Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry :)

Zapracowana, Aga, jesteś :hug:

Aniu, a Ty co Tak rano?:jawdrop::jawdrop:No troszkę tak:spam: Miłego popołudnia:hug:

To na szczęście nie migrena.........ufffffffffffff :)

lekkiej pracy Ci życzę.

Nie przemęczaj sie kochana :hug:

Hej Aguś, całe szczęście, ze Ci przeszło:wiggle:Dzięki kochana, postaram się:hug:

Czesc Agus :D

Ja po dlugim weekendzie (tutaj bylo wolne w ten poniedzialek :D) nadrabiam zaleglosci :D

Od razu nacieszylam oczy Twoim cudnym ogrodem i bzem :D uwielbiam jego zapach :)

Milego dnia kochana :hug:

Cześć Kasiu:hug:Jak zdrówko?:rolleyes:Dzięki kochana, fajnie, ze też mieliście wolne:wiggle:

No właśnie Aguś nie przepracowuj się tak :D

Łatwo powiedzieć pysiaczku:( Ty też nie:hug:

Na szczescie chorobska sobie poszly :D dziekuje za troske Agus :hug:

Musze sie trzymac bo za kilka dni szykuje mi sie imprezka wiec nie moge chorowac :D

Wiesz ze ja juz chyba z milion razy ogladalam Twoj stol i caly czas sie nim zachwycam :rolleyes:

Kasiu bardzo się cieszę, że już jesteś zdrowa:wiggle:A jaka to imprezka szykuje Ci się?:popcorn::popcorn:

Dzięki za stół raz jeszcze:hug: Nam też się bardzo podoba:rolleyes:

Cześć Aguś :wiggle:

Hejka Maja:bye:

KasiuA jaka to imprezka szykuje Ci się?:popcorn::popcorn:

19 maja mam urodziny ( w tym roku wypadaja okragle:)):D a byc moze i dodatkowo bede swietowac rozpoczecie nowej pracy :) jutro o 10 mam interview :D rok temu mialam u nich pierwsza rozmowe i testy :) mialam czekac na wolne miejsce i dzisiaj dzwonili zebym jutro przyjechala :) tam jest duzo chetnych do pracy :(

Edytowane przez *Kasia*

19 maja mam urodziny ( w tym roku wypadaja okragle:)):D

Oj Kasiu, to koniecznie pokaż się 19 u mnie, żebyśmy mogły Ci złożyć życzenia:wiggle::wiggle:

a byc moze i dodatkowo bede swietowac rozpoczecie nowej pracy :) jutro o 10 mam interview :D rok temu mialam u nich pierwsza rozmowe i testy :) mialam czekac na wolne miejsce i dzisiaj dzwonili zebym jutro przyjechala :) tam jest duzo chetnych do pracy :(

Serio testy miałaś rok temu?:jawdrop::jawdrop: kochana to ja strasznie mocno trzymam kciuki-mam nadzieję, ze tym razem Ci się uda:hug:

Agus bede na pewno 19 maja, a teraz uciekam powoli spac :D

Milych snow kochana :hug:

Wzajemnie Kasiula:hug:

Aguś czytała u Beatki o panu kamieniarzu ... na kiedy jest nadzieja,żeby Was wcisnął ??? ;)

Maju, no właśnie jutro ma się dogadać z kupelami i dać nam znać;) powiedziałam mu, ze jesień mnie nie interesuje...:no:

Chciałabym, żeby zaczęli w czerwcu najpóźniej...:rolleyes: Póki co wstrzymaliśmy się z zakupem kamienia, żeby mi nie zalegał:sick:

Pewnie poczekaj z zakupem niech się już zadeklaruje,,,tego kamienia na pewno będzie sporo;)u mnie tez obsuw z tymi murkami ogrodowymi ...najpierw termin był na koniec kwietnia ,później początek maja a tera już na koniec maja.Oby to był ostateczny:mad:a my się starliśmy o tę cegłę rozbiórkową i tez nam straszy na działce

Pewnie poczekaj z zakupem niech się już zadeklaruje,,,tego kamienia na pewno będzie sporo;)u mnie tez obsuw z tymi murkami ogrodowymi ...najpierw termin był na koniec kwietnia ,później początek maja a tera już na koniec maja.Oby to był ostateczny:mad:a my się starliśmy o tę cegłę rozbiórkową i tez nam straszy na działce

Czyli wszędzie są obsuwy:bash: Tak, kamień jest dostępny cały czas- chyba, ze kamieniołomy zamkną:lol2: Najbardziej się boję tego zalegania własnie, bo to nie przystrój:sick: mam nadzieję, że wszystko na dniach się wyklaruje, czego i Tobie Beatko życzę:D

Kochana, już wczoraj miałam zrobić karpia na Twój trawnik:o Ale się z tym karpiem nie wyrobiłam... co tam - zrobię dziś;)

:o:o:o

Niespotykany:rolleyes:

Dzięki za karpika Madziu:hug:Jeszcze nie jest taki ładny, ma miejsca brzydkie po zimie, ale wszystko przed nami:lol2: