agawi74 07.05.2012 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Paaa Maju- do jutra:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.05.2012 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 aga jak często kosicie trawę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 08.05.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 aga a jak nawozicie, sypiac recznie czy oprysk ? zielona jestem jak trawa w tym temacie i czym ? podpowiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.05.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 aga jak często kosicie trawę ? Mirelko jak urośnie:lol2: A na poważnie, to w sezonie raz na tydzień aga a jak nawozicie, sypiac recznie czy oprysk ? zielona jestem jak trawa w tym temacie i czym ? podpowiesz ? Aga, sypiemy ręcznie. Opryski to się stosuje raczej na chwasty;) Tydzień temu mąż sypnął trawie Azofoskę Florovitu, a za 4 tygodnie sypniemy normalny nawóz do trawy też Florowitu. unikamy nawozów długo działających (takich po pól roku). Wszystkie te nawozy znajdziesz tu http://www.florovit.pl/szukaj.html?z=1&r=0&m=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.05.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Aga,stół przecudny - ogromnie szlachetny i elegancki. Kolor obłędny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.05.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Trawka sztuczna, dekoralem malowana a foty na pewno zphotoshopowane Pięknie się wszystko zazieleniło i jak kwiiiitnieeee i bez już jest wiosna w pełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.05.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Dzięki pysiaczku:hug:Zawsze tak miło o nim piszesz:wiggle: Sama szczera prawda Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.05.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Aguś chyba dziś zapracowana, co? Buziole zostawiam i zmykam bo cosik mię główka ćmi http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Kolory/Czerwone/028.gif Dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.05.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Aga, stół przecudny - ogromnie szlachetny i elegancki. Kolor obłędny!!!! Sharlot, kopę lat!!! Bardzo Ci dziękuję I dzięki za priv:hug:- zaraz odpisuję Buziaki:D Trawka sztuczna, dekoralem malowana a foty na pewno zphotoshopowane No a jak:lol2: Farba z Castoramy:rotfl: Pięknie się wszystko zazieleniło i jak kwiiiitnieeee i bez już jest wiosna w pełni Dzięki Two Sama szczera prawda Aguś Kochany pysiaczek Aguś chyba dziś zapracowana, co? Buziole zostawiam i zmykam bo cosik mię główka ćmi http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Kolory/Czerwone/028.gif Dobrej nocki życzę No troszkę tak Aguś zaraz lecę na obchód co tam u Was:yes: Biedulko, oby to nie była migrena:hug: Wyśpij się , rano będzie lepiej:D Buziaki i kolorowych snów:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.05.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Hejka Ostatkiem sił zajrzałam na forum zobaczyć co słychać ... jakaś dzisiaj padnięta jestem i oczy już mi się zamykają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.05.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Hejka Ostatkiem sił zajrzałam na forum zobaczyć co słychać ... jakaś dzisiaj padnięta jestem i oczy już mi się zamykają Hej Maju, ja też właśnie dopiero przyszłam. Jedną ręką odpisuję na maile, drugą piszę tu:D A co ciekawego robiłaś, że tak Cię zmogło?:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.05.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 A co ciekawego robiłaś, że tak Cię zmogło?:popcorn: W sumie to nic ciekawego Jako,że siedziałyśmy dzisiaj z młodą w domu to zabrałyśmy się za sprzątanie ... tzn. ja za sprzątanie ... młoda za przeszkadzanie Wstyd się przyznać,ale dawno nie miałam wolnej chwili,żeby tak porządnie ogarnąć w chałupie ... no a ja niestety z tych pedantycznych osóbek się wywodzę ... potrafię nawet o północy podłogi umyć,bo nie zasnę jak wiem,że są brudne ... ech moi domownicy mają ze mną ciężkie życie ... choć mąż po tylu latach już się przyzwyczaił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.05.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Szalona kobieta- myć podłogi o północy:jawdrop: Maju popraw się Ale masz chociaż domek posprzątany- ja tez lubię mieć czysto:yes: Już widzę małą, jak Ci pomagała:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.05.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Szalona kobieta- myć podłogi o północy:jawdrop: Szalona ... to fakt Maju popraw się Tak jest ... poprawię się ... będę myć podłogi o trzeciej nad ranem Już widzę małą, jak Ci pomagała:rotfl: Sprzątanie z nią ... w ogóle robienie czegokolwiek to wielki wyczyn ... bo nie dość,że musi robić to samo to ma do tego jeszcze tysiąc pytań ... mamo a po co, a dlaczego, a gdzie, a co ... itd. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.05.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Tak jest ... poprawię się ... będę myć podłogi o trzeciej nad ranem :rotfl: Sprzątanie z nią ... w ogóle robienie czegokolwiek to wielki wyczyn ... bo nie dość,że musi robić to samo to ma do tego jeszcze tysiąc pytań ... mamo a po co, a dlaczego, a gdzie, a co ... itd. itd. Taaak wiem- mamy taką 3-latkę w rodzinie- sama słodycz i co chwila: ciociu-kocham Cię:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.05.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Taaak wiem- mamy taką 3-latkę w rodzinie- sama słodycz i co chwila: ciociu-kocham Cię:lol2: No właśnie to masz dokładne wyobrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.05.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Dziewczyny zadałam krótkie pytanie u siebie ,jeżeli możecie ,to odpowiedzcie ,bo padam dzisiaj na ryjek i chyba se nie pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.05.2012 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Dziewczyny zadałam krótkie pytanie u siebie ,jeżeli możecie ,to odpowiedzcie ,bo padam dzisiaj na ryjek i chyba se nie pogadamy. Leeeecęęęęęę do Ciebie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.05.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ha Ha ale żeśmy się zgrały ... Paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.05.2012 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Dzień dobry Zapracowana, Aga, jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts