mmajeczkaa 14.04.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 O Aga do nas zajrzała... .....................ciesze się,że już lepiej się czujesz Kochana mi również podeślij namiary na swoje chesterki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.04.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Heyka Lepiej się p. Prezes dzisiaj czuję?? co tam słychac? Dzięki kochana niby lepiej, ale gardło drapie:sick: O Aga do nas zajrzała... .....................ciesze się,że już lepiej się czujesz Kochana mi również podeślij namiary na swoje chesterki:wiggle: Ano zajrzała- trzeba mieć nad Wami kontrolę:rotfl: Majeczko wyślę, Ci wyślę- wydawało mi się, ze już Ci dawałam? Kurczę, żebym tylko nie zapomniała skrobnąć do Edi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.04.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Dobrze ,że nie masz gorączki ,,,mam nadzieję ,że Ci do jutra przejdzie. Ja jeszcze gdzieś w tle ten ból czuję ....nie wiem,zaczęłam brać wczoraj takie leki homeopatyczne na te moje zawroty ,może t w ten sposób organizm zareagował... z drugiej strony miałam wczoraj i dzisiaj trochę emocji...Zuzi występy ,,,przyjazd gości(harówa w kuchni),rano jeszcze mnie zbudził kafelkarz ...trochę się przez niego nie wyspałam i nawet gadać mi się nie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.04.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Hej Madziu dzięki:hug:Wyściubiłam dzisiaj nos na taras i wcale nie było tak źle- nawet słonko świeciło... ehh, bo ja to ok. 10 rano pisałam - kiedy lało niemiłosiernie;) A potem przyznaję - było pięknie, cieplutko - wprost idealna pogoda na wiosenny spacer:rolleyes: Szkoda więc, że musiałaś przesiedzieć ten dzionek w domu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.04.2012 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Dobrze ,że nie masz gorączki ,,,mam nadzieję ,że Ci do jutra przejdzie. Ja jeszcze gdzieś w tle ten ból czuję ....nie wiem,zaczęłam brać wczoraj takie leki homeopatyczne na te moje zawroty ,może t w ten sposób organizm zareagował... z drugiej strony miałam wczoraj i dzisiaj trochę emocji...Zuzi występy ,,,przyjazd gości(harówa w kuchni),rano jeszcze mnie zbudził kafelkarz ...trochę się przez niego nie wyspałam i nawet gadać mi się nie chciało. Oj Beatko rozumiem Cię doskonale z tym bólem:sick: Dobrze, ze choć ciut Ci przeszło, bo mnie nie raz trzyma 3 dni:spam: Od jutra ma zacząć padać deszcz, może to też jest powód? Aż dziwne, ze mnie nic nie boli... obym nie wykrakała:confused: I co z kafelkarzem nic nie ustaliłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.04.2012 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 ehh, bo ja to ok. 10 rano pisałam - kiedy lało niemiłosiernie;) A potem przyznaję - było pięknie, cieplutko - wprost idealna pogoda na wiosenny spacer:rolleyes: Szkoda więc, że musiałaś przesiedzieć ten dzionek w domu:hug: Tak myślałam, że rano pisałaś, bo faktycznie lało:sick: No trudno, ja się przemęczyłam- mam nadzieję, że Ty byłaś z Hanutkiem na spacerku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.04.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Ano zajrzała- trzeba mieć nad Wami kontrolę:rotfl: Dokładnie...bo jak Cię nie ma to robimy co chcemy...łazimy gdzie chcemy...pijemy jak chcemy...no bat na nas koniecznie potrzebny Majeczko wyślę, Ci wyślę- wydawało mi się, ze już Ci dawałam? Nie nie nie dawałaś mi namiarów na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.04.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Oj Beatko rozumiem Cię doskonale z tym bólem:sick: Dobrze, ze choć ciut Ci przeszło, bo mnie nie raz trzyma 3 dni:spam: Od jutra ma zacząć padać deszcz, może to też jest powód? Aż dziwne, ze mnie nic nie boli... obym nie wykrakała:confused: I co z kafelkarzem nic nie ustaliłaś? U nas tak zanosiło się z rana na deszcz ,ale jakoś zaraz sie wypogodziło i już cały dzień był bardzo słoneczny A z kafelkarzem wymierzyłam ten nasz tarasik. Wstępnie ustaliliśmy ,że bę e go robić z bruku klinkierowego połączonego z kostka granitową ,będzie nawiązanie do podjazdu i cegły na podmurówce.Wiesz to ustalenia na dziś ,a co będzie ,to tego nikt nie wie...:DWyjdzie około 60m2 bruku +kostki granitowe .Facet weźmie 60zł od położenia,,,znowu wyjdzie niemała sumka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.04.2012 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Dokładnie...bo jak Cię nie ma to robimy co chcemy...łazimy gdzie chcemy...pijemy jak chcemy...no bat na nas koniecznie potrzebny No właśnie:mad: Nie nie nie dawałaś mi namiarów na nie Ok Maju wyślę Ci;) U nas tak zanosiło się z rana na deszcz ,ale jakoś zaraz sie wypogodziło i już cały dzień był bardzo słoneczny A z kafelkarzem wymierzyłam ten nasz tarasik. Wstępnie ustaliliśmy ,że bę e go robić z bruku klinkierowego połączonego z kostka granitową ,będzie nawiązanie do podjazdu i cegły na podmurówce.Wiesz to ustalenia na dziś ,a co będzie ,to tego nikt nie wie...:DWyjdzie około 60m2 bruku +kostki granitowe .Facet weźmie 60zł od położenia,,,znowu wyjdzie niemała sumka. Ojjj to ładnie będzie jak w bruku:rolleyes::rolleyes:Pasuje do Waszego dworku. No sumka wyjdzie niezła:sick: U nas będzie pewnie trochę mniej, ale też ok. 45m:o Ten dom to skarbonka:spam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.04.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Tak myślałam, że rano pisałaś, bo faktycznie lało:sick: No trudno, ja się przemęczyłam- mam nadzieję, że Ty byłaś z Hanutkiem na spacerku? no ofkors;) mamy za sobą bardzo miły, rodzinny i aktywnie spędzony dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.04.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Oj rzeczywiście...powiedziałabym- studnia bez dna...ale piknie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.04.2012 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 no ofkors;) mamy za sobą bardzo miły, rodzinny i aktywnie spędzony dzień To super, bo jutro ma być już zimno i lać cały dzień A ja zrobiłam dzisiaj z nudów krem brokułowy:wiggle: Oj rzeczywiście...powiedziałabym- studnia bez dna...ale piknie będzie... Ciekawe kiedy będzie piknie u mnie?:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.04.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Ciekawe kiedy będzie piknie u mnie?:confused: Nie grzesz Kobieto...u Ciebie już jest pięknie...ciekawe co w takim razie ja mam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.04.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Ciekawe kiedy będzie piknie u mnie?:confused: No co ty ? już jest ,a tarasik to tylko będzie wisienką na torcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.04.2012 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Nie grzesz Kobieto...u Ciebie już jest pięknie...ciekawe co w takim razie ja mam powiedzieć Dzięki Maju, ale mamy jeszcze wile do zrobienia:sick: Wkurza mnie wejście i taras. Usilnie szukam tego kamienia na schody wejściowe i nic nie mogę znależć o grubości 2 cm:cry: U Ciebie to nie wiem jak jest, bo nic nie pokazujesz:P:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.04.2012 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 No co ty ? już jest ,a tarasik to tylko będzie wisienką na torcie:) Muszę uwierzyć Beatko w Twoje słowa:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 14.04.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Wow Wy i tak już macie pięknie kiedy i u mnie będzie choć w połowie tak ładnie Jak to mówi Beatka to są plany na Zaś ciesze się że u Was takie postępy będę miła komu zadawać srylion pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.04.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 U Ciebie to nie wiem jak jest, bo nic nie pokazujesz:P:mad: I uwierz mi nie chciałabyś zobaczyć...i nie wiem co dalej będzie...kiedy coś zrobimy...kasy brak ... :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.04.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Bo tak jest kochana ,,,, a teraz pytanie z innej beczki ,,,czy ktoś kupował już w internetowej zarze home? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.04.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Wow Wy i tak już macie pięknie kiedy i u mnie będzie choć w połowie tak ładnie : Następna tu po nocy kaprysi...:mad:Ty nie grzesz ,dobra kobieto ,masz już prawie wszystko zrobione i jeszcze jęczysz? Jako najstarsza mogę tu trochę nakrzyczeć ,a co!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts