Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Zapisuje sie do klubu osob robiacych sernik :D tylko ja robilam z jogurtow greckich :) a dodatkowo 2 babki, wafle i golebi puch :rolleyes: i jeszcze w pracy bylam ....

Jutro zrobie 2 salatki i barszczyk (mam nadzieje ze zakwas jest dobry :rolleyes: bo jak nie to nie wiem co bedzie).

Wiekszosc osob juz ma swiateczne wolne, a ja jutro jeszcze musze isc na 4 godz do pracy :( ale za to bede miala wolny caly tydzien :)

Witaj w sernikowym klubie Kasiu:wiggle:Wiesz co, za jutrzejsze 4 godziny w pracy i cały tydzień wolnego?:jawdrop: Też bym na to poszła:rolleyes::rolleyes:

Melduję sernikowo: dwa różne i jeden podwójny.

Mazurek także, a teraz skończyłam mięsiwa...

Witamy w sernikowym klubie Amtlo:lol2: Brawo- czyli wszystko już masz:wiggle:

A ja poszłam sklecić jakąś dekorację świąteczną, bo Andżelika mnie zawstydziła tyloma cudami u siebie...:o:o

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiesz co, za jutrzejsze 4 godziny w pracy i cały tydzień wolnego?:jawdrop: Też bym na to poszła:rolleyes::rolleyes:

Do konca nie bylo pewne czy ten tydzien wolnego wypali (moj maz tez ma wolne do 16.04 i Mieszko tez :D) wiec dodatkowo sie ciesze ze w 3 bedziemy mogli poszalec na wycieczkach i zakupach :D

Moj szef wyjechal na urlop i mi tez dal wolne :D szkoda ze wczesniej tego nie powiedzial :( polecialabym do Polski....

Edytowane przez *Kasia*

Moj szef wyjechal na urlop i mi tez dal wolne :D szkoda ze wczesniej tego nie powiedzial :( polecialabym do Polski....

A to matołek z tego szefa:mad::mad: No trudno Kasieńko- dobrze, że macie we 3 wolne- chociaż tyle. Na pewno będziecie się świetnie bawić.

Wesołych Świąt Kasiu:hug:http://gify.magazynek.org/pictures/%C5%9Awi%C4%99ta/Wielkanoc/Inne/394.gif

A to matołek z tego szefa:mad::mad: No trudno Kasieńko- dobrze, że macie we 3 wolne- chociaż tyle. Na pewno będziecie się świetnie bawić.

Wesołych Świąt Kasiu:hug:http://gify.magazynek.org/pictures/%C5%9Awi%C4%99ta/Wielkanoc/Inne/394.gif

Bardzo dziekuje Agus za zyczenia :hug:

Co do wyjazdu.... trudno.... najwazniejsze ze spedzimy ten czas w 3 :D

Hej Aguś - dekoracja bajeczna :)

Co do obżarstwa świątecznego - ja nie poszalałam bo mało co dla mamy karmiącej było - dziubnęłam parę rzeczy i wróciłam głodna do domu :lol2: - także figura utrzymana :lol:

Miłego dnia i zapału do powrotu do pracy po świętach :lol:

Hej Aguś, dzięki kochana:hug:Oj, to nie pojadłaś sobie biedulko:no: Jeszcze troszeczkę i będziesz mogła obżerać się do woli:lol2: Ten powrót do wszystkiego po Świętach jakiś ciężki...:sick: nic mi się nie chce:no::no:

bardzo ładna dekoracja:)

Dzięki słoneczko, szczególnie wianuszek, prawda?:rolleyes::wiggle:Niczym go nie ubrałam, bo stwierdziłam, że będzie już za dużo wszystkiego, a taki naturalny pięknie pasował:rolleyes:

agawi skąd są Twoje chestery i czy cena zabije? widzę takie po 10tys. mam nadzieję, że znalazłaś tańsze:) podzielisz się namiarem?

Słonko, zaraz Ci wyślę namiary. Są stanowczo poniżej 10 tys/szt:p

Aga u mnie pewnie ze 2kg na plusie ;)

Na wagę nie wchodzę póki co :no: :D

Oj tam, oj tam pysiaczku- co to jest dwa kilo?:p

Hello Aguś,

ładny koszyczek i ten wianuszek uroczy...

u mnie figura bez zmian, za to główka - oj boli- po wypitych procentach:sick:

Hej vesilko, dzięki kochana za dekorację- wianuszek to prezent od słoneczka:rolleyes::rolleyes:

Mówisz,że Cię główka boli?:o:lol2::lol2:

Aga, przeczytałam właśnie o stole :mad::mad:

I czekam na gazetkę:D

Maduś też się wkurzyłam, ale stół jest już zamówiony w innym miejscu, więc pozostaje czekać...:rolleyes:

Gazetka będzie w maju- to wiem. Dzisiaj dostaliśmy tekst do autoryzacji:wiggle:

Hej Aguś :wiggle: No ja tam na swoją figurkę nigdy nie narzekam :no: A Ty jak tam Kochana po świętach ??? Odpoczęłaś czy się zmęczyłaś :lol:

Hej Maju, wiesz co jakaś zmęczona jestem:sick: I nic mi się nie chce:no: Niech ta pogoda się ustabilizuje, bo zwariować można:sick: A Ty jak?:rolleyes:

Uwaga, ogłaszam akcję poszukiwania kamienia:wiggle: A tak na serio dziewuszki, może wpadł Wam w oko jakiś ciekawy kamień o grubości 2 cm, który nadaje się na ułożenie wejścia? Oprócz piaskowca, bo jest za trudny w utrzymaniu. Z góry dziękuję:hug:

Postanowiliśmy też kupić odkurzacz centralny, ale tym zajął się na szczęście mój luby, więc mi ten problem odpada:rolleyes: