Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

to ja też nieśmiało poprosze o cenę stołu i tego z radomska też- do nich mogłabym osobiście dojechać

miłego odpoczynku po tak pracowitej sobocie

Dzięki słoneczko-odpoczęłam:cool: Zaraz Ci wyślę cenę, tylko muszę opróżnić zapchaną skrzynkę:)

Aguś, chyba musisz jekąś czerwona wstążeczkę do stołu przywiązać, co by sie z nim nic nie stało przy takiej ilości zaaaaaaaaaachwytów:lol2::lol2::lol2:

:rotfl:Masz rację Alu:rotfl:

Aga wczoraj nie dałam rady już tutaj zajrzeć ale dziś :jawdrop: Stół jest absolutnie cudowny! Idealnie pasuje do krzeseł, idealnie pasuje do Waszego domu! Dobry wybór :yes: Świetna robota :yes: No naprawdę samo och i ach :lol:

Pysiaczku dzięki kochana:hug:Bardzo się cieszę, ze Ci się tez podoba:wiggle:Zaraz pędzę do Ciebie, może będą fotki bezy?:rolleyes:

ja też przyszłam pochwalić piękny stół - widać solidna robota:yes:

Dzięki serdeczne Natalio:D

Gdzie byłam? Zerknij do dziennika :)

Zaraz pędzę złotko-wczoraj już nie miałam sił:bash:

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agawi, o matkokochana,

kto mnie streści te wszystkie strony których przybyło jak mnie nie było?

Jakiś stół się pojawił i znów śliczność jak zwykle zresztą?

No nie ogarniam, zaraz zajrzę na poprzednią stronę

i proszę o herbatkę którą przy nowym nabytku wypić wypada.

Może być bez cytryny ;)

Agawi, o matkokochana,

kto mnie streści te wszystkie strony których przybyło jak mnie nie było?

Jakiś stół się pojawił i znów śliczność jak zwykle zresztą?

No nie ogarniam, zaraz zajrzę na poprzednią stronę

i proszę o herbatkę którą przy nowym nabytku wypić wypada.

Może być bez cytryny ;)

Tolu kochana- ja Ci zaraz wszystko streszczę:lol2: Ogólnie to plotki, plotki i jeszcze raz plotki.:) Jak słusznie zauważyłaś pojawił się nasz długo wyczekiwany i po wielkich perypetiach stół do jadalni:wiggle:Fotki są chyba 3 stronki wstecz. A na herbatkę serdecznie zapraszam:D

http://images.betterphoto.com/0025/0512161620131dec05_1787c.jpg

Hejka Aguś,

nadrobiłam zaległości (pleciugi okropne! :D) i szczena mi o biurko walnęła z hukiem :jawdrop:na widok stołu, nie przepadam za ciemnymi meblami, ale twój stół z ludwiczkami idealnie zgrany, piękny zestaw, naprawdę elegancki że fiu fiu ...

Hej vesi:hug: bardzo serdecznie dziękuję kochana:wiggle: szczeną z hukiem rozbawiłaś mnie do łez:lol2:

Aga, no wiedziałam, wiedziałam, że tak będzie.

Zaraz wyjawię co wiedziałam tylko za słonia podziękuję.

Dziękuję zatem. Gwoli ścisłości to nie tyle za słonia,

co za ten boski napar z jego trąby się wylewający.

A wiedziałam, WIEDZIAŁAM że będą kłopoty.

Dług publiczny zacznie rosnąć jeszcze szybciej,

bo przemysł tekstylny z torbami pójdzie.

I nie mam na myśli tego chińskiego, bo mało mnie on, ale tego naszego,

który wsparłabyś znacząco, gdyby stół był nieteges i który to musiałabyś

jakimś lnem szlachetnym nakryć, coby obciachu nie było.

A tak, na tym dziewiątym cudzie świata żadnej tkaninie leżeć nie przystoi.

I co teraz z Łodzią Fabryczną? Bo tam się jeszcze tka, tak?

A nogi stołowe...poezja. I kto wymyślił pogardliwe określenie "noga stołowa"?

Na pewno nie ten, kto stół Twój zobaczył. Ech...

Aga, no wiedziałam, wiedziałam, że tak będzie.

Zaraz wyjawię co wiedziałam tylko za słonia podziękuję.

Dziękuję zatem. Gwoli ścisłości to nie tyle za słonia,

co za ten boski napar z jego trąby się wylewający.

A wiedziałam, WIEDZIAŁAM że będą kłopoty.

Dług publiczny zacznie rosnąć jeszcze szybciej,

bo przemysł tekstylny z torbami pójdzie.

I nie mam na myśli tego chińskiego, bo mało mnie on, ale tego naszego,

który wsparłabyś znacząco, gdyby stół był nieteges i który to musiałabyś

jakimś lnem szlachetnym nakryć, coby obciachu nie było.

A tak, na tym dziewiątym cudzie świata żadnej tkaninie leżeć nie przystoi.

I co teraz z Łodzią Fabryczną? Bo tam się jeszcze tka, tak?

A nogi stołowe...poezja. I kto wymyślił pogardliwe określenie "noga stołowa"?

Na pewno nie ten, kto stół Twój zobaczył. Ech...

Tolu jesteś poetkę:rolleyes::rolleyes: Tak pięknie napisać o stole i lnie:eek: Obrusiki będą, a jakże, ale na większe okazje.:) Do zdjęć nie zdążyłam nic położyć, bo fotki robiłam zaraz jak panowie go postawili:lol2:

Dzięki kochana:hug:

To ja się tak w poprzednim poście twórczo rozwinęłam,

a Ty mi tu jeszcze takimi fotami dowaliłaś.

Skąd ja mam tyle weny brać, żeby tak wszystko chwalić nie banalnie, co?

Głodna się zrobiłam od tego wszystkiego,

a tu północ zaraz i na czerwono mruga zakaz spożywania.

Idę spać wobec tego, bo kto śpi, ten nie grzeszy.

Cześć i pa, no pa.

;)

Skąd ja mam tyle weny brać, żeby tak wszystko chwalić nie banalnie, co?;)

Oj Tolu, a skąd ja mam wenę do pisania brać jak oglądam Twój?:eek: Zawsze mi szczęka opada:jawdrop::jawdrop:

Twój ogród jest dla mnie niedościgłym marzeniem i basta:bash:

Kolorowych snów:bye::sleep:

Aga trawniczek do pozazdroszczenia.............no u nikogo tak pięknego nie widziałam :rolleyes: i będę się nim zawsze i niezmiennie zachwycać :yes:

I fakt tylko leżaczka brakuje :lol2: i Ciebie na nim - ale Wy ciężkoą żmudną robotę odwalaliście zamiast tego :hug:

A tak z ciekawości jak masz już rośłiny to obcinasz tą agro dookoła nich czy wykopujesz rośłinkę i kładziesz agro - ale chyba nie to drugie? co? - może głupie pytanie - ale ja tylko kółka umiem rysować na projekcie :rolleyes:

Miłego dnia Agusia :hug:

Ps u nas pogoda deszczowa - ale jakoś mi pasuje taka aura :wiggle: - do hałdy prasowania i oglądania DTVN w sam raz :lol2:

Agnieszko! noszzzz ten stół jest idealny:jawdrop: Nie ma tego złego,warto było dłużej poczekać na taki cud :rolleyes:

U Ciebie prawdziwy maj w ogrodzie,trawa zieloniutka,gęściutka i kolorki się pojawiły ,ślicznie.

U mnie w tym tygodniu zaczyna działać ekipa ogrodowa, a ja już wybieram huśtawki, leżaczki i mebelki ogrodowe :lol:

aguś ,pięknie jest u Ciebie w ogrodzie ,a tą trawa to mnie powaliłaś ...chyba już się nie podniosę .Czemu moja taka nie jest?:bash:chyba jednak zacznę pielić te wychodzące chwasty,bo mnie szlag trafia jak na nie patrzę .

Beatko dzięki, ale daj szansę tej swojej trawce:) Daj jej nawozu+ woda i koszenie, a będą efekty. ty siałaś na jesieni w zeszłym roku, a ja przełom kwietnia i maja- stąd pewnie różnica w wyglądzie. A chwaściory zawsze możesz wyrwać, albo kupić coś do ich oprysku:)

Aga trawniczek do pozazdroszczenia.............no u nikogo tak pięknego nie widziałam :rolleyes: i będę się nim zawsze i niezmiennie zachwycać :yes:

Bardzo dziękuję Aguś:hug:Ja poczekam na Twój ogródek i jak padnę to nie wstanę z zachwytu:rolleyes:

I fakt tylko leżaczka brakuje :lol2: i Ciebie na nim - ale Wy ciężkoą żmudną robotę odwalaliście zamiast tego :hug:

A tak z ciekawości jak masz już rośłiny to obcinasz tą agro dookoła nich czy wykopujesz rośłinkę i kładziesz agro - ale chyba nie to drugie? co? - może głupie pytanie - ale ja tylko kółka umiem rysować na projekcie :rolleyes:

Miłego dnia Agusia :hug:

Ps u nas pogoda deszczowa - ale jakoś mi pasuje taka aura :wiggle: - do hałdy prasowania i oglądania DTVN w sam raz :lol2:

Aga, włókninę wycinamy pod rosnące już roślinki. Wykopywać nie wolno:no: Można zrobić też odwrotnie niż my, czyli położyć ją przed wsadzeniem roślin. Ale i tak trzeba wycinać- żmudna praca:bash:

Dzięki kochana dzionek był miły, ale zajęty bardzo:sick: Mam nadzieję, że uporałaś się z prasowaniemhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/prasowanie.gif którego ja nie cierpię;)

U nas było dzisiaj tylko 8 stopni:eek:http://emoty.blox.pl/resource/zla.gif Miłego wieczorku:hug:

Agnieszko! noszzzz ten stół jest idealny:jawdrop: Nie ma tego złego,warto było dłużej poczekać na taki cud :rolleyes:

U Ciebie prawdziwy maj w ogrodzie,trawa zieloniutka,gęściutka i kolorki się pojawiły ,ślicznie.

U mnie w tym tygodniu zaczyna działać ekipa ogrodowa, a ja już wybieram huśtawki, leżaczki i mebelki ogrodowe :lol:

Martusia, dzięki słonko:hug: Już ja widzę jakie cuda powybierasz do tego ogrodu:jawdrop: Czekam z niecierpliwością:popcorn::popcorn:

wpadłam pochwalić stół !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a modrzew pieniek ma iście cudny :) oryginalny na maxa !!!

Dzięki zuzku:hug:Cieszę się, ze Ci się podoba:wiggle: A modrzew oczywiście wybierałam specjalnie jak najbardziej krzywy:cool:

No pieknie Aga pięknie, jak szlam wczoraj spać to zdjęc jeszcze nie było, u Ciebie zawsze sie dużo dzieje :)

Jak Ty ten trawnik pielegnujesz?, że on taki piękny :)

Ja posialam w brakuj ących miejscach i tak mniej więcej w połowie wzszedł :(

Dzięki Alicjo:hug:Daj szansę swojej trawce- rozrośnie się zobaczysz. Tylko nie zapominaj o nawożeniu, podlewaniu i częstym koszeniu:) U nas mąż właśnie w ten sposób dba o trawę i rośnie jak głupia:wiggle:

Aga Twój trawnik naprawdę nie ma sobie równych :yes: W ogóle tak ładnie i kolorowo u Ciebie w tym ogródku i wszystko takie zadbane. Super, super, super :)

Dzięki pysiaczku:hug:Zawsze tak miło o nim piszesz:wiggle::wiggle: