agawi74 03.04.2012 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Wiesz co Aguś...nie wiem,jak to jest z tą szerokością......bo tutaj Dziewczyna mi powiedziała,że 2,80 to może być wysokość i wezmę sobie szerokość jaką będę chciała.......nie wiem o co biega??? Cena 72 zł Dzięki za cenę-czyli na razie się nie zmieniła. Maju biega o to, że nie każdy materiał można odwrócić i z szerokości zrobić z wysokość ze względu na fakturę materiału- to po pierwsze. A po drugie jak szerokość jest 140cm, to nie zrobisz z niej wysokości, bo będzie za mało. Dobrze Aguś,że kupujesz karnisze...będę miała od kogo zgapić...też muszę jakieś poszukać... Ja Ci dam zgapiać:lol2: zastanawiam się nad takim... http://allegro.rena.pl/a1/md/I%20ryflowanyz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Dzięki za cenę-czyli na razie się nie zmieniła. Maju biega o to, że nie każdy materiał można odwrócić i z szerokości zrobić z wysokość ze względu na fakturę materiału- to po pierwsze. A po drugie jak szerokość jest 140cm, to nie zrobisz z niej wysokości, bo będzie za mało. Tak tak Kochana to wiem Tylko chodzi mi o to,że ja nie pytałam o żaden konkretny kolor a Sprzedawczyni powiedziała,że wezmę sobie szerokość jaką będę chciała...a Ty piszesz,że nie każdy kolor ma szerokość 2,80...dlatego nie wiem o co biega Ja Ci dam zgapiać:lol2: zastanawiam się nad takim... http://allegro.rena.pl/a1/md/I%20ryflowanyz.jpg No niestety Kochana ale karnisz to Ty ode mnie zgapiłaś :lol2:Ten sam oglądaliśmy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2012 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Ty piszesz,że nie każdy kolor ma szerokość 2,80...dlatego nie wiem o co biega Bo tak jest Maju- wiem to z pewnego źródła i dokładnie wszystko sprawdzałam, jak szyłam zasłony w sypialni:rolleyes: Może ta sprzedawczyni nie wie wszystkiego;) No niestety Kochana ale karnisz to Ty ode mnie zgapiłaś :lol2:Ten sam oglądaliśmy:yes: O nieee, znowu??? Maja, ja jeszcze nie wiem czy ten, na razie się zastanawiam. Na pewno będzie w kolorze patynowanego mosiądzu i klasyczny w swojej formie;) Jakbyś założyła galerię, to mogłabyś tam wstawić swoje pomysły i inspiracje i miałabym od kogo ściągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Bo tak jest Maju- wiem to z pewnego źródła i dokładnie wszystko sprawdzałam, jak szyłam zasłony w sypialni:rolleyes: Może ta sprzedawczyni nie wie wszystkiego;) I super,że o tym piszesz...będę dużo mądrzejsza,jak będę te zasłony kupowała...ale Dziewczyna była bardzo miła,więc pewnie bez problemu się z nią dogadam;) O nieee, znowu??? :lol2: Maja, ja jeszcze nie wiem czy ten, na razie się zastanawiam. Na pewno będzie w kolorze patynowanego mosiądzu i klasyczny w swojej formie;) Jakbyś założyła galerię, to mogłabyś tam wstawić swoje pomysły i inspiracje i miałabym od kogo ściągać Wiesz tak mnie na tą galerię namawiacie,że ostatnio stwierdziłam,że chyba chcę ją założyć??? Tylko...po pierwsze...nie wiem jak się za to zabrać(czytaj nie wiem jak się zakłada galerię:oops:)...po drugie...trochę mi wstyd zamieszczać mój domek...taki on prosty zwyczajny...nie będzie w nim jakiś pięknych,drogich rzeczy...jak oglądam i czytam co kupują Dziewczyny i za ile...to myślę sobie: gdzie mi tam do nich??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 03.04.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 mmajeczka nie biadol tylko za robotę się bierz, my dałyśmy radę Ty też dasz krok po kroczku i będzie załóż nowy wątek a reszta sama pójdzie zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2012 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 po drugie...trochę mi wstyd zamieszczać mój domek...taki on prosty zwyczajny...nie będzie w nim jakiś pięknych,drogich rzeczy...jak oglądam i czytam co kupują Dziewczyny i za ile...to myślę sobie: gdzie mi tam do nich??? I BRAWO Maju! Najważniejsze, że masz na to ochotę:wiggle: Założenie- nic prostszego. Na dole głównej strony Galerii jest na czerwono okienko +Napisz nowy temat- klikasz i zakładasz:yes: To co wieczorem? I Maju co za głupotki opowiadasz- jakie drogie domy? Najważniejsze, że Twój domek ma się podobać Tobie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 mmajeczka nie biadol tylko za robotę się bierz, my dałyśmy radę Ty też dasz krok po kroczku i będzie załóż nowy wątek a reszta sama pójdzie zobaczysz Mugatko nie biadolę :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2012 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 mmajeczka nie biadol tylko za robotę się bierz, my dałyśmy radę Ty też dasz krok po kroczku i będzie załóż nowy wątek a reszta sama pójdzie zobaczysz Mugatka dobrze prawi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 I BRAWO Maju! Najważniejsze, że masz na to ochotę:wiggle: Założenie- nic proszego. Na dole głównej strony Galerii jest na czerwono okienko +Napisz nowy temat- klikasz i zakładasz:yes: To co wieczorem? I Maju co za głupotki opowiadasz- jakie drogie domy? Najważniejsze, że Twój domek ma się podobać Tobie:hug: Aguś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Aguś wysłałam wiadomość na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Aguś a w pasek tytuł...mam wpisać tytuł Wątku...tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2012 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Aguś a w pasek tytuł...mam wpisać tytuł Wątku...tak??? Tak Maju- ja muszę już lecieć, szybko przeczytam priv- będziesz wieczorkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Spróbuje zajrzeć...o której będziesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2012 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Spróbuje zajrzeć...o której będziesz??? Najwcześniej o 10... może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2012 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 OK To paaaa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 To paaaa:bye: Paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 03.04.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 znowu czekanie i to aż do maja:rolleyes: masz jakieś wiadomości z Radomska? majka no w końcu:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.04.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Doczytałam o perypetiach ze stołem...szkoda, że tak się to toczy...Widzę, że już prawie decyzja podjęta o zmianie wykonawcy ? Po co w końcu się wnerwiać i to za swoje pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.04.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) aga,teraz ja Cię trochę pomęczę ...byłam dzisiaj w eurofiranach i wyceniałam te moje rolety do sypialni,,,wiesz co? cena lekko przytłaczająca mi wyszła;);)na jedno okno wyszło około 600zł.To chyba przegięcie,co? na zasłony kupię tylko materiał i obszyję we własnym zakresie ,ale do roletek będę szukała innego wykonawcy,przy dwóch oknach to już sporo wychodzi.Wspominałas ,że ta Twoja babka od zasłon w sypialni szyje też roletki.Dasz mi na nią jakiś namiar?wyślę jej zapytanie ,bo w tych eurofiranach jest coraz drożej;)Na jedno okno na roletkę przypada 170cm materiału,co daje 150zł ,a reszta to te całe ustrojstwa i robocizna..Chyba u niej było by taniej? Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts