Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

A tutaj jak zwykle tyle nagadane, że nie da rady nadrobić zaległości :lol2:

To tylko się przywitam i zmykam do spania :)

Dorotko witaj:bye:- dawno Cię nie było i dlatego masz taaakieee zaległości:lol2: Musisz wpadać częściej na forum:rolleyes:

Rozumie Cie, Agus :hug:

Ja tez wczoraj sadzilam bratki :wiggle: bardzo lubie te kwiatuszki :wiggle: jeszcze musze kupic cos dodatkowo :rolleyes: moze fuksje :rolleyes:

Milego dnia :hug:

Dzięki Kasiu za zrozumienie:hug:Bratki kupiłam pierwszy raz i wysadzę je dzisiaj w okrągłym kwietniku z przodu domku:wiggle: One są 2-lenie to i w przyszłym roku będziemy miały z nich pożytek:cool: U nas na fuksje jeszcze za wcześnie- w nocy są przymrozki:bash: Wzajemnie kochana udanego dnia:hug:

Widzę, że wszystkim przydał by się mały garniec złota http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/money/smileys-money-335731.gif

Aguś u Ciebie wydawało się, że już wszystko zrobione a tu jeszcze taaaka lista :eek:

Stół będzie piękny a do 10 maja już nie tak daleko :)

Oj Two trafiłaś z tym garncem złota:lol2: Aż mi się oczka zaświeciłyhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/money/smileys-money-671353.gif No sama widzisz, wydaje się, ze jak ktoś mieszka i co nie co widać to już wszystko, a tak nie jest niestety:bash: Ale po kolei bierzemy się za braki- może jakoś damy radę:wiggle:

Dzięki za stół:hug:

Dobrze, że stół będzie miał inne nogi.

Te wyglądają jak moje z czasu ciąży - okrutnie spuchnięte :rotfl:

http://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gif Nieee no mam nadzieję, że stolarzowi wyjdą jednak lepsze:)

Jeszcze raz dzięki za załatwienie słoneczka wczoraj :hug:

Nawet trochę do siebie przywiozłam!

Nie ma za co kochana:hug: starałam się:cool: Całe szczęście, że nie byłaś dzień wcześniej- lało jak z cebra:sick:

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U Ciebie Aguś nadążyc nie mozna nawet zaglądając dwa razy dziennie, ja bratki juz posadzilam w donicach, a dzisiaj kupiłam lilie i dalie i zastanawiam się czy je wkopac w klomb, czy jeszcze poczekać, bo mróz jeszcze może być, a dalie są bardzo delikatne :)

Alu na wsadzenie dalii do gruntu jest jeszcze za wcześnie :)

Cześć Aga :wiggle:

U Ciebie Aguś nadążyc nie mozna nawet zaglądając dwa razy dziennie, ja bratki juz posadzilam w donicach, a dzisiaj kupiłam lilie i dalie i zastanawiam się czy je wkopac w klomb, czy jeszcze poczekać, bo mróz jeszcze może być, a dalie są bardzo delikatne :)

Hej Alu, nie przesadzaj kochana, wcale tak nie pędzę:D:D

Alu nie wsadzaj absolutnie żadnych kwiatków jeszcze:no: Dni są coraz cieplejsze, ale noce mroźne:bash: Szkoda by ich było... Ja zawsze czekam do 15 maja.:)

Alu na wsadzenie dalii do gruntu jest jeszcze za wcześnie :)

Cześć Aga :wiggle:

Hej Majeczko, dobrze mówisz:wiggle:

Sama życzyłabym sobie, żeby był u nas inny klimat, ale niestety- lato jest krótkie:bash: trzeba czekać:sick:

Ja to jak by mogła to już w marcu jak czuje cieplejsze dni to bym kwiatki sadziła, a tu niestety :sick:

No dziewczynki po 15 maja to nad morzem sie sadziło kwiaty, a tam duzo zimniejszy klimat niz tu, wiec myślałam, że tu wczesniej można wsadzać rozne rzeczy :)

No dziewczynki po 15 maja to nad morzem sie sadziło kwiaty, a tam duzo zimniejszy klimat niz tu, wiec myślałam, że tu wczesniej można wsadzać rozne rzeczy :)

Raczej nie, no może cebulowe to możesz na początku maja, ale nie wcześniej Alu;) Tu u nas też potrafi przymrozić, a większość cebul jest wrażliwa.:(

Całe szczęście, że ja z tych niekwiatkowych, pooglądać to i owszem mogę piękne ogrody, ale u siebie nie planuje żadnych kwiatów, za to marzę o sadzie owocowym: jabłonie, grusze, śliwy, brzoskwinie, aronie, agrest i truskawki przygarnęłabym chętnie ... kiedy zaczynają kwitnąc widok jest niebiański, a jesienią placuszki, kompociki, dżemiki z własnych zbiorów... nie wiem czy ja normalna jestem???

ja to sobie mogę co najwyżej w po budowlanym gruzie pogrzebać :lol2:

:rotfl::rotfl:Oj Two, ani się nie obejrzysz, a będziesz za kwiatkami latać:wiggle:

Całe szczęście, że ja z tych niekwiatkowych, pooglądać to i owszem mogę piękne ogrody, ale u siebie nie planuje żadnych kwiatów, za to marzę o sadzie owocowym: jabłonie, grusze, śliwy, brzoskwinie, aronie, agrest i truskawki przygarnęłabym chętnie ... kiedy zaczynają kwitnąc widok jest niebiański, a jesienią placuszki, kompociki, dżemiki z własnych zbiorów... nie wiem czy ja normalna jestem???

Vesi, dlaczego masz być nie normalna?:eek: Każdy ma swoją wizję i potrzeby. Drzewka owocowe fajne są, tylko nie myśl, że z nimi jest mało roboty- przycinacie, opryski i inne zabiegi są niezbędne, bo bez tego plonów nie będzie:bash:

Ale własne przetwory mniodzio:lol::lol: