Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Heyka

Lepiej się p. Prezes dzisiaj czuję??

co tam słychac?

Dzięki kochana niby lepiej, ale gardło drapie:sick:

O Aga do nas zajrzała...:wave: .....................ciesze się,że już lepiej się czujesz :yes:

Kochana mi również podeślij namiary na swoje chesterki:wiggle:

Ano zajrzała- trzeba mieć nad Wami kontrolę:rotfl::rotfl:

Majeczko wyślę, Ci wyślę- wydawało mi się, ze już Ci dawałam?:confused: Kurczę, żebym tylko nie zapomniała skrobnąć do Edi:rolleyes:

Dobrze ,że nie masz gorączki ,,,mam nadzieję ,że Ci do jutra przejdzie.

Ja jeszcze gdzieś w tle ten ból czuję ....nie wiem,zaczęłam brać wczoraj takie leki homeopatyczne na te moje zawroty ,może t w ten sposób organizm zareagował...

z drugiej strony miałam wczoraj i dzisiaj trochę emocji...Zuzi występy ,,,przyjazd gości(harówa w kuchni),rano jeszcze mnie zbudził kafelkarz ...trochę się przez niego nie wyspałam i nawet gadać mi się nie chciało.;)

Hej Madziu dzięki:hug:Wyściubiłam dzisiaj nos na taras i wcale nie było tak źle- nawet słonko świeciło...:rolleyes:

ehh, bo ja to ok. 10 rano pisałam - kiedy lało niemiłosiernie;) A potem przyznaję - było pięknie, cieplutko - wprost idealna pogoda na wiosenny spacer:rolleyes:

Szkoda więc, że musiałaś przesiedzieć ten dzionek w domu:hug:

Dobrze ,że nie masz gorączki ,,,mam nadzieję ,że Ci do jutra przejdzie.

Ja jeszcze gdzieś w tle ten ból czuję ....nie wiem,zaczęłam brać wczoraj takie leki homeopatyczne na te moje zawroty ,może t w ten sposób organizm zareagował...

z drugiej strony miałam wczoraj i dzisiaj trochę emocji...Zuzi występy ,,,przyjazd gości(harówa w kuchni),rano jeszcze mnie zbudził kafelkarz ...trochę się przez niego nie wyspałam i nawet gadać mi się nie chciało.;)

Oj Beatko rozumiem Cię doskonale z tym bólem:sick: Dobrze, ze choć ciut Ci przeszło, bo mnie nie raz trzyma 3 dni:spam:

Od jutra ma zacząć padać deszcz, może to też jest powód? Aż dziwne, ze mnie nic nie boli... obym nie wykrakała:confused:

I co z kafelkarzem nic nie ustaliłaś?:rolleyes:

ehh, bo ja to ok. 10 rano pisałam - kiedy lało niemiłosiernie;) A potem przyznaję - było pięknie, cieplutko - wprost idealna pogoda na wiosenny spacer:rolleyes:

Szkoda więc, że musiałaś przesiedzieć ten dzionek w domu:hug:

Tak myślałam, że rano pisałaś, bo faktycznie lało:sick: No trudno, ja się przemęczyłam- mam nadzieję, że Ty byłaś z Hanutkiem na spacerku?:wiggle::hug:

Ano zajrzała- trzeba mieć nad Wami kontrolę:rotfl::rotfl:

Dokładnie...bo jak Cię nie ma to robimy co chcemy...łazimy gdzie chcemy...pijemy jak chcemy...no bat na nas koniecznie potrzebny :lol2:

Majeczko wyślę, Ci wyślę- wydawało mi się, ze już Ci dawałam?:confused:

Nie nie nie dawałaś mi namiarów na nie ;)

Oj Beatko rozumiem Cię doskonale z tym bólem:sick: Dobrze, ze choć ciut Ci przeszło, bo mnie nie raz trzyma 3 dni:spam:

Od jutra ma zacząć padać deszcz, może to też jest powód? Aż dziwne, ze mnie nic nie boli... obym nie wykrakała:confused:

I co z kafelkarzem nic nie ustaliłaś?:rolleyes:

U nas tak zanosiło się z rana na deszcz ,ale jakoś zaraz sie wypogodziło i już cały dzień był bardzo słoneczny

A z kafelkarzem wymierzyłam ten nasz tarasik. Wstępnie ustaliliśmy ,że bę e go robić z bruku klinkierowego połączonego z kostka granitową ,będzie nawiązanie do podjazdu i cegły na podmurówce.Wiesz to ustalenia na dziś ,a co będzie ,to tego nikt nie wie...:DWyjdzie około 60m2 bruku +kostki granitowe .Facet weźmie 60zł od położenia,,,znowu wyjdzie niemała sumka.

Dokładnie...bo jak Cię nie ma to robimy co chcemy...łazimy gdzie chcemy...pijemy jak chcemy...no bat na nas koniecznie potrzebny :lol2:

No właśnie:mad::mad::lol2:

Nie nie nie dawałaś mi namiarów na nie ;)

Ok Maju wyślę Ci;)

U nas tak zanosiło się z rana na deszcz ,ale jakoś zaraz sie wypogodziło i już cały dzień był bardzo słoneczny

A z kafelkarzem wymierzyłam ten nasz tarasik. Wstępnie ustaliliśmy ,że bę e go robić z bruku klinkierowego połączonego z kostka granitową ,będzie nawiązanie do podjazdu i cegły na podmurówce.Wiesz to ustalenia na dziś ,a co będzie ,to tego nikt nie wie...:DWyjdzie około 60m2 bruku +kostki granitowe .Facet weźmie 60zł od położenia,,,znowu wyjdzie niemała sumka.

Ojjj to ładnie będzie jak w bruku:rolleyes::rolleyes:Pasuje do Waszego dworku. No sumka wyjdzie niezła:sick: U nas będzie pewnie trochę mniej, ale też ok. 45m:o Ten dom to skarbonka:spam:

no ofkors;) mamy za sobą bardzo miły, rodzinny i aktywnie spędzony dzień:)

To super, bo jutro ma być już zimno i lać cały dzień:sick:

A ja zrobiłam dzisiaj z nudów krem brokułowy:wiggle::wiggle:

Oj rzeczywiście...powiedziałabym- studnia bez dna...ale piknie będzie...:D

Ciekawe kiedy będzie piknie u mnie?:confused::confused:

Nie grzesz Kobieto...u Ciebie już jest pięknie...ciekawe co w takim razie ja mam powiedzieć :sick:

Dzięki Maju, ale mamy jeszcze wile do zrobienia:sick: Wkurza mnie wejście i taras.:spam: Usilnie szukam tego kamienia na schody wejściowe i nic nie mogę znależć o grubości 2 cm:cry::cry: U Ciebie to nie wiem jak jest, bo nic nie pokazujesz:P:mad: