Beauty 04.05.2012 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Beatko przez weekend podejmiemy decyzję i w przyszłym tygodniu zamawiam:yes: Fajowo!! Karolka, bo ta babka jest ciągle zawalona robotą Ja nie wiem skąd ona ma te zlecenia:eek: Ja o tych bawolich to nic nie znalazłam:bash: może i jest to jakiś pomysł z tą szyną? Dobrze by było, żebyś to gdzieś zobaczyła zamontowane:) Może niech podeśle jakieś poglądowe zdjęcie. Ja czekam na roletki ...maja być 10 maja....a zasłony to nie wiem ,kiedy będą ,bo znowu jest problem z materiałem,..Myslę ,że ona tak porcjuje te zamówienia ,bo się kobitka nie może wyrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.05.2012 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Może niech podeśle jakieś poglądowe zdjęcie. Ja czekam na roletki ...maja być 10 maja....a zasłony to nie wiem ,kiedy będą ,bo znowu jest problem z materiałem,..Myslę ,że ona tak porcjuje te zamówienia ,bo się kobitka nie może wyrobić . Beatka dobrze mówi- mi babka też przysłała kilka upięć taśmy marszczącej i sobie wybrałam:yes: Swoją drogą to ja też na materiał tez czekałam strasznie długo i aż sama zadzwoniłam do eurofiran i serio oni czekali na dostawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.05.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Mnie się akurat z tymi zasłonami nie śpieszy...ja z kolei wolę sobie porcjować wydatki:Dza tynk trzeba zapłacić ......:Dkiedyś pozamawiałam wiele rzeczy w jednym terminie to, sorki za wyrażenie ,ale nie wiedziałam jak z palcem do d...y trafić .:Dświat mnie nie widział ,tylko drukowałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.05.2012 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 świat mnie nie widział ,tylko drukowałam:D :rotfl: Masz rację Beatko- masz spory wydatek w postaci elewacji. My w sumie teraz też- bo i stół i zaraz to wejście chcemy zrobić... A i zasłony by się przydały i gabinet czeka na meble:sick: No nic idę kupić nową drukarkę:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 04.05.2012 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Mnie się akurat z tymi zasłonami nie śpieszy...ja z kolei wolę sobie porcjować wydatki:Dza tynk trzeba zapłacić ......:Dkiedyś pozamawiałam wiele rzeczy w jednym terminie to, sorki za wyrażenie ,ale nie wiedziałam jak z palcem do d...y trafić .:Dświat mnie nie widział ,tylko drukowałam:D Pewnie fajnie by było zrobić wszystko na raz ... tylko skąd na to kasę brać My też wszystko powoli na miarę naszych sił i możliwości robimy ... i cieszymy się z tego,że mamy za co to robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 04.05.2012 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 No nic idę kupić nową drukarkę:D To poczekaj ... złożymy się na jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.05.2012 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Z gadki widać że kobitka zna się na rzeczy i że chce pomóc ale jak pisałyście można wyczuć że sie nie wyrabia i nie ogarnia wszystkiego. Zdjęcia mi wysłała całkiem fajnie to wygląda tylko ja się napaliłam na te przelotki i teraz już sama nie wiem co ja chcę Na to wole oko to i ona nie ma pomysłu A o tym dawkowaniu sobie wydatków to i ja coś Wiem. Dla tego na razie chce tylko roletki i zasłony a reszta to plan na zaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.05.2012 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 A są teraz takie wypasione ..tez ostatnio kupiłam nową:DJeszcze dochodzą wydatki związane z cegłą rozbiórkową ,ma być w poniedziałek,pracami murarskimi...jutro tez przyjeżdża kamieniarz pobrać wymiary pod schody z boku domu i bud,gosp.Chcemy je zrobić z szarego płomieniowanego granitu i jeszcze muszę kupić materiał na taras,bo chciałabym się z tym uwinąć cdo wakacji.I tyle na razie,bo jeszcze jakiś urlop by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.05.2012 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 i cieszymy się z tego,że mamy za co to robić No i tak trzymać Maju To poczekaj ... złożymy się na jedną Dobra:lol2: tylko ja się napaliłam na te przelotki i teraz już sama nie wiem co ja chcę Karolka, to nie odpuszczaj tych przelotek- do Waszych wnętrz będą takie bardzo pasować A z bawolim coś się jeszcze wymyśli, nie bój:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.05.2012 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Na to wole oko to i ona nie ma pomysłu A musisz coś w ogóle mieć na tym wolim ,,nie szkoda je przesłaniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 05.05.2012 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Karolka, to nie odpuszczaj tych przelotek- do Waszych wnętrz będą takie bardzo pasować A z bawolim coś się jeszcze wymyśli, nie bój:D Musze zrobić wycieczkę za karniszami i obczaić na żywo jak to wygląda Dobra ja się zwijam i czekam na foty stołu Aga usiądź wygodnie w ludwiczku przy nowym stole a J niech ci strzeli sesyjke dla koleżanek z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.05.2012 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Aga usiądź wygodnie w ludwiczku przy nowym stole a J niech ci strzeli sesyjke dla koleżanek z forum Zwariowałaś:rotfl:Może jeszcze tańce hulańce zrobimy na stole dla wypróbowania ? Dziewczynki, ja też spadam, bo jutro zaśpię Buziaki dla wszystkich i do jutra:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.05.2012 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.05.2012 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Zwariowałaś:rotfl:Może jeszcze tańce hulańce zrobimy na stole dla wypróbowania ? No koniecznie musisz sprawdzić ,czy robota dobra ....Miłych snów ,i ja uciekam:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 05.05.2012 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Zwariowałaś:rotfl:Może jeszcze tańce hulańce zrobimy na stole dla wypróbowania ? Dziewczynki, ja też spadam, bo jutro zaśpię Buziaki dla wszystkich i do jutra:hug: Aga ja to jeszcze proponuję w inny sposób ten stół przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 05.05.2012 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 do jutra aga czekam na sesyjkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.05.2012 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Aga ja to jeszcze proponuję w inny sposób ten stół przetestować Karolka, a Ty idź już lepiej spać Lecę, paaa:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.05.2012 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Dzień dobry Jest już stół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.05.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 05.05.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 (edytowane) Jeszcze 10 minut do 10:00:popcorn: Edytowane 5 Maja 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts