admete 11.04.2012 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Aguś spróbuję poszukać - ale nie wiem czy przebiję mistrza internetu - czyli Ciebie Miłego dnia życzę - u mnie słoneczko - u Ciebie pewnie też - niech da nam chęci do życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.04.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Agawi chciałam tylko zasygnalizować, że w miarę możliwości zaglądam do Ciebie, ale Wy jesteście raczej nocne marki więc niestety aktywnie nie uczestniczę w Twoim wątku. Ale czytam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.04.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Aga, trochę opóźniona jestem Co ze stołem? Kiedy będzie? U nas słonecznie Wierzę, że pogoda się w końcu na coś zdecyduje (na słońce), bo te skoki i zmiany mnie wykańczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.04.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 O tak i to ciśnienie, a raczej jego brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.04.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 aguś ,witam się poświątecznie....widzę ,że nie próżnujesz ..już plany wykończeniowe są ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.04.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 U mnie do wykończeń zewnętrznych jeszcze baaardzo daleko więc nawet nie zwracałam na razie uwagi na kamień zewnętrzny, ale popodglądam co ty wymyślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.04.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Hej Maju, wiesz co jakaś zmęczona jestem:sick: I nic mi się nie chce:no: Niech ta pogoda się ustabilizuje, bo zwariować można:sick: A Ty jak? Hej Aguś Wiesz ja po tych świętach to jestem taka jakaś przemęczona...stwierdzam,że czas najwyższy na urlop Fajnie,że szukasz kamienia...jak znajdziesz coś ciekawego to będę miała od kogo zgapić :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 11.04.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Joł Prezeska co tam po Świętach? ludwiczki wypróbowane?? Z kamieniem nie pomogę bo jeszcze nie w temacie u mnie to plan na zaś ( jak to mówi Beauty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.04.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 witam sie poświatecznie...próbuje nadrobić zaległości ale tyle stron Naklepałyście, że łatwo nie bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Aguś spróbuję poszukać - ale nie wiem czy przebiję mistrza internetu - czyli Ciebie Miłego dnia życzę - u mnie słoneczko - u Ciebie pewnie też - niech da nam chęci do życia Aguś dzięki kochana:D Po prostu skojarzyłam, ze jesteś obcykana w kamieniu i dlatego przyszłam po prośbie do Ciebie:rolleyes: Trudno znaleźć go o grubości 2 cm:sick: Słoneczko świeciło przez cały dzień- mam nadzieję, że jutro tez tak będzie:rolleyes: Agawi chciałam tylko zasygnalizować, że w miarę możliwości zaglądam do Ciebie, ale Wy jesteście raczej nocne marki więc niestety aktywnie nie uczestniczę w Twoim wątku. Ale czytam . Hej mirelko, bardzo mi miło- ja tez u Ciebie jestem i jak coś mądrego mam do powiedzenia, to piszę Aga, trochę opóźniona jestem Co ze stołem? Kiedy będzie? U nas słonecznie Wierzę, że pogoda się w końcu na coś zdecyduje (na słońce), bo te skoki i zmiany mnie wykańczają Aniu kochana stół zamówiłam w ten poniedziałek u kogoś zupełnie innego. Czekamy niestety 4 tyg:sick: Z tą pogodą masakra jakaś- raz śnieg i grad, a raz słońce- źle znoszę takie zmiany:no: Słonecznego dzionka jutro życzę O tak i to ciśnienie, a raczej jego brak Zgadzam się pysiaczku:mad: aguś ,witam się poświątecznie....widzę ,że nie próżnujesz ..już plany wykończeniowe są ... Hej Beatko, no trza działać:lol2: Choć energii mi trochę brak:sick: U mnie do wykończeń zewnętrznych jeszcze baaardzo daleko więc nawet nie zwracałam na razie uwagi na kamień zewnętrzny, ale popodglądam co ty wymyślisz Dzięki Two za dobre chęci- mam nadzieję, ze znajdę coś fajnego:rolleyes: Hej Aguś Wiesz ja po tych świętach to jestem taka jakaś przemęczona...stwierdzam,że czas najwyższy na urlop Fajnie,że szukasz kamienia...jak znajdziesz coś ciekawego to będę miała od kogo zgapić :lol2: Ja tez zmęczona jestem Maju:sick: a co do kamienia, to żebyś się nie rozczarowała:P Joł Prezeska co tam po Świętach? ludwiczki wypróbowane?? Z kamieniem nie pomogę bo jeszcze nie w temacie u mnie to plan na zaś ( jak to mówi Beauty ) Aloha Rado Zarządzająca Ludwiczki są super- mega wygodne i stabilne:wiggle:No trudno z tym kamieniem, może admete coś wynajdzie... witam sie poświatecznie...próbuje nadrobić zaległości ale tyle stron Naklepałyście, że łatwo nie bedzie... Hej Aneciu:hug:Fajnie, że wpadłaś- mam nadzieję, że u Ciebie już lepiej i coś się wyklarowało:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.04.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Z tą pogodą masakra jakaś- raz śnieg i grad, a raz słońce- źle znoszę takie zmiany Słonecznego dzionka jutro życzę Aguś pocieszę Cię, że u nas pogoda też się zepsuła wczoraj okrutnie mnie głowa bolała a dzisiaj lało cały dzień, nawet bluza nie nadążała mi wyschnąć pomiędzy spacerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Aguś pocieszę Cię, że u nas pogoda też się zepsuła wczoraj okrutnie mnie głowa bolała a dzisiaj lało cały dzień, nawet bluza nie nadążała mi wyschnąć pomiędzy spacerami Wcale mnie nie pocieszyłaś kochana:no: Mam nadzieje, ze się u Was polepszy:rolleyes: To widze, że Ty migrenowa jesteś troszkę, co? U nas niby jest wyżowo i świeci słońce, ale coś z ciśnieniem jest chyba nie tak, bo chodzę jakaś śpiąca i kołowata:sick: Pod względem meteo to wiosnę znoszę najgorzej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.04.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Je niestety też reaguje na zmiany pogody najgorzej jak jest bardzo wietrznie, wtedy i głowa boli i strasznie rozdrażniona jestem Mam nadzieję że jutro się u mas poprawi, tutaj jest tak że jak pada to cały dzień albo w nocy a jak już się wypada to wraca słoneczko i niech lepiej wraca bo wszystko mam mokre albo w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Je niestety też reaguje na zmiany pogody najgorzej jak jest bardzo wietrznie, wtedy i głowa boli i strasznie rozdrażniona jestem Ooo mam to samo:sick: Wiatru nie znoszę Mam nadzieję że jutro się u mas poprawi, tutaj jest tak że jak pada to cały dzień albo w nocy a jak już się wypada to wraca słoneczko i niech lepiej wraca bo wszystko mam mokre albo w praniu U Was pewnie niedługo zaczną się upały i będzie piękne, słoneczne lato:wiggle: U nas to na dwoje babka wróżyła:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 11.04.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 fajnie ze krzesełka są oki Ja też jestem zadowolona Ło ja też nie lubię takiej d...nej pogody mnie to od razu łamię w nogach i niczym babcia muszę je smarować różnymi specyfikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 fajnie ze krzesełka są oki Ja też jestem zadowolona Zrobiłyśmy dobry interes:D- pomimo, ze nie mam stołu, to z krzeseł jesteśmy bardzo zadowoleni:wiggle: Ło ja też nie lubię takiej d...nej pogody mnie to od razu łamię w nogach i niczym babcia muszę je smarować różnymi specyfikami Serio?:jawdrop: Bidulka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 11.04.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Serio niby to bóle wzrostowe mam to od dziecka tylko że chyba już dawno przestałam rosnąć http://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif Zauważyłam że zawsze nogi bolą mnie bo wysiłku i przy zmianie pogody czyli raczej podłoże reumatyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.04.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 normalnie kółko meteoropatów Karolka a może ty masz jakieś krążeniowe problemy. Mojej siostrze też mówili, że ma bóle wzrostowe, to chyba taka nowa odpowiedź na wszystko a potem wyszło że wszyscy mamy rodzinną luźną budowę kolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 normalnie kółko meteoropatów Może zmienimy nazwę klubu?:lol2: Dziewczynki współczuję Wam tych kolanowych dolegliwości:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 11.04.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 normalnie kółko meteoropatów Karolka a może ty masz jakieś krążeniowe problemy. Mojej siostrze też mówili, że ma bóle wzrostowe, to chyba taka nowa odpowiedź na wszystko a potem wyszło że wszyscy mamy rodzinną luźną budowę kolan Całkiem możliwe Ja kiedyś robiłam jakieś tam badania ale wyszło że oki więc nie drążyłam tematu Jak mnie pobolewa to wysmaruję choćby Amolem i jest oki A wiecie co jest dziwne że w ciązy ani razu mnie nic nie zabolało To tak samo jak na nie wyjaśnione bóle żołądka lekarze stawią jedną diagnozę - NERWICA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts