Amtla 05.05.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Wróciłam i ....DECH MI ZAPARŁO.. STÓŁ CUDOWNIE DOPASOWANY I WSPANIAŁY Wnętrze ślicznie się komponuje :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.05.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Aga - mnie brak słów ............................ stół wyszedł P I Ę K N Y kolorystycznie z krzesłami jest idealnie!!!!, a te słoje na tak zgrabnych nóżkach................... Raju jestem pod dużym wrażeniem Podaj mi też proszę cenę na priv, może kurcze odwołamy mojego stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.05.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Boże dziewuchy - ja se chyba też stół ZROBIĘ Jak patrzę na tak udane stołowe realizacje to jestem w szoku:o Mi się zawsze wydawało, że co jak co, ale stołu stolarz nie da rady zrobić Musi być z fabryki;) A tu proszę - piękny i dopracowany w każdym szczególe:rolleyes: GRATULUJĘ Aguś!!! Może i mi zdradzisz ile takie cacko kosztowało i który to taki zdolny stolarz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.05.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Spisał się stolarz - od razu widać, że porządna robota A jakie sobie fajne nóżki wymyśliłaś - pasują idealnie do tych przy krzesłach. Jakby to komplet był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.05.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 mmm piękny a nóżki jakie zgrabne, warto było poczekać Miłej i niezbyt męczącej pracy życzę Hej Two- dzięki serdeczne:hug:Już po pracy w polu, ale i tak wszystkiego nie zrobiliśmy:sick: Na prawdę jest śliczny Spoko ja i tak zmykam na zakupy z dzieciakami A ty leć do ogródka pa Karolka, już Ci wysłałm info:yes: ...Łałłłłłłłłł..... Super jest ten stół... Arniko witam i dziękuję bardzo:D aguś! pieeeeekny jest ten stół !!:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:cieszę się razem z Tobą ..tym bardziej jest mi milo ,że miałam w tym swój udział:wiggle:o solidność firmy to się nie martwiłam ,tylko o to ,by p.Robert sprostał Twoim oczekiwaniom co do wyglądu nóżek. Ale naprawdę pięknie to zrobił:yes::yes:kolor tez chyba wyszedł idealny ,do ludwiczków pasuje jak ulał. Dzięki Beatko To wszystko dzięki Tobie:yes: Nóżki dobierał p. Robert do tych krzesełkowych- ja tylko ustaliłam grubość Kolor masz rację, ze wyszedł idealny- a jego się najbardziej obawiałam:) stół strrraasznie nam się podoba:wiggle: JEEEEEEEEEEEEEEEJ ALE PIĘKNY :jawdrop::jawdrop::jawdrop: Pędzę dziewczynki do mojego " pięknego ogrodu " ... zajrzę później P.S. też chcę taki cudny stół :cry: Dzięki Maju:hug:Kochana nic prostszego- kiedyś sobie taki zamówisz:cool: Super! Warto było czekać A jak nóżki krzeseł i stołu pasują do siebie! Dzięki Aniu:hug:Opłaciło się czekanie:popcorn: A ty już na weselu? Szalonej zabawy jakby co:D Stól super idealny do twoich wnętzr Aguś, też mowie warto było czekać Dzięki Alu Ale Wy dzisiaj jesteście zgodne aż miło:D Agawi stół rewelacja , warto było czekac:yes: , świetnie dopasowany do krzeseł :D:D Dziękuję kubełko Gdzie Ty się podziewasz? piękny ten stół, myślę, że jesteś z niego baaardzo zadowolona Dobrze mylisz mróweczko Aga cudny ten Twój stół a lampa nad nim to już w ogóle mistrzostwo świata... na pewno przebierasz nóżkami ze szczęścia Dzięki Aga:hug:Lampa jest stara jak świat, ale nam się podoba:D Aguś, stół idealny do twoich wnętrz....piękny:) Dziękuję Beatko Wróciłam i ....DECH MI ZAPARŁO.. STÓŁ CUDOWNIE DOPASOWANY I WSPANIAŁY Wnętrze ślicznie się komponuje :D:D Dzięki Amtluś :hug:Bardzo się cieszę, że tak piszesz:D A gdzie byłaś jak Cie nie było? Aga - mnie brak słów ............................ stół wyszedł P I Ę K N Y kolorystycznie z krzesłami jest idealnie!!!!, a te słoje na tak zgrabnych nóżkach................... Raju jestem pod dużym wrażeniem Podaj mi też proszę cenę na priv, może kurcze odwołamy mojego stolarza Aguś bardzo się cieszę, ze tak uważasz i dzięki serdeczne:hug:Cena już do Ciebie poszła. pewnie, że zawsze możesz zrezygnować z tamtego. Może jest i dobry, ale nie najtańszy:no: Boże dziewuchy - ja se chyba też stół ZROBIĘ Jak patrzę na tak udane stołowe realizacje to jestem w szoku:o Mi się zawsze wydawało, że co jak co, ale stołu stolarz nie da rady zrobić Musi być z fabryki;) A tu proszę - piękny i dopracowany w każdym szczególe:rolleyes: GRATULUJĘ Aguś!!! Może i mi zdradzisz ile takie cacko kosztowało i który to taki zdolny stolarz:rolleyes: Hej Madziu, dzięki złotko:hug:A ja zawsze myślałam odwrotnie, że to rzemieślnik lepiej zrobi niż firma:lol2: Zaraz wyślę Ci cenkę Spisał się stolarz - od razu widać, że porządna robota A jakie sobie fajne nóżki wymyśliłaś - pasują idealnie do tych przy krzesłach. Jakby to komplet był Dzięki Drop:hug:Masz rację- stół jest mega porządny:yes: Fajnie, ze widać to nawet na fotkach:cool: Nóżki tez mi się podobają, bo są bardzo proporcjonalne do wielkości stołu i całość prezentuje się dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.05.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Kochana nic prostszego- kiedyś sobie taki zamówisz:cool: Taaaa a później mnie o plagiat posądzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.05.2012 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Taaaa a później mnie o plagiat posądzisz Nie posądzę Najwyżej zamówisz podobny, a nie taki sam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.05.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Najwyżej zamówisz podobny, a nie taki sam:rotfl: No a nie mówiłam :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.05.2012 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 No a nie mówiłam :lol2: Noo doooobraaaa zgadzam się na taki sam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.05.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Noo doooobraaaa zgadzam się na taki sam:lol2: No ... grzeczna dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 05.05.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Aguś a Wy wszystko dzisiaj w ogrodzie zrobiliście ??? Zmykam Kochana ... wykończona jestem ... Dobrej nocki ... Leniwej niedzieli ... Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.05.2012 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 No ... grzeczna dziewczynka No ba:D Aguś a Wy wszystko dzisiaj w ogrodzie zrobiliście ??? Zmykam Kochana ... wykończona jestem ... Dobrej nocki ... Leniwej niedzieli ... Buźka Maju nie skończyliśmy tej agrowłókniny, bo to strasznie czasochłonne jest, kiedy rośliny już rosną Ale zostało już niewiele:yes: Wyśpij się kochana, wzajemnie miłej niedzieli:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 05.05.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Aga zmykam udanej niedzieli życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.05.2012 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Aga zmykam udanej niedzieli życzę A ja właśnie byłam u Ciebie:D Pa Karolka, ja też zaraz spadam. Wzajemnie kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.05.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 to ja też nieśmiało poprosze o cenę stołu i tego z radomska też- do nich mogłabym osobiście dojechaćmiłego odpoczynku po tak pracowitej sobocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.05.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Aguś, chyba musisz jekąś czerwona wstążeczkę do stołu przywiązać, co by sie z nim nic nie stało przy takiej ilości zaaaaaaaaaachwytów:lol2::lol2: Faktycznie super wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.05.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Aga wczoraj nie dałam rady już tutaj zajrzeć ale dziś Stół jest absolutnie cudowny! Idealnie pasuje do krzeseł, idealnie pasuje do Waszego domu! Dobry wybór Świetna robota No naprawdę samo och i ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 06.05.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 ja też przyszłam pochwalić piękny stół - widać solidna robotahttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/happyyes.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.05.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Gdzie byłam? Zerknij do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.05.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 to ja też nieśmiało poprosze o cenę stołu i tego z radomska też- do nich mogłabym osobiście dojechać miłego odpoczynku po tak pracowitej sobocie Dzięki słoneczko-odpoczęłam:cool: Zaraz Ci wyślę cenę, tylko muszę op0różnić zapchaną skrzynkę Aguś, chyba musisz jekąś czerwona wstążeczkę do stołu przywiązać, co by sie z nim nic nie stało przy takiej ilości zaaaaaaaaaachwytów:lol2::lol2: :rotfl:Masz rację Alu Aga wczoraj nie dałam rady już tutaj zajrzeć ale dziś Stół jest absolutnie cudowny! Idealnie pasuje do krzeseł, idealnie pasuje do Waszego domu! Dobry wybór Świetna robota No naprawdę samo och i ach Pysiaczku dzięki kochana:hug:Bardzo się cieszę, ze Ci się tez podoba:wiggle:Zaraz pędzę do Ciebie, może będą fotki bezy? ja też przyszłam pochwalić piękny stół - widać solidna robota:yes: Dzięki serdeczne Natalio Gdzie byłam? Zerknij do dziennika Zaraz pędzę złotko-wczoraj już nie miałam sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts