Beauty 29.03.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Będzie mnie to kosztować całe 50zeta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2012 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Będzie mnie to kosztować całe 50zeta... Taaak?:eek: Dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.03.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 co w sumie daje śmieszną sumę za przesyłkę tych dwóch lampek(56dol i te 50zł).Mam nadzieje ,że to jest już wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 29.03.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 jaacie do usa:eek:? a co tam kupujesz Beatka, czy tylko wysyłasz komuś? ja mój pierwszy zagraniczny zakup zrobilam na niemieckim ebay i ciągle sie boję że coś nie pójdzie edit a! lampki, ciekawe, ciekawe zakupki przez ocean Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.03.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 a lampki.:Dpo zimnym prysznicu spowodowanym kosztem przesyłki przez sklep na moment odpuściłam ,ale w końcu kupił mi je znajomy i wysyła zwykłą paczką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2012 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 co w sumie daje śmieszną sumę za przesyłkę tych dwóch lampek(56dol i te 50zł).Mam nadzieje ,że to jest już wszystko Beatko, ja bym się może tylko obawiała cła u nas... j ja mój pierwszy zagraniczny zakup zrobilam na niemieckim ebay i ciągle sie boję że coś nie pójdzie Słońce będzie dobrze- kiedyś musi być ten pierwszy raz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.03.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 No właśnie ...zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 29.03.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 ja stąd nie wyjdę dzisiaj , ciągle coś, to forum jak wir wciąga:) oczywiscie forum niczego nie winne tylko forumki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2012 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 No właśnie ...zobaczymy Może będzie dobrze, nie ma się co zamartwiać na zapas:) Oki, ja uciekam, bo 1:30 prawie:eek: Dobrej nocki dziewczynkihttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-944149.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.03.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 pa:goodnight:ja tez zmykam....przed telewizor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.03.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 No to niezły galimatias z tym stołem. Współczuję bo wiem co czułaś. Ja wczoraj miałam podobny galimatias, ale nie ze stołem a z kluczami do domu. Od środy mieli być u nas malarze i dałam im swoje klucze. Mąż pojechał w delegację i wraca dopiero dzisiaj późnym wieczorem a prawdopodobnie dzisiaj przywiozą nam zamówioną lodówkę. Mąż pojechał oczywiście z kluczami do domu. Ja zostałam bez kluczy, ale się nie martwiłam bo przecież mieli być malarze (przy okazji miałam nadzieję, że mi tę lodówkę wniosą, bo transport jest bez wniesienia a sama jej przecież nie udźwignę). Do tego chcę kupić dla siebie samochód i sobie jazdy doszkalające wykupiłam, bo tyle lat nie jeździłam, że teraz się boję. O 13-ej byłam umówiona z instruktorem a o 12-ej dzwonię do malarzy z pytaniem jak im idzie. A tu się okazało, że ich nie ma. Nie przyjechali i do końca tygodnia nie przyjadą. Pojechali do domu z moimi kluczami. No i panika. Nie mam kluczy a mają lodówkę przywieźć. Mężowi się przypomniało, że trzeci komplet jest u elektryka bo zapomniał oddać. No i samochodem z literką "L" na dachu jeździłam po okolicznych wioskach i szukałam elektryka, żeby od niego te klucze zabrać Jak już go znalazłam to się okazało, że klucze ma w drugim samochodzie, który stoi w warsztacie w jeszcze innej wiosce. No to pojechaliśmy do tego warsztatu. Mój pan instruktor wykazał się wczoraj świętą cierpliwością. Ale mina pana elektryka jak mu pod dom nauką jazdy podjechałam - bezcenna A teraz czekam na telefon od kuriera z informacją o której przyjedzie. Dzisiaj nie mam czym na budowę dojechać a autobus kursuje co 1,5 godziny. Mam nadzieję, że nie zadzwoni w ostatniej chwili. Oby tylko przywieźli tą lodówkę, która zamówiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.03.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 dorfi powiedz panom od lodówki by najpierw po ciebie wpadli:D:Dniezła jazda z tymi kluczami:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 30.03.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 jak ja nie cierpię takich sytuacji! Na szczęście już masz te klucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.03.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Oby tylko przywieźli tą lodówkę, która zamówiłam. Mam nadzieję, że pójdzie Ci lepiej niż mi ze stołem:D A Twoja historia z kluczami Dorfi:rotfl: Niby nic śmiesznego, ale z tą nauka jazdy to:lol2: A którą lodówkę zamówiłaś? Tą, którą pokazywałaś u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.03.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Tak, tą która pokazywałam. Ale jej w końcu dzisiaj nie przywieźli.Teoretycznie ma być w poniedziałek o 10-ej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 30.03.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Hej Aguś http://forum.barcis.pl/images/smiliesbf/kwiat2.gif Wkurzyłam się dzisiaj http://forum.barcis.pl/images/smilies/zly.gif Pojechaliśmy kupić gniazdka,włączniki...żadna tam rewelacja...ale nam się podobają...i co się okazało...tego koloru już nie produkują :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.03.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Agawi, do Ciebie zagląda całe forum. Przepraszam za prywatę w Twoim wątku, wiem, że się nie pogniewasz Dziś ja z prośbą o kliknięcie. Mój Młody bierze udział w konkursie, którego finał dziś o północy. Czasu nie wiele, ale liczę na Wasze wsparcie Klik w link http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater i jeszcze raz klik w "lubię to". Pomożecie?... w imieniu Młodego z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 30.03.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Aga przyszłam obejrzeć jadalnię a tu takie buty Tak się zastanawiam czy nikt nie pomyślał, że może z tym stołem coś nie halo bo kto zamawia mahoniowy stół i kasztanowe krzesła? Wydawałoby by mi się to trochę dziwne i pewnie bym to sprawdziła Ale wychodzi na to, że niektórych boli jak myślą.Ściskam mocno i kończę temat bo pewnie jesteś deczko zła ja bym była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 30.03.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 O krzesłach nic nie napisałam bo co tu jeszcze pisać cudniaste są aż mi przyszło do głowy żeby swoje wymienić ale M by chyba zszedł jakbym z tym pomysłem wyskoczyła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.03.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Aguś, u Ciebie to jak na targu przekupy:lol2: kiedy ja nadrobię? No ale do rzeczy, krzesełka śliczne, solidne, ponadczasowe, takie ludwiczki nigdy z mody nie wyjdą, a stół choljera- barany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts