karolek59 12.04.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dobra dziewczynki, ja się zaraz zwijam luluhttp://www.sherv.net/cm/emoticons/sleep/yawning.gif Kolorowych snów Ja też zmykam papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.04.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Hej vesi, myślisz, że są śliskie? A ja myślałam, że są znacznie lepsze niż szkliwiony gres:confused: nie doświadczyłam tego na własnym tyłku, ale nasz fachman odradzał mi kamień na chodniku, zwłaszcza kostkę granitową, dlatego że śliska, a gres techniczny też jest okropnie śliski kiedy posypie śnieg - tego doświadczyłam osobiście;) i u mnie na wejściu też ciągle beton straszy, bo jedyne co by mi sie tam widziało jest trochę drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.04.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Piękny kamień. Czy jest też szary ? Cudo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 13.04.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam w ten paskudny, deszczowy dzień! Idąc za ciosem jak Karola mam 100 pytań do i w związku z tym troszeczkę Cie pomęczę... mogłabym prosić o kilka namiarków? na czesterki na tkaniny czesterkowe (pogubiłam się już) na krzesełka (wiem tyle ze Radomsko) to są sklepy internetowe, czy jakieś stacjonarne, do których sz-n nie ma dojścia???pewnie gdzieś w watku sa odp, ale jak je znaleźć? na zasłonki sypialniane (pamiętam tylko cenę) Wy jesteście obstukane w tematach a ja w sumie jak jakaś lewa. polazłam biegiem z Alka do sklepów z firanami po wycenę rolety rzymskiej. Pani ( bardzo uprzejma) oznajmiła, że jak chce swój materiał, to cena rolety wzrasta o 50 %. twierdziła, że tak jest wszędzie w sz-nie, a ja kurde nie mam jak tego spr, pomiędzy deszczem 1 a 2 za wiele nie załatwię. Ale zabiła mi ćwieka. nie wiem teraz czy kupować swój materiał, czy dac spokój i szyć tylko u niej, tym bardziej, że ja chciałam tylko maleńkie wstawki ze swojego pod kolor zasłon. gdzie Wy szyjecie swoje roletki???wiem, że sklep na "S", "D" i droższy na "E". i kim jest tajemnicza pani Aga (czy Kasia ), której imię tak często przewija się przy okazji szycia???? naćkany ten mój wywód, wiem, ale w wolnej chwili prosze o odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 13.04.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Edi dąc za ciosem jak Karola mam 100 pytań do i w związku z tym troszeczkę Cie pomęczę. Ha czyli nie tylko ja mam srylion pytań do.... Widać wywód u Beauty nie tylko mnie wyedukował pozwolę sobie odpowiedzieć w imieniu Agi krzesełka kupione w Radomsku .Ja kupowałam w salonie stacjonarnym Aga przez neta. Musisz zadzwonić do Famegu i zapytać czy mają w Szczecinie wystawkę Czesterki tez zamawiam z tego samego źródła co Aga nawet wrzuciłam u siebie próbki jak chcesz podeślę ci namiar. A co do rolety rzymskiej i namiarów to już zostawiam Agnieszce Sama rozmyślam czy nie skorzystać z usług tej tajemniczej Pani Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez karolek59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 13.04.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.04.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 edi nie gadaj, że takie zdzierstwo z Sz-nie, że jak swój materiał dajesz to doliczają 50% Masakra jakaś jeśli tak rzeczywiście jest Ja chcę na wiosnę uszyć firanki i póki co wyceniałam sobie w sklepie na "D" i na "S" i ten na "D" wyszedł mi taniej A jaki to sklep na "E"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 13.04.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 widzisz Pysiaczku ja też zdębiałam, albo ze mnie taki wieśniak, albo oni tak po pańsku na "E" to Eurofirany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.04.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Aga a ja mam pytanie co do tych płyt z Libetu - do tej pory byłam przekonana że to kamień naturalny - a pan od ogrodów powiedział że to jest tylko imitacja Prawda?czy nie prawda? bo wiesz że ja tez się do nich przymierzam Wybrane przez Ciebie pięęęęęękneeee!!!!!!!! A pasują na grubość? Ja je tylko z katalogów znam - chyba czas najwyższy podjechać i zobaczyć - zwłaszcza że codziennie jak jade na budowe to przejeżdżam koło ich salonu Czytam z dziećmi więc przepraszam jak czegoś nie doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 13.04.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 hi Agawi .......no i jak ja mam nadrobic zaległości .....wybacz mi ale u Ciebie tak szybko strony lecą ze nie dam rady nadrobić ,zwłaszcza z moim pooowolnym netem ale postaram się być na bierząco i widzę że doczekałam się twojego kulinarnego kącika ,lecę tam bo bardzo jestem stęskniona ,zwłaszcza teraz gdy mogę już kucharzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.04.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Hej Co tam słychać w wielkim świecie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.04.2012 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 nie doświadczyłam tego na własnym tyłku, ale nasz fachman odradzał mi kamień na chodniku, zwłaszcza kostkę granitową, dlatego że śliska, a gres techniczny też jest okropnie śliski kiedy posypie śnieg - tego doświadczyłam osobiście;) i u mnie na wejściu też ciągle beton straszy, bo jedyne co by mi sie tam widziało jest trochę drogo Vesi, kostka granitowa jest śliska-zgadzam się- dlatego wybrałam betonową Gres techniczny jest zwykle szkliwiony, ale ten naturalny kamień się tylko impregnuje, nie ma na niż żadnych szkliwień i powinien być mało śliski. Te co pokazałaś piękne:rolleyes:, ale to płytki, tak? Ciekawe jaka cena? Piękny kamień. Czy jest też szary ? Cudo !!! Mirelko szarego naturalnego z Libetu nie widziałam, ale zobacz sobie jeszcze ich stronkę. Same szare były z firmy, którą wkleił mi Anetka (kilka postów wyżej) Witam w ten paskudny, deszczowy dzień! Idąc za ciosem jak Karola mam 100 pytań do i w związku z tym troszeczkę Cie pomęczę... mogłabym prosić o kilka namiarków? na czesterki na tkaniny czesterkowe (pogubiłam się już) na krzesełka (wiem tyle ze Radomsko) to są sklepy internetowe, czy jakieś stacjonarne, do których sz-n nie ma dojścia???pewnie gdzieś w watku sa odp, ale jak je znaleźć? na zasłonki sypialniane (pamiętam tylko cenę) Wy jesteście obstukane w tematach a ja w sumie jak jakaś lewa. polazłam biegiem z Alka do sklepów z firanami po wycenę rolety rzymskiej. Pani ( bardzo uprzejma) oznajmiła, że jak chce swój materiał, to cena rolety wzrasta o 50 %. twierdziła, że tak jest wszędzie w sz-nie, a ja kurde nie mam jak tego spr, pomiędzy deszczem 1 a 2 za wiele nie załatwię. Ale zabiła mi ćwieka. nie wiem teraz czy kupować swój materiał, czy dac spokój i szyć tylko u niej, tym bardziej, że ja chciałam tylko maleńkie wstawki ze swojego pod kolor zasłon. gdzie Wy szyjecie swoje roletki???wiem, że sklep na "S", "D" i droższy na "E". i kim jest tajemnicza pani Aga (czy Kasia ), której imię tak często przewija się przy okazji szycia???? naćkany ten mój wywód, wiem, ale w wolnej chwili prosze o odp Edi nie ma sprawy-męcz ile wlezie:D Zaraz wyślę Ci priva z info. Tkaninę chesterkową wybierałam tam gdzie chesterki. Krzesła to Radomsko lub Fameg Zasłony sypialniane szyłam u krawcowej p.Kasi (Agi nie znam) Materiał jest z Eurofiran. Edi co do zasłon, to dam Ci namiar, ale polecam znaleźć krawcową w swojej okolicy, bo wtedy łatwiej się dogadać i ustalić o co biega. Materiał możesz kupić w Eurofiranach lub innej hurtowni. pozwolę sobie odpowiedzieć w imieniu Agi Dzięki Karolka edi nie gadaj, że takie zdzierstwo z Sz-nie, że jak swój materiał dajesz to doliczają 50% Masakra jakaś jeśli tak rzeczywiście jest Ja chcę na wiosnę uszyć firanki i póki co wyceniałam sobie w sklepie na "D" i na "S" i ten na "D" wyszedł mi taniej A jaki to sklep na "E"? Pysiaczku, myślę, ze Szczecin nie ma nic do rzeczy. Po prostu tamta firma, która dolicza 50% ma taką polityke i chce sprzedawać swoje materiały, na któych sporo zarabia. Szukaj dalej normalnej krawcowej. Sklep na E to już wiesz:p Aga a ja mam pytanie co do tych płyt z Libetu - do tej pory byłam przekonana że to kamień naturalny - a pan od ogrodów powiedział że to jest tylko imitacja Prawda?czy nie prawda? bo wiesz że ja tez się do nich przymierzam Wybrane przez Ciebie pięęęęęękneeee!!!!!!!! A pasują na grubość? Ja je tylko z katalogów znam - chyba czas najwyższy podjechać i zobaczyć - zwłaszcza że codziennie jak jade na budowe to przejeżdżam koło ich salonu Czytam z dziećmi więc przepraszam jak czegoś nie doczytałam Aguś nie przepraszaj, no co Ty:no: Z tym Libetem jest tak, że z ich strony wynika, że tylko seria Patio-Sheridan jest kamieniem naturalnym, a reszta to wyrób przemysłowy. Venetia to chyba droższa opcja gresu. Jak masz ich skład w okolicy to koniecznie zajedź i wypytaj. Ja też się wybieram, choć z tego co się zorientowałam, to będzie za gruby chyba, bo ma ok. 3,5 cm:cry: hi Agawi .......no i jak ja mam nadrobic zaległości .....wybacz mi ale u Ciebie tak szybko strony lecą ze nie dam rady nadrobić ,zwłaszcza z moim pooowolnym netem ale postaram się być na bierząco i widzę że doczekałam się twojego kulinarnego kącika ,lecę tam bo bardzo jestem stęskniona ,zwłaszcza teraz gdy mogę już kucharzyć Hej Weri:bye:-wszelki duch... myślałam, że już do nas nie wrócisz:p Jak się mieszka? U mnie trochę stronek poleciało, ale większych zmian to chyba nie było:no: Nie wiem co osttanio widziałaś... Wątek kulinarny polecam, choć w większości są tam tylko ciasta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.04.2012 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Hej Co tam słychać w wielkim świecie ??? Hej Maju, nic ciekawego... Słonko świeci:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.04.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Hej Maju, nic ciekawego... Słonko świeci:wiggle: U nas też,choć rano troszkę pokropiło...ale dobrze niech świeci,bo mój mąż dalej styropian obkłada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.04.2012 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 bo mój mąż dalej styropian obkłada;) Mężulo ciężko pracuje, a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.04.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Mężulo ciężko pracuje, a Ty? Ja też jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.04.2012 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ja też jak najbardziej Opalając buźkę na słonku?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.04.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Opalając buźkę na słonku?:lol2: Grasując po necie Zajrzyj do mnie,potrzebuję Twojej pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.04.2012 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Grasując po necie Zajrzyj do mnie,potrzebuję Twojej pomocy Już byłam kochana, ale potrzebuje więcej info;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.04.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Aga podjadę do tego Libetu po weekendzie to zdam relacje choć z tego co się zorientowałam, to będzie za gruby chyba, bo ma ok. 3,5 cm o kurcze to szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts