Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Wiesz co Aguś...nie wiem,jak to jest z tą szerokością......bo tutaj Dziewczyna mi powiedziała,że 2,80 to może być wysokość i wezmę sobie szerokość jaką będę chciała.......nie wiem o co biega???

Cena 72 zł;)

Dzięki za cenę-czyli na razie się nie zmieniła. Maju biega o to, że nie każdy materiał można odwrócić i z szerokości zrobić z wysokość ze względu na fakturę materiału- to po pierwsze. A po drugie jak szerokość jest 140cm, to nie zrobisz z niej wysokości, bo będzie za mało.:(

Dobrze Aguś,że kupujesz karnisze...będę miała od kogo zgapić:p...też muszę jakieś poszukać...

Ja Ci dam zgapiać:p:lol2: zastanawiam się nad takim...

http://allegro.rena.pl/a1/md/I%20ryflowanyz.jpg

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki za cenę-czyli na razie się nie zmieniła. Maju biega o to, że nie każdy materiał można odwrócić i z szerokości zrobić z wysokość ze względu na fakturę materiału- to po pierwsze. A po drugie jak szerokość jest 140cm, to nie zrobisz z niej wysokości, bo będzie za mało.:(

Tak tak Kochana to wiem :yes: Tylko chodzi mi o to,że ja nie pytałam o żaden konkretny kolor a Sprzedawczyni powiedziała,że wezmę sobie szerokość jaką będę chciała...a Ty piszesz,że nie każdy kolor ma szerokość 2,80...dlatego nie wiem o co biega :D

Ja Ci dam zgapiać:p:lol2: zastanawiam się nad takim...

http://allegro.rena.pl/a1/md/I%20ryflowanyz.jpg

No niestety Kochana ale karnisz to Ty ode mnie zgapiłaś :lol2::lol2:Ten sam oglądaliśmy:yes:

Ty piszesz,że nie każdy kolor ma szerokość 2,80...dlatego nie wiem o co biega :D

Bo tak jest Maju- wiem to z pewnego źródła i dokładnie wszystko sprawdzałam, jak szyłam zasłony w sypialni:rolleyes:

Może ta sprzedawczyni nie wie wszystkiego;)

No niestety Kochana ale karnisz to Ty ode mnie zgapiłaś :lol2::lol2:Ten sam oglądaliśmy:yes:

O nieee, znowu???:lol2: Maja, ja jeszcze nie wiem czy ten, na razie się zastanawiam. Na pewno będzie w kolorze patynowanego mosiądzu i klasyczny w swojej formie;) Jakbyś założyła galerię, to mogłabyś tam wstawić swoje pomysły i inspiracje i miałabym od kogo ściągać:lol2::mad:

Bo tak jest Maju- wiem to z pewnego źródła i dokładnie wszystko sprawdzałam, jak szyłam zasłony w sypialni:rolleyes:

Może ta sprzedawczyni nie wie wszystkiego;)

I super,że o tym piszesz...będę dużo mądrzejsza,jak będę te zasłony kupowała...ale Dziewczyna była bardzo miła,więc pewnie bez problemu się z nią dogadam;)

O nieee, znowu???:lol2:

:yes::lol2::lol2:

Maja, ja jeszcze nie wiem czy ten, na razie się zastanawiam. Na pewno będzie w kolorze patynowanego mosiądzu i klasyczny w swojej formie;) Jakbyś założyła galerię, to mogłabyś tam wstawić swoje pomysły i inspiracje i miałabym od kogo ściągać:lol2::mad:

Wiesz tak mnie na tą galerię namawiacie,że ostatnio stwierdziłam,że chyba chcę ją założyć??? Tylko...po pierwsze...nie wiem jak się za to zabrać(czytaj nie wiem jak się zakłada galerię:oops::oops:)...po drugie...trochę mi wstyd zamieszczać mój domek...taki on prosty zwyczajny...nie będzie w nim jakiś pięknych,drogich rzeczy...jak oglądam i czytam co kupują Dziewczyny i za ile...to myślę sobie: gdzie mi tam do nich???

po drugie...trochę mi wstyd zamieszczać mój domek...taki on prosty zwyczajny...nie będzie w nim jakiś pięknych,drogich rzeczy...jak oglądam i czytam co kupują Dziewczyny i za ile...to myślę sobie: gdzie mi tam do nich???

I BRAWO Maju! Najważniejsze, że masz na to ochotę:wiggle::wiggle:

Założenie- nic prostszego. Na dole głównej strony Galerii jest na czerwono okienko +Napisz nowy temat- klikasz i zakładasz:yes::D To co wieczorem?:lol2:

I Maju co za głupotki opowiadasz- jakie drogie domy?:confused: Najważniejsze, że Twój domek ma się podobać Tobie:hug:

I BRAWO Maju! Najważniejsze, że masz na to ochotę:wiggle::wiggle:

Założenie- nic proszego. Na dole głównej strony Galerii jest na czerwono okienko +Napisz nowy temat- klikasz i zakładasz:yes::D To co wieczorem?:lol2:

I Maju co za głupotki opowiadasz- jakie drogie domy?:confused: Najważniejsze, że Twój domek ma się podobać Tobie:hug:

Aguś...:hug:

aga,teraz ja Cię trochę pomęczę ...byłam dzisiaj w eurofiranach i wyceniałam te moje rolety do sypialni,,,wiesz co? cena lekko przytłaczająca mi wyszła;);)na jedno okno wyszło około 600zł.To chyba przegięcie,co? na zasłony kupię tylko materiał i obszyję we własnym zakresie ,ale do roletek będę szukała innego wykonawcy,przy dwóch oknach to już sporo wychodzi.Wspominałas ,że ta Twoja babka od zasłon w sypialni szyje też roletki.Dasz mi na nią jakiś namiar?wyślę jej zapytanie ,bo w tych eurofiranach jest coraz drożej;)Na jedno okno na roletkę przypada 170cm materiału,co daje 150zł ,a reszta to te całe ustrojstwa i robocizna..Chyba u niej było by taniej? Edytowane przez Beauty