admete 09.05.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 To na szczęście nie migrena.........ufffffffffffff lekkiej pracy Ci życzę. Nie przemęczaj sie kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 09.05.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Czesc Agus Ja po dlugim weekendzie (tutaj bylo wolne w ten poniedzialek ) nadrabiam zaleglosci Od razu nacieszylam oczy Twoim cudnym ogrodem i bzem uwielbiam jego zapach Milego dnia kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.05.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 No właśnie Aguś nie przepracowuj się tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Dzień dobry Zapracowana, Aga, jesteś Aniu, a Ty co Tak rano?:jawdrop:No troszkę tak:spam: Miłego popołudnia:hug: To na szczęście nie migrena.........ufffffffffffff lekkiej pracy Ci życzę. Nie przemęczaj sie kochana Hej Aguś, całe szczęście, ze Ci przeszło:wiggle:Dzięki kochana, postaram się Czesc Agus Ja po dlugim weekendzie (tutaj bylo wolne w ten poniedzialek ) nadrabiam zaleglosci Od razu nacieszylam oczy Twoim cudnym ogrodem i bzem uwielbiam jego zapach Milego dnia kochana Cześć Kasiu:hug:Jak zdrówko?:rolleyes:Dzięki kochana, fajnie, ze też mieliście wolne:wiggle: No właśnie Aguś nie przepracowuj się tak Łatwo powiedzieć pysiaczku Ty też nie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 09.05.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Na szczescie chorobska sobie poszly dziekuje za troske Agus Musze sie trzymac bo za kilka dni szykuje mi sie imprezka wiec nie moge chorowac Wiesz ze ja juz chyba z milion razy ogladalam Twoj stol i caly czas sie nim zachwycam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.05.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Cześć Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Na szczescie chorobska sobie poszly dziekuje za troske Agus Musze sie trzymac bo za kilka dni szykuje mi sie imprezka wiec nie moge chorowac Wiesz ze ja juz chyba z milion razy ogladalam Twoj stol i caly czas sie nim zachwycam Kasiu bardzo się cieszę, że już jesteś zdrowa:wiggle:A jaka to imprezka szykuje Ci się?:popcorn: Dzięki za stół raz jeszcze:hug: Nam też się bardzo podoba:rolleyes: Cześć Aguś Hejka Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.05.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Aguś ja powiem tylko: BARDZO MI PRZYKRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Aguś ja powiem tylko: BARDZO MI PRZYKRO Aluś, mnie też Będzie jeszcze okazja:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 09.05.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 (edytowane) KasiuA jaka to imprezka szykuje Ci się?:popcorn: 19 maja mam urodziny ( w tym roku wypadaja okragle) a byc moze i dodatkowo bede swietowac rozpoczecie nowej pracy jutro o 10 mam interview rok temu mialam u nich pierwsza rozmowe i testy mialam czekac na wolne miejsce i dzisiaj dzwonili zebym jutro przyjechala tam jest duzo chetnych do pracy Edytowane 9 Maja 2012 przez *Kasia* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 19 maja mam urodziny ( w tym roku wypadaja okragle) Oj Kasiu, to koniecznie pokaż się 19 u mnie, żebyśmy mogły Ci złożyć życzenia:wiggle: a byc moze i dodatkowo bede swietowac rozpoczecie nowej pracy jutro o 10 mam interview rok temu mialam u nich pierwsza rozmowe i testy mialam czekac na wolne miejsce i dzisiaj dzwonili zebym jutro przyjechala tam jest duzo chetnych do pracy Serio testy miałaś rok temu?:jawdrop: kochana to ja strasznie mocno trzymam kciuki-mam nadzieję, ze tym razem Ci się uda:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 09.05.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Agus postaram sie wpasc chociaz na chwilke 19 w tej firmie rekrutacja dlugo schodzi z tego wzgledu ze maja ogromne wymagania co do pracownikow jedyny minus jak bym dostala ta prace jest taki ze moj urlop w Pl bedzie 3 tygodnie, a nie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Agus postaram sie wpasc chociaz na chwilke 19 Może być 18 wieczorkiem:D jedyny minus jak bym dostala ta prace jest taki ze moj urlop w Pl bedzie 3 tygodnie, a nie 4 Ważne, że będzie Kasiu- 3 tyg to też sporo:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 09.05.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Agus bede na pewno 19 maja, a teraz uciekam powoli spac Milych snow kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.05.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Aguś czytała u Beatki o panu kamieniarzu ... na kiedy jest nadzieja,żeby Was wcisnął ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Agus bede na pewno 19 maja, a teraz uciekam powoli spac Milych snow kochana Wzajemnie Kasiula:hug: Aguś czytała u Beatki o panu kamieniarzu ... na kiedy jest nadzieja,żeby Was wcisnął ??? Maju, no właśnie jutro ma się dogadać z kupelami i dać nam znać powiedziałam mu, ze jesień mnie nie interesuje... Chciałabym, żeby zaczęli w czerwcu najpóźniej... Póki co wstrzymaliśmy się z zakupem kamienia, żeby mi nie zalegał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.05.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Pewnie poczekaj z zakupem niech się już zadeklaruje,,,tego kamienia na pewno będzie sporo;)u mnie tez obsuw z tymi murkami ogrodowymi ...najpierw termin był na koniec kwietnia ,później początek maja a tera już na koniec maja.Oby to był ostateczny:mad:a my się starliśmy o tę cegłę rozbiórkową i tez nam straszy na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Pewnie poczekaj z zakupem niech się już zadeklaruje,,,tego kamienia na pewno będzie sporo;)u mnie tez obsuw z tymi murkami ogrodowymi ...najpierw termin był na koniec kwietnia ,później początek maja a tera już na koniec maja.Oby to był ostateczny:mad:a my się starliśmy o tę cegłę rozbiórkową i tez nam straszy na działce Czyli wszędzie są obsuwy:bash: Tak, kamień jest dostępny cały czas- chyba, ze kamieniołomy zamkną Najbardziej się boję tego zalegania własnie, bo to nie przystrój:sick: mam nadzieję, że wszystko na dniach się wyklaruje, czego i Tobie Beatko życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.05.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Kochana, już wczoraj miałam zrobić karpia na Twój trawnik:o Ale się z tym karpiem nie wyrobiłam... co tam - zrobię dziś :o:o Niespotykany:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Kochana, już wczoraj miałam zrobić karpia na Twój trawnik:o Ale się z tym karpiem nie wyrobiłam... co tam - zrobię dziś :o:o Niespotykany:rolleyes: Dzięki za karpika Madziu:hug:Jeszcze nie jest taki ładny, ma miejsca brzydkie po zimie, ale wszystko przed nami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts