Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Wow

Wy i tak już macie pięknie

kiedy i u mnie będzie choć w połowie tak ładnie

Jak to mówi Beatka to są plany na Zaś

ciesze się że u Was takie postępy będę miła komu zadawać srylion pytań :wiggle:

Karolka u Ciebie to już jest cacy:wiggle:Wprowadzisz się do pałacu http://www.myemoticons.com/images/people/fantasy/castle-2.gif

A pytanka zadawaj- uwielbiam je:wiggle:

I uwierz mi nie chciałabyś zobaczyć...i nie wiem co dalej będzie...kiedy coś zrobimy...kasy brak ...:bash: :bash: :bash:

Majeczko pomalutku, nie stresuj się:hug:

Bo tak jest kochana ,,,,:yes:

a teraz pytanie z innej beczki ,,,czy ktoś kupował już w internetowej zarze home?

Beatko ktoś kiedyś pisał u MagdyZ, że zamawiał, ale była promocja na wysyłkę. Teraz podobno jest dość drogo:confused:A co przymierzasz się?:rolleyes:

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Następna tu po nocy kaprysi...:mad:Ty nie grzesz ,dobra kobieto ,masz już prawie wszystko zrobione i jeszcze jęczysz?

Jako najstarsza mogę tu trochę nakrzyczeć ,a co!!!!

Krzyczeć możesz tylko nie bij plisssssss

Ale Wy macie czyściutko przed domem pewnie biegacie see po włościach w louboutinach

A ja gumofilcach bo mam urokliwe jeziorko przed chatką

Dzięki Maju, ale mamy jeszcze wile do zrobienia:sick: Wkurza mnie wejście i taras.:spam: Usilnie szukam tego kamienia na schody wejściowe i nic nie mogę znależć o grubości 2 cm:cry::cry: U Ciebie to nie wiem jak jest, bo nic nie pokazujesz:P:mad:

witaj w klubie :(

ja już nawet przestałam szukać, szkoda mi czasu i paliwa - może samo wpadnie w "łapy" jak sobie odpuściłam...

tak więc taras wejściowy jest i bedzie pewnie jeszcze długo beetonowy :( ale cóż ja na to poradzę :(

a teraz pytanie z innej beczki ,,,czy ktoś kupował już w internetowej zarze home?

Mam wrażenie , ze Venus kupowala dozownik do mydła

Aguś miłego dnia zyczę i tak sie zapytam, czy Ty sama robiłas ogrod, czy też jakąś firme (jaką) miałaś? Jakoś tego nie zakodowałam :)

Babeczki a co to za nocne narzekania :mad: Wszystkie macie piękne domki a Aga do tego jeszcze taaaki ogródek więc proszę mi tu nie grzeszyć http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/angry/smileys-angry-662871.gif

Karolka ja mam piękne kaloszki w panterkę i gwarantuje że się każdy budowlaniec obejrzy :lol2: louboutiny niepotrzebne :rotfl:

przyszłam podziekowac za namiar, od jutra bede dzwonic :wiggle:

na czesterki sie napalilam, nie wiem czy cos z tego wyjdzie. zdjecia na stronie widziałam, tylko z moim charakterem ciezko sie zdecydowac, jak czegos nie dotkne, nie obejrzę z bliska.

jak napisalam posta to sobie pomyslalam, ze Ty pewnie masz bez f-cji spania, a Ale nie dała mi juz zedytować ;) p. ola tak mi nagadala o belgiskich, ze z gory zalozylam, ze kazdy tak ma :D

lepiej juz sie czujesz?gardełko przestało drapać?bo dzis znowu ladna pogoda sie zapowiada:wiggle:

przyszłam podziekowac za namiar, od jutra bede dzwonic :wiggle:

na czesterki sie napalilam, nie wiem czy cos z tego wyjdzie. zdjecia na stronie widziałam, tylko z moim charakterem ciezko sie zdecydowac, jak czegos nie dotkne, nie obejrzę z bliska.

jak napisalam posta to sobie pomyslalam, ze Ty pewnie masz bez f-cji spania, a Ale nie dała mi juz zedytować ;) p. ola tak mi nagadala o belgiskich, ze z gory zalozylam, ze kazdy tak ma :D

lepiej juz sie czujesz?gardełko przestało drapać?bo dzis znowu ladna pogoda sie zapowiada:wiggle:

ciekawe gdzie bo na mazowszu jest brzydko :( fuuuuuuuuu zimno, wieje, pokropuje :(

Aga, jak zdrowie? Lepiej się czujesz?

Mam nadzieję, że żaden ból głowy się nie przyplątał :hug:

buuuuuuuu, podsyłam od siebie trochę słonka http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/d020.gif

To na Podlasie też poproszę!