Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Spiżarnia to był najlepszy pomysł ,na jaki w padła,m jeżeli chodzi o planowanie kuchni.Niestety musiałam zrezygnować ze stołu ,który miał stać w tym miejscu ,ale nie żałuję . Jeszcze nie dalej jak wczoraj teściowa ,która mnie odwiedziła i teraz przez jakieś trzy tygodnie rządzi w kuchni,wychwalała jak tylko mogła istnienie spiżarni:yes:tam nie mam ogrzewanie ,więc jest zdecydowanie chłodniej,co ułatwia przechowywanie warzyw

Ha gdybym ja miała na nie miejsce to bym je zrobiła,moja zabudowa kuchenna będzie tak wielka,że zmieszczą się w niej tylko dwie szafki na krzyż :bash:

Ojj to szkoda... Nic się nie da powiększyć?:(

Spiżarnia to był najlepszy pomysł ,na jaki w padła,m jeżeli chodzi o planowanie kuchni.Niestety musiałam zrezygnować ze stołu ,który miał stać w tym miejscu ,ale nie żałuję . Jeszcze nie dalej jak wczoraj teściowa ,która mnie odwiedziła i teraz przez jakieś trzy tygodnie rządzi w kuchni,wychwalała jak tylko mogła istnienie spiżarni:yes:tam nie mam ogrzewanie ,więc jest zdecydowanie chłodniej,co ułatwia przechowywanie warzyw

Beatko masz teściową przez 3 tygodnie?:eek::eek::lol2: Facet by tego chyba nie przeżył. :D

Ja też w swojej spiżarni nie mam ogrzewania i wszystko ładnie się tam przechowuje. Ja stołu w kuchni nie planowałam, bo obok mam jadalnię, więc bez sensu. Ty też daleko nie masz, prawda?:)

Dobra dziewczyny zmykam :goodnight:

W miarę możliwości będę zaglądać

Tylko nie zapomnijcie o mnie

Aga zapomniałam podziękować za namiar na krawcowa muszę do niej maila wystosować

Karolka nie ma za co, trzymaj się kocha- jakbyśmy mogły o Tobie zapomnieć?:eek::no::hug:

Dobrej nocki:bye::sleep:

masz rację ,,,facet by tego nie zdzierżył..:lol2::lol2:

:rotfl::rotfl:

wiesz ja jestem taka małokonfliktowa ,wszystko mi pasuje , a zadowolona jestem .bo mam urlopik od posiłków :yes:teściowa ma do nas 350k m ,wie c jak przyjedzie to trochę zawsze posiedzi...

Ooo to fajnie masz- restaurację w domku:D I wnusią się babcia nacieszy:wiggle::wiggle:

Chyba same Maju:hug:A ja rozmawiałam dzisiaj ze stolarzem i robi się nasz stół:wiggle::wiggle:

Ostatecznie ustaliłam z nim, że nogi będą ryflowane jak nogi krzeseł i będą mniej więcej wyglądać tak jak tu- tylko zgrabniej:D

http://www.farmakolonialna.pl/produkt/1455

Aga, a co Ty tak po cudzych wątkach chwalisz sie przyszłym stołem? hę? a u siebie to nie łaska :-?

Stół będzie taki, że fiu fiu ... elegancki :wiggle:

Dzień doberek...

a właściwie nie-doberek, bo zimno, leje i jeszcze momentami śnieg z deszczem :-x

Ja juz widziałam Twoją kuchnie, gdzieś tam na początku wątku pokazałaś, mi sie bardzo układ podoba, jest wygodnie, blisko do szafek i w ogóle kuchnie masz ładną i ponadczasową.

Hej vesi, dzięki kochana:) U nas dzisiaj nie pada i świeci piękne słonko:o:o Podsyłam Ci troszkęhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/sloneczko.gif

Aga, a co Ty tak po cudzych wątkach chwalisz sie przyszłym stołem? hę? a u siebie to nie łaska :-?

Stół będzie taki, że fiu fiu ... elegancki :wiggle:

Oj tam, oj tam - pokazywałam tylko nogi, reszta będzie inna- inny blat i kolor. Dzięki:hug:

No no piękne będą te nogi od stołu Aguś :o :D

Dzięki pysiaczku:hug: