Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

agaz tym cłem to jest ponoć tak ,że tak naprawdę dużo zależy od Urzędu Celnego.Może się zdarzyć ,że nie będzie żadnej opłaty jeśli potraktują to jako upominek...dla niepoznaki każda paczka wysłana jest na inny adres ...może się jakoś upiecze...(tak po cichu to jakoś w to nie wierzę:D)

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak, tą która pokazywałam. Ale jej w końcu dzisiaj nie przywieźli.Teoretycznie ma być w poniedziałek o 10-ej.

Czyli cale zamieszanie z kluczami było niepotrzebne?:lol2::lol2:

Hej Aguś http://forum.barcis.pl/images/smiliesbf/kwiat2.gif

Wkurzyłam się dzisiaj http://forum.barcis.pl/images/smilies/zly.gif Pojechaliśmy kupić gniazdka,włączniki...żadna tam rewelacja...ale nam się podobają...i co się okazało...tego koloru już nie produkują :bash::bash:

Hej Majeczko:hug: No przykro mi z powodu tych gniazdek...:(:( A jaki to kolor? może znajdziesz zamiennik?

Agawi, do Ciebie zagląda całe forum.

Przepraszam za prywatę w Twoim wątku,

wiem, że się nie pogniewasz ;)

Dziś ja z prośbą o kliknięcie.

Mój Młody bierze udział w konkursie, którego finał dziś o północy.

Czasu nie wiele, ale liczę na Wasze wsparcie :)

Klik w link

http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater

i jeszcze raz klik w "lubię to".

Pomożecie?... w imieniu Młodego z góry dziękuję :)

Tolu kochana- oczywiście, ze się nie pogniewam:D tylko przyszłam ciut za późno i nie zdążyłam:(:( Mam nadzieję, ze dziewczyny się chociaż wykazały:yes:

Aga przyszłam obejrzeć jadalnię a tu takie buty Tak się zastanawiam czy nikt nie pomyślał, że może z tym stołem coś nie halo bo kto zamawia mahoniowy stół i kasztanowe krzesła? Wydawałoby by mi się to trochę dziwne i pewnie bym to sprawdziła Ale wychodzi na to, że niektórych boli jak myślą.

Ściskam mocno i kończę temat bo pewnie jesteś deczko zła ja bym była

O krzesłach nic nie napisałam bo co tu jeszcze pisać cudniaste są aż mi przyszło do głowy żeby swoje wymienić ale M by chyba zszedł jakbym z tym pomysłem wyskoczyła:lol2::rotfl:

Hej Anetko:hug:Jak tam kostka?:D Dzięki za ludwiczki- nam się bardzo podobają:yes: O stole to już nie będę się denerwować- myślenie ponoć nie boli:mad:

Aguś, u Ciebie to jak na targu przekupy:lol2::lol2: kiedy ja nadrobię?

No ale do rzeczy, krzesełka śliczne, solidne, ponadczasowe, takie ludwiczki nigdy z mody nie wyjdą, a stół :mad::evil: choljera- barany :sick:

Ooo Martusia wróciła zza mórz:lol2: Jak tam było-opowiadaj bom ciekawa:popcorn::popcorn: Dzięki za ludwiczki- prawdę piszesz- mam nadzieję, że będą długo modne:D

agaz tym cłem to jest ponoć tak ,że tak naprawdę dużo zależy od Urzędu Celnego.Może się zdarzyć ,że nie będzie żadnej opłaty jeśli potraktują to jako upominek...dla niepoznaki każda paczka wysłana jest na inny adres ...może się jakoś upiecze...(tak po cichu to jakoś w to nie wierzę:D)

Hej Beatko, tak masz rację, że jak prezent to może uda się bez cła... Zależy od dobrego humoru celnika:cool:

Pracowałam kiedyś w firmie, w której szef (amerykanin) zamówił sobie z LA przepisane tam leki przez swojego lekarza- i nie chcieli mu tego wydać:mad: Chcieli recepty, a u nich nie ma takich recept jak u nas- wszystko opisane jest na butelce z lekarstwem. Leku nie dostał:(

Trzymam kciuki za te Twoje latarenki:yes::D Oby były szybko i tanio:lol2:

ale jak wspomnicie o piciu to ja spadam,muszę mieć jutro power do grabienia:D

Nieee, dzisiaj nie pijemy Beatko:lol2:

Aga ,te clematisy to muszą chyba mieć jakieś podpórki?

No tak, tak- mam kratkę drewnianą na różę i z boku dosadzę clematisa. Mam tez pusty łuk, który na coś czeka, choć nie wiem czy jutro jednego clematisa nie zakosi mi mama:D

Ponieważ jest w ciąży i zrobi mi włoski w ukryciu przed mężem że niby jedzie na zakupy:D

Rozumiecie:yes: więc nie wybrzydzam tylko przystałam na jej propozycję

a że jest moją fryzjerką od 12 lat to nic nie kombinuje i nie zmieniam. Zawsze jak pójdę do kogoś innego wychodząc chce mi się płakać

Aga w wolnej chwili zrób dla mnie sesję twoich zasłon Plis

Zegnam Was gwiazdeczki udanego weekendziku

jesuuu,o 8smej to ja się przekładam na drugi bok...:D

Ja też:lol2:

a clematisy z różą pięknie współgrają ,tylko faktycznie podszkol się w uprawie ...ja kiedyś miałam ,ale zmarniały..:(

Bo one są podobno trudne w hodowli:( góra musi być w słońcu, dół w cieniu i sporo wody...

Ponieważ jest w ciąży i zrobi mi włoski w ukryciu przed mężem że niby jedzie na zakupy:D

Rozumiecie:yes: więc nie wybrzydzam tylko przystałam na jej propozycję

a że jest moją fryzjerką od 12 lat to nic nie kombinuje i nie zmieniam. Zawsze jak pójdę do kogoś innego wychodząc chce mi się płakać

Aga w wolnej chwili zrób dla mnie sesję twoich zasłon Plis

Zegnam Was gwiazdeczki udanego weekendziku

Aaa to insza inszość:D- ach te kobiety zawsze wiedzą jak wykołować swoich mężów:lol2:

Karola, a jaką Ty chcesz sesję?:eek: Mam kilka fot, może coś sobie zobaczysz... jutro, ok?

Udanej fryzurki życzęhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/hairdresser/smileys-hairdresser-312858.gifi dobrej nocki:hug:

co w sumie daje śmieszną sumę za przesyłkę tych dwóch lampek(56dol i te 50zł).Mam nadzieje ,że to jest już wszystko

Beatko jak będę moje kupowac to się zgłoszę do Cibie o szczegóły tych wysyłek ok? :hug:

Kupiłam dzisiaj dwa Clematisy- odmianę Piilu i President:) Prawda, że piękne?:D

PRAWDA :)

ja wpadłam tylko na moment zaraz uciekam bo o 8 rano mam fryzjerkę przecież nie mogę jej wystraszyć

:lol2:

A wiecie jak ja straszę :o: - przez cała ciąże włosów nie farbowałam - bo mi słońce pasemka zrobiło - a teraz byłam raz w pażdzierniku - a już kwiecień :o:

A mnie 3 godzin żal - i nie mogę ich nigdzie wygospodarować :bash:

A tu święta idą i pewnie moja fryzjerka już mnie nie wciśnie :(

Aguś miłego weekendu życzę :hug: