Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

TO się z tym stołem porobiło. Ale wiesz co Aga jakby wszyscy tak zaczęli reagować na fachowców którzy lecą sobie w kulki to może by się coś zmieniło w ich podejściu do klienta. Decyzję popieram tylko znowu swoje odczekać trzeba:(

A odnośnie męża to Ty może te jego zdjęcia przy autoryzacji odrzuć bo pisałaś że M przystojny a tu tyle kobiet nastawionych:D;)

Anetko, ja tak zwyczajowo reaguję na niesolidność i partactwo:bash: Dogadałam się z nowym stolarzem- po Świętach zabiera się do pracy i musimy czekać 4 tyg... trudno, ale przynajmniej będę miała piękny stół:cool::D

Odnośnie lubego- czy przystojny- pojęcie względne - każdy ma inny gust:D Jego ujęcie było jedno, bo właściciel sesji się uparł, żeby jednak czyjeś zrobić. A luby i tak był już kiedyś w podobnym czasopiśmie z racji artykułu o pompach ciepła:p

buuuuuuuuuuuuuu a ja Agi nie widzialam http://img824.imageshack.us/img824/5531/556w.gif ale M za to zobacze :wave:

Agus a kiedy masz miec stol?

Hej Kasiu, może kiedyś wymienimy się fotkami?:cool: Stół będzie pewnie gdzieś tak na początku maja...

A ja się na cudzego chłopa nie nastawiam:Dale chętnie popatrzę :lol2:

Ooo jedynie Beatka taktownie się zachowuje:lol2::lol2:

Znalazłam :wiggle:

A fotka m to będzie dziś czy dopiero na sesji w gazecie? - bo ja już mało kumata jestem :lol2:

Jak dziś to nie zapomnieć o mnie i wysłać mi na priv - Wy nocne gaduły :lol:

Aguś buziaki ja juz zmykam :hug:

Aguś-widzisz, jak te dziewuszyska zamotały:lol2: Fotka będzie w majowej gazecie.:D Na priva nic nie będzie:no::no:

Dobrej nocki kochana:hug:

Cześć Aga dobrze że sprawa stołu już zakończona:yes:.

Ogród piękny już ci kiedyś pisałam;)

Ale z M dałaś czadu.

Teraz wszystkie forumki polecą po gazetę specjalnie co by se twego ślubnego pooglądać :Dhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gif

Dzięki Karola:hug:no własnie - teraz żałuje, że wspominałam o M:rotfl:Żarcik:D

:rotfl: no uśmiałam się historią z M :) całą sławę skradł :lol2: teraz wszystkie będziemy jego na fotkach szukać zamiast wnętrza podziwiać ;) Pozdrowienia dla M

Dzięki Two, przekażę pozdrowienia:hug: Masz rację- cała sława skradziona:bash::lol2:

Dziewczyny, tylko Wy się nie spodziewajcie Bóg wie kogo:lol2: Redaktor jeszcze kazał mu sie uśmiechać i do tego pozowane zdjęcie, więc może wyjść okropnie:sick::p

Ja...przeciwko Tobie... nigdy :lol:

Ja nic nie chcę mówić...ale sprzedaż gazety w maju to im bardzo wzrośnie :lol2:

Też to powiedziałam- może padnie rekord sprzedaży:rotfl:

Agus ja na wymianke bardzo chetna :D jutro Ci cos wysle :D teraz ide juz spac :hug:

Fajnie Kasiu, ja tez postaram się jutro, choć będę miała zwariowany dzień.. Może wieczorkiem:yes:

Dobrej nocki:hug:

też chętnie zobaczę domek koleżanki w gazecie, oczywiście bedę się chwalić że Was znam:) męża też ciekawa:) żona ładna to i mąż przystojny na pewno

Wariatka :lol2::lol2::hug:

Dziewczynki, muszę Wam powiedzieć, że dzisiaj dostałam od naszego słoneczka piękny baziowy, wielkanocny wianek:yes::D

Jak go lekko przyozdobię przed Świętami to zrobię fotki:cool: Kochana dziewczyna:hug::hug:

przestań, nie słuchajcie jej, to parę zwinętych gałązek

taka kartka świąteczna w trochę innej formie

Ale jakże miła niespodzianka:D

Czytałam fajna dziołszka z tego Słoneczka

Ja już idę w stronę nocy papa

Pa kochana do jutrahttp://www.sherv.net/cm/emoticons/sleep/dreaming-1.gif

Aga, nie pogniewasz sie? i podasz dalej? Bardzo szczytny cel:yes:

EDIT: Byłąm juz u Ciebie, wiec sie nie witam tak mega oficjalnie....:oops::lol:

Kochani, rusza nasza forumowa akcja : "Zajączek dla Frania"

Franio,

http://images40.fotosik.pl/1473/b25f65fdfc715948m.jpg

to wspaniały i dzielny Chłopiec, który zmaga się z Potworzastym- nieuleczalną dziś chorobą genetyczną- SMARD1. Jest bohaterem bloga pisanego przez swoją Mamę:

mojsynfranek.pl.

Nasza akcja, na początku miała polegac na zbiórce pieniążków na remont łazienki dla naszego niebieskookiego Dzielniaka, ale ponieważ Franio jest podopiecznym fundacji, możemy zrobić to tylko poprzez wpłate na subkonto fundacji, co wbrew naszym obawom, nie jest złą wiadomoscią. Forumowicze-to jest, my w tytule wpłaty wpisujemy:

Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą”

Bank BPH

15 1060 0076 0000 3310 0018 2615

tytułem: 13984 Trzęsowski Franciszek – darowizna na pomoc i ochronę zdrowia/murator/nick np: emiranda

i wówczas nasze pieniązki zostaną zliczone przez fundacje, a kwota podana na Blogu:yes:

Mama Frania zobowiązuje sie do podania konkretnej kwoty przypisanej danemu nick'owi. Wiec, jak widzicie nasza wspólna akcja ma bardzo duży sens.

Mama Frania, dziękowała nam jeszcze przed rozpoczęciem akcji:

"Forumowiczom z Muratora już dziś dziękujemy za chęć i zryw do pomocy."

Franio, trzymaj kciuki za swoje Muratorowe Ciocie i Wujków!

Akcja "Zajączek dla Frania" kończy sie we wtorek-10 kwietnia

Edytowane przez hazeleyes1982

Aga, nie pogniewasz sie? i podasz dalej? Bardzo szczytny cel:yes:

EDIT: Byłąm juz u Ciebie, wiec sie nie witam tak mega oficjalnie....:oops::lol:

No oczywiście, że się nie gniewam i podam dalej tam, gdzie jeszcze nie wiedzą:yes::D

No to ja witam oficjalnie hazel:welcome: i zapraszam serdecznie:D

Aguś współczuję przejść ze stołem , mam nadzieję ,że teraz już wszystko będzie dobrze i od tych nowych będzie szybciej :D . A zdradzisz mi tytuł gazety , bo nie doczytałam , pewnie gdzieś pisałaś ale tu u Ciebie nadążyć za wiadomosciami jest trudno ;), musisz wybaczyć koleżance ten nietakt :p . I koniecznie pochwal się wiankiem :D

Edyto dziękuję i wzajemnie:hug:Będę u Was jutro;)

bład poprawiony:rolleyes:

Aguś, miłego dnia!

Dzięki hazelku, wzajemnie:hug:

Aguś współczuję przejść ze stołem , mam nadzieję ,że teraz już wszystko będzie dobrze i od tych nowych będzie szybciej :D . A zdradzisz mi tytuł gazety , bo nie doczytałam , pewnie gdzieś pisałaś ale tu u Ciebie nadążyć za wiadomosciami jest trudno ;), musisz wybaczyć koleżance ten nietakt :p . I koniecznie pochwal się wiankiem :D

Hej kubełko- dzięki kochana. Gazeta to Budujemy Dom:rolleyes: Ja Ci dam nietakt głupolu:lol2::hug: