googulek 10.02.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 serio, nigdy nie wpadlam na to nazwisko ! teraz jestem zmuszona sprawdzic kto to taki i wyprobowac przepis:) tyle ze ja z zelatyna w przepisach mam problem, ostatnio robilam sernik na zimno i nie wyszedl przez te cholerna zelatyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2011 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 A masz w listkach czy sypką tą żelatynę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.02.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 w listkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2011 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Chociaż wlaściwie nie ma to większego znaczenia. Tak czy siak trzeba ją rozpuścić w wodzie. A co sernik Ci się pewnie ściął? Trzeba pamiętać, żeby rozpuszczona żelatyna miała podobną temperaturę do masy serowej. Inaczej będzie klops i od razu się zetnie, jak będzie np. za ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.02.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 ja to ogolnie jakas pechowa do przepisow jestem. Zawsze wszystkie sie super zapowiada, idzie gladko a na koniec cos spiernicze moze powinnam sobie odpuscic z tym gotowaniem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2011 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Nie martw się Mnie też czasami coś nie wychodzi... Ale trzeba iść dalej i próbować. I w żadnym razie nie przestawaj:mad: Pomyśl jak rodzinka się cieszy jak Ci coś wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.02.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Cos w tym jest ! wczoraj upieklam kurczaka i zrobilam kartofelki tez w piekarniku. I kurka wyszlo ! moj maz jak wrocil z pracy to wlasnym slipia nie wierzyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2011 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 No widzisz A mina jego bezcenna! A mój to niestety się przyzwyczaił, bo ja zawsze coś tam robię i już wrażenia to na nim nie robi, że ugotowałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2011 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Na moim może robi, ale dzielnie tego nie pokazuje :) Masz rację yokasta-genialne- on tego po prostu nie pokazuje!!! Że też ja na to wcześniej nie wpadłam A przepisik wypróbuj koniecznie, pychaaaaaahttp://emoty.blox.pl/resource/th_cooking.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 10.02.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Hej Ash-dzięki za opinię (...) ło matko, zaśliniłam się jak bokser patrząc na tę Panna Cottę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 ło matko, zaśliniłam się jak bokser patrząc na tę Panna Cottę... No to zagoń mężulka do roboty... Niech zakasa rękawy i basta! Zresztą Walentynki niedługo, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.02.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Witam się pourlopowo.Obiecuję ,że nadrobię zaległości wieczorkiem!:yes:pewnie wiele śliczności w Twoim domu przybyło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 11.02.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 No to zagoń mężulka do roboty... Niech zakasa rękawy i basta! Zresztą Walentynki niedługo, więc... kiej mam zakaz na takie pychoty... buuu...tym bardziej bym chciała- wiesz, jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.02.2011 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Witam się pourlopowo.Obiecuję ,że nadrobię zaległości wieczorkiem!:yes:pewnie wiele śliczności w Twoim domu przybyło.... Cześć Beatko! Bardzo się cieszę, że wpadłaś, ale jeszcze bardziej, że już wróciłaś Mam nadzieje, że wypoczęłaś i nabrałaś chęci i werwy do dalszego upiększania i tak pięknego już domku U nas oprócz wiadomego Ci żyrandola przybyła długo wyczekiwana garderoba, z której bardzo się cieszymy Jedyna jeszce zmiana to to, że musiałam wymienić abażurki w żyrandolu i kinkietach na jaśniejsze, bo tamte brązowe niestety przepuszczały za mało światła. W wolnej chwili wstawię fotę. Tymczasem pędzę do Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.02.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 kiej mam zakaz na takie pychoty... buuu...tym bardziej bym chciała- wiesz, jak jest Bidulko.... Odbijesz sobie za jakiś czas.... Tego jestem pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.02.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Jakie ja tu pyszności widzę Mówisz ,że zawsze wychodzi taki dobry deserek ...... hmmmm może się skuszę i zrobię mojem stremu ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.02.2011 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Jakie ja tu pyszności widzę Mówisz ,że zawsze wychodzi taki dobry deserek ...... hmmmm może się skuszę i zrobię mojem stremu ....... Zrób, zrób- na pewno będzie w niebo-wzięty http://emoty.blox.pl/resource/wub.gif A ja jutro mam gości i robię czekoladowe muffinki- muszę wypróbować swoją nową muffinkową foremkę Mam nadzieje, że moje ciasteczka wreszcie będą przypominały kształt grzybka, a nie placka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.02.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Udadzą się napweno To podam Ci jeszcze przepis na BABKA BISZKOPTOWA 4 jajka 1 szkl. cukru 1/2 szkl. mąki tortowej 1/2 szkl. mąki ziemniaczanej 1 cukier waniliowy 1 łyżeczka proszku do pieczenia Białko ubić z cukrami dodać żółtka następnie dodać mąki i całość b.dobrze wymieszać Ciasto rewelacyjne i na 100% wychodzi. Do surowego ciasta można dodać owoce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.02.2011 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Bardzo dziękuję Andżeliko Wypróbuję na pewno. Biszkoptowej jeszcze nigdy nie piekłam. Taką drożdżową na Wielkanoc to tak, choć drożdżowe ciasto szybko traci świeżość... Boże i jak tu zadbać o linię??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.02.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Linia idzie w las, aaa tam niech sobie idzie Ciasta drożdżowego jeszcze nigdy w życiu nie piekłam:( , może kiedyś się naucze ( na emeryturze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts