monia i marek 11.02.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Agawi - widziałam Twoje uchwyty do garderoby - są świetne . Gdzie je dorwałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 13.02.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Dzień doberek:):) Ale tu smacznie!!!!!! Ja mam właśnie sernik w lodówce i fale dunaju Trzeba założyć, że ta linia może być prosta, wklęsła i.... wypukła O wypukłą tez można dbać ... 100% kobita!!!:) Agawi nadrabiam zaległości piękne fotele ażby się chciało usiąść na którymś Na który się zdecydowałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 13.02.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 a ja pieke swoj pierwszy chleb na zakwasie. Wlasnie siedzi w piekarniku jezeli nie wyjdzie za tydzien znow sprobuje az do skutku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 13.02.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Agawi, specjalna wiadomość dla Ciebie: przyszła paczka z szaro-beżową taftą.Dla mnie - piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2011 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Agawi - widziałam Twoje uchwyty do garderoby - są świetne . Gdzie je dorwałaś? Moniko- uchwyty znalazł mi sam stolarz, ale przypadkowo wiem, jak się nazywają i gdzie je możesz nabyć Jest to austriacka firma Siro, a kupić możesz tutaj http://www.akcesoria.meble.pl/p26477,uchwyt-1757-105-z-kolekcji-nuevo-classico-stary-mosiadz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2011 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Dzień doberek:):) Ale tu smacznie!!!!!! Ja mam właśnie sernik w lodówce i fale dunaju 100% kobita!!!:) Agawi nadrabiam zaległości piękne fotele ażby się chciało usiąść na którymś Na który się zdecydowałaś?? Witaj domowa- gdzie byłaś jak Cię nie było??? To prawda ostatnio sporo pieczemy z dziewczynami- póki co rządzą muffinki I żeby nie być gołosłowną zaraz wkleję swoje, które piekłam na weekend -tym razem czekoladowe A co do foteli- to jeszcze nic nie wybrałam, na razie się rozglądam i inspiruję Najpierw muszę znaleźć sofki, żeby to jakoś wszystko do siebie pasowało:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2011 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 a ja pieke swoj pierwszy chleb na zakwasie. Wlasnie siedzi w piekarniku jezeli nie wyjdzie za tydzien znow sprobuje az do skutku ! Googulku byłam u Ciebie- chlebek widziałam pięknyhttp://emoty.blox.pl/resource/upup.gif- szkoda, że nie mogę spróbować Powiedz chociaż jak smakuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2011 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Agawi, specjalna wiadomość dla Ciebie: przyszła paczka z szaro-beżową taftą. Dla mnie - piękna! Hej Anja- dziękuję, ze pamiętałaś..... Strasznie jestem ciekawa koloru, i jak możesz to pstryknij i wstaw u mnie fotkę, co? Ja właśnie wymieniłam abażurki w kinkietach i żyrandolu na kolor latte i właśnie chciałabym takie podobne zasłonki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2011 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Dziewczyny bardzo polecam film "Jak zostać królem"- dzisiaj właśnie byliśmy i nie żałuję. Osłuchałam się pięknego brytyjskiego akcentu, widoczki z dobrego starego Londynu no i jest jeszcze coś dla nas- miłośniczek klasyki- piękne wnętrza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2011 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Zapraszam na moje czekoladowe muffinki z przepisu Nigelli Lawson http://emoty.blox.pl/resource/000672828.gif http://img24.imageshack.us/img24/2784/dsc02286e.jpg http://img28.imageshack.us/img28/5905/dsc02288i.jpg http://img573.imageshack.us/img573/1582/dsc02293a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.02.2011 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Ale się słodko u Ciebie zrobiło! Mniam ,same smakołyki ,dobrze ,że mogę się nasycić wirtualnie...bo w realu mam zakaz ....zbyt wiele kg mi po urlopie przybyło muszę to jakoś zgubić ...tylko jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2011 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Ale się słodko u Ciebie zrobiło! Mniam ,same smakołyki ,dobrze ,że mogę się nasycić wirtualnie...bo w realu mam zakaz ....zbyt wiele kg mi po urlopie przybyło muszę to jakoś zgubić ...tylko jak? Chyba pisałyśmy w tym samym czasie- ja u Ciebie- Ty u mnie Co do kilogramów- na pewno przesadzasz i kto wydał ten zakaz??? Ja go odwołuję :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.02.2011 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 (edytowane) Muszę sobie sama jakiś reżim nałożyć ,bo aż się źle z tym czuję .... wiesz ,na nartach chodzi się w luźnych portach ,to sobie nie zdawałam sprawy z tego ,że rosnę..... Edytowane 13 Lutego 2011 przez Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2011 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Muszę sobie sama jakiś reżim nałożyć ,bo aż się źle z tym czuję czuję.... wiesz ,na nartach chodzi się w luźnych portach ,to sobie nie zdawałam sprawy z tego ,że rosnę..... No to robimy przerwę od słodkości aż do... Wielkanocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.02.2011 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Koniecznie .....chyba zacznę znowu biegać ...w tamtym roku nie patrzyłam na to ,czy mróz ,czy śnieg i biegałam po 5 km dziennie .A później przez te przeprowadzkę przestałam,a szkoda bo kondycha była, a teraz?No i oczywiście szlaban na lodówkę ,bo ze mną to jest taki problem ,że ja kolację jem bardzo późno i niekiedy wyjadam jeszcze z garów to ,co pozostało z obiadu....wstyd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2011 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Aj tam, aj tam jaki wstyd- człowiek zaharowany to i głodny... My tez niestety późno jadamy. Jeszcze latem jakoś wszystko łatwo spalić bo i rower i ogródek, ale zimą to masakra. Ale tym bieganiem to mi zaimponowałaś- 5 km dziennie- szok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.02.2011 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Ja wbrew pozorom to twarda baba jestem,a bieganie zawsze uwielbiałam.Biegnąc nie myślę o niczym ,tylko o tym żeby dobiec do celu:D a jakie jest zadowolenie jak się ten cel osiągnie.... No aguśka ,dobrej nocy życzę ,bo coś mi się już język plącze... a jutro mnie ciężki dzień czeka..Nie lubię poniedziałków:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.02.2011 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Dzięki Beatko-wzajemnie:D Masz rację uciekamy spać już pora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.02.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 wstawać pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.02.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Ojej, wpadłam w kompleksy. Nie znoszę biegania... A Beatka po 5km dziennie pokonywała! Jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts