Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Maju, wiesz co jakaś zmęczona jestem:sick: I nic mi się nie chce:no: Niech ta pogoda się ustabilizuje, bo zwariować można:sick: A Ty jak?:rolleyes:

Hej Aguś :wiggle: Wiesz ja po tych świętach to jestem taka jakaś przemęczona...stwierdzam,że czas najwyższy na urlop :rolleyes:

Fajnie,że szukasz kamienia...jak znajdziesz coś ciekawego to będę miała od kogo zgapić :lol2: :lol2:

Aguś spróbuję poszukać - ale nie wiem czy przebiję mistrza internetu :lol2: - czyli Ciebie :)

Miłego dnia życzę

- u mnie słoneczko - u Ciebie pewnie też - niech da nam chęci do życia :lol:

Aguś dzięki kochana:D Po prostu skojarzyłam, ze jesteś obcykana w kamieniu i dlatego przyszłam po prośbie do Ciebie:rolleyes:

Trudno znaleźć go o grubości 2 cm:sick: Słoneczko świeciło przez cały dzień- mam nadzieję, że jutro tez tak będzie:rolleyes:

Agawi chciałam tylko zasygnalizować, że w miarę możliwości zaglądam do Ciebie, ale Wy jesteście raczej nocne marki więc niestety aktywnie nie uczestniczę w Twoim wątku. Ale czytam :).

Hej mirelko, bardzo mi miło- ja tez u Ciebie jestem i jak coś mądrego mam do powiedzenia, to piszę;)

Aga, trochę opóźniona jestem :rolleyes:

Co ze stołem? Kiedy będzie?

U nas słonecznie :lol2:

Wierzę, że pogoda się w końcu na coś zdecyduje (na słońce), bo te skoki i zmiany mnie wykańczają :mad:

Aniu kochana stół zamówiłam w ten poniedziałek u kogoś zupełnie innego. Czekamy niestety 4 tyg:sick: Z tą pogodą masakra jakaś- raz śnieg i grad, a raz słońce- źle znoszę takie zmiany:no: Słonecznego dzionka jutro życzę:wiggle:

O tak i to ciśnienie, a raczej jego brak :p

Zgadzam się pysiaczku:mad:

aguś ,witam się poświątecznie....widzę ,że nie próżnujesz ..już plany wykończeniowe są ...

Hej Beatko, no trza działać:lol2::lol2: Choć energii mi trochę brak:sick:

U mnie do wykończeń zewnętrznych jeszcze baaardzo daleko więc nawet nie zwracałam na razie uwagi na kamień zewnętrzny, ale popodglądam co ty wymyślisz ;)

Dzięki Two za dobre chęci- mam nadzieję, ze znajdę coś fajnego:rolleyes:

Hej Aguś :wiggle: Wiesz ja po tych świętach to jestem taka jakaś przemęczona...stwierdzam,że czas najwyższy na urlop :rolleyes:

Fajnie,że szukasz kamienia...jak znajdziesz coś ciekawego to będę miała od kogo zgapić :lol2: :lol2:

Ja tez zmęczona jestem Maju:sick: a co do kamienia, to żebyś się nie rozczarowała:P

Joł Prezeska

co tam po Świętach? ludwiczki wypróbowane??

Z kamieniem nie pomogę bo jeszcze nie w temacie u mnie to plan na zaś ( jak to mówi Beauty :p)

Aloha Rado Zarządzająca:D Ludwiczki są super- mega wygodne i stabilne:wiggle:No trudno z tym kamieniem, może admete coś wynajdzie...:rolleyes:

witam sie poświatecznie...próbuje nadrobić zaległości ale tyle stron Naklepałyście, że łatwo nie bedzie...

Hej Aneciu:hug:Fajnie, że wpadłaś- mam nadzieję, że u Ciebie już lepiej i coś się wyklarowało:rolleyes:

Z tą pogodą masakra jakaś- raz śnieg i grad, a raz słońce- źle znoszę takie zmiany Słonecznego dzionka jutro życzę

Aguś pocieszę Cię, że u nas pogoda też się zepsuła :p wczoraj okrutnie mnie głowa bolała a dzisiaj lało cały dzień, nawet bluza nie nadążała mi wyschnąć pomiędzy spacerami :sick:

Aguś pocieszę Cię, że u nas pogoda też się zepsuła :p wczoraj okrutnie mnie głowa bolała a dzisiaj lało cały dzień, nawet bluza nie nadążała mi wyschnąć pomiędzy spacerami :sick:

Wcale mnie nie pocieszyłaś kochana:no: Mam nadzieje, ze się u Was polepszy:rolleyes: To widze, że Ty migrenowa jesteś troszkę, co?

U nas niby jest wyżowo i świeci słońce, ale coś z ciśnieniem jest chyba nie tak, bo chodzę jakaś śpiąca i kołowata:sick:

Pod względem meteo to wiosnę znoszę najgorzej:(:(

Je niestety też reaguje na zmiany pogody :sick: najgorzej jak jest bardzo wietrznie, wtedy i głowa boli i strasznie rozdrażniona jestem :-x

Mam nadzieję że jutro się u mas poprawi, tutaj jest tak że jak pada to cały dzień albo w nocy a jak już się wypada to wraca słoneczko :) i niech lepiej wraca bo wszystko mam mokre albo w praniu :p

Je niestety też reaguje na zmiany pogody :sick: najgorzej jak jest bardzo wietrznie, wtedy i głowa boli i strasznie rozdrażniona jestem :-x

Ooo mam to samo:sick: Wiatru nie znoszę:spam:

Mam nadzieję że jutro się u mas poprawi, tutaj jest tak że jak pada to cały dzień albo w nocy a jak już się wypada to wraca słoneczko :) i niech lepiej wraca bo wszystko mam mokre albo w praniu :p

U Was pewnie niedługo zaczną się upały i będzie piękne, słoneczne lato:wiggle: U nas to na dwoje babka wróżyła:bash:

fajnie ze krzesełka są oki

Ja też jestem zadowolona :p

Zrobiłyśmy dobry interes:D- pomimo, ze nie mam stołu, to z krzeseł jesteśmy bardzo zadowoleni:wiggle::wiggle:

Ło ja też nie lubię takiej d...nej pogody mnie to od razu łamię w nogach i niczym babcia muszę je smarować różnymi specyfikami

Serio?:jawdrop::jawdrop: Bidulka:hug:

normalnie kółko meteoropatów :rotfl:

Karolka a może ty masz jakieś krążeniowe problemy. Mojej siostrze też mówili, że ma bóle wzrostowe, to chyba taka nowa odpowiedź na wszystko ;) a potem wyszło że wszyscy mamy rodzinną luźną budowę kolan :)

Całkiem możliwe

Ja kiedyś robiłam jakieś tam badania ale wyszło że oki więc nie drążyłam tematu

Jak mnie pobolewa to wysmaruję choćby Amolem i jest oki

A wiecie co jest dziwne że w ciązy ani razu mnie nic nie zabolało :o

To tak samo jak na nie wyjaśnione bóle żołądka lekarze stawią jedną diagnozę - NERWICA