karolek59 02.04.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Aga jeszcze raz gratuluję sesji i wywiady ty moja Celebrytko http://gify.magazynek.org/pictures/Postacie,%20zawody/Aktor,%20pisarz,%20poeta/025.gif Zmykam Żeby ci się w nocy wyklarowała sprawa ze stołem paa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.04.2012 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Dzięki kochana:hug: ja Ci dam celebrytkę:rotfl:Ani jednej foty nie pozwoliłam sobie zrobić. Na odczepnego luby jedną ma:yes: Kolorowych snówhttp://www.sherv.net/cm/emoticons/sleep/dreaming-1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.04.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 aguś ,gratuluję udanej sesji .Dzień bidulko miałaś męczący,ale za to jaka satysfakcja .Daj cynk kiedy gazetka się ukaże...to zaszczyt mieć taką sławną kuleżankę:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.04.2012 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 aguś ,gratuluję udanej sesji .Dzień bidulko miałaś męczący,ale za to jaka satysfakcja .Daj cynk kiedy gazetka się ukaże...to zaszczyt mieć taką sławną kuleżankę:D Dzięki Beatko Jaką sławną, daj spokój:lol2: Każdej z Was zrobiliby chętnie taką sesję Dam znać po Świętach co do gazetki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.04.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 oK,ja już pomalutku zaczynam żyć wyjazdem..pocieszam się tylko ,że idę do pracy jeszcze tylko dwa razy ,obym wytrzymała:Da jutro chyba zamówię sobie już te zasłony do sypialni ,nie chce mi się już szukać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.04.2012 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 No tak, zapomniałam, że wyjeżdżasz:D Fajnie:yes: Ja muszę zacząć myśleć o pieczeniu mazurków:lol2:Jak Ci się podoba ten materiał, to pewnie, że zamawiaj. Ja ostatnio też łapię się na tym, że chcę jak najszybciej wszystko zamówić i mieć z głowy. Męczą mnie ciągłe wybory i porównania:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.04.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Wczoraj sobie zdałam sprawę ,że mieszkamy już 1,5 roku a ja się jeszcze certolę z jakimiś pierdołami.:Djak kuzynce powiedziałam ,że lampy płyną do mnie ze Stanów to tak jakoś dziwnie na mnie spojrzała:lol2: a co do wyjazdu ,to bardzo się cieszę ,że nie będę musiała pełnić dyżuru przy garach no i śniegu doopadało ,tak ,że spokojnie zapowiada się białe szaleństwo.Dzieciaki się cieszą te mniejsze (moje i siostry) tylko syn trochę kręci nosem ,że sobie w domciu nie posiedzi,,,,stęskniła się chłopina ..zabieramy go w piątek z Łodzi i we wtorek odstawiamy ,bo we środę musi być na wejściówce z biologii:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.04.2012 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) jak kuzynce powiedziałam ,że lampy płyną do mnie ze Stanów to tak jakoś dziwnie na mnie spojrzała:lol2: :rotfl:Słabo Cię zna:rotfl: a co do wyjazdu ,to bardzo się cieszę ,że nie będę musiała pełnić dyżuru przy garach no i śniegu doopadało ,tak ,że spokojnie zapowiada się białe szaleństwo.Dzieciaki się cieszą te mniejsze (moje i siostry) tylko syn trochę kręci nosem ,że sobie w domciu nie posiedzi,,,,stęskniła się chłopina ..zabieramy go w piątek z Łodzi i we wtorek odstawiamy ,bo we środę musi być na wejściówce z biologii:( Pewnie- odpoczniecie sobie, a dzieciaki się wyszaleją Synka szkoda- pewnie , że wolałby w domku:) Na pewno sobie poradzi z biologią- zdolniacha z niego:D Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 03.04.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Aguśka gratulacje, teraz czekamy cierpliwie na gazetkę ( a przypominam jesteśmy zaprawione w czekaniu jak nikt inny ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.04.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Gratuluję sesji Aguś naciągnę mamę to mi kupi gazetkę. Budowlane porady zawsze w cenie a Wy na pewno macie dużo do przekazania Wystawiłaś ogród do jakiegoś konkursiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Aguśka gratulacje, teraz czekamy cierpliwie na gazetkę ( a przypominam jesteśmy zaprawione w czekaniu jak nikt inny ). Dzięki Andżeliko:wiggle:W sprawie czekania, to Gratuluję sesji Aguś naciągnę mamę to mi kupi gazetkę. Budowlane porady zawsze w cenie a Wy na pewno macie dużo do przekazania Wystawiłaś ogród do jakiegoś konkursiku? Dzięki Two:hug:Dam Wam znać kiedy:rolleyes: W sprawie konkursu ogrodu, to Kasia była tak miła i dała mi znać , ze redakcja Muratora ogłosiła coś takiego http://forum.muratordom.pl/showthread.php?199967-KONKURS-Cudowne-ogrody!-jak-zmieni%C5%82o-si%C4%99-wok%C3%B3%C5%82-Twojego-domu No to wkleiłam kilka fot przed i po:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 03.04.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 agawi, byłam i widziałam Twój ogród ! Ja jestem w szoku... jak ja bym chciała tak UMIEĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.04.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Obejrzałam ogrodową przemianę ale się zmieniło i to w takim krótkim czasie, czyli dla mojego bałaganu też jest nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Hej Aguś Jak tam po sesji...zadowolona??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2012 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 agawi, byłam i widziałam Twój ogród ! Ja jestem w szoku... jak ja bym chciała tak UMIEĆ Hej mugatko, dziękuję:hug:Ty też tak na pewno potrafisz:wiggle: Obejrzałam ogrodową przemianę ale się zmieniło i to w takim krótkim czasie, czyli dla mojego bałaganu też jest nadzieja Dzięki Two:hug:Nadzieja jest zawsze:lol2: A tak na serio, to nasz ogródek ma dopiero rok, więć i efekty są jeszcze małe. Poczekamy z 2-3 lata to dopiero będzie szok jak roślinki urosną:rolleyes:Ty tez dasz radę Hej Aguś Jak tam po sesji...zadowolona??? Hej Maju:bye: A dziękuję, może być. Wszystko było zgodnie z planem w miłej atmosferze. A co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 A co u Ciebie? A dziękuję...wszystko dobrze Tylko na samą myśl o świątecznej robocie...słabo mi się robi :lol2: Widziałam,że pytałaś o zasłony...widziałam wszystkie kolory...ale szczerze,to dobrze się im nie przyjrzałam...przyszła jakaś Klientka,strasznie ją zainteresowało jak ja sobie te zasłony wyobrażam...no i jak się wdałyśmy w dyskusję,to zabrakło czasu na oglądanie...po świętach tam zajrzę i coś wybiorę...a kolor sama nie wiem jaki...z jednej strony podobają mi się brązowe,takie czekoladopodobne z drugiej strony może jasne...ech sama nie wiem;) A o Twoim ogrodzie to już nic nie piszę...bo po prostu Ci go strasznie zazdroszczę :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2012 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) A dziękuję...wszystko dobrze Tylko na samą myśl o świątecznej robocie...słabo mi się robi :lol2: Mnie też:sick: Widziałam,że pytałaś o zasłony...widziałam wszystkie kolory...ale szczerze,to dobrze się im nie przyjrzałam...przyszła jakaś Klientka,strasznie ją zainteresowało jak ja sobie te zasłony wyobrażam...no i jak się wdałyśmy w dyskusję,to zabrakło czasu na oglądanie...po świętach tam zajrzę i coś wybiorę...a kolor sama nie wiem jaki...z jednej strony podobają mi się brązowe,takie czekoladopodobne z drugiej strony może jasne...ech sama nie wiem;) No to bardzo ładnie, gaduły jedne;) Ja mam jeszcze dwa kolory, tzn próbki tego materiału- jeden jasny beż, a drugi ciemniejszy-kolor 17 i 18. Maju, ja zrobię takie średnie, ale ciemnych to bym się trochę bała, bo choć u nas jest bardzo widno wewnątrz, to może zrobić się wizualna nora:( A o Twoim ogrodzie to już nic nie piszę...bo po prostu Ci go strasznie zazdroszczę :rolleyes: Dzięki kochana:hug: Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) ale ciemnych to bym się trochę bała, bo choć u nas jest bardzo widno wewnątrz, to może zrobić się wizualna nora:( Wiesz ja teraz mam brązowe zasłony...nie robi się wizualna nora...jest tylko taki delikatny efekt przyciemnienia...mi się to podoba;) Edit: ale te moje zasłony mają tylko 1,40 szerokości...pewnie dlatego nie ma efektu nory;) Patrzyłam właśnie na beże...numerki zapisuję...podejrzę sobie je:wiggle: Dzięki kochana:hug: Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2012 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Maju, to jak ciemny brąz masz sprawdzony, to się nie zastanawiaj:no: Będzie pięknie:wiggle: Problem z tą tkaniną z Eurofiran jest taki, że nie każdy kolor ma szerokość 2,80- a ja taką muszę mieć, bo nie chcę ich zszywać. Maju, a cena się nie zmieniła, ok 75 zł za 280? A ja właśnie planuję zakupić karnisze na cały dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Wiesz co Aguś...nie wiem,jak to jest z tą szerokością......bo tutaj Dziewczyna mi powiedziała,że 2,80 to może być wysokość i wezmę sobie szerokość jaką będę chciała.......nie wiem o co biega??? Cena 72 zł Dobrze Aguś,że kupujesz karnisze...będę miała od kogo zgapić...też muszę jakieś poszukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts