agawi74 27.04.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Pokaż pokaż Mi to już sił brakuje na myślenie co zrobić z naszym tarasem Jakoś kompletnie nie mam pomysłu I tak czekam,że może któraś z Was coś fajnego wymyśli Hej Maju, jak zdrówko? No ja szukam tego kamienia nadal, jeszcze się wahamy, ale lada tydzień chcemy już złożyć zamówienie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.04.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Hej Maju, jak zdrówko? Tak sobie No ja szukam tego kamienia nadal, jeszcze się wahamy, ale lada tydzień chcemy już złożyć zamówienie:yes: Mam nadzieję,że znajdziesz coś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2012 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Dobra pokazuję Ten lupek kwarcytowy wygląda mniej więcej tak, ale kolory ma przeróżne http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/21/18/31/66/2118316658 http://www.interstone.pl/userFiles/products/photo_descr/Lupek_Multicolor_Ind.jpg http://www.interstone.pl/userFiles/products/photo/Lupek_Rudy.jpg http://www.interstone.pl/userFiles/products/photo/Lupek_Zielony.jpg Są i takie kolorowe, są i czarne... http://www.interstone.pl/userFiles/products/photo/LUPEK_RUDY_CH_cegielka.jpg http://www.bizeo.pl/zdjecia/lupek-ciety-na-plytki-kwadrat-12289.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.04.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Fajnie wygląda...do Ciebie ten brązik będzie pasował Nam najbardziej pasowałby trzeci od dołu Ale ja cały czas zastanawiam się też nad płytami kamiennymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2012 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Fajnie wygląda...do Ciebie ten brązik będzie pasował Nam najbardziej pasowałby trzeci od dołu Ale ja cały czas zastanawiam się też nad płytami kamiennymi Maju ja najbardziej bym chciała kolor beż z szarością Może coś się uda wybrać A co do płyt, to są ok, ale na wejścia to nie bardzo, po będzie dużo strat- ono ma tylko ok. 12-14 m2 ze schodami. Na duży taras to co innego. A Ty gdzie byś chciała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.04.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 A Ty gdzie byś chciała? Na taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2012 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Na taras Aaa na tarasik to ok. Płyty mają lepszą cenę, bo za cięcie płytek liczą jak za zboże:eek: Dla przykładu łupek, tzw. dzikówka kosztuje 40-50 zł/m2, a już w płytkach ok. 150zł/m2:sick: No ale bierzemy płytki40x40cm, bo za dzikówką nie przepadam:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.04.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Dla przykładu łupek, tzw. dzikówka kosztuje 40-50 zł/m2, a już w płytkach ok. 150zł/m2:sick: No ale bierzemy płytki40x40cm, bo za dzikówką nie przepadam:no: A ja się pytam...skąd im się biorą te ceny...z czego wynikają takie różnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2012 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 A ja się pytam...skąd im się biorą te ceny...z czego wynikają takie różnice Robocizna Maju Jak ktoś ma czas i sprzęt, to można się bawić samemu w ich docięcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.04.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Robocizna Maju Jak ktoś ma czas i sprzęt, to można się bawić samemu w ich docięcie:) Aguś to dawaj do mnie ... sama Ci to dotnę ... obiecuję,że tyle nie wezmę :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2012 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Aguś to dawaj do mnie ... sama Ci to dotnę ... obiecuję,że tyle nie wezmę :rotfl: Ale fajnie, dzięki Maju Od razu ze składu wysyłam do Was:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.04.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ale fajnie, dzięki Maju Od razu ze składu wysyłam do Was:rotfl: A wysyłaj dotnę, odwiozę i jeszcze kawkę w miłym towarzystwie wypiję...jak nic same zalety tego przedsięwzięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2012 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 A wysyłaj dotnę, odwiozę i jeszcze kawkę w miłym towarzystwie wypiję...jak nic same zalety tego przedsięwzięcia A pewnie:lol2: tylko z tym dowozem to może być kłopot- potrzebny hds, bo paleta waży ponad tonę dwieście!:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.04.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 A pewnie:lol2: tylko z tym dowozem to może być kłopot- potrzebny hds, bo paleta waży ponad tonę dwieście!:eek: Dam radę .... wątpisz w moje umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2012 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Dam radę .... wątpisz w moje umiejętności Gdzież bym smiała:D Dziewczyny, a teraz będzie coś kompletnie nie związanego z wykończeniem. Info dla wszystkich używających prostownicy do włosów. Bardzo, ale to bardzo polecam prostownicę firmy ghd Gold Max styler Mam przyjemność użytkować ją od kilku dni i rewelacja. Wygląda tak http://www.ghdhair.com/medias/sys_master/products/8796197650462/219_Image_1_Hero.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.04.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Aguś a ja z pytankiem do Ciebie??? Pamiętasz jakie tuje kupowaliście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.04.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 co to? interesy dobijacie? coraz ładniejsze te płyteczki wyszukujesz, grzeczna dziewczynka, że się dzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2012 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Aguś a ja z pytankiem do Ciebie??? Pamiętasz jakie tuje kupowaliście??? Maju, ale chodzi Ci o to jak duże, czy gdzie? co to? interesy dobijacie? coraz ładniejsze te płyteczki wyszukujesz, grzeczna dziewczynka, że się dzieli Ano dobijamy:lol2: Dzięki Słoneczko, zawsze dzielę się z Wami tym co mam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.04.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Maju, ale chodzi Ci o to jak duże, czy gdzie? Jaką odmianę ??? Ale gdzie tez możesz napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.04.2012 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Jaką odmianę ??? Ale gdzie tez możesz napisać My mamy szmaragdy:yes: Maju, namiar na szkółkę, która ma adres Zakręt koło Warszawy znalazłam na allegro, ale mam tylko gdzieś do nich telefon. Polecam, bo facet przywiózł piękne okazy i w dobrej cenie:) Zaraz Ci wyślę namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts