Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga - mnie brak słów ............................

stół wyszedł P I Ę K N Y

kolorystycznie z krzesłami jest idealnie!!!!, a te słoje na tak zgrabnych nóżkach...................

Raju jestem pod dużym wrażeniem :o

Podaj mi też proszę cenę na priv, może kurcze odwołamy mojego stolarza :lol:

Boże dziewuchy - ja se chyba też stół ZROBIĘ:lol2: Jak patrzę na tak udane stołowe realizacje to jestem w szoku:o Mi się zawsze wydawało, że co jak co, ale stołu stolarz nie da rady zrobić;) Musi być z fabryki;) A tu proszę - piękny i dopracowany w każdym szczególe:rolleyes: GRATULUJĘ Aguś!!!

Może i mi zdradzisz ile takie cacko kosztowało i który to taki zdolny stolarz:rolleyes:

mmm piękny :wiggle: a nóżki jakie zgrabne, warto było poczekać :yes:

Miłej i niezbyt męczącej pracy życzę :D

Hej Two- dzięki serdeczne:hug:Już po pracy w polu, ale i tak wszystkiego nie zrobiliśmy:sick:

Na prawdę jest śliczny

Spoko ja i tak zmykam na zakupy z dzieciakami

A ty leć do ogródka pa

Karolka, już Ci wysłałm info:yes::D

...Łałłłłłłłłł.....

Super jest ten stół... :)

Arniko witam i dziękuję bardzo:D

aguś! pieeeeekny jest ten stół !!:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:cieszę się razem z Tobą ..tym bardziej jest mi milo ,że miałam w tym swój udział:wiggle:o solidność firmy to się nie martwiłam ,tylko o to ,by p.Robert sprostał Twoim oczekiwaniom co do wyglądu nóżek. Ale naprawdę pięknie to zrobił:yes::yes::yes:kolor tez chyba wyszedł idealny ,do ludwiczków pasuje jak ulał.

Dzięki Beatko:hug: To wszystko dzięki Tobie:yes: Nóżki dobierał p. Robert do tych krzesełkowych- ja tylko ustaliłam grubość:D Kolor masz rację, ze wyszedł idealny- a jego się najbardziej obawiałam:) stół strrraasznie nam się podoba:wiggle:

JEEEEEEEEEEEEEEEJ ALE PIĘKNY :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Pędzę dziewczynki do mojego " pięknego ogrodu " ... zajrzę później :D

P.S. też chcę taki cudny stół :cry::cry::cry:

Dzięki Maju:hug:Kochana nic prostszego- kiedyś sobie taki zamówisz:cool:

Super! Warto było czekać :)

A jak nóżki krzeseł i stołu pasują do siebie!

Dzięki Aniu:hug:Opłaciło się czekanie:popcorn::wiggle: A ty już na weselu? Szalonej zabawy jakby co:D

Stól super idealny do twoich wnętzr Aguś, też mowie warto było czekać :)

Dzięki Alu:hug: Ale Wy dzisiaj jesteście zgodne aż miło:D

Agawi stół rewelacja , warto było czekac:yes: , świetnie dopasowany do krzeseł :D:D:D

Dziękuję kubełko :hug: Gdzie Ty się podziewasz?:eek::bash:

piękny ten stół, myślę, że jesteś z niego baaardzo zadowolona

Dobrze mylisz mróweczko:hug:

Aga cudny ten Twój stół a lampa nad nim to już w ogóle mistrzostwo świata... na pewno przebierasz nóżkami ze szczęścia :)

Dzięki Aga:hug:Lampa jest stara jak świat, ale nam się podoba:D

Aguś, stół idealny do twoich wnętrz....piękny:)

Dziękuję Beatko :hug:

Wróciłam i ....DECH MI ZAPARŁO.. STÓŁ CUDOWNIE DOPASOWANY I WSPANIAŁY

Wnętrze ślicznie się komponuje :yes::D:D:D

Dzięki Amtluś :hug:Bardzo się cieszę, że tak piszesz:D A gdzie byłaś jak Cie nie było?:popcorn:

Aga - mnie brak słów ............................

stół wyszedł P I Ę K N Y

kolorystycznie z krzesłami jest idealnie!!!!, a te słoje na tak zgrabnych nóżkach...................

Raju jestem pod dużym wrażeniem :o

Podaj mi też proszę cenę na priv, może kurcze odwołamy mojego stolarza :lol:

Aguś bardzo się cieszę, ze tak uważasz i dzięki serdeczne:hug:Cena już do Ciebie poszła. pewnie, że zawsze możesz zrezygnować z tamtego. Może jest i dobry, ale nie najtańszy:no::no:

Boże dziewuchy - ja se chyba też stół ZROBIĘ:lol2: Jak patrzę na tak udane stołowe realizacje to jestem w szoku:o Mi się zawsze wydawało, że co jak co, ale stołu stolarz nie da rady zrobić;) Musi być z fabryki;) A tu proszę - piękny i dopracowany w każdym szczególe:rolleyes: GRATULUJĘ Aguś!!!

Może i mi zdradzisz ile takie cacko kosztowało i który to taki zdolny stolarz:rolleyes:

Hej Madziu, dzięki złotko:hug:A ja zawsze myślałam odwrotnie, że to rzemieślnik lepiej zrobi niż firma:lol2:

Zaraz wyślę Ci cenkę:D

Spisał się stolarz - od razu widać, że porządna robota :)

A jakie sobie fajne nóżki wymyśliłaś - pasują idealnie do tych przy krzesłach. Jakby to komplet był :D

Dzięki Drop:hug:Masz rację- stół jest mega porządny:yes: Fajnie, ze widać to nawet na fotkach:cool:

Nóżki tez mi się podobają, bo są bardzo proporcjonalne do wielkości stołu i całość prezentuje się dobrze:)

No ... grzeczna dziewczynka :yes: :lol2:

No ba:D

Aguś a Wy wszystko dzisiaj w ogrodzie zrobiliście ???

Zmykam Kochana ... wykończona jestem ... Dobrej nocki ... Leniwej niedzieli ... Buźka :hug:

Maju nie skończyliśmy tej agrowłókniny, bo to strasznie czasochłonne jest, kiedy rośliny już rosną:bash: Ale zostało już niewiele:yes: Wyśpij się kochana, wzajemnie miłej niedzieli:hug:

to ja też nieśmiało poprosze o cenę stołu i tego z radomska też- do nich mogłabym osobiście dojechać

miłego odpoczynku po tak pracowitej sobocie

Dzięki słoneczko-odpoczęłam:cool: Zaraz Ci wyślę cenę, tylko muszę op0różnić zapchaną skrzynkę:)

Aguś, chyba musisz jekąś czerwona wstążeczkę do stołu przywiązać, co by sie z nim nic nie stało przy takiej ilości zaaaaaaaaaachwytów:lol2::lol2::lol2:

:rotfl:Masz rację Alu:rotfl:

Aga wczoraj nie dałam rady już tutaj zajrzeć ale dziś :jawdrop: Stół jest absolutnie cudowny! Idealnie pasuje do krzeseł, idealnie pasuje do Waszego domu! Dobry wybór :yes: Świetna robota :yes: No naprawdę samo och i ach :lol:

Pysiaczku dzięki kochana:hug:Bardzo się cieszę, ze Ci się tez podoba:wiggle:Zaraz pędzę do Ciebie, może będą fotki bezy?:rolleyes:

ja też przyszłam pochwalić piękny stół - widać solidna robota:yes:

Dzięki serdeczne Natalio:D

Gdzie byłam? Zerknij do dziennika :)

Zaraz pędzę złotko-wczoraj już nie miałam sił:bash: