Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga podjadę do tego Libetu po weekendzie to zdam relacje :yes:

Dzięki kochana, czekam:hug:

o kurcze to szkoda :(

Też żałuję, bo jest piękny:rolleyes::rolleyes:

Hello Agus :D urlop mam i od FM :D ale dzisiaj udalo mi sie narobic u Ciebie, a po weekend'zie bede na bierzaco :hug:

Hej Kasiu:bye: Baw się dobrze i wypoczywaj- dzięki, że zajrzałaś:wiggle:

buziaki:hug:

Hej maduś, dzięki że pytasz:hug:No własnie tak sobie- umówiłam się z dziewczynami wieczorkiem i nawaliłam, bo zaległam na sofie pod kocem:sick: cały tydzień coś mnie brało i się nie do końca rozwinęło- mam nadzieję, że będzie już lepiej:rolleyes:

Hej maduś, dzięki że pytasz:hug:No własnie tak sobie- umówiłam się z dziewczynami wieczorkiem i nawaliłam, bo zaległam na sofie pod kocem:sick: cały tydzień coś mnie brało i się nie do końca rozwinęło- mam nadzieję, że będzie już lepiej:rolleyes:

Czyli herbatka, książeczka i wygrzewanko pod kocykiem;) Wyleż lepiej to cholerstwo, bo takie rzeczy potrafią się ciągnąć tygodniami, albo przerodzić się w jeszcze gorsze cholerstwo:(

Czyli herbatka, książeczka i wygrzewanko pod kocykiem;) Wyleż lepiej to cholerstwo, bo takie rzeczy potrafią się ciągnąć tygodniami, albo przerodzić się w jeszcze gorsze cholerstwo:(

Ale jak tu leżeć, jak w weekend ma być ładna pogoda?:cry::cry:Tortura jakaś:lol2:

Ja zmykam do łóżka. bo jutro idę do pracyhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0fool.gif Dobrej nocy:)

Serio?:jawdrop: Biedulka, w takim razie miłej pracy maduś :wiggle:i kolorowych snówhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sleeping/smileys-sleeping-661853.gif

Edi nie ma sprawy-męcz ile wlezie:D Zaraz wyślę Ci priva z info.

Tkaninę chesterkową wybierałam tam gdzie chesterki.

Krzesła to Radomsko lub Fameg

Zasłony sypialniane szyłam u krawcowej p.Kasi (Agi nie znam) Materiał jest z Eurofiran.

Dzięki Aguś za wszystko, ale priva nie dostałam :):hug:

dzwoniłam do czesterkowej firmy. Pani bardzo uprzejma, zagadała mnie na śmierć :D prześle mi próbnik, ale musiałam się zobowiązać, że jej odeśle ;)

kombinuję w te stronę, mam dość jednego łóżka w domu, spanie w trójkę na jednym to nie spanie, więc chyba czas na zamówienie czegoś. do czesterów wzdycham, myślałam, że są za duże, ale tutaj można zrobić na 1,90 szerokości, powierzchnia spania wyjdzie znośna. moje myślenie intensywnie wzrosło...

powiedz mi Aguś jeszcze, Wasze chestery sa na stelażu belgijskim??? wygodne sa do codziennego spania? Pani z firmy przekonuje, że tak.

ja chciałam zrobić z pojemnikiem na pościel, ale boję się, że chester straci wygląd. może uda się dostać jakieś zdjęcia z takiej realizacji...

o ja gapa! Ty chorowiutka, a ja Ci tyłek zawracam...

kuruj się szybciutko, słońce wychodzi, to i okazja do wygrzania lepsza ;)

Ala sie budzi, uff, zdążyłam napisać co chcioałam...chyba ;)

buziaczki

Edytowane przez editg

Hej Aguś,

jaka szkoda że jakieś choróbsko Cię dopadło :hug:, ale jak gorączki niet to leżaczek, kocyk i wygrzewać sie proszę na tarasie :yes:

Dzięki vesi:hug:czuję się ciut lepiej:wiggle:Gorączke miałam wczoraj, dzisiaj chyba już nie ma. :no: Męczy mnie jakiś kaszelek:sick:

zdrowiej kochaniutka, życzę słonecznego weekendu http://www.e-gify.pl/gify/przyroda/slonce/slonce30_%28www.e-gify.pl%29.gif

Dzięki kochana:hug:

Dzięki Aguś za wszystko, ale priva nie dostałam :):hug:

dzwoniłam do czesterkowej firmy. Pani bardzo uprzejma, zagadała mnie na śmierć :D prześle mi próbnik, ale musiałam się zobowiązać, że jej odeśle ;)

kombinuję w te stronę, mam dość jednego łóżka w domu, spanie w trójkę na jednym to nie spanie, więc chyba czas na zamówienie czegoś. do czesterów wzdycham, myślałam, że są za duże, ale tutaj można zrobić na 1,90 szerokości, powierzchnia spania wyjdzie znośna. moje myślenie intensywnie wzrosło...

powiedz mi Aguś jeszcze, Wasze chestery sa na stelażu belgijskim??? wygodne sa do codziennego spania? Pani z firmy przekonuje, że tak.

ja chciałam zrobić z pojemnikiem na pościel, ale boję się, że chester straci wygląd. może uda się dostać jakieś zdjęcia z takiej realizacji...

o ja gapa! Ty chorowiutka, a ja Ci tyłek zawracam...

kuruj się szybciutko, słońce wychodzi, to i okazja do wygrzania lepsza ;)

Ala sie budzi, uff, zdążyłam napisać co chcioałam...chyba ;)

buziaczki

Edi, nie zawracasz głowy:no: Przepraszam, ale wczoraj miałam napisać i nie napisałam przez złe samopoczucie:oops: Zaraz nadrobię:hug: Edi, słonko ja nie mam rozkładanych chesterów, więc Ci nie pomogę w sprawie spania. Nasze są wyłącznie wypoczynkiem stojącym w salonie;) Poproś p. Jole, to może podeśle Ci zdjęcia z pojemnikami? Nie powinny stracić na wyglądzie, mogą być tylko ciut wyższe.:rolleyes: Zresztą na ich stronie chyba są takie fotki- zaraz sprawdzę:wiggle:

No to narazie pogoda Ci sprzyja:lol2: Jest prawdziwie podle:(

Wyleż się kochaniutka:hug:

Hej Madziu dzięki:hug:Wyściubiłam dzisiaj nos na taras i wcale nie było tak źle- nawet słonko świeciło...:rolleyes:

Aga kuruj się

http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/s040.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/s025.gif się zdrówka życzę:hug:

Dzięki karolka :hug:ale od razu zastrzyki?:jawdrop::sick:

Aguś zajrzałam zdrówka życzyć :hug: Jak się czujesz kochana ???

Hej Maju, dzięki:hug:Jest trochę lepiej, ale w gardle drapie:confused:

nie gorączkuj nam tutaj bo pusto na forum :)

Kochana mugatka:hug:

aga,mam nadzieję ,że się już lepiej czujesz?...mnie dzisiaj migrena dopadła..dawno czegoś takiego nie przechodziłam....nie wiem , czy z emocjów,czy przez tę cholerną pogodę ,ale fakt jest faktem ,że nie mogłam ruszyć głową...

życzę zdrówka:hug:

Hej Beatko, dzięki kochana:hug: Mnie drapie w gardle... gorączki brak. Właśnie przyszłam na chwilkę zobaczyć co u Was.

Migreny współczuję- może idzie zmiana pogody?:confused: Mam nadzieję, że już Ci ciut lepiej...:hug: