stół ktoś inny. Zawalił ten, który malował. Na święta nici, trudno -ale wkurza mnie to czekanie:sick: Aguś rano nie zdążyłam odpisać - ale cały dzień chodzę i nie mogę uwierzyć - w takie krętactwo i spapranie zamówienia - no nie do uwierzenia :mad: Dzięki Aga:hug:Takie życie- w sumie to ja rzadko miewam pecha- żebym tylko nie wypowiedziała tego w złą godzinę Ja też wczoraj nie mogłam uwierzyć:eek: Tak jest http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/angry/smileys-angry-341148.gif To by byłą najlepszą rekompensatą Już ja coś wymyśle, żeby wyciągnąć od nich rabat:yes: ------------------- No ale ludwiczki jednym słowem bajka nic dodać nic ująć Dobrej nocki życzę Bardzo się cieszę, że Ci się podobają- są mega porządnie wykonane. Nie żadna chińszczyzna:no: Ciekawa jestem Twoich krzesełek:popcorn: Pa kochana i wzajemnie:hug: Aguś, bardzo fajne te Twoje ludwiczki. Ładniejsze niż na fotkach od producenta i ładniejsze niż się spodziewałam. Teraz trzymam kciuki za szybką dostawę stołu Dzięki Dropku Masz rację, że u producenta wyglądają tak sobie, a w rzeczywistości super:D Dużo robi też tkanina:yes: Jeszcze raz bardzo dziekuje drogie Panie za wspaniala imprezke Na szczescie nie mialam kaca a co czwartek mam kurs wiec nie bylo by za dobrze z kacem Agus bylam pewna ze juz wszystko sie wyjasni jak do Ciebie wpadne, a tutaj widze ze dalej nic Hej Kasiu:hug:My też dziękujemy za imprezkę W dobrym towarzystwie kaca nie ma:lol2: No sprawa się wyjaśniła o tyle, że to nie był cudzy stół tylko nasz i ktoś go pomalował na zły kolor:spam: Będą robić nowy a ja niestety muszę czekać. Nie wiem jeszcze ile:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 29.03.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Wiem Agus ze ta sprawa ze stolem Cie wk...a ale trzymam kciuki zebys dostala dobry rabacik za swoje nerwy Milej nocki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Wiem Agus ze ta sprawa ze stolem Cie wk...a ale trzymam kciuki zebys dostala dobry rabacik za swoje nerwy Milej nocki:D Dzięki Kasiu, śpij dobrze:hug:http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-661853.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.03.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 no nooooooooooo śliczniutkie te ludwiczki !!!!!!! jednak co ludwik to ludwik = szykowna, delikatna elegancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Zuzanko wszelki Duch, Ty o tej porze?:eek: Dzięki kochana:hug: Tez tak uważam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.03.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 aga,dzięki za pomoc w sprawie wysyłki kasy do usa.Rzeczywiście w INg jest najkorzystniej:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2012 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 aga,dzięki za pomoc w sprawie wysyłki kasy do usa.Rzeczywiście w INg jest najkorzystniej:hug: Ooo jesteś Beatko Nie ma sprawy, gdzieś to słyszałam i sprawdziłam w necie. Sama tak jeszcze nie robiłam. Fajnie, ze sie udało:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts