Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Ależ z Was kusicielki... mufinki, panna cotty... Niebezpieczne miejsce ;)

agawi, czytałam, jak sądzę dość uważnie o Twojej kuchni, ale nie znalazłam informacji o piekarniku, mikrofali, okapie. Co to jest? I czy jesteś zadowolona? Też robię ciemną kuchnię i troszkę wahałam się, czy ciemne agd będzie dobrze wyglądać. Ale u Ciebie wygląda bardzo dobrze, więc idę Twoim śladem ;)

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ależ z Was kusicielki... mufinki, panna cotty... Niebezpieczne miejsce ;)

agawi, czytałam, jak sądzę dość uważnie o Twojej kuchni, ale nie znalazłam informacji o piekarniku, mikrofali, okapie. Co to jest? I czy jesteś zadowolona? Też robię ciemną kuchnię i troszkę wahałam się, czy ciemne agd będzie dobrze wyglądać. Ale u Ciebie wygląda bardzo dobrze, więc idę Twoim śladem ;)

Będziesz miała skąd czerpać kulinarne przepisy Ash :D

Cały sprzęt, tzn płyta indukcyjna, piekarnik, mikrofala z maskownicą i zmywarka jest firmy Smeg

Jestem bardzo zadowolona pod względem funkcjonalności i estetyki wykonania. Jeżeli zależy Ci na moich modelach to mogę poszperać w papierzyskach i Ci podam.:yes: Ja wybrałam kolor grafitowy, jeszcze jest ciemny brąz no i jasne oczywiście. U nas wybór modelu był podyktowany kompletem z mikrofalą- tylko ten model miał maskownicę retro. Z tego co wiem od niedawno jest już cała mikrofala retro, ale niestety opcja jeszcze droższa:(

Polecam Ci głównego dystrybutora Smeg'a w PL- Dom Bianco

http://www.dombianco.com.pl/

Dom Bianco

Al.Krakowska 5

05-090 Raszyn

tel. (22) 720 11 98 / 99

e-mail: [email protected]

Można tam pojechać, pomacać, wytargować rabaty- bardzo mili ludzie :yes:

Edytowane przez agawi74

WOW, że się tak wyrażę! Dziękuję, agawi! Faktycznie rzut beretem ode mnie. Niegdy nic nie miałam Smeg`a i w ogóle u nich nie szukałam. Jeszcze raz wielkie dzięki :*

Nie będę Ci głowy zawracać, spróbuję sama znaleźć te modele- są dość charakterystyczne.

Nie ma sprawy :D- tak myślałam, że masz do nich blisko.

Wrzucę Ci tylko tą mikrofalę retro, która jest nowością, ale cena....

http://www.dombianco.com.pl/index.php?page=product&kat=10&pkat=30&pid=1190

A co do ciemnego koloru- wiesz moje meble kuchenne są w kolorze ciepłego orzecha i naprawdę ciemne sprzęty dobrze wyglądają. Ja wolę taką opcję niż ciemna kuchnia i jasny sprzęt. Jakoś tak elegancko jest:yes:

Agawi powiem Ci ze jestem bardzo zaskoczona Twoim wnetrzem, na moim watku wrzucasz zawsze takie piekne inspiracje i bylam przekonana ze Twoje wnetrza sa w takim samym stylu a tu widze ze styl wloski klasyczny. Podziwiam ze jestes taka "open -minded" i potrafisz doceniac interesowac i zachwycac sie innymi stylami.

ODCHUDZANIE ODCHUDZANIE EHH... ja przechodzę na diete:D do czerwca musze zrzucić jakeś 5-7 kg bo mam wesele brata a ja uwielbiam siedziec w kuchni i pichcić i jak ja mam to zrobić?? Ale jestem na dobrej drodze od wczoraj:D

Ha, ha do czerwca jeszcze dużo czasu- zdążysz:yes:

A w kuchni zawsze możesz pichcić dietetycznie przecież, prawda? :p;)

Agawi powiem Ci ze jestem bardzo zaskoczona Twoim wnetrzem, na moim watku wrzucasz zawsze takie piekne inspiracje i bylam przekonana ze Twoje wnetrza sa w takim samym stylu a tu widze ze styl wloski klasyczny. Podziwiam ze jestes taka "open -minded" i potrafisz doceniac interesowac i zachwycac sie innymi stylami.

Witaj Kacha :D fajnie, że wpadłaś.

Bardzo Ci dziękuję:hug:- no tak moje wnętrza jak nazwa galerii - są trochę włoskie...

Rzeczywiście najbliższy memu sercu jest styl klasyczny, ale to nie znaczy, że nie uwielbiam prowansalskiego czy shabby chic...:yes:

Ja chyba powinnam urządzić kilka domów w różnych stylach. Wtedy czułabym się wnętrzarsko spełniona:lol2:

ale mnie zatkalo jak zobaczylam ta mikrofale smeg! jest piekna !!! dziewczyny, znjadzcie mi podobna ale o 4 razy tansza :)

Googulku- pomyśl sobie co ja czuję- jak kupowaliśmy to dostępna była tylko maskownica retro, a rok później wyszło takie cudo :(

Ale dobiję Cię jeszcze bardziej- mój małż chciałby taki ekspress do kawy- z tej samej kolekcji....

http://www.dombianco.com.pl/index.php?page=product&kat=48&pkat=49&pid=890

matko najdrozsza ! boski, a ja tak kocham kawe :) widzisz twoj maz to chociaz by chcial taki express a ja jak zadzwonilam do swojego zapytac czy kupimy mikrofale za ponad 4000 zl, to powiedzial ''tak oczywiscie andzeliko''. Dodam ze nigdy mi nie mowi po imieniu, chyba ze jest zly wiec wniosek nasuwa sie sam :)

No smutny wniosek Andżeliko....Smeg w ogóle jest drogi, ale ja się uparłam, że chcę i już. Ale nasza mikrofala z maskownicą kosztowała coś ok. 3 tys.... Za 4,5 tys pewnie i tak bym jej nie kupiła.:( Powiedz mężowi, że jest tańsza wersja z taką bialą maskownicą- będzie pasować do Twojej kuchni...:lol2:

http://www.dombianco.com.pl/index.php?page=product&kat=10&pkat=30&pid=488