Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aguś ,gratuluję udanej sesji .Dzień bidulko miałaś męczący,ale za to jaka satysfakcja .Daj cynk kiedy gazetka się ukaże...to zaszczyt mieć taką sławną kuleżankę:D:D

Dzięki Beatko:hug: Jaką sławną, daj spokój:lol2: Każdej z Was zrobiliby chętnie taką sesję:yes:

Dam znać po Świętach co do gazetki:yes:

No tak, zapomniałam, że wyjeżdżasz:D Fajnie:yes: Ja muszę zacząć myśleć o pieczeniu mazurków:lol2:

Jak Ci się podoba ten materiał, to pewnie, że zamawiaj. Ja ostatnio też łapię się na tym, że chcę jak najszybciej wszystko zamówić i mieć z głowy. Męczą mnie ciągłe wybory i porównania:(

Wczoraj sobie zdałam sprawę ,że mieszkamy już 1,5 roku a ja się jeszcze certolę z jakimiś pierdołami.:Djak kuzynce powiedziałam ,że lampy płyną do mnie ze Stanów to tak jakoś dziwnie na mnie spojrzała:lol2:

a co do wyjazdu ,to bardzo się cieszę ,że nie będę musiała pełnić dyżuru przy garach no i śniegu doopadało ,tak ,że spokojnie zapowiada się białe szaleństwo.Dzieciaki się cieszą te mniejsze (moje i siostry) tylko syn trochę kręci nosem ,że sobie w domciu nie posiedzi,,,,stęskniła się chłopina ..zabieramy go w piątek z Łodzi i we wtorek odstawiamy ,bo we środę musi być na wejściówce z biologii:(

jak kuzynce powiedziałam ,że lampy płyną do mnie ze Stanów to tak jakoś dziwnie na mnie spojrzała:lol2:

:rotfl:Słabo Cię zna:rotfl:

a co do wyjazdu ,to bardzo się cieszę ,że nie będę musiała pełnić dyżuru przy garach no i śniegu doopadało ,tak ,że spokojnie zapowiada się białe szaleństwo.Dzieciaki się cieszą te mniejsze (moje i siostry) tylko syn trochę kręci nosem ,że sobie w domciu nie posiedzi,,,,stęskniła się chłopina ..zabieramy go w piątek z Łodzi i we wtorek odstawiamy ,bo we środę musi być na wejściówce z biologii:(

Pewnie- odpoczniecie sobie, a dzieciaki się wyszaleją:yes: Synka szkoda- pewnie , że wolałby w domku:) Na pewno sobie poradzi z biologią- zdolniacha z niego:D

Edytowane przez agawi74

Aguśka gratulacje, teraz czekamy cierpliwie na gazetkę ( a przypominam jesteśmy zaprawione w czekaniu jak nikt inny ;) :lol2: ).

Dzięki Andżeliko:wiggle:W sprawie czekania, to :rotfl:

Gratuluję sesji Aguś :wiggle: naciągnę mamę to mi kupi gazetkę.

Budowlane porady zawsze w cenie a Wy na pewno macie dużo do przekazania :)

Wystawiłaś ogród do jakiegoś konkursiku? :wiggle:

Dzięki Two:hug:Dam Wam znać kiedy:rolleyes: W sprawie konkursu ogrodu, to Kasia była tak miła i dała mi znać , ze redakcja Muratora ogłosiła coś takiego http://forum.muratordom.pl/showthread.php?199967-KONKURS-Cudowne-ogrody!-jak-zmieni%C5%82o-si%C4%99-wok%C3%B3%C5%82-Twojego-domu

No to wkleiłam kilka fot przed i po:D

agawi, byłam i widziałam Twój ogród ! Ja jestem w szoku... jak ja bym chciała tak UMIEĆ ;)

Hej mugatko, dziękuję:hug:Ty też tak na pewno potrafisz:wiggle:

Obejrzałam ogrodową przemianę :wiggle: ale się zmieniło i to w takim krótkim czasie, czyli dla mojego bałaganu też jest nadzieja :lol2:

Dzięki Two:hug:Nadzieja jest zawsze:lol2: A tak na serio, to nasz ogródek ma dopiero rok, więć i efekty są jeszcze małe. Poczekamy z 2-3 lata to dopiero będzie szok jak roślinki urosną:rolleyes:Ty tez dasz radę:wiggle:

Hej Aguś :wiggle:

Jak tam po sesji...zadowolona???:)

Hej Maju:bye: A dziękuję, może być. Wszystko było zgodnie z planem w miłej atmosferze.:wiggle:

A co u Ciebie?:lol:

A co u Ciebie?:lol:

A dziękuję...wszystko dobrze ;) Tylko na samą myśl o świątecznej robocie...słabo mi się robi :lol2::lol2:

Widziałam,że pytałaś o zasłony...widziałam wszystkie kolory...ale szczerze,to dobrze się im nie przyjrzałam...przyszła jakaś Klientka,strasznie ją zainteresowało jak ja sobie te zasłony wyobrażam...no i jak się wdałyśmy w dyskusję,to zabrakło czasu na oglądanie...po świętach tam zajrzę i coś wybiorę...a kolor sama nie wiem jaki...z jednej strony podobają mi się brązowe,takie czekoladopodobne z drugiej strony może jasne...ech sama nie wiem;)

A o Twoim ogrodzie to już nic nie piszę...bo po prostu Ci go strasznie zazdroszczę :rolleyes::rolleyes:

A dziękuję...wszystko dobrze ;) Tylko na samą myśl o świątecznej robocie...słabo mi się robi :lol2::lol2:

Mnie też:sick::sick:

Widziałam,że pytałaś o zasłony...widziałam wszystkie kolory...ale szczerze,to dobrze się im nie przyjrzałam...przyszła jakaś Klientka,strasznie ją zainteresowało jak ja sobie te zasłony wyobrażam...no i jak się wdałyśmy w dyskusję,to zabrakło czasu na oglądanie...po świętach tam zajrzę i coś wybiorę...a kolor sama nie wiem jaki...z jednej strony podobają mi się brązowe,takie czekoladopodobne z drugiej strony może jasne...ech sama nie wiem;)

No to bardzo ładnie, gaduły jedne;):p Ja mam jeszcze dwa kolory, tzn próbki tego materiału- jeden jasny beż, a drugi ciemniejszy-kolor 17 i 18. Maju, ja zrobię takie średnie, ale ciemnych to bym się trochę bała, bo choć u nas jest bardzo widno wewnątrz, to może zrobić się wizualna nora:(

A o Twoim ogrodzie to już nic nie piszę...bo po prostu Ci go strasznie zazdroszczę :rolleyes::rolleyes:

Dzięki kochana:hug:

Edytowane przez agawi74

ale ciemnych to bym się trochę bała, bo choć u nas jest bardzo widno wewnątrz, to może zrobić się wizualna nora:(

Wiesz ja teraz mam brązowe zasłony...nie robi się wizualna nora...jest tylko taki delikatny efekt przyciemnienia...mi się to podoba;)

Edit: ale te moje zasłony mają tylko 1,40 szerokości...pewnie dlatego nie ma efektu nory;)

Patrzyłam właśnie na beże...numerki zapisuję...podejrzę sobie je:wiggle:

Dzięki kochana:hug:

:hug:

Edytowane przez mmajeczkaa

Maju, to jak ciemny brąz masz sprawdzony, to się nie zastanawiaj:no: Będzie pięknie:wiggle:

Problem z tą tkaniną z Eurofiran jest taki, że nie każdy kolor ma szerokość 2,80- a ja taką muszę mieć, bo nie chcę ich zszywać. Maju, a cena się nie zmieniła, ok 75 zł za 280?

A ja właśnie planuję zakupić karnisze na cały dół:wiggle:

Wiesz co Aguś...nie wiem,jak to jest z tą szerokością......bo tutaj Dziewczyna mi powiedziała,że 2,80 to może być wysokość i wezmę sobie szerokość jaką będę chciała.......nie wiem o co biega???

Cena 72 zł;)

Dobrze Aguś,że kupujesz karnisze...będę miała od kogo zgapić:p...też muszę jakieś poszukać...