Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Poproszę :p

Ten jęzor nie był do Ciebie Maju, tylko do tej listy:lol2:

Kochana przede wszystkim do jadalni jeszcze kredens, komoda i jakieś konsolki do salonu, stolik rtv, cały gabinet, reszta sypialni, nasza sypialnia (komoda i toaletka), zasłony na dole- to mało?:spam::spam: i chyba szafa do wiatrołapu!

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

P

A on robi takie rzeczy jak stoliki i konsolki?:jawdrop:

Robi ,już z nim kiedyś rozmawiałam,,,mojej siostrze zrobił stolik kawowy i jeszcze fajną ławkę pod okno.A z tym transportem top nie jest głupi pomysł ,,,bo do Warszawy może przez moją mieścinę jechać ...poprzednio tez tak było.Tylko nie chciałabym opóźnić Twojego zamówienia ,,,no chyba ,żeby się wyrobił w tych trzech tygodniach

Ten jęzor nie był do Ciebie Maju, tylko do tej listy:lol2:

Kochana przede wszystkim do jadalni jeszcze kredens, komoda i jakieś konsolki do salonu, stolik rtv, cały gabinet, reszta sypialni, nasza sypialnia (komoda i toaletka), zasłony na dole- to mało?:spam::spam: i chyba szafa do wiatrołapu!

A to bardzo przepraszam za ten jęzor :) To faktycznie jeszcze trochę Ci zostało, a jakoś tak mi się wydawało, że to już końcóweczka ;)

Robi ,już z nim kiedyś rozmawiałam,,,mojej siostrze zrobił stolik kawowy i jeszcze fajną ławkę pod okno.A z tym transportem top nie jest głupi pomysł ,,,bo do Warszawy może przez moją mieścinę jechać ...poprzednio tez tak było.Tylko nie chciałabym opóźnić Twojego zamówienia ,,,no chyba ,żeby się wyrobił w tych trzech tygodniach

Szkoda, że wcześniej na to nie wpadłam- zamówiłabym też stolik kawowy. Ale już mam, w sumie ten mój tez mi się podoba:)

Beatko, to zadzwoń do niego i zapytaj. Jak przyjmował nasze zamówienie, to mówił, że ma sporo roboty, ale może się już obrobił:rolleyes: Jakby jechał przez Twoje miasto, to mogłabyś pierwsza zobaczyć mój stół:lol2::lol2:

:lol2::lol2:no właśnie ...przeszedłby kontrolę jakości ,,,,jak by testu pomyślnie nie przeszedł to bym go z powrotem odesłała do Swarzędza.:)

A u mnie stolik mógłby być taki jak na tym zdjęciu ,,,taki zupełnie prosty

http://www.grange.fr/grange/resource/filecenter/document/02m-00000k-01j/modulable-ebene-p37.jpg

:lol2::lol2:no właśnie ...przeszedłby kontrolę jakości ,,,,jak by testu pomyślnie nie przeszedł to bym go z powrotem odesłała do Swarzędza.:)

A u mnie stolik mógłby być taki jak na tym zdjęciu ,,,taki zupełnie prosty

http://www.grange.fr/grange/resource/filecenter/document/02m-00000k-01j/modulable-ebene-p37.jpg

Liczę na Ciebie Beatko z tą kontrolą jakości:lol2:

Fajny ten stolik i zabudowa podobna do Twojej:wiggle: Takie proste stoliki widziałam w Farmie- już nawet mieliśmy taki brać jak ten http://www.farmakolonialna.pl/produkt/1169 ale cena za wymiar 120x80 wynosiła 2500zł:jawdrop::jawdrop:

Dajesz wiarę? Kupiliśmy jednak trochę tańszy w Innych Meblach. Ciekawe jaka cena wyjdzie Ci za niego u stolarza?;)

No właśnie tylko skąd ten worek kasy wziąść ??? Ach żebym ja to wiedziała :D

Jak się dowiesz Maju to koniecznie nam to powiedz:lol2:

No rzeczywiście ,bardzo podobny...ale cena kosmiczna ,,,on kiedyś już mi wyceniał ..o ile pamiętam to chyba coś ok 1tys zł

A tą zabudową się inspirowałam..

Tysiaczek to bardzo dobra cena za dębowy:wiggle: Taka powinna być, a nie 2,5:o

Aaa to dlatego ta zabudowa taka podobna:lol2: Twoja Beatko wyszła bardzo podobnie, jest śliczna:rolleyes:

No nic aguś ... zmierzam chyba w kierunku sypialni,,,namachałam się dzisiaj łopatą ,wsadziłam kilka cisów i mieczyki...A nie wiesz ,kiedy platan zaczyna wypuszczać listki? Dzisiaj oglądałam swojego i listeczków ani widu ani słychu,brzozy się już zielenią ,na klonach tez już coś tam kiełkuje a na platanie nic .;)

Tak Beatko zwijamy się powoli:) No to ładnie popracowałaś w ogrodzie:jawdrop: Ja jutro muszę wsadzić bratki, które kupiłam:)

Z platanem to słyszałam, że listki ma później, a przycina się go marzec-kwiecień przed listkami właśnie. Pewnie początek maja się zazieleni.:)

A na mieczyki to nie za wcześnie- nie zmarzną?:o

Kasiu:) Kochana, wiem, ze kiedyś obiecałam galerię, ale sprawę przemyślałam i nie chcę. Chciałabym, żeby zdjęcia mogły wyławiać osoby będące na bieżąco, a nie jak na wystawie. Jak będziesz chciała coś zobaczyć, to Ci zawsze podeślę:wiggle:

Rozumie Cie, Agus :hug:

Ja tez wczoraj sadzilam bratki :wiggle: bardzo lubie te kwiatuszki :wiggle: jeszcze musze kupic cos dodatkowo :rolleyes: moze fuksje :rolleyes:

Milego dnia :hug:

Dobrze, że stół będzie miał inne nogi.

Te wyglądają jak moje z czasu ciąży - okrutnie spuchnięte :rotfl:

Jeszcze raz dzięki za załatwienie słoneczka wczoraj :hug:

Nawet trochę do siebie przywiozłam!