Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

We włoskim stylu

Recommended Posts

Maju, jeszcze nie -ostatecznie jutro będziemy się z nim widzieć. Coś czuję, że będziemy musieli trochę na niego poczekać- sezon w pełni :spam: A nowego nie bardzo chce mi się szukać:sick:

Zwłaszcza,że nie wiesz na kogo trafisz ;) Aguś to razem sobie poczekamy ... mój M na razie chyba nie będzie miał czasu zrobić tarasu :sick: :sick: :sick:

• Odpowiedzi 13,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zwłaszcza,że nie wiesz na kogo trafisz ;) Aguś to razem sobie poczekamy ... mój M na razie chyba nie będzie miał czasu zrobić tarasu :sick: :sick: :sick:

No to szkoda Maju:( mój też się za takie roboty nie bierze z tego samego powodu- brak czasu:sick:

Musimy się uzbroić w cierpliwość;)

Ty masz o tyle dobrze,że masz beton na tarasie wylany ... a ja mam piach :sick: :sick:

Ojjj to faktycznie kiepsko...:( i piach się wnosi i kurz... Może jakieś płyty chociaż sobie połóżcie na lato Maju?

Koniecznie musisz zmobilizować męża do zrobienia tego tarasu:yes:

Ojjj to faktycznie kiepsko...:( i piach się wnosi i kurz... Może jakieś płyty chociaż sobie połóżcie na lato Maju?

No właśnie ... najgorszy ten piach i kurz :bash: Zobaczymy,jeśli nie zrobimy to musimy coś położyć :yes:

Koniecznie musisz zmobilizować męża do zrobienia tego tarasu:yes:

Wiesz jak to jest ... PRACA PRACA I JESZCZE RAZ PRACA ;)

Zmykam ... Paa :bye:

Wiesz jak to jest ... PRACA PRACA I JESZCZE RAZ PRACA ;)

Zmykam ... Paa :bye:

wiem, wiem- w dzisiejszych czasach wszyscy są wiecznie zapracowani:sick:

Pa Maju:bye: Wszystkim życzę miłego weekenduhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/buzki.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/buzki.gif

wiem, wiem- w dzisiejszych czasach wszyscy są wiecznie zapracowani:sick:

Pa Maju:bye: Wszystkim życzę miłego weekenduhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/buzki.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/buzki.gif

I wzajemnie :)

U nas weekend pod hasłem porządkowania domu. W przyszłą niedzielę mamy komunię a dom na razie nie nadaje się do przyjmowania gości (tym bardziej, że kilka osób będzie tam nocować).

Edytowane przez Dorfi

Dziękuję i wzajemnie życzę :)

A bardzo proszę Alu:wiggle:I dziękuję:wiggle:

melduję się że jezdem żyję .

Zakupy kwiatkowe fajne ( za rok przyjdę na korki z zakresu ogrodnictwa do Ciebie )

Aga widzę ze z Ciebie ogrodniczka pełną gębą http://gify.magazynek.org/pictures/Postacie,%20zawody/Ogrodnik/011.gif

Karolka przyłaź na korki kiedy tylko chcesz- tanio policzę:lol2::lol2: Dzisiaj znowu dokupiłam kilka pierdółek do wsadzenia:rolleyes::rolleyes:

Buźka:D

I wzajemnie :)

U nas weekend pod hasłem porządkowania domu. W przyszłą niedzielę mamy komunię a dom na razie nie nadaje się do przyjmowania gości (tym bardziej, że kilka osób będzie tam nocować).

Hej Dorfi- fiu, fiu no to niezła imprezka Wam się szykuje:wiggle: Szkoda, ze musisz już nocować gości, jak jeszcze tyle rzeczy czeka na robienie. Rozumiem Cię- trzymam kciuki, żebyście się uwinęli na czas:yes::D

Ale paskudna dziś pogoda :sick: Mam nadzieję, że mimo to weekendzik miło Ci mija Aguś :) Jest szansa ogarnąć trochę wnętrze domu a nie tylko zewnętrze, co też i ja muszę u siebie uczynić :lol:

Hej pysiaczku:bye: u nas też aura taka sobie:sick:- rano padało, później nawet wyszło słonko, ale zrobiło się strasznie zimno:sick:

U nas luby dzisiaj zamontował karnisze- dzięki Ci brzydka pogodo:lol2::lol2:

Hej Beatko, no ja też właśnie tylko na chwilkę zajrzałam:wiggle:

Fajnie masz z tymi 14-latkami:lol2: Łóżka może się przydadzą, ale w okolicach 5 rano:D:rotfl: Niech się dziewczyny wyszaleją:wiggle: A Ty idź spać i się niczym nie martw:D

I wzajemnie kochana udanej i ciepłej niedzieli:hug:

Hej Aguś ! wpadłam tylko na chwilę by się przywitać ,,,,mam pełen dom energicznych czteranastolatek ...muszę im przygotować łóża do spania...choć nie sądzę ,by w ogóle zasnęły...;)miłej niedzieli Ci życzę :wiggle:

Ale masz fajnie :rolleyes:

Agawi na korki zgłoszę się w przyszłym sezonie :wiggle:

Bedom fotki karniszy ?:popcorn:

Paznokcie już wyschły więc się zbieram i idę odespać cały tydzień

Agawi na korki zgłoszę się w przyszłym sezonie :wiggle:

Czekam Karola:popcorn::popcorn:

Bedom fotki karniszy ?:popcorn:

Nie zrobiłam...:oops::oops:

Paznokcie już wyschły więc się zbieram i idę odespać cały tydzień

Wyśpij się biedulko, bo od poniedziałku pewnie znowu masz młyn?:spam:

Kolorowych snów:bye: Tez muszę pomalować paznokcie:p

Cześć Agusia :hug:

Widzę że ogrodowo u Ciebie :rolleyes::wiggle: - kalinki cudniaste - i jaka cena :jawdrop:

Wychodzi na to że ja wszystkie roślinki też będę dobierać i kupować sama :lol2: - tylko będzie tego tysiąc pięćset dwa dziewięćset razy pińć - chyba przyjadę do Ciebie z przyczepką i pojedziemy na objazd po Waszych sklepach ogrodowych :lol2:

Aguś pogoda do bani oby dziś sie może coś przetarło (nie chcę zapeszać ale ja widze słońce przez okno :yes:) - Ty pewnie byś chciała rośłinki powsadzać:yes:

Życzę żeby kalinki i pozostałe roślinki się ładnie przyjęły i rosły jak na drożdżach :lol:

http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Pory%20roku/Wiosna/040.gif http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Pory%20roku/Wiosna/022.gif

Dzień Dobry :wiggle:

Widzisz Aguś miałam przyjść wczoraj do Ciebie z pytaniem, ale ... tak wsiąkłam w przeglądanie roślinek,że myślałam,że byłam u Ciebie a tu się okazuje,że nie byłam ... Ech Maja popraw się zakręcona jesteś :lol2:

Widzieliście się z kamieniarzem,rozmawialiście ??? Co powiedział ???

Widzę Aguś,że Tobie w środku domu chce się coś teraz robić tak jak i mi ;) Też miałam się zająć zasłonami ... ale no jakoś mi się nie chce ... ogródek to teraz dużo przyjemniejszy temat ... może dlatego,że ja to po prostu lubię, interesuję się tym ... lubię siedzieć i wymyślać różne kompozycję roślin, dobierać, przebierać ... czytać na ten temat ... dobra już się nie rozpisuję ... idę sobie ... :D