agawi74 09.02.2011 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 No właśnie moniu nie znam dokładnych cen. Tu masz link do sklepu- można zapytać- wszystko jest na zamówienie http://www.decolor.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Nr 3! Ja też nr 3 lub 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabs 09.02.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witam Agawi! Podczytuję, podglądam i podziwiam. Cudowne klimaty. Moje klimaty! Moi faworyci to nr 1 i nr 3. Te inne uszaki maja jakieś niekształtne boczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 09.02.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Jadę na Puławską w poniedziałek, to sprawdzę te cenowe szaleństwa. Trochę mnie podłamałyście, bo w Innych i tak było zwykle taniej niż Decolorze czy Fabryce. Przy okazji przejadę się do Home & More, żeby zobaczyć, co nowego proponuje Riviera. Może jakieś promocje mają... Nie mam grosza przy duszy, ale jeśli się zakocham, w ruch pójdą wszystkie karty kredytowe. A uszaki boskie! Też miałam sobie taki kupić, ale wybrałam inny fotel. I żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witam Agawi! Podczytuję, podglądam i podziwiam. Cudowne klimaty. Moje klimaty! Moi faworyci to nr 1 i nr 3. Te inne uszaki maja jakieś niekształtne boczki... Witam Gabs w moich progach Bardzo dziękuję za pochwały. Wpadaj kiedy chcesz i fajnie, że się ujawniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Jadę na Puławską w poniedziałek, to sprawdzę te cenowe szaleństwa. Trochę mnie podłamałyście, bo w Innych i tak było zwykle taniej niż Decolorze czy Fabryce. Przy okazji przejadę się do Home & More, żeby zobaczyć, co nowego proponuje Riviera. Może jakieś promocje mają... Nie mam grosza przy duszy, ale jeśli się zakocham, w ruch pójdą wszystkie karty kredytowe. A uszaki boskie! Też miałam sobie taki kupić, ale wybrałam inny fotel. I żałuję. Darcy te wszystkie uszaki są właśnie z Decoloru. W Innych takiego wyboru nie widziałam... Jak Ci coś wpadnie w oko, to daj znać, ok? Ty jesteś najbardziej oblatana w tych cudnych sklepach i na pewno wypatrzysz coś interesującego A co do wyborów wnętrzarskich, to...hmmm przemilczę- bo ja też bym już zmieniła parę rzeczy, a jeszcze nie kupiłam mebli docelowych do jadalni i salonu! Can you imagine? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Nr 3, dla mnie nr 1 za ciemny troszkę (ale może praktyczniejszy?) Ja jestem skrzywiona w stronę brązów... Ale praktyczny to on jest na pewno:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 10.02.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Super te uszaki, agawi! Sama jestem własnie na etapie pilnego poszukiwania fotela do sypialni. Ma on słuzyć do wygodnego karmienia małego ssaka. Byłam na Puławskiej po oświetlenie i dowiedziałam się, że w marcu będą mieli dużo nowych dodatków, lamp etc. w ofercie. Się znaczy, ze te stare będą miały lepsze ceny- jak na mój rozumek A jak bywasz na Puławskiej to polecam sklep NAP (bliżej Piaseczna po przeciwnej stronie do Innych Mebli). Maj super obniżki na piękne narzuty - 50%. Sama kupiłam 2,20x2,40. Wyglądają mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 10.02.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Taki uszak mi się marzy do sypialni . Mój faworyt to nr 4. A i gratuluję garderoby ktoś wkońcu będzie miał wszystko w jednym miejscu czyt. na swoim miejscu. A to lubię najbardziej - wszystko na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 10.02.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Agawi i dziewczęta:) też uwielbiam aksamity, welury i podobne takie. A widziałyście uszaki i inne cuda na allegro u tego sprzedawcy?: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9036535 Kolor na życzenie, próbki tkanin przysyłają, nogi malują na wybrany kolor:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.02.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 skoro glosowanie to u mnie nr 4 jest na pierwszym miejscu pomagamy ci na calego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2011 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Hej Ash-dzięki za opinię. Myślę, że te moje uszaki ze zdjęcia są wygodne i do karmienia jak znalazł. Dobrze rozumujesz- może przecenią starą kolekcję? W takim razie w marcu trzeba będzie się tam wybrać. Wiesz, ja do Piaseczna mam spory kawałek (mieszkamy koniec Wawy od strony Józefowa) i nie jest mi bardzo po drodze, ale czasami jeździmy, więc wielkie dzięki za namiary- na pewno tam wstąpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2011 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Taki uszak mi się marzy do sypialni . Mój faworyt to nr 4. A i gratuluję garderoby ktoś wkońcu będzie miał wszystko w jednym miejscu czyt. na swoim miejscu. A to lubię najbardziej - wszystko na swoim miejscu Dzieki anbama- garderoba to rzeczywiście super rzecz:yes: A co do uszaka- to podałam namiary gdzie go nabyć, więc może się skusisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2011 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Hej Anja- dzięki za namiary- coś obił mi się o uszy ten sprzedawca jak byłam u Darcy.... Fajne rzeczy mają, muszę im się bliżej przyjrzeć. Na razie szukam inspiracji, żeby być na 100% pewną czego chcę A to u mnie niestety potrwa.... już ja się znam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2011 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 skoro glosowanie to u mnie nr 4 jest na pierwszym miejscu pomagamy ci na calego :) Ooo jesteś wreszcie googulku, zaraz zobaczę co tam u Ciebie.... Pomagajcie, pomagajcie- może mi się wizja skrystalizuje :lol2: bo póki co to mam w głowie totalny chaos.... http://emoty.blox.pl/resource/660.gif http://emoty.blox.pl/resource/zastanawia.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.02.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Jednym słowem kolorowy zawrót głowy Trudny orzech do zgryzienia, ale jak już będziesz mieć takego uszaka to hmmmmmm relaks.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2011 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Dziewczyny, ponieważ zbliżają się Walentynki http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif to podaję świetny przepis Agnieszki Kręglickiej na Waniliowy Lek czyli włoską cudną Panna Cotta Smak i zapach wanilii podnoszą libido. Ten aromatyczny afrodyzjak może działać pobudzająco lub rozluźniająco. Sprzyja wydzielaniu fito-feromonów - niewyczuwalnych dla nosa substancji powodujących uczucie szczęścia. Waniliowa Panna Cotta 250 ml śmietanki 18-proc.250 ml mleka4-6 g żelatynylaska wanilii30-40 g cukru Rozciąć wzdłuż laskę wanilii, wyskrobać ziarenka i razem z laską i cukrem dodać do mleka. Rozpuścić w mleku żelatynę. Przecedzić przez gęste sito, wanilię wyrzucić. Do mleka dodać śmietankę. Rozlać do foremek i ostudzić. Zastygnięte okroić dookoła brzegu, wstawić na chwilę dnem do wrzątku i wyłożyć do góry dnem. Podawać z sosem owocowym. http://bi.gazeta.pl/im/5/5334/z5334825Q.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.02.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 upss, a kto to ta kreglicka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2011 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Yokasta- robiłam nie raz panna cotta - wszystkie przepisy są takie same:lol2: Nie ma możliwości, żeby się nie udało:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2011 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 upss, a kto to ta kreglicka ??? Oj gogulku- widać, że dawno wyemigrowałaś...:D Kręglicka to krytyk kulinarny, restauratorka, autorka felietonów. Ma kilka restauracji- nawet niektóre całkiem z dobrym menu... Przepisy też ma niczego sobie - wypróbuj:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts