agawi74 11.05.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Dzień Dobry Pani Prezes No piękne Pani zakupy poczyniła piękne ... Hej Majeczko jestem znowu, bo coś musiałam załatwić Zaraz wstawię fotkę wczorajszych zakupów:wiggle: oto i one http://images35.fotosik.pl/1375/b1ab8e785bcdd96fmed.jpg I jeszcze wcześniejsze zkupy- brakuje jednej hortensji, bo już zdążyłam wsadzić http://images49.fotosik.pl/1517/75bebaa710ce277cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.05.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Aguś zaraziłaś mnie tą kaliną Roseum jak ją znajdę to też kupię ... pięknie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.05.2012 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Aguś zaraziłaś mnie tą kaliną Roseum jak ją znajdę to też kupię ... pięknie wygląda To super Majeczko- kup koniecznie- mi też się bardzo poodba:wiggle: Jeszcze odmiana Onondaga () też jest śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.05.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 (edytowane) Aguś a tą widziałaś ... http://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/21/84/74/18/2184741815 Edit: Tak wygląda z bliska ..... http://florini.pl/allegro/produkty/1krzewy/Viburnum-plicatum-Watanabe/Viburnum-plicatum-Watanabe-1.jpg Edytowane 11 Maja 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.05.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Aga piękne te kaliny u mnie na szczycie ogrodowego must have razem z hortensją i jaśminowcem A zdradzisz gdzie Ty robisz ogrodowe zakupy? Może mi się przyda w przyszłym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.05.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Two jaki awatarek masz piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.05.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 A tak zaszalałam poprzedni awatarek był trochę wspólny bo mąż czasami z konta korzystał teraz ja je przejęłam we władanie więc postanowiłam zmienić obrazek fajnie że się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 11.05.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Kupiłam dzisiaj gazetę z artykułem o Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.05.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Aguś a tą widziałaś ... Edit: Tak wygląda z bliska ..... Widziałam w necie chyba wszystkie odmiany Maju Każda piękna:wiggle: Aga piękne te kaliny u mnie na szczycie ogrodowego must have razem z hortensją i jaśminowcem A zdradzisz gdzie Ty robisz ogrodowe zakupy? Może mi się przyda w przyszłym sezonie Fajnie Two, że tez planujesz podobne zakupki:wiggle: Kochana ja wszystko kupuję w okolicznych ogrodniczych i w zeszłym roku w Obi. Wysyłkowo jeszcze nigdy nie zamawiałam:no: Awatarek super:jawdrop: Kupiłam dzisiaj gazetę z artykułem o Was Super Dorotko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 11.05.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Kasiu to CUDOWNA WIADOMOŚĆhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/brawo.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/zabawa.gif Serdeczne gratulacje:hug: to jest dopiero wyczyn:jawdrop: Musisz jak najszybciej kogoś znależć na swoje miejsce, bo długo nie dasz rady na dwóch etatach;) Miłego dzionka:D Agus mam nadzieje ze moje miejsce szybko ktos dostanie w przeciwnym razie bedzie ciezko Superowe zakupy Twoj ogrod wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 11.05.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 (edytowane) ooooo jakie udane ogrodowe zakupy a ja "choruję" na wisterie - dla mnie cudo Edytowane 11 Maja 2012 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.05.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Widziałam w necie chyba wszystkie odmiany Maju Każda piękna:wiggle: Pytałam z tego względu,że ta kalina kwitnie bardzo długo ... ciekawe jak wygląda na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.05.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Przyszłam zerżnąć te wszystkie nazwy roślin:rolleyes:, ile to człowiek jeszcze nie wie o życiu Dobrze że mam dobrych nauczycieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.05.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Agus mam nadzieje ze moje miejsce szybko ktos dostanie w przeciwnym razie bedzie ciezko Superowe zakupy Twoj ogrod wymiata Dzięki Kasiu:wiggle: Ja trzymam kciuki bardzo mocno, żeby został Ci tylko jedne etat:yes: ooooo jakie udane ogrodowe zakupy a ja "choruję" na wisterie - dla mnie cudo Hej mrówko, dzięki kochana:wiggle: A jak rosną te wisterie? Bo ja już za dużo miejsca nie mam:no: Pytałam z tego względu,że ta kalina kwitnie bardzo długo ... ciekawe jak wygląda na żywo Na żywo nie widziałam Maju A długo to znaczy ile? Bo normalnie to kalina kwitną od maja do czerwca;) Przyszłam zerżnąć te wszystkie nazwy roślin:rolleyes:, ile to człowiek jeszcze nie wie o życiu Dobrze że mam dobrych nauczycieli A zrzynaj sobie Martuś ile wlezie:lol2: Większość roślinek chyba u Ciebie wkleiłam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 11.05.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Dziekuje za kciuki Agus chyba nie musze dodawac ze przez jakis czas nie bede miala za bardzo czasu na forum Wyslalam Ci pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.05.2012 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Dziekuje za kciuki Agus chyba nie musze dodawac ze przez jakis czas nie bede miala za bardzo czasu na forum Wyslalam Ci pw Rozumiem Kasiu:hug:Poczekamy na Ciebie:yes: Lecę przeczytać co mi wysłałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.05.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Na żywo nie widziałam Maju A długo to znaczy ile? Bo normalnie to kalina kwitną od maja do czerwca;) Normalnie tak kwitną ... a w jej opisie jest,że kwitnie około 120 - 150 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.05.2012 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Normalnie tak kwitną ... a w jej opisie jest,że kwitnie około 120 - 150 dni Aaaa bo to jest ta tzw zimowa odmiana chyba... Ciekawe czy rzeczywiście tak długo powtarza kwitnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.05.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Aaaa bo to jest ta tzw zimowa odmiana chyba... Ciekawe czy rzeczywiście tak długo powtarza kwitnienie... Gdzieś tam na jakimś forum dziewczyna pisała,że jej kalina rzeczywiście tak długo powtarza kwitnienie Miałam zapytać już wcześniej ... i zapomniałam ... no ale jak człowiek ma sklerozę to tak jest Rozmawiałaś z panem kamieniarzem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.05.2012 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Miałam zapytać już wcześniej ... i zapomniałam ... no ale jak człowiek ma sklerozę to tak jest Rozmawiałaś z panem kamieniarzem ??? Maju, jeszcze nie -ostatecznie jutro będziemy się z nim widzieć. Coś czuję, że będziemy musieli trochę na niego poczekać- sezon w pełni A nowego nie bardzo chce mi się szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts