Ash5 14.02.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Ależ z Was kusicielki... mufinki, panna cotty... Niebezpieczne miejsce agawi, czytałam, jak sądzę dość uważnie o Twojej kuchni, ale nie znalazłam informacji o piekarniku, mikrofali, okapie. Co to jest? I czy jesteś zadowolona? Też robię ciemną kuchnię i troszkę wahałam się, czy ciemne agd będzie dobrze wyglądać. Ale u Ciebie wygląda bardzo dobrze, więc idę Twoim śladem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.02.2011 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 wstawać pora Już dawnooo na nogach, kochana Tylko mało casu kruca bomba, mało casu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.02.2011 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Ojej, wpadłam w kompleksy. Nie znoszę biegania... A Beatka po 5km dziennie pokonywała! Jestem pod wrażeniem. Ja też moniu. Oczy mi w slup stanęły, o tak http://emoty.blox.pl/resource/659.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/651.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.02.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 (edytowane) Ależ z Was kusicielki... mufinki, panna cotty... Niebezpieczne miejsce agawi, czytałam, jak sądzę dość uważnie o Twojej kuchni, ale nie znalazłam informacji o piekarniku, mikrofali, okapie. Co to jest? I czy jesteś zadowolona? Też robię ciemną kuchnię i troszkę wahałam się, czy ciemne agd będzie dobrze wyglądać. Ale u Ciebie wygląda bardzo dobrze, więc idę Twoim śladem Będziesz miała skąd czerpać kulinarne przepisy Ash Cały sprzęt, tzn płyta indukcyjna, piekarnik, mikrofala z maskownicą i zmywarka jest firmy Smeg Jestem bardzo zadowolona pod względem funkcjonalności i estetyki wykonania. Jeżeli zależy Ci na moich modelach to mogę poszperać w papierzyskach i Ci podam. Ja wybrałam kolor grafitowy, jeszcze jest ciemny brąz no i jasne oczywiście. U nas wybór modelu był podyktowany kompletem z mikrofalą- tylko ten model miał maskownicę retro. Z tego co wiem od niedawno jest już cała mikrofala retro, ale niestety opcja jeszcze droższa:( Polecam Ci głównego dystrybutora Smeg'a w PL- Dom Bianco http://www.dombianco.com.pl/ Dom Bianco Al.Krakowska 5 05-090 Raszyn tel. (22) 720 11 98 / 99 e-mail: [email protected] Można tam pojechać, pomacać, wytargować rabaty- bardzo mili ludzie Edytowane 14 Lutego 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 14.02.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 WOW, że się tak wyrażę! Dziękuję, agawi! Faktycznie rzut beretem ode mnie. Niegdy nic nie miałam Smeg`a i w ogóle u nich nie szukałam. Jeszcze raz wielkie dzięki :*Nie będę Ci głowy zawracać, spróbuję sama znaleźć te modele- są dość charakterystyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.02.2011 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 WOW, że się tak wyrażę! Dziękuję, agawi! Faktycznie rzut beretem ode mnie. Niegdy nic nie miałam Smeg`a i w ogóle u nich nie szukałam. Jeszcze raz wielkie dzięki :* Nie będę Ci głowy zawracać, spróbuję sama znaleźć te modele- są dość charakterystyczne. Nie ma sprawy - tak myślałam, że masz do nich blisko. Wrzucę Ci tylko tą mikrofalę retro, która jest nowością, ale cena.... http://www.dombianco.com.pl/index.php?page=product&kat=10&pkat=30&pid=1190 A co do ciemnego koloru- wiesz moje meble kuchenne są w kolorze ciepłego orzecha i naprawdę ciemne sprzęty dobrze wyglądają. Ja wolę taką opcję niż ciemna kuchnia i jasny sprzęt. Jakoś tak elegancko jest:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.02.2011 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Trochę Walentynkowo...http://www.holidaywallpapers.org/files/uploads/2/200909/imgs/1254039571.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.02.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 W zamrażalniku , choć już pewnie nie tak smaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.02.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Oj dziewczynki- pyszne słodkie i pachnące truskawki prosto z Hiszpanii kupiłam w Carrefour. Może nie są takie jak polskie latem, ale naprawdę były bardzo smaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 15.02.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 ODCHUDZANIE ODCHUDZANIE EHH... ja przechodzę na diete:D do czerwca musze zrzucić jakeś 5-7 kg bo mam wesele brata a ja uwielbiam siedziec w kuchni i pichcić i jak ja mam to zrobić?? Ale jestem na dobrej drodze od wczoraj:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 15.02.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Agawi powiem Ci ze jestem bardzo zaskoczona Twoim wnetrzem, na moim watku wrzucasz zawsze takie piekne inspiracje i bylam przekonana ze Twoje wnetrza sa w takim samym stylu a tu widze ze styl wloski klasyczny. Podziwiam ze jestes taka "open -minded" i potrafisz doceniac interesowac i zachwycac sie innymi stylami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.02.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 ale mnie zatkalo jak zobaczylam ta mikrofale smeg! jest piekna !!! dziewczyny, znjadzcie mi podobna ale o 4 razy tansza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2011 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 ODCHUDZANIE ODCHUDZANIE EHH... ja przechodzę na diete:D do czerwca musze zrzucić jakeś 5-7 kg bo mam wesele brata a ja uwielbiam siedziec w kuchni i pichcić i jak ja mam to zrobić?? Ale jestem na dobrej drodze od wczoraj:D Ha, ha do czerwca jeszcze dużo czasu- zdążysz:yes: A w kuchni zawsze możesz pichcić dietetycznie przecież, prawda? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2011 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 (edytowane) Dobra, strasznie tu offtopicujemy, wrzuć Agawi jakąś aranżację, żeby nie było A offtopicuj sobie ile chcesz, yokasta Nad inspiracjami pomyślę... Edytowane 15 Lutego 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2011 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Agawi powiem Ci ze jestem bardzo zaskoczona Twoim wnetrzem, na moim watku wrzucasz zawsze takie piekne inspiracje i bylam przekonana ze Twoje wnetrza sa w takim samym stylu a tu widze ze styl wloski klasyczny. Podziwiam ze jestes taka "open -minded" i potrafisz doceniac interesowac i zachwycac sie innymi stylami. Witaj Kacha fajnie, że wpadłaś. Bardzo Ci dziękuję- no tak moje wnętrza jak nazwa galerii - są trochę włoskie... Rzeczywiście najbliższy memu sercu jest styl klasyczny, ale to nie znaczy, że nie uwielbiam prowansalskiego czy shabby chic... Ja chyba powinnam urządzić kilka domów w różnych stylach. Wtedy czułabym się wnętrzarsko spełniona:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 ale mnie zatkalo jak zobaczylam ta mikrofale smeg! jest piekna !!! dziewczyny, znjadzcie mi podobna ale o 4 razy tansza Googulku- pomyśl sobie co ja czuję- jak kupowaliśmy to dostępna była tylko maskownica retro, a rok później wyszło takie cudo Ale dobiję Cię jeszcze bardziej- mój małż chciałby taki ekspress do kawy- z tej samej kolekcji.... http://www.dombianco.com.pl/index.php?page=product&kat=48&pkat=49&pid=890 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.02.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 matko najdrozsza ! boski, a ja tak kocham kawe widzisz twoj maz to chociaz by chcial taki express a ja jak zadzwonilam do swojego zapytac czy kupimy mikrofale za ponad 4000 zl, to powiedzial ''tak oczywiscie andzeliko''. Dodam ze nigdy mi nie mowi po imieniu, chyba ze jest zly wiec wniosek nasuwa sie sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2011 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 No smutny wniosek Andżeliko....Smeg w ogóle jest drogi, ale ja się uparłam, że chcę i już. Ale nasza mikrofala z maskownicą kosztowała coś ok. 3 tys.... Za 4,5 tys pewnie i tak bym jej nie kupiła. Powiedz mężowi, że jest tańsza wersja z taką bialą maskownicą- będzie pasować do Twojej kuchni... http://www.dombianco.com.pl/index.php?page=product&kat=10&pkat=30&pid=488 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.02.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 bede chyba zmuszona sprzedac pierscionek ktory mi podarowal na 10 rocznice slubu jezeli to go nie ruszy to zaczne plakac, tupac nozkami itd ale co do koloru to ja stanowczo chce ciemny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2011 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 ciemna też jest- mówisz- masz:D A z tym pierścionkiem to niezły numer:yes:- Ty to w ogóle jesteś niezły numerek, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts