agawi74 17.04.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Poproszę Ten jęzor nie był do Ciebie Maju, tylko do tej listy:lol2: Kochana przede wszystkim do jadalni jeszcze kredens, komoda i jakieś konsolki do salonu, stolik rtv, cały gabinet, reszta sypialni, nasza sypialnia (komoda i toaletka), zasłony na dole- to mało?:spam: i chyba szafa do wiatrołapu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.04.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 P A on robi takie rzeczy jak stoliki i konsolki? Robi ,już z nim kiedyś rozmawiałam,,,mojej siostrze zrobił stolik kawowy i jeszcze fajną ławkę pod okno.A z tym transportem top nie jest głupi pomysł ,,,bo do Warszawy może przez moją mieścinę jechać ...poprzednio tez tak było.Tylko nie chciałabym opóźnić Twojego zamówienia ,,,no chyba ,żeby się wyrobił w tych trzech tygodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ten jęzor nie był do Ciebie Maju, tylko do tej listy:lol2: Kochana przede wszystkim do jadalni jeszcze kredens, komoda i jakieś konsolki do salonu, stolik rtv, cały gabinet, reszta sypialni, nasza sypialnia (komoda i toaletka), zasłony na dole- to mało?:spam: i chyba szafa do wiatrołapu! A to bardzo przepraszam za ten jęzor To faktycznie jeszcze trochę Ci zostało, a jakoś tak mi się wydawało, że to już końcóweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Robi ,już z nim kiedyś rozmawiałam,,,mojej siostrze zrobił stolik kawowy i jeszcze fajną ławkę pod okno.A z tym transportem top nie jest głupi pomysł ,,,bo do Warszawy może przez moją mieścinę jechać ...poprzednio tez tak było.Tylko nie chciałabym opóźnić Twojego zamówienia ,,,no chyba ,żeby się wyrobił w tych trzech tygodniach Szkoda, że wcześniej na to nie wpadłam- zamówiłabym też stolik kawowy. Ale już mam, w sumie ten mój tez mi się podoba:) Beatko, to zadzwoń do niego i zapytaj. Jak przyjmował nasze zamówienie, to mówił, że ma sporo roboty, ale może się już obrobił Jakby jechał przez Twoje miasto, to mogłabyś pierwsza zobaczyć mój stół:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 A to bardzo przepraszam za ten jęzor To faktycznie jeszcze trochę Ci zostało, a jakoś tak mi się wydawało, że to już końcóweczka A nic nie szkodzi:) No widzisz Maju, wydaje się, ze wszystko już jest, a tu jeszcze worek kasy potrzeba:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.04.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 :lol2:no właśnie ...przeszedłby kontrolę jakości ,,,,jak by testu pomyślnie nie przeszedł to bym go z powrotem odesłała do Swarzędza. A u mnie stolik mógłby być taki jak na tym zdjęciu ,,,taki zupełnie prosty http://www.grange.fr/grange/resource/filecenter/document/02m-00000k-01j/modulable-ebene-p37.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.04.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No widzisz Maju, wydaje się, ze wszystko już jest, a tu jeszcze worek kasy potrzeba:sick: No właśnie tylko skąd ten worek kasy wziąść ??? Ach żebym ja to wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 :lol2:no właśnie ...przeszedłby kontrolę jakości ,,,,jak by testu pomyślnie nie przeszedł to bym go z powrotem odesłała do Swarzędza. A u mnie stolik mógłby być taki jak na tym zdjęciu ,,,taki zupełnie prosty http://www.grange.fr/grange/resource/filecenter/document/02m-00000k-01j/modulable-ebene-p37.jpg Liczę na Ciebie Beatko z tą kontrolą jakości:lol2: Fajny ten stolik i zabudowa podobna do Twojej:wiggle: Takie proste stoliki widziałam w Farmie- już nawet mieliśmy taki brać jak ten http://www.farmakolonialna.pl/produkt/1169 ale cena za wymiar 120x80 wynosiła 2500zł:jawdrop: Dajesz wiarę? Kupiliśmy jednak trochę tańszy w Innych Meblach. Ciekawe jaka cena wyjdzie Ci za niego u stolarza? No właśnie tylko skąd ten worek kasy wziąść ??? Ach żebym ja to wiedziała Jak się dowiesz Maju to koniecznie nam to powiedz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.04.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No rzeczywiście ,bardzo podobny...ale cena kosmiczna ,,,on kiedyś już mi wyceniał ..o ile pamiętam to chyba coś ok 1tys zł A tą zabudową się inspirowałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No rzeczywiście ,bardzo podobny...ale cena kosmiczna ,,,on kiedyś już mi wyceniał ..o ile pamiętam to chyba coś ok 1tys zł A tą zabudową się inspirowałam.. Tysiaczek to bardzo dobra cena za dębowy:wiggle: Taka powinna być, a nie 2,5:o Aaa to dlatego ta zabudowa taka podobna:lol2: Twoja Beatko wyszła bardzo podobnie, jest śliczna:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.04.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No teraz to jest śliczna ,ale po jakich perypetiach...przecież wiesz...żaluję tylko ,że dałam się skołować i nie zrobiłam plecków w brązie ,jak planowałam ...rozjaśniło by ją...ale mam już inny plan,,może kiedyś wyścielę plecki jasnym materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No tak, perypetie nie do pozazdroszczenia:bash:Materiałem mówisz? Może być ciekawie... Na focie faktycznie jest kolor brązowy... w pierwszej chwili zupełnie tego nie zważyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.04.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No nic aguś ... zmierzam chyba w kierunku sypialni,,,namachałam się dzisiaj łopatą ,wsadziłam kilka cisów i mieczyki...A nie wiesz ,kiedy platan zaczyna wypuszczać listki? Dzisiaj oglądałam swojego i listeczków ani widu ani słychu,brzozy się już zielenią ,na klonach tez już coś tam kiełkuje a na platanie nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Tak Beatko zwijamy się powoli:) No to ładnie popracowałaś w ogrodzie:jawdrop: Ja jutro muszę wsadzić bratki, które kupiłam:) Z platanem to słyszałam, że listki ma później, a przycina się go marzec-kwiecień przed listkami właśnie. Pewnie początek maja się zazieleni. A na mieczyki to nie za wcześnie- nie zmarzną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.04.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Teściowa wydała rozkaż wsadzać ,to wsadziłam:lol2:mam nadzieje ,że nie zmarzną .;)a z tym platanem to mnie uspokoiłaś ,bo myślałam ,że się nie przyjął ,,,zobaczymy ,.a tymczasem pa:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Teściowa wydała rozkaż wsadzać ,to wsadziłam:lol2:mam nadzieje ,że nie zmarzną . :rotfl: Dobrej nockihttp://www.sherv.net/cm/emoticons/sleep/sleeping-smiley-face.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 17.04.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 A tutaj jak zwykle tyle nagadane, że nie da rady nadrobić zaległości To tylko się przywitam i zmykam do spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 18.04.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Kasiu:) Kochana, wiem, ze kiedyś obiecałam galerię, ale sprawę przemyślałam i nie chcę. Chciałabym, żeby zdjęcia mogły wyławiać osoby będące na bieżąco, a nie jak na wystawie. Jak będziesz chciała coś zobaczyć, to Ci zawsze podeślę Rozumie Cie, Agus Ja tez wczoraj sadzilam bratki bardzo lubie te kwiatuszki jeszcze musze kupic cos dodatkowo moze fuksje Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 18.04.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Widzę, że wszystkim przydał by się mały garniec złota http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/money/smileys-money-335731.gif Aguś u Ciebie wydawało się, że już wszystko zrobione a tu jeszcze taaaka lista Stół będzie piękny a do 10 maja już nie tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.04.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Dobrze, że stół będzie miał inne nogi. Te wyglądają jak moje z czasu ciąży - okrutnie spuchnięte Jeszcze raz dzięki za załatwienie słoneczka wczoraj Nawet trochę do siebie przywiozłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts