Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Beatko przez weekend podejmiemy decyzję i w przyszłym tygodniu zamawiam:yes::D

Fajowo!!

Karolka, bo ta babka jest ciągle zawalona robotą:eek: Ja nie wiem skąd ona ma te zlecenia:eek:

Ja o tych bawolich to nic nie znalazłam:bash: może i jest to jakiś pomysł z tą szyną? Dobrze by było, żebyś to gdzieś zobaczyła zamontowane:)

Może niech podeśle jakieś poglądowe zdjęcie.

Ja czekam na roletki ...maja być 10 maja....a zasłony to nie wiem ,kiedy będą ,bo znowu jest problem z materiałem,..Myslę ,że ona tak porcjuje te zamówienia ,bo się kobitka nie może wyrobić .

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Może niech podeśle jakieś poglądowe zdjęcie.

Ja czekam na roletki ...maja być 10 maja....a zasłony to nie wiem ,kiedy będą ,bo znowu jest problem z materiałem,..Myslę ,że ona tak porcjuje te zamówienia ,bo się kobitka nie może wyrobić .

Beatka dobrze mówi- mi babka też przysłała kilka upięć taśmy marszczącej i sobie wybrałam:yes:

Swoją drogą to ja też na materiał tez czekałam strasznie długo i aż sama zadzwoniłam do eurofiran i serio oni czekali na dostawę;)

Mnie się akurat z tymi zasłonami nie śpieszy...ja z kolei wolę sobie porcjować wydatki:Dza tynk trzeba zapłacić ......:D:Dkiedyś pozamawiałam wiele rzeczy w jednym terminie to, sorki za wyrażenie ,ale nie wiedziałam jak z palcem do d...y trafić .:D:Dświat mnie nie widział ,tylko drukowałam:D

świat mnie nie widział ,tylko drukowałam:D

:rotfl::rotfl:

Masz rację Beatko- masz spory wydatek w postaci elewacji. My w sumie teraz też- bo i stół i zaraz to wejście chcemy zrobić... A i zasłony by się przydały i gabinet czeka na meble:sick: No nic idę kupić nową drukarkę:D:D

Mnie się akurat z tymi zasłonami nie śpieszy...ja z kolei wolę sobie porcjować wydatki:Dza tynk trzeba zapłacić ......:D:Dkiedyś pozamawiałam wiele rzeczy w jednym terminie to, sorki za wyrażenie ,ale nie wiedziałam jak z palcem do d...y trafić .:D:Dświat mnie nie widział ,tylko drukowałam:D

Pewnie fajnie by było zrobić wszystko na raz ... tylko skąd na to kasę brać :confused: My też wszystko powoli na miarę naszych sił i możliwości robimy ... i cieszymy się z tego,że mamy za co to robić :yes:

Z gadki widać że kobitka zna się na rzeczy i że chce pomóc ale jak pisałyście można wyczuć że sie nie wyrabia i nie ogarnia wszystkiego.

Zdjęcia mi wysłała całkiem fajnie to wygląda tylko ja się napaliłam na te przelotki i teraz już sama nie wiem co ja chcę

Na to wole oko to i ona nie ma pomysłu :bash:

A o tym dawkowaniu sobie wydatków to i ja coś Wiem. Dla tego na razie chce tylko roletki i zasłony a reszta to plan na zaś

A są teraz takie wypasione ..tez ostatnio kupiłam nową:D:DJeszcze dochodzą wydatki związane z cegłą rozbiórkową ,ma być w poniedziałek,pracami murarskimi...jutro tez przyjeżdża kamieniarz pobrać wymiary pod schody z boku domu i bud,gosp.Chcemy je zrobić z szarego płomieniowanego granitu i jeszcze muszę kupić materiał na taras,bo chciałabym się z tym uwinąć cdo wakacji.I tyle na razie,bo jeszcze jakiś urlop by się przydał.

i cieszymy się z tego,że mamy za co to robić :yes:

No i tak trzymać Maju:yes:

To poczekaj ... złożymy się na jedną :lol2:

Dobra:lol2:

tylko ja się napaliłam na te przelotki i teraz już sama nie wiem co ja chcę

Karolka, to nie odpuszczaj tych przelotek- do Waszych wnętrz będą takie bardzo pasować:yes:

A z bawolim coś się jeszcze wymyśli, nie bój:D

Karolka, to nie odpuszczaj tych przelotek- do Waszych wnętrz będą takie bardzo pasować:yes:

A z bawolim coś się jeszcze wymyśli, nie bój:D

Musze zrobić wycieczkę za karniszami i obczaić na żywo jak to wygląda

Dobra ja się zwijam i czekam na foty stołu

Aga usiądź wygodnie w ludwiczku przy nowym stole a J niech ci strzeli sesyjke dla koleżanek z forum

Aga usiądź wygodnie w ludwiczku przy nowym stole a J niech ci strzeli sesyjke dla koleżanek z forum

Zwariowałaś:rotfl:Może jeszcze tańce hulańce zrobimy na stole dla wypróbowania ?:D

Dziewczynki, ja też spadam, bo jutro zaśpię:D Buziaki dla wszystkich i do jutra:hug: