mmajeczkaa 11.05.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Maju, jeszcze nie -ostatecznie jutro będziemy się z nim widzieć. Coś czuję, że będziemy musieli trochę na niego poczekać- sezon w pełni A nowego nie bardzo chce mi się szukać Zwłaszcza,że nie wiesz na kogo trafisz Aguś to razem sobie poczekamy ... mój M na razie chyba nie będzie miał czasu zrobić tarasu :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.05.2012 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Zwłaszcza,że nie wiesz na kogo trafisz Aguś to razem sobie poczekamy ... mój M na razie chyba nie będzie miał czasu zrobić tarasu :sick: No to szkoda Maju mój też się za takie roboty nie bierze z tego samego powodu- brak czasu:sick: Musimy się uzbroić w cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.05.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Musimy się uzbroić w cierpliwość NIESTETY :sick: Ty masz o tyle dobrze,że masz beton na tarasie wylany ... a ja mam piach :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.05.2012 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Ty masz o tyle dobrze,że masz beton na tarasie wylany ... a ja mam piach :sick: Ojjj to faktycznie kiepsko... i piach się wnosi i kurz... Może jakieś płyty chociaż sobie połóżcie na lato Maju? Koniecznie musisz zmobilizować męża do zrobienia tego tarasu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.05.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Ojjj to faktycznie kiepsko... i piach się wnosi i kurz... Może jakieś płyty chociaż sobie połóżcie na lato Maju? No właśnie ... najgorszy ten piach i kurz Zobaczymy,jeśli nie zrobimy to musimy coś położyć Koniecznie musisz zmobilizować męża do zrobienia tego tarasu:yes: Wiesz jak to jest ... PRACA PRACA I JESZCZE RAZ PRACA Zmykam ... Paa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.05.2012 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Wiesz jak to jest ... PRACA PRACA I JESZCZE RAZ PRACA Zmykam ... Paa wiem, wiem- w dzisiejszych czasach wszyscy są wiecznie zapracowani:sick: Pa Maju Wszystkim życzę miłego weekenduhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/buzki.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/buzki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.05.2012 03:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Wszystkim życzę miłego weekendu Dziękuję i wzajemnie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.05.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 melduję się że jezdem żyję . Zakupy kwiatkowe fajne ( za rok przyjdę na korki z zakresu ogrodnictwa do Ciebie ) Aga widzę ze z Ciebie ogrodniczka pełną gębą http://gify.magazynek.org/pictures/Postacie,%20zawody/Ogrodnik/011.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 12.05.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 (edytowane) wiem, wiem- w dzisiejszych czasach wszyscy są wiecznie zapracowani:sick: Pa Maju Wszystkim życzę miłego weekenduhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/buzki.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/buzki.gif I wzajemnie U nas weekend pod hasłem porządkowania domu. W przyszłą niedzielę mamy komunię a dom na razie nie nadaje się do przyjmowania gości (tym bardziej, że kilka osób będzie tam nocować). Edytowane 12 Maja 2012 przez Dorfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.05.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Ale paskudna dziś pogoda Mam nadzieję, że mimo to weekendzik miło Ci mija Aguś Jest szansa ogarnąć trochę wnętrze domu a nie tylko zewnętrze, co też i ja muszę u siebie uczynić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.05.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Dziękuję i wzajemnie życzę A bardzo proszę Alu:wiggle:I dziękuję melduję się że jezdem żyję . Zakupy kwiatkowe fajne ( za rok przyjdę na korki z zakresu ogrodnictwa do Ciebie ) Aga widzę ze z Ciebie ogrodniczka pełną gębą http://gify.magazynek.org/pictures/Postacie,%20zawody/Ogrodnik/011.gif Karolka przyłaź na korki kiedy tylko chcesz- tanio policzę:lol2: Dzisiaj znowu dokupiłam kilka pierdółek do wsadzenia:rolleyes: Buźka:D I wzajemnie U nas weekend pod hasłem porządkowania domu. W przyszłą niedzielę mamy komunię a dom na razie nie nadaje się do przyjmowania gości (tym bardziej, że kilka osób będzie tam nocować). Hej Dorfi- fiu, fiu no to niezła imprezka Wam się szykuje:wiggle: Szkoda, ze musisz już nocować gości, jak jeszcze tyle rzeczy czeka na robienie. Rozumiem Cię- trzymam kciuki, żebyście się uwinęli na czas:yes: Ale paskudna dziś pogoda Mam nadzieję, że mimo to weekendzik miło Ci mija Aguś Jest szansa ogarnąć trochę wnętrze domu a nie tylko zewnętrze, co też i ja muszę u siebie uczynić Hej pysiaczku:bye: u nas też aura taka sobie:sick:- rano padało, później nawet wyszło słonko, ale zrobiło się strasznie zimno:sick: U nas luby dzisiaj zamontował karnisze- dzięki Ci brzydka pogodo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.05.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Hej Aguś ! wpadłam tylko na chwilę by się przywitać ,,,,mam pełen dom energicznych czteranastolatek ...muszę im przygotować łóża do spania...choć nie sądzę ,by w ogóle zasnęły...;)miłej niedzieli Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.05.2012 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Hej Beatko, no ja też właśnie tylko na chwilkę zajrzałam:wiggle: Fajnie masz z tymi 14-latkami:lol2: Łóżka może się przydadzą, ale w okolicach 5 rano:D:rotfl: Niech się dziewczyny wyszaleją A Ty idź spać i się niczym nie martw:D I wzajemnie kochana udanej i ciepłej niedzieli:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.05.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Hej Aguś ! wpadłam tylko na chwilę by się przywitać ,,,,mam pełen dom energicznych czteranastolatek ...muszę im przygotować łóża do spania...choć nie sądzę ,by w ogóle zasnęły...;)miłej niedzieli Ci życzę Ale masz fajnie Agawi na korki zgłoszę się w przyszłym sezonie Bedom fotki karniszy ? Paznokcie już wyschły więc się zbieram i idę odespać cały tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.05.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Agawi na korki zgłoszę się w przyszłym sezonie Czekam Karola:popcorn: Bedom fotki karniszy ? Nie zrobiłam...:oops: Paznokcie już wyschły więc się zbieram i idę odespać cały tydzień Wyśpij się biedulko, bo od poniedziałku pewnie znowu masz młyn? Kolorowych snów:bye: Tez muszę pomalować paznokcie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.05.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Aga w sumie to już z niedzieli na poniedziałek pobudka o 2 w nocy Ja się ulatniam a ty idź malować szponki Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.05.2012 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Aga w sumie to już z niedzieli na poniedziałek pobudka o 2 w nocy O raju:jawdrop: a się ulatniam a ty idź malować szponki Pa Szponki:rotfl: Paaaa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.05.2012 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Cześć Agusia Widzę że ogrodowo u Ciebie - kalinki cudniaste - i jaka cena Wychodzi na to że ja wszystkie roślinki też będę dobierać i kupować sama - tylko będzie tego tysiąc pięćset dwa dziewięćset razy pińć - chyba przyjadę do Ciebie z przyczepką i pojedziemy na objazd po Waszych sklepach ogrodowych Aguś pogoda do bani oby dziś sie może coś przetarło (nie chcę zapeszać ale ja widze słońce przez okno ) - Ty pewnie byś chciała rośłinki powsadzać Życzę żeby kalinki i pozostałe roślinki się ładnie przyjęły i rosły jak na drożdżach http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Pory%20roku/Wiosna/040.gif http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Pory%20roku/Wiosna/022.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.05.2012 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 .......przyszłam jeszcze raz bo czytam czytam tu i ówdzie o kamieniu na schody ... Czy u Beatki znajde odp?...zaraz idę doczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.05.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Dzień Dobry Widzisz Aguś miałam przyjść wczoraj do Ciebie z pytaniem, ale ... tak wsiąkłam w przeglądanie roślinek,że myślałam,że byłam u Ciebie a tu się okazuje,że nie byłam ... Ech Maja popraw się zakręcona jesteś Widzieliście się z kamieniarzem,rozmawialiście ??? Co powiedział ??? Widzę Aguś,że Tobie w środku domu chce się coś teraz robić tak jak i mi Też miałam się zająć zasłonami ... ale no jakoś mi się nie chce ... ogródek to teraz dużo przyjemniejszy temat ... może dlatego,że ja to po prostu lubię, interesuję się tym ... lubię siedzieć i wymyślać różne kompozycję roślin, dobierać, przebierać ... czytać na ten temat ... dobra już się nie rozpisuję ... idę sobie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts