Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś tak szybko - znowu zachwyciłam się Twoim ogrodem :rolleyes: - jest po prostu boski :)

Buzki zostawiam i spokojnej nocki życzę

-----------------

Dobrze doczytałam że Maja zbiera się do założenia wątku? :popcorn::popcorn::popcorn:czy już jest? - a ja nie wiem jak się nazywa??

Maju jak coś wklej mi linka bo ja pędzę lecę do Ciebie jak w dym :lol:

znowu czekanie i to aż do maja:rolleyes: masz jakieś wiadomości z Radomska?

Słonko, dzisiaj to oni dostali ode mnie wiadomość, że rezygnuję ze stołu:p

Doczytałam o perypetiach ze stołem...szkoda, że tak się to toczy...Widzę, że już prawie decyzja podjęta o zmianie wykonawcy ? Po co w końcu się wnerwiać i to za swoje pieniądze ;)

Hej Amtla, decyzja podjęta:wiggle: Dzięki Beauty:hug:mam nowego wykonawcę:wiggle:

aga,teraz ja Cię trochę pomęczę ...byłam dzisiaj w eurofiranach i wyceniałam te moje rolety do sypialni,,,wiesz co? cena lekko przytłaczająca mi wyszła;);)na jedno okno wyszło około 600zł.To chyba przegięcie,co? na zasłony kupię tylko materiał i obszyję we własnym zakresie ,ale do roletek będę szukała innego wykonawcy,przy dwóch oknach to już sporo wychodzi.Wspominałas ,że ta Twoja babka od zasłon w sypialni szyje też roletki.Dasz mi na nią jakiś namiar?wyślę jej zapytanie ,bo w tych eurofiranach jest coraz drożej;)Na jedno okno na roletkę przypada 170cm materiału,co daje 150zł ,a reszta to te całe ustrojstwa i robocizna..Chyba u niej było by taniej?

Hej Beatko, bardzo proszę męcz;) wyszło troszkę drogo- też mi się tak wydaje:sick: Ta moja znajoma szyje wszystko- nawet stroje teatralne:lol: Jest bardzo rzeczowa i dokładna. Nie ma sprawy- zaraz wyślę Ci kontakt na priv. Powinno być taniej:wiggle:

mmajeczko ja też Ci chętnie pomogę, jakby co :)

Ta mugatka to fajna dziewczyna:D

Aguś tak szybko - znowu zachwyciłam się Twoim ogrodem :rolleyes: - jest po prostu boski :)

Buzki zostawiam i spokojnej nocki życzę

-----------------

Dobrze doczytałam że Maja zbiera się do założenia wątku? :popcorn::popcorn::popcorn:czy już jest? - a ja nie wiem jak się nazywa??

Maju jak coś wklej mi linka bo ja pędzę lecę do Ciebie jak w dym :lol:

Hej Aguś, bardzo dziękuję:hug:Maja chyba wreszcie zakłada wątek:p:wiggle: Dobrej Nocki kochana:sleep:

Aga, ogród piękny, a będzie pewnie jeszcze piękniej :)

I bardzo ciekawe macie ogrodzenie - jakoś wcześniej nie zwróciłam uwagi :rolleyes:

Dziękuję Dropku:hug:Mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz z tym ogrodem...:rolleyes: A ogrodzenie oprócz kutych bram i furtek jest drewniane- sosnowe dechy położone ukośnie;)

kurde felek!

jaka kaszanka z tym stołem :sick:

dobrze, że zrezygnowałaś, ciekawe tylko, czy to doświadczenie czegoś firmę nauczy?

ogród masz cudowny, taki kwiatowy :rolleyes: jeszcze chwilkę i znów będzie można podziwiać tegoroczne kolorki, kawkę spijać i odpoczywać.

a w naszym ogródeczku błoto i pety budowlańców :bash:, jak dorwę to uduszę

Cześć Dziewczynki :)

Hejka, ja zaraz Wam odpisze na posty, ale widzę, że wszystkie się napaliły na mojego m http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/angry/smileys-angry-662871.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/angry/smileys-angry-662871.gif:rotfl:

Nie wiem czy go dobrze sobie zobaczycie, bo fotka jest robiona w pomieszczeniu gospodarczym bez okien, przy rekuperatorze:D

Aga czyli stół zamawiacie od nowa? Może to i lepiej bo jak nie byłaś zadowolona a do tego trudno się z nimi dogadać, to po co się męczyć z tą firmą. Pewnie znowu byś miała z miesiąc czekania a i tak to nie było by to.

Tak kochana zmieniłam :yes: Mówi się trudno, ale nie ma tego złego mam nadzieję:cool:

kurde felek!

jaka kaszanka z tym stołem :sick:

dobrze, że zrezygnowałaś, ciekawe tylko, czy to doświadczenie czegoś firmę nauczy?

ogród masz cudowny, taki kwiatowy :rolleyes: jeszcze chwilkę i znów będzie można podziwiać tegoroczne kolorki, kawkę spijać i odpoczywać.

a w naszym ogródeczku błoto i pety budowlańców :bash:, jak dorwę to uduszę

Hej edi:D Nie wiem, czy firmę nauczy, bo to kolos, ale mam cichą nadzieję:bash: Dzięki kochana za ogród, a temat petów znam- u nas po generalnym sprzątaniu terenu jak jakiegoś rzucili to sami zbierali:) Także goń ich edi:D

kurde!!! ogród komplementują a ja żadnych fot nie widzę :mad:

Sesyjki gratuluję, Ciebie już widziałam to teraz sobie twojego męża pooglądam ;)

Przygody ze stołem współczuję, dobrze zrobiłaś, że z nich zrezygnowałaś

Dzięki mrówciu:hug:Zaraz dam link do ogrodu, ale zamysł tych fot był taki, żeby pokazać przed i po:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?199967-KONKURS-Cudowne-ogrody!-jak-zmieni%C5%82o-si%C4%99-wok%C3%B3%C5%82-Twojego-domu

I proszę się na nastawiać na mojego M:mad::rotfl:

Aguś, proszę o namiar na fotki ogrodu, pamiętam że cudny był, a teraz to u mnie temat nr.1 i chętnie bym coś podpatrzyła;)

Czekam na relację w gazetce :popcorn:, mężuli też ciekawam :D

Martuś, link w poście powyżej- to był konkurs redakcji muratora. Znajdziesz też tam kilka dużo piękniejszych ogrodów od mojego:yes:

No nie następna napalona:lol2::lol2: Ja tez bym sobie chętnie Waszych mężów pooglądała:cool:

:rotfl::rotfl:

baby :D wychodzi na to, że gazetka zostanie zakupiona w innym celu :D

Edi lepiej nie mogłaś tego ująć:D:D

Edit: no to na zdjęcie męża Agi to i ja chętnie poczekam :)

i Ty Brutusie przeciwko mnie:cry::cry:

Jak będzie malutki to go zoomem powiększymy :lol2:

:p:P

Ależ, kochana, przecież to właśnie robimy! Nastawiamy się!

Czego się złościsz? :lol2:

Bardzo śmiesznehttp://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gif

Narendilku, znalazłam wczoraj namiar na super poduchy dla Ciebie:yes::cool:

Nie wiem nawet czy szukasz, ale od razu pomyślałam o Tobie jak je zobaczyłam. Idę do Ciebie:D

TO się z tym stołem porobiło. Ale wiesz co Aga jakby wszyscy tak zaczęli reagować na fachowców którzy lecą sobie w kulki to może by się coś zmieniło w ich podejściu do klienta. Decyzję popieram tylko znowu swoje odczekać trzeba:(

A odnośnie męża to Ty może te jego zdjęcia przy autoryzacji odrzuć bo pisałaś że M przystojny a tu tyle kobiet nastawionych:D;)