mugatka 03.04.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 mmajeczko ja też Ci chętnie pomogę, jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.04.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Aguś tak szybko - znowu zachwyciłam się Twoim ogrodem - jest po prostu boski Buzki zostawiam i spokojnej nocki życzę ----------------- Dobrze doczytałam że Maja zbiera się do założenia wątku? :popcorn::popcorn:czy już jest? - a ja nie wiem jak się nazywa?? Maju jak coś wklej mi linka bo ja pędzę lecę do Ciebie jak w dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.04.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Aga, ogród piękny, a będzie pewnie jeszcze piękniej I bardzo ciekawe macie ogrodzenie - jakoś wcześniej nie zwróciłam uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Aguś jesteś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 znowu czekanie i to aż do maja:rolleyes: masz jakieś wiadomości z Radomska? Słonko, dzisiaj to oni dostali ode mnie wiadomość, że rezygnuję ze stołu:p Doczytałam o perypetiach ze stołem...szkoda, że tak się to toczy...Widzę, że już prawie decyzja podjęta o zmianie wykonawcy ? Po co w końcu się wnerwiać i to za swoje pieniądze Hej Amtla, decyzja podjęta:wiggle: Dzięki Beauty:hug:mam nowego wykonawcę aga,teraz ja Cię trochę pomęczę ...byłam dzisiaj w eurofiranach i wyceniałam te moje rolety do sypialni,,,wiesz co? cena lekko przytłaczająca mi wyszła;);)na jedno okno wyszło około 600zł.To chyba przegięcie,co? na zasłony kupię tylko materiał i obszyję we własnym zakresie ,ale do roletek będę szukała innego wykonawcy,przy dwóch oknach to już sporo wychodzi.Wspominałas ,że ta Twoja babka od zasłon w sypialni szyje też roletki.Dasz mi na nią jakiś namiar?wyślę jej zapytanie ,bo w tych eurofiranach jest coraz drożej;)Na jedno okno na roletkę przypada 170cm materiału,co daje 150zł ,a reszta to te całe ustrojstwa i robocizna..Chyba u niej było by taniej? Hej Beatko, bardzo proszę męcz;) wyszło troszkę drogo- też mi się tak wydaje:sick: Ta moja znajoma szyje wszystko- nawet stroje teatralne:lol: Jest bardzo rzeczowa i dokładna. Nie ma sprawy- zaraz wyślę Ci kontakt na priv. Powinno być taniej:wiggle: mmajeczko ja też Ci chętnie pomogę, jakby co Ta mugatka to fajna dziewczyna:D Aguś tak szybko - znowu zachwyciłam się Twoim ogrodem - jest po prostu boski Buzki zostawiam i spokojnej nocki życzę ----------------- Dobrze doczytałam że Maja zbiera się do założenia wątku? :popcorn::popcorn:czy już jest? - a ja nie wiem jak się nazywa?? Maju jak coś wklej mi linka bo ja pędzę lecę do Ciebie jak w dym Hej Aguś, bardzo dziękujęMaja chyba wreszcie zakłada wątek:p:wiggle: Dobrej Nocki kochana:sleep: Aga, ogród piękny, a będzie pewnie jeszcze piękniej I bardzo ciekawe macie ogrodzenie - jakoś wcześniej nie zwróciłam uwagi Dziękuję Dropku:hug:Mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz z tym ogrodem... A ogrodzenie oprócz kutych bram i furtek jest drewniane- sosnowe dechy położone ukośnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Aguś jesteś??? Jestem Maju Sorki za spóźnienie, ale dopiero się obrobiłam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.04.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Dobrze doczytałam że Maja zbiera się do założenia wątku? :popcorn::popcorn:czy już jest? - a ja nie wiem jak się nazywa?? Maju jak coś wklej mi linka bo ja pędzę lecę do Ciebie jak w dym A jest .................znajdziesz Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.04.2012 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 A jest .................znajdziesz Aguś Jest, jest potwierdzam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.04.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 widziałam i już się wpisałam Aga czyli stół zamawiacie od nowa? Może to i lepiej bo jak nie byłaś zadowolona a do tego trudno się z nimi dogadać, to po co się męczyć z tą firmą. Pewnie znowu byś miała z miesiąc czekania a i tak to nie było by to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 04.04.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 kurde felek! jaka kaszanka z tym stołem dobrze, że zrezygnowałaś, ciekawe tylko, czy to doświadczenie czegoś firmę nauczy? ogród masz cudowny, taki kwiatowy jeszcze chwilkę i znów będzie można podziwiać tegoroczne kolorki, kawkę spijać i odpoczywać. a w naszym ogródeczku błoto i pety budowlańców , jak dorwę to uduszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 04.04.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 kurde!!! ogród komplementują a ja żadnych fot nie widzę Sesyjki gratuluję, Ciebie już widziałam to teraz sobie twojego męża pooglądam Przygody ze stołem współczuję, dobrze zrobiłaś, że z nich zrezygnowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.04.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Aguś, proszę o namiar na fotki ogrodu, pamiętam że cudny był, a teraz to u mnie temat nr.1 i chętnie bym coś podpatrzyła;) Czekam na relację w gazetce , mężuli też ciekawam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 04.04.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 mężuli też ciekawam to teraz sobie twojego męża pooglądam :rotfl: baby wychodzi na to, że gazetka zostanie zakupiona w innym celu Na Agowego męża to i ja chętnie czekam :popcorn: na artykuł oczywiście też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 04.04.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 mmajeczko ja też Ci chętnie pomogę, jakby co Mugatko bardzo Ci dziękuję i zapraszam do siebie Cześć Dziewczynki Edit: no to na zdjęcie męża Agi to i ja chętnie poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2012 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Cześć Dziewczynki Hejka, ja zaraz Wam odpisze na posty, ale widzę, że wszystkie się napaliły na mojego m http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/angry/smileys-angry-662871.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/angry/smileys-angry-662871.gif Nie wiem czy go dobrze sobie zobaczycie, bo fotka jest robiona w pomieszczeniu gospodarczym bez okien, przy rekuperatorze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 04.04.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Jak będzie malutki to go zoomem powiększymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2012 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Aga czyli stół zamawiacie od nowa? Może to i lepiej bo jak nie byłaś zadowolona a do tego trudno się z nimi dogadać, to po co się męczyć z tą firmą. Pewnie znowu byś miała z miesiąc czekania a i tak to nie było by to. Tak kochana zmieniłam Mówi się trudno, ale nie ma tego złego mam nadzieję kurde felek! jaka kaszanka z tym stołem dobrze, że zrezygnowałaś, ciekawe tylko, czy to doświadczenie czegoś firmę nauczy? ogród masz cudowny, taki kwiatowy jeszcze chwilkę i znów będzie można podziwiać tegoroczne kolorki, kawkę spijać i odpoczywać. a w naszym ogródeczku błoto i pety budowlańców , jak dorwę to uduszę Hej edi Nie wiem, czy firmę nauczy, bo to kolos, ale mam cichą nadzieję Dzięki kochana za ogród, a temat petów znam- u nas po generalnym sprzątaniu terenu jak jakiegoś rzucili to sami zbierali:) Także goń ich edi kurde!!! ogród komplementują a ja żadnych fot nie widzę Sesyjki gratuluję, Ciebie już widziałam to teraz sobie twojego męża pooglądam Przygody ze stołem współczuję, dobrze zrobiłaś, że z nich zrezygnowałaś Dzięki mrówciu:hug:Zaraz dam link do ogrodu, ale zamysł tych fot był taki, żeby pokazać przed i po: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?199967-KONKURS-Cudowne-ogrody!-jak-zmieni%C5%82o-si%C4%99-wok%C3%B3%C5%82-Twojego-domu I proszę się na nastawiać na mojego M:mad: Aguś, proszę o namiar na fotki ogrodu, pamiętam że cudny był, a teraz to u mnie temat nr.1 i chętnie bym coś podpatrzyła;) Czekam na relację w gazetce , mężuli też ciekawam Martuś, link w poście powyżej- to był konkurs redakcji muratora. Znajdziesz też tam kilka dużo piękniejszych ogrodów od mojego:yes: No nie następna napalona:lol2: Ja tez bym sobie chętnie Waszych mężów pooglądała:cool: :rotfl: baby wychodzi na to, że gazetka zostanie zakupiona w innym celu Edi lepiej nie mogłaś tego ująć:D Edit: no to na zdjęcie męża Agi to i ja chętnie poczekam i Ty Brutusie przeciwko mnie:cry: Jak będzie malutki to go zoomem powiększymy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.04.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 I proszę się na nastawiać na mojego M:mad: Ależ, kochana, przecież to właśnie robimy! Nastawiamy się! Czego się złościsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2012 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Ależ, kochana, przecież to właśnie robimy! Nastawiamy się! Czego się złościsz? Bardzo śmiesznehttp://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gif Narendilku, znalazłam wczoraj namiar na super poduchy dla Ciebie:yes: Nie wiem nawet czy szukasz, ale od razu pomyślałam o Tobie jak je zobaczyłam. Idę do Ciebie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 04.04.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 TO się z tym stołem porobiło. Ale wiesz co Aga jakby wszyscy tak zaczęli reagować na fachowców którzy lecą sobie w kulki to może by się coś zmieniło w ich podejściu do klienta. Decyzję popieram tylko znowu swoje odczekać trzeba:( A odnośnie męża to Ty może te jego zdjęcia przy autoryzacji odrzuć bo pisałaś że M przystojny a tu tyle kobiet nastawionych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts