mmajeczkaa 16.04.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 A ja Wam Dziewczynki strasznie spiżarni zazdroszczę Gdybym stawiała domek od podstaw na pewno bym ją zrobiła,a tak to trzeba się cieszyć tym co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.04.2012 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 A ja Wam Dziewczynki strasznie spiżarni zazdroszczę Gdybym stawiała domek od podstaw na pewno bym ją zrobiła,a tak to trzeba się cieszyć tym co jest Maju w takim razie nie zapomnij zrobić dużej ilości carg- są bardzo pakowne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.04.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Maju w takim razie nie zapomnij zrobić dużej ilości carg- są bardzo pakowne:) Ha gdybym ja miała na nie miejsce to bym je zrobiła,moja zabudowa kuchenna będzie tak wielka,że zmieszczą się w niej tylko dwie szafki na krzyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.04.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Spiżarnia to był najlepszy pomysł ,na jaki w padła,m jeżeli chodzi o planowanie kuchni.Niestety musiałam zrezygnować ze stołu ,który miał stać w tym miejscu ,ale nie żałuję . Jeszcze nie dalej jak wczoraj teściowa ,która mnie odwiedziła i teraz przez jakieś trzy tygodnie rządzi w kuchni,wychwalała jak tylko mogła istnienie spiżarni:yes:tam nie mam ogrzewanie ,więc jest zdecydowanie chłodniej,co ułatwia przechowywanie warzyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 16.04.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Dobra dziewczyny zmykam W miarę możliwości będę zaglądać Tylko nie zapomnijcie o mnie Aga zapomniałam podziękować za namiar na krawcowa muszę do niej maila wystosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.04.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Dobra dziewczyny zmykam W miarę możliwości będę zaglądać Tylko nie zapomnijcie o mnie Paa No gdzież byśmy śmiały o Tobie zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.04.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Dobra dziewczyny zmykam W miarę możliwości będę zaglądać Tylko nie zapomnijcie o mnie Aga zapomniałam podziękować za namiar na krawcowa muszę do niej maila wystosować Musisz się codziennie meldować ,to nie zapomnimy:Dteż już zmykam ...miłej nocy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.04.2012 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ha gdybym ja miała na nie miejsce to bym je zrobiła,moja zabudowa kuchenna będzie tak wielka,że zmieszczą się w niej tylko dwie szafki na krzyż Ojj to szkoda... Nic się nie da powiększyć? Spiżarnia to był najlepszy pomysł ,na jaki w padła,m jeżeli chodzi o planowanie kuchni.Niestety musiałam zrezygnować ze stołu ,który miał stać w tym miejscu ,ale nie żałuję . Jeszcze nie dalej jak wczoraj teściowa ,która mnie odwiedziła i teraz przez jakieś trzy tygodnie rządzi w kuchni,wychwalała jak tylko mogła istnienie spiżarni:yes:tam nie mam ogrzewanie ,więc jest zdecydowanie chłodniej,co ułatwia przechowywanie warzyw Beatko masz teściową przez 3 tygodnie?:eek: Facet by tego chyba nie przeżył. Ja też w swojej spiżarni nie mam ogrzewania i wszystko ładnie się tam przechowuje. Ja stołu w kuchni nie planowałam, bo obok mam jadalnię, więc bez sensu. Ty też daleko nie masz, prawda? Dobra dziewczyny zmykam W miarę możliwości będę zaglądać Tylko nie zapomnijcie o mnie Aga zapomniałam podziękować za namiar na krawcowa muszę do niej maila wystosować Karolka nie ma za co, trzymaj się kocha- jakbyśmy mogły o Tobie zapomnieć? Dobrej nocki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.04.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 masz rację ,,,facet by tego nie zdzierżył..:lol2:wiesz ja jestem taka małokonfliktowa ,wszystko mi pasuje , a zadowolona jestem .bo mam urlopik od posiłków :yes:teściowa ma do nas 350k m ,wie c jak przyjedzie to trochę zawsze posiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.04.2012 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Musisz się codziennie meldować ,to nie zapomnimy:D Ooo Beatka dobrze gada:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.04.2012 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 masz rację ,,,facet by tego nie zdzierżył..:lol2: :rotfl: wiesz ja jestem taka małokonfliktowa ,wszystko mi pasuje , a zadowolona jestem .bo mam urlopik od posiłków :yes:teściowa ma do nas 350k m ,wie c jak przyjedzie to trochę zawsze posiedzi... Ooo to fajnie masz- restaurację w domku:D I wnusią się babcia nacieszy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 17.04.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Dzień doberek... a właściwie nie-doberek, bo zimno, leje i jeszcze momentami śnieg z deszczem Ja juz widziałam Twoją kuchnie, gdzieś tam na początku wątku pokazałaś, mi sie bardzo układ podoba, jest wygodnie, blisko do szafek i w ogóle kuchnie masz ładną i ponadczasową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 17.04.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Chyba same Maju:hug:A ja rozmawiałam dzisiaj ze stolarzem i robi się nasz stół:wiggle: Ostatecznie ustaliłam z nim, że nogi będą ryflowane jak nogi krzeseł i będą mniej więcej wyglądać tak jak tu- tylko zgrabniej:D http://www.farmakolonialna.pl/produkt/1455 Aga, a co Ty tak po cudzych wątkach chwalisz sie przyszłym stołem? hę? a u siebie to nie łaska Stół będzie taki, że fiu fiu ... elegancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.04.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No no piękne będą te nogi od stołu Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Dzień doberek... a właściwie nie-doberek, bo zimno, leje i jeszcze momentami śnieg z deszczem Ja juz widziałam Twoją kuchnie, gdzieś tam na początku wątku pokazałaś, mi sie bardzo układ podoba, jest wygodnie, blisko do szafek i w ogóle kuchnie masz ładną i ponadczasową. Hej vesi, dzięki kochana:) U nas dzisiaj nie pada i świeci piękne słonko:o:o Podsyłam Ci troszkęhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/sloneczko.gif Aga, a co Ty tak po cudzych wątkach chwalisz sie przyszłym stołem? hę? a u siebie to nie łaska Stół będzie taki, że fiu fiu ... elegancki Oj tam, oj tam - pokazywałam tylko nogi, reszta będzie inna- inny blat i kolor. Dzięki:hug: No no piękne będą te nogi od stołu Aguś Dzięki pysiaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Hejka Widzę,że w jednym czasie przyszłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Hejka Widzę,że w jednym czasie przyszłyśmy Hej Maju- ano chyba w jednym:rolleyes: Mało czasu dzisiaj miałam:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Hej Maju- ano chyba w jednym:rolleyes: Mało czasu dzisiaj miałam:bash: No ja dopiero też teraz weszłam Zapracowałaś się dzisiaj ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Zapracowałaś się dzisiaj ??? Noooohttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/busy/smileys-busy-764659.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Noooohttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/busy/smileys-busy-764659.gif A cóż Ci ten biedny komputer zawinił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts